سلام دوستان
وقت همگی بخیر
لطفاً بفرمائید که طبق تجربه شما بهترین کارهای مردانه ی دیزاینری از لحاظ لوکس بودن و زیبایی رایحه و قدرت پخش مناسب و البته عامه پسند بودن کدوم کارها هستن (هم خنک و هم گرم) پیشاپیش ممنون از محبتتون
لووه 001 مردانه
باربری لاندن
اگوییست شنل اوریجینال و پلاتینیوم
اولفکتیو اومبغ ایندیگو
انتخاب سه تا با توجه به تنوع بالا و جذابیت بسیاری از محصولات کار سختیه ولی در هر صورت سه انتخاب من اینا هستن:
-دیور اوم پارفم
-دیور اوم اینتنس
-آرامیس هاوانا
با سلام سوال خیلی کلی ای هستش ولی به هر حال انتخاب های بنده این هاست و به نظرم سیف هستن
دیور آکوا فارنهایت (که در کمال تاسف تولید نمیشه)پس به جاش دیور هوم اینتنس رو انتخاب میکنم
شنل آلور هوم اسپورت
بلو شنل او د پارفوم
در مورد پخش و موندگاری هم اون نسخه هایی ک من داشتم هوم اینتنس عالی بود و شنل ها هم متوسط رو به بالا بودن و راضی کننده
لووه 001 مردانه
باربری لاندن
اولفکتیو اومبغ ایندیگو
ممنون از راهنماییتون آقا ارژنگ
انتخاب سه تا با توجه به تنوع بالا و جذابیت بسیاری از محصولات کار سختیه ولی در هر صورت سه انتخاب من اینا هستن:
-دیور اوم پارفم
-دیور اوم اینتنس
-آرامیس هاوانا
لطف کردین مهیار جان
با سلام سوال خیلی کلی ای هستش ولی به هر حال انتخاب های بنده این هاست و به نظرم سیف هستن
دیور آکوا فارنهایت (که در کمال تاسف تولید نمیشه)پس به جاش دیور هوم اینتنس رو انتخاب میکنم
شنل آلور هوم اسپورت
بلو شنل او د پارفوم
در مورد پخش و موندگاری هم اون نسخه هایی ک من داشتم هوم اینتنس عالی بود و شنل ها هم متوسط رو به بالا بودن و راضی کننده
تشکر آقا مهدی راستش کلی سوال کردم که به نتیجه ی بهتری برسم چون زمانی که از یه آدم عطر باز بخوای به صورت کلی و در نظر گرفتن همه ی آیتم ها چندتا کار معرفی کنه قطعا واسه من آماتور که فقط دنبال خوش بو بودن هستم کمک بزرگی میکنه
#دیور او ساواج (ساوج) Eau Sauvage
#شنل سیکومور ادو پارفوم Sycomore Eau de Parfum
#کارولینا هررا میستری توباکو Mystery Tobacco
#تیری موگلر ای من پیور هاوانه (تیری ماگلر ای من پور هاوان) A*Men Pure Havane
#گرلن لهوم لو بویسی Guerlain L'Homme L'Eau Boisée
#شنل آلور هوم اسپرت اکستریم Allure Homme Sport Eau Extreme
-دیور اوم پارفم
-دیور اوم اینتنس
-آرامیس هاوانا
تشکر از لطف شما
لووه 001 مردانه
باربری لاندن
اولفکتیو اومبغ ایندیگو
ممنون از محبتتون دوست عزیز
#دیور او ساواج (ساوج) Eau Sauvage
#شنل سیکومور ادو پارفوم Sycomore Eau de Parfum
#کارولینا هررا میستری توباکو Mystery Tobacco