بعضی از شرکت های ایرانی آزمایشگاه تولید عطر دارن و ادعا دارن که با فرمولاسیون نزدیک به عطر اصلی راحیه ها رو تولید میکنن. مثلا برند های دیور و شنل و برند های معروف دیگه. یکی از این شرکت ها که من دیدم اسمش .... سایتشون ..... هست. کسی نظری راجب اینجور شرکت های عطرسازی و کیفیت کارشون داره و اگه شرکت های دیگه هم میشناسین معرفی کنید. قیمتشون به صرفه است از نظر کیفیتی نظرتن چیه اگه تجربه ایی داشتین راهنمایی کنید. ممنون
هر شرکتی ادعا کرد خودش کپی سازی را انجام میده شک نکنید خالی بندی ، همونطور که گفتم اینا از یه سری شرکت خارجی که کارشون تولید اسانسِ، مواد را تهیه و رقیق سازی میکنن، من تعجب میکنم که بعضیا باورشون اینع خوده شرکتی ها صفرتا صد کار را تولید میکنن و مثلا خودشان اسانس را بصورت طبیعی یا سنتتیک بدست میارن، در حالیکه اصلا اینطور نیست و اینا اسانس خالص و کپی شده را سفارش میدن و رقیق میکنن ، البته کیفیت شرکت های تولید کننده اسانس هم متفاوته ،یه سری اماراتی و پاکستانی و یه سری فرانسه ، بعضیاشون بقدری فاجعه هستن که حتی نمیشه در حد تست استفاده کرد چون بشدت زننده و نامرغوبن و این مدل بی کیفیت حداقل حداقل ضررش در دراز مدت مختل کردن وپایین اوردن قدرت بویایی عطربازه .
ماشالله الان که شرکتی ها قیمتاشون همچین ارزان هم نیست و دارن هفتصد هشتصد به بالا میفروشن خب شما با هشتصد تا یک تومن از برندایی مثل سی کی، دانهیل، آزارو، دیویدوف ،لالیک و... خیلی کارای خوبی رو میتونید تهیه کنید، و خیالتان راحت عطری خریدین که تحت نظارت های ایفرا بوده .
متاسفانه بغضیا که تازه وارده دنیای عطر میشن هر چیزی که اسمش عطر باشه را تست میکنن و نمیدونن اگه اون عطر اسانسش یا نوع حلالش نامرغوب و غیراستاندارد باشه به مرور سیستم و قدرت بویایی اش را مختل وضعیف میکنه.