درود اساتید عزیز. میخوام برا تولد نامزدم که مهرماه هست عطر تهیه کنم. بهترین عطر زنانه که بازخورد خوبی داشته باشه رو معرفی کنید ممنون. تا ۳ تومن میتونم هزینه کنم.
سلام و با ارزوی سلامتی
چنتا عطری که خودم خیلی بازخورد مثبت دیدم به ترتیب:
#دیزل لاوردوز رد کیس (دیسل لاوردز ردکیس) Loverdose Red Kiss
این عطر رو واقعا پیشنهاد میکنم، رایحه، کیفیت و عملکرد(پخش و ماندگاریش) عالیه، من حتما دوباره میخرمش.
این کارم فضاش نزدیک به لاور دوزه، ولی زنجبیلی و یکم بالغ تر. عطر گورماند و زمستونی خوبیه.
#هرمس تویلی د هرمس Twilly d’Hermes
دخترانه، شاد، خوشپوش و باکلاس
#کلوهه لاو Love پودری و باکلاس
#جیونچی هات کوتور ادو پرفیوم Hot Couture EDP شیک، دودی و تمشکی
#باربری مای باربری بلاش My Burberry Blush
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women
#باربری هر اینتنس (بربری هر) Burberry Her Intense
#جورجیو آرمانی اس آی (سی) پشن اینتنس Sì Passione Intense خوش رایحه و همه پسند، باتل جذاب. فک نکنم کسی ازین بو خوشش نیاد. مدل عادیش(غیر اینتنس) هم خوبه، اما si اصلی یکم رایحه اش اپیدمی تر شده.
#میس دیور ادو پرفیوم (کریستین دیور میس دیور پرفیوم) Miss Dior EDP کلا لاین میس دیور خوش پوش و خوش رایحه است، اما پخش و ماندگاریشون خیلی قوی نیست.
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP خوشبوست.
#گوچی بلوم Gucci Bloom بوی یاس محور و بانمکی داره، احتمالا اکثرا بپسندن.
#گرلن ال اینستنت مجیک ادو پرفیوم L'Instant Magic EDP شیک
#جیوانچی له اینتردیت 2018 (ال اینتردیت 2018) L’Interdit (2018) وایت فلورال شیکک
#کلوهه لاو استوری Love Story وایت فلورال شیک و همه پسند
#نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree گلی پودری و ملیح
#الیه ساب گرل آف ناو فوراور Girl of Now Forever خیلی شیرین و شبیه کرم های شیرینی پزی، اگر خیلی شیرین میپوشن، این فلنکر و مدل شاین از همین لاین شاید مورد پسندشون باشه
#دیور جادور ادو تویلت (ژادور) J'adore EDT
زیبا، جوانتر از نسخه پرفیوم، باطراوت و خوشبو
#والنتینو دونا Valentino Donna این عطر فارغ از بوی شیک و مجلسیش، شیشه ی بسیار چشم نواز و شکیلی داره.
دیگه والا خیلی عطر هست... ولی هرچی بیشتر بخوام بگم ادامه داره باز... چیزایی رو گفتم که خیلی خریدشون ریسک نباشه. و الا خیلی بازم عطر هست راستش... انواع عطرای ورساچه مثل برایت کریستال عادی و ابسولو، عطرای ویکتوریا سیکرت بخصوص ویکد و night،
لاین پویزن دیور کلا عطرای همه پسندی داره اما نسبت به قیمت تکراریه.
ارمانی کد هم خود اصلیش هم بعضی از فلنکراش مثل ساتین، خیلی خوشبو و همه پسندن. اینم میتونه انتخاب خوبی باشه.
لالیک هم عطرای قیمت مناسب و همه پسندی داره ولی بنظرم عطراش(مثل لامور) یکم قدیمی شدن...
خنک پسند هم باشن، اکوا دی ژیو از ارمانی کیس نسبتا خوبیه...
امیدوارم عطر خوبی رو بخاطر فراموشی از قلم ننداخته باشم...
