سلام دوستان
عطر مورد علاقه من زن شیسیدو و وومنیتی تیری موگلر هست ، میشه یه عطر که رایحه نزدیک به اینا داشته باشه (اصلا شیرین نباشه) و ترجیحا ۴ فصل باشه به من معرفی کنید.
ممنون
سلام ...نزدیکترین رایحه به زن شیسیدو شنل کوکومادمازل است (البته کوکو بقدری عالی و عظیمه که در واقع زن شبیه کوکو است)...پس اگر رایحه مشابه زن را در یک سطح کیفی بالاتر مد نظر هست،تنها گزینه کوکو شنل است....
وومنیتی هم از معدود عطرهاییست که کپی و مشابهی عملا نداره.....خودش بهترین و منحصر بفرد است...
شاد باشید
سلام وقتتون بخیر.
برای وومنیتی پارفوم هم یه عطر با فضای مشابه داریم که تستش خالی از لطف نیست:
#دی کی ان وای استوریز DKNY Stories
تو دنیای عطر از این کار به عنوان دوپ وومنیتی یاد میشه...
البته بهتره یاداوری کنم که این عطر ها کپی یا منطبق بر کارهایی که ذکر کردین نیستن(مثل عطرای فرگرنس ورلد) بلکه فضای مشترک و نزدیک بهم دارن و با تستشون یاد اون عطرا میوفتین :)
سلام ...نزدیکترین رایحه به زن شیسیدو شنل کوکومادمازل است (البته کوکو بقدری عالی و عظیمه که در واقع زن شبیه کوکو است)...پس اگر رایحه مشابه زن را در یک سطح کیفی بالاتر مد نظر هست،تنها گزینه کوکو شنل است....
وومنیتی هم از معدود عطرهاییست که کپی و مشابهی عملا نداره.....خودش بهترین و منحصر بفرد است...
شاد باشید
سلام.ممنون از راهنماییتون
سلام وقتتون بخیر.
برای وومنیتی پارفوم هم یه عطر با فضای مشابه داریم که تستش خالی از لطف نیست:
#دی کی ان وای استوریز DKNY Stories
تو دنیای عطر از این کار به عنوان دوپ وومنیتی یاد میشه...
البته بهتره یاداوری کنم که این عطر ها کپی یا منطبق بر کارهایی که ذکر کردین نیستن(مثل عطرای فرگرنس ورلد) بلکه فضای مشترک و نزدیک بهم دارن و با تستشون یاد اون عطرا میوفتین :)
سلام.ممنون از پاسخت دوست عزیز
سلام.ممنون از راهنماییت دوست گرامی