سلام دوستان وقتتون بخیر.
ممنون میشم اگه سه فیلم مورد علاقتون و سه عطر مناسب برای کاراکتر و شخصیت نقش اول اون فیلم ها معرفی کنید.
البته اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر. سه تا رو واسه این گفتم که از وقت و حوصله شما عزیزان خارج نشه.
جناب نیما خیلی لطف کردین . نظرات شما رو دنبال میکردم و شما وزنه سنگینی توی این سایت هستین. خوشحالم که حضور دارین و باعث افتخار که پاسخ دادین.
ارادتمندم دوست عزیز 🌺
جناب نیما خیلی لطف کردین . نظرات شما رو دنبال میکردم و شما وزنه سنگینی توی این سایت هستین. خوشحالم که حضور دارین و باعث افتخار که پاسخ دادین.
ارادتمندم دوست عزیز 🌺
خیلی ممنون جناب شوشتری که منو از لطفتون بهره مند کردید. امیدوارم همیشه سلامت باشید.
سلام و سپاس :
ارادتمند شما هستم دوست عزیز
سلام
فیلم free guy برای رایان رینولدز عطر هوگو من
فیلم حرفه ای با بازی ژان رنو عطر دیور ساواج
ارباب حلقه ها: بانو گالادریل با بازی کیت بالانشت . عطر Hermès jour d'hermes
تاوان : با بازی کیرا نایتلی. عطر Lancome la unit tresor
حیوانات شبگرد : با بازی امی آدامز. عطر Dior addict
سوال بینهایت جالبیه :) اومدم تو قسمت پاسخ تا از خودتون یا سایر دوستان اگر سر بزنن، بپرسم عطری که توی فیلم scent of a woman (بوی خوش زن) ، از اون دختر جوون به مشام آلپاچینو رسید و اونقدر کشش دلشت که اون صحنه رقص معروف رو به دنبال داشت چی بود از نظر شما؟؟؟ 😎
سوال بینهایت جالبیه :) اومدم تو قسمت پاسخ تا از خودتون یا سایر دوستان اگر سر بزنن، بپرسم عطری که توی فیلم scent of a woman (بوی خوش زن) ، از اون دختر جوون به مشام آلپاچینو رسید و اونقدر کشش دلشت که اون صحنه رقص معروف رو به دنبال داشت چی بود از نظر شما؟؟؟ 😎
پرستو خانوم سلام و احترام.
خوشحالم که به این پرسش سر زدین و از نظرتون جالب بوده. راستش این فیلم رو من ندیدم ولی با توصیف و سوال شما مشتاق شدم که ببینمش و نظرم رو با وجود تست تعداد کمی از عطرهای زنانه، خدمتتون عرض میکنم.
ویگو مورتنسن در نقش آراگون (ارباب حلقه ها) عطر گری وتیور
شارلیز ترون در نقش فیوریوسا (مدمکس) گودگرل گان بد
کیانو ریوز (جان ویک) توباکو وانیل
سلام مجدد.
سادگی، زیبایی، لطافت و شاید کمی شیطنت. اینها برداشت من از اون دختر، بعد از دیدن سکانس رقصیدن با آلپاچینو بود. سال ساخت فیلم 1992 هست و اگه بخوایم واقعیت رو در نظر بگیریم که اون زمان ، اون دختر چه عطری استفاده کرده ، من هیچ ایده ای ندارم ولی ما واقعیت رو در نظر نمیگیریم چون جواب واقعی پیش خود دختر و آلپاچینو هست و اگه این موضوع رو فاکتور بگیریم ، میشه یه کاریش کرد:)
بنظرم بهتره سراغ عطر های خیلی گرم و سنگین نریم. اولین عطری که به ذهنم رسید ، دیور جادور بود ولی این عطر سراسر لطافت و سادگیه و اون یکذره شیطنتی که پس ذهنم داشتم رو نداره.
#باربری بریت ریتم زنانه Brit Rhythm for Women
باربری بریت ریتم میتونه گزینه ی خوبی باشه که در کنار سادگی و زیبایی، یه مقدار هم هیجان داره.
نظر خود شما چیه؟ شما چه عطری رو انتخاب میکنین؟
ویگو مورتنسن در نقش آراگون (ارباب حلقه ها) عطر گری وتیور
شارلیز ترون در نقش فیوریوسا (مدمکس) گودگرل گان بد
کیانو ریوز (جان ویک) توباکو وانیل
بسیار عالی👌