سلام و با ارزوی سلامتی
چنتا عطری که خودم خیلی بازخورد مثبت دیدم به ترتیب:
#دیزل لاوردوز رد کیس (دیسل لاوردز ردکیس) Loverdose Red Kiss
این عطر رو واقعا پیشنهاد میکنم، رایحه، کیفیت و عملکرد(پخش و ماندگاریش) عالیه، من حتما دوباره میخرمش.
این کارم فضاش نزدیک به لاور دوزه، ولی زنجبیلی و یکم بالغ تر. عطر گورماند و زمستونی خوبیه.
#هرمس تویلی د هرمس Twilly d’Hermes
دخترانه، شاد، خوشپوش و باکلاس
#کلوهه لاو Love پودری و باکلاس
#جیونچی هات کوتور ادو پرفیوم Hot Couture EDP شیک، دودی و تمشکی
#باربری مای باربری بلاش My Burberry Blush
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women
#باربری هر اینتنس (بربری هر) Burberry Her Intense
#جورجیو آرمانی اس آی (سی) پشن اینتنس Sì Passione Intense خوش رایحه و همه پسند، باتل جذاب. فک نکنم کسی ازین بو خوشش نیاد. مدل عادیش(غیر اینتنس) هم خوبه، اما si اصلی یکم رایحه اش اپیدمی تر شده.
#میس دیور ادو پرفیوم (کریستین دیور میس دیور پرفیوم) Miss Dior EDP کلا لاین میس دیور خوش پوش و خوش رایحه است، اما پخش و ماندگاریشون خیلی قوی نیست.
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP خوشبوست.
#گوچی بلوم Gucci Bloom بوی یاس محور و بانمکی داره، احتمالا اکثرا بپسندن.
#گرلن ال اینستنت مجیک ادو پرفیوم L'Instant Magic EDP شیک
#جیوانچی له اینتردیت 2018 (ال اینتردیت 2018) L’Interdit (2018) وایت فلورال شیکک
#کلوهه لاو استوری Love Story وایت فلورال شیک و همه پسند
#نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree گلی پودری و ملیح
#الیه ساب گرل آف ناو فوراور Girl of Now Forever خیلی شیرین و شبیه کرم های شیرینی پزی، اگر خیلی شیرین میپوشن، این فلنکر و مدل شاین از همین لاین شاید مورد پسندشون باشه
#دیور جادور ادو تویلت (ژادور) J'adore EDT
زیبا، جوانتر از نسخه پرفیوم، باطراوت و خوشبو
#والنتینو دونا Valentino Donna این عطر فارغ از بوی شیک و مجلسیش، شیشه ی بسیار چشم نواز و شکیلی داره.
دیگه والا خیلی عطر هست... ولی هرچی بیشتر بخوام بگم ادامه داره باز... چیزایی رو گفتم که خیلی خریدشون ریسک نباشه. و الا خیلی بازم عطر هست راستش... انواع عطرای ورساچه مثل برایت کریستال عادی و ابسولو، عطرای ویکتوریا سیکرت بخصوص ویکد و night،
لاین پویزن دیور کلا عطرای همه پسندی داره اما نسبت به قیمت تکراریه.
ارمانی کد هم خود اصلیش هم بعضی از فلنکراش مثل ساتین، خیلی خوشبو و همه پسندن. اینم میتونه انتخاب خوبی باشه.
لالیک هم عطرای قیمت مناسب و همه پسندی داره ولی بنظرم عطراش(مثل لامور) یکم قدیمی شدن...
خنک پسند هم باشن، اکوا دی ژیو از ارمانی کیس نسبتا خوبیه...
امیدوارم عطر خوبی رو بخاطر فراموشی از قلم ننداخته باشم...
ممنون و تشکر بیکران از وقت زیادی که گذاشتید خانم فاطیما، نظرتون بسیار ارزشمند و کامل بود. معطر باشید
ممنون و تشکر بیکران از وقت زیادی که گذاشتید خانم فاطیما، نظرتون بسیار ارزشمند و کامل بود. معطر باشید
خواهش میکنم🙏🏾🙏🏾