سلام دوستان
وقتتون به شادی و نیکی
یه سوال تقریبا سخت :)
اگر بخواید برای موقعیتهای زیر یک و فقط یک عطر پیشنهاد بدید، اون عطر چیه؟
-عطر روزانه برای بهار
-عطر روزانه تابستون
-عطر روزانه پاییز و زمستون
-عطر مهمونی
-عطر برای محل کار
ممنون♥️
سلام.چون فرمودید روزانه من عطرهای قیمت مناسب رو در نظر گرفتم.برای روزانه بهار عطری مانند اویدنس ایوروشه.هالوین پشن یا هالوین مجیک.
روزانه تابستان من لالیک لامور رو انتخاب میکنم.یا یکی از عطرهای لاگوست که الان اسم دقیقش یادم نیست.یا بنتون کالرز دبلو
عطر پاییز و زمستان من یکم برام انتخاب روزانه سخته.چون ممکنه زود دلم رو بزنه.ولی خودم الیه سب پرفیوم و میدنایت رز لانکوم برای زمستان مناسبن.لالیک سولیل و ورساچه اروس و دیلان بلو به نظرم معتدلن برای پاییز خوبن. عطری مثل نارسیسو فورهر رو هم برای مهمانی میپسندم.
عطر محل کار همکه فعلا کرونا هست و همه ماسک دارن(البته شوخی است و برای دل خودمون بیشتر عطر میزنیم).😆
البته من بیشتر از یک عطر گفتم.
برای سرکار هم بولگاری امنیا کریستال
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy (بهار)
#دولچه گابانا لایت بلو زنانه Light Blue for Women (تابستون)
#پارفومز د مارلی دلینا Delina (پ و ز )
#ویکتوریا سکرت نایت زنانه Victoria Secret Night (مهمانی )
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal (برای محیط کار عطرای ملایم و عامه پسند گزینه های مناسبی تری هستند و استفاده از عطرای خاص، تند و تیز با پرفورمنس قوی ممکن سبب آزار اطرافیان بشه)
گزینه های زیادی میشه برای هر کدام پیشنهاد داد ولی سعی کردم چند مورد که قیمتهای مناسبی دارند و بلحاظ رایحه شیک و عامه پسندن اسم ببرم ،امیدوارم مفید باشه .
سلام آملی جان امیدوارم خوب باشی :) همون طور که گفتی جواب سختی داره، مخصوصا که من و خیلیای دیگه اینجا تنوع طلبیم تو این مساله :)) ولی رندوم با اولین چیزایی که به ذهنم میاد یه کلکسیون میسازم :
بهار: #هرمس ژور دهرمس Jour d'Hermes
تابستان: #دیوید یورمن سامر اسنس Summer Essence
پاییز: #هرمس کلی کالش Kelly Caleche
زمستان: #نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge
محل کار: #چروتی 1881 زنانه 1881 Cerruti women
بینشون هم قیمت مناسب هست هم نامناسب، هم همه پسند هست هم خاص ... درود بر تو ؛)
سلام
بهار
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
تابستان
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal
پاییز و زمستان
#هرمس او دس مرویلس Eau des Merveilles
مهمانی
سلام.چون فرمودید روزانه من عطرهای قیمت مناسب رو در نظر گرفتم.برای روزانه بهار عطری مانند اویدنس ایوروشه.هالوین پشن یا هالوین مجیک.
روزانه تابستان من لالیک لامور رو انتخاب میکنم.یا یکی از عطرهای لاگوست که الان اسم دقیقش یادم نیست.یا بنتون کالرز دبلو
عطر پاییز و زمستان من یکم برام انتخاب روزانه سخته.چون ممکنه زود دلم رو بزنه.ولی خودم الیه سب پرفیوم و میدنایت رز لانکوم برای زمستان مناسبن.لالیک سولیل و ورساچه اروس و دیلان بلو به نظرم معتدلن برای پاییز خوبن. عطری مثل نارسیسو فورهر رو هم برای مهمانی میپسندم.
عطر محل کار همکه فعلا کرونا هست و همه ماسک دارن(البته شوخی است و برای دل خودمون بیشتر عطر میزنیم).😆
ممنونم هدیهی عزیز🌿
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy (بهار)
#دولچه گابانا لایت بلو زنانه Light Blue for Women (تابستون)
#پارفومز د مارلی دلینا Delina (پ و ز )
#ویکتوریا سکرت نایت زنانه Victoria Secret Night (مهمانی )
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal (برای محیط کار عطرای ملایم و عامه پسند گزینه های مناسبی تری هستند و استفاده از عطرای خاص، تند و تیز با پرفورمنس قوی ممکن سبب آزار اطرافیان بشه)
گزینه های زیادی میشه برای هر کدام پیشنهاد داد ولی سعی کردم چند مورد که قیمتهای مناسبی دارند و بلحاظ رایحه شیک و عامه پسندن اسم ببرم ،امیدوارم مفید باشه .
چه نازن🥰 مرسی🌹
سلام آملی جان امیدوارم خوب باشی :) همون طور که گفتی جواب سختی داره، مخصوصا که من و خیلیای دیگه اینجا تنوع طلبیم تو این مساله :)) ولی رندوم با اولین چیزایی که به ذهنم میاد یه کلکسیون میسازم :
بهار: #هرمس ژور دهرمس Jour d'Hermes
تابستان: #دیوید یورمن سامر اسنس Summer Essence
پاییز: #هرمس کلی کالش Kelly Caleche
زمستان: #نارسیسو رودریگز نارسیسو رژ Narciso Rouge
محل کار: #چروتی 1881 زنانه 1881 Cerruti women
بینشون هم قیمت مناسب هست هم نامناسب، هم همه پسند هست هم خاص ... درود بر تو ؛)
ممنونم فاطیما جان
قلوب متصله ♥️♥️♥️
سلام
بهار
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
تابستان
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal
پاییز و زمستان
#هرمس او دس مرویلس Eau des Merveilles
مهمانی
ممنونم شقایق عزیز🌹