خراب شدن والف ادکلان ( تعمیر یا تعویض ؟! )

دوستان امروز یکی از ادکلان های جدید ( ولنتینو اومو ) رو که بار چندم بود اسپری میکردم بد فشار دادم و باعث شد فنر والفش در بره ، یعنی عملا دیگه کار نمیکنه ، بهترین راه حل چیه ؟؟ کجا رو سراغ دارید که بشه والف رو تعویض کرد ؟ 

alireza  xx alireza xx
1400/05/31

سلام دوست محترم، فکرنکنم بشه افشانه و پمپ را تعویض کرد چون حالت پرچ شده ست و حتی اگه بدون اسیب بشه درش آورد باید یه افشانه که قالب اون شیشه باشه پیدا کرد که کار سختیه ،اگه تهران هستید برید خ وزرا ازشون بپرسید، احتمالا اونا بلدن مایع عطررا برات به یک شیشه دیگه منتقل کنند(یه سرچ تو اینترنت بزنید عطرفروشای خ وزرا ، معمولا ادرس و شماره شون بالا میاد و میتونی اول زنگ بزنی و بپرسی بعد اگه اوکی دادن تشریف ببرید.

سوال دیگه مطمعن هستید عطرتون اورجینال؟

اخه تاجایی که من اطلاع دارم برند ولنتینو از پمپ و افشانه های شرکت آل ب آی فرانسه استفاده میکنه که ساچمه ای و کیفیت خوبی دارند ولی نمونه های فیک ولنتینو از افشانه و پمپ چینی استفاده میگنند که خیلی زود خراب میشه یا نشت پیدا میکنه.

من مشخصه های اورجینال والنتینو اومو را درج میکنم خودتان قیاس کنید.

۱-نوع پلاک : اون پلاکی که روی شیشه نصب شده در نمونه اورجینال فلزی و در نمونه های فیک پلاستیکی.

۲-کد شیشه و جعبه یا بچ نامبر در نمونه اورجينال عطر والنتینو اومو زیر شیشه چاپ شده است. در نمونه تقلبی کدی بروی محصول در نظر گرفته نشده است.

۳- چاپ اطلاعات : اطلاعات تکمیلی در نمونه اصلی به صورت چاپ شده قابل مشاهده ست اما در نمونه فیک اطلاعات به صورت لیبل درج شده است.

۴- جنس افشانه اورجینال اومو پلاستیکی میباشد.

۵-  نوع پمپ : وقتی افشانه را برداری پمپ آن قابل مشاهده ست ، در نمونه اورجینال از یک پمپ فلزی مات و محکم استفاده شده ولی در نمونه های های فیک از پمپ های رایج آلومینیومی استفاده شده که بسیار بی کیفیت هستند و خیلی زود دچار نشت و خرابی میشن.

۶- طوق : مهمترین تفاوت در نمونه اورجینال اومو با نمونه های فیکش بین طوق قرار گرفته ، در نمونه اورجینال جنس طوق فلزی ست و نمونه های فیک از طوق پلاستیکی استفاده شده (آیتم یک و هفت خیلی مهم).

در پاسخ به alireza xx :

سلام دوست محترم، فکرنکنم بشه افشانه و پمپ را تعویض کرد چون حالت پرچ شده ست و حتی اگه بدون اسیب بشه درش آورد باید یه افشانه که قالب اون شیشه باشه پیدا کرد که کار سختیه ،اگه تهران هستید برید خ وزرا ازشون بپرسید، احتمالا اونا بلدن مایع عطررا برات به یک شیشه دیگه منتقل کنند(یه سرچ تو اینترنت بزنید عطرفروشای خ وزرا ، معمولا ادرس و شماره شون بالا میاد و میتونی اول زنگ بزنی و بپرسی بعد اگه اوکی دادن تشریف ببرید.

اخه تاجایی که من اطلاع دارم برند ولنتینو از پمپ و افشانه های شرکت آل ب آی فرانسه استفاده میکنه که ساچمه ای و کیفیت خوبی دارند ولی نمونه های فیک ولنتینو از افشانه و پمپ چینی استفاده میگنند که خیلی زود خراب میشه یا نشت پیدا میکنه.

۱-نوع پلاک : اون پلاکی که روی شیشه نصب شده در نمونه اورجینال فلزی و در نمونه های فیک پلاستیکی.

۲-کد شیشه و جعبه یا بچ نامبر در نمونه اورجينال عطر والنتینو اومو زیر شیشه چاپ شده است. در نمونه تقلبی کدی بروی محصول در نظر گرفته نشده است.

۳- چاپ اطلاعات : اطلاعات تکمیلی در نمونه اصلی به صورت چاپ شده قابل مشاهده ست اما در نمونه فیک اطلاعات به صورت لیبل درج شده است.

۵-  نوع پمپ : وقتی افشانه را برداری پمپ آن قابل مشاهده ست ، در نمونه اورجینال از یک پمپ فلزی مات و محکم استفاده شده ولی در نمونه های های فیک از پمپ های رایج آلومینیومی استفاده شده که بسیار بی کیفیت هستند و خیلی زود دچار نشت و خرابی میشن.

۶- طوق : مهمترین تفاوت در نمونه اورجینال اومو با نمونه های فیکش بین طوق قرار گرفته ، در نمونه اورجینال جنس طوق فلزی ست و نمونه های فیک از طوق پلاستیکی استفاده شده (آیتم یک و هفت خیلی مهم).

سلام قربان مرسی از اطلاعات اتفاقا از خود وزرا خریدم . الانم دارم میرم سمتشون . یکم کار سختیه اما شدنیه . چک کردم همه مشخصات اورجینال بودن و داشت و اینکه از کیفیت رایحه و‌بوش هم‌میشد فهمید که اورجیناله ، من تقصیر خودم‌بود یکم کج فشارش دادم با زور کلا فنرش شکست انگار زیر دستم . تنها کاری که کردم تو پلاستیک وکیومش کردم گزاشتمش تو کارتونش تو یه جا تاریک و یدون جریان هوا که کیفیت محلولش خراب نشه 

در پاسخ به alireza xx :

نتیجه رو اعلام میکنم شاید کمک حال خیلی از دوستان بشم با این کار 

سارينا سارينا
1402/06/03
در پاسخ به محمد نجفی :

نتیجه رو اعلام میکنم شاید کمک حال خیلی از دوستان بشم با این کار 

ما منتظر نتيجه هستيم

درست شد؟

در پاسخ به سارينا :

ما منتظر نتيجه هستيم

درست شد؟

درود من تعمیر کارشو سراغ دارم

چندین بار برام پیش اومده و تعویض والفجر کردم مشکل حل شد

چندین بار برام پیش اومده و تعویض والف کردم مشکل حل شد

چندین بار برام پیش اومده و تعویض والف کردم مشکل حل شد

در پاسخ به سارينا :

ما منتظر نتيجه هستيم

درست شد؟

سلام . مثل روز اولش نشد ، اما درست شد ، اون زمان ادکلان و 2200 فکر کنم خریده بودم 100 تومن پول تعویض پافر ازم گرفت

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