سلام دوستان وقتتون بخیر.
ممنون میشم اگه سه فیلم مورد علاقتون و سه عطر مناسب برای کاراکتر و شخصیت نقش اول اون فیلم ها معرفی کنید.
البته اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر. سه تا رو واسه این گفتم که از وقت و حوصله شما عزیزان خارج نشه.
سلام
فانتوماس ناسوماتو، میتونه عطر پاتریک بیتمن باشه(فیلم امریکن سایکو)
روسی د پالما ایتالیبغ دوغانژ، عطرِ جیا(فیلم جیا)
و کور د نویر بیوفرت، عطر توماس شلبی(سریال پیکی بلایندرز)
سلام . بنظرم اگه بخوایم سه کاراکتر انتخاب کنیم اولین فیلمی که تو ذهن میاد ماتریکسه با سه شخصیت نئو، مورفئوس و ترینتی. اگر قرار باشه برای اینها عطری انتخاب کنیم هم باید دنبال یه عطر سنت شکن برای مورفئوس باشیم . یه عطر زنونه ولی قوی برای ترینتی و یه عطر خاص برای یک منجی ( نئو ) انتخاب کنیم. نظر خودم برای مورفئوس آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7) عطر کرید لاو این بلک برای ترینتی و عطر کرید اونتوس برای شخصیت نئو مناسبه
سوال جالبی بود بنظرم . ممنون
سلام
فانتوماس ناسوماتو، میتونه عطر پاتریک بیتمن باشه(فیلم امریکن سایکو)
روسی د پالما ایتالیبغ دوغانژ، عطرِ جیا(فیلم جیا)
و کور د نویر بیوفرت، عطر توماس شلبی(سریال پیکی بلایندرز)
خانم نازنین سلام. جای پاسخ شما در این تاپیک خالی بود. چون میدونم فیلم باز و البته اهل کتاب و مطالعه هستین.
تشکر.
سلام . بنظرم اگه بخوایم سه کاراکتر انتخاب کنیم اولین فیلمی که تو ذهن میاد ماتریکسه با سه شخصیت نئو، مورفئوس و ترینتی. اگر قرار باشه برای اینها عطری انتخاب کنیم هم باید دنبال یه عطر سنت شکن برای مورفئوس باشیم . یه عطر زنونه ولی قوی برای ترینتی و یه عطر خاص برای یک منجی ( نئو ) انتخاب کنیم. نظر خودم برای مورفئوس آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7) عطر کرید لاو این بلک برای ترینتی و عطر کرید اونتوس برای شخصیت نئو مناسبه
سوال جالبی بود بنظرم . ممنون
راحیل خانم سلام.
راستش فیلم ماتریکس رو یه چند وقتی میگذره که ندیدمش؛ تقریبا از زمانی که بدنیا اومدم :)
جالبه که من زیاد اهل فیلم و سینما نیستم ولی زمانی که این پرسش به ذهنم رسید(نمیدونم چرا!) سریع اینجا مطرحش کردم تا هم برای بقیه جالب باشه، هم شاید یه زمانی بدرد خودم بخوره...
شما هنرمندین و قطعا پاسختون هم هنرمندانه است. من از شما بابت حضورتون ممنونم.
راحیل خانم سلام.
راستش فیلم ماتریکس رو یه چند وقتی میگذره که ندیدمش؛ تقریبا از زمانی که بدنیا اومدم :)
جالبه که من زیاد اهل فیلم و سینما نیستم ولی زمانی که این پرسش به ذهنم رسید(نمیدونم چرا!) سریع اینجا مطرحش کردم تا هم برای بقیه جالب باشه، هم شاید یه زمانی بدرد خودم بخوره...
شما هنرمندین و قطعا پاسختون هم هنرمندانه است. من از شما بابت حضورتون ممنونم.
☺🌹
درود
جان دو با بازی کوین اسپیسی تو فیلم هفت
UNUM - Io Non Ho Mani Che Mi Accarezzino il Volto
نورمن استنسفیلد با بازی گری اولدمن تو فیلم لئون
AMOUAGE - Interlude for Men
هانس لاندا با بازی کریستوف والتز تو فیلم حرومزاده های بی شرف
Tom Ford Tuscan Leather
آنتون چیگور با بازی هاویه باردم تو جایی برای پیرمردها نیست
ORTO PARISI - Stercus
سرسي لنستر با بازي لنا هِدي تو بازي تاج و تخت
Thierry Mugler - Alien EDP
گوستاوو فرينگ با بازي جانكارلو اسپوزيتو تو بركينگ بد
Chanel Egoist
ببخشيد همه نقش منفي شد. Villain بيشتر دوست دارم.
💐💐
خانم نازنین سلام. جای پاسخ شما در این تاپیک خالی بود. چون میدونم فیلم باز و البته اهل کتاب و مطالعه هستین.
تشکر.
ممنونم از محبتتون:)
درود
جان دو با بازی کوین اسپیسی تو فیلم هفت
UNUM - Io Non Ho Mani Che Mi Accarezzino il Volto
نورمن استنسفیلد با بازی گری اولدمن تو فیلم لئون
AMOUAGE - Interlude for Men
هانس لاندا با بازی کریستوف والتز تو فیلم حرومزاده های بی شرف
Tom Ford Tuscan Leather
آنتون چیگور با بازی هاویه باردم تو جایی برای پیرمردها نیست
ORTO PARISI - Stercus
سرسي لنستر با بازي لنا هِدي تو بازي تاج و تخت
Thierry Mugler - Alien EDP
گوستاوو فرينگ با بازي جانكارلو اسپوزيتو تو بركينگ بد
Chanel Egoist
ببخشيد همه نقش منفي شد. Villain بيشتر دوست دارم.
💐💐
درود بر شما جناب Dapper.
تشکر بابت پاسختون، لطف کردین.
بله این نقش های منفی هستن که باعث هیجان فیلم ها میشن و اون فیلمی جذابه که نقش منفی اش''Dapper'' باشه:)
چقدر خوب بود این سوال. مرسی که این سوال رو مطرح کردید. برای من عطر #زرجوف 40 ناتس 40Knots یادآور کلوین اون روانکاو فیلم سولاریس تارکوفسکی هست در صحنه ای که پدرش رو در اون کلبه چوبی داره از پشت شیشه تماشا می کنه. عجیب اون صحنه با تمام روح و روان من بازی میکنه
#بای کیلیان بلک فانتوم Black Phantom صد در صد عطر ژرژ هست در فیلم l'amour هانکه. یه هیولای مهربون
و #دیپتیک دو سان Do Son برای من یادآور بس Bess در breaking waves هست، یکی از معدود فیلمهای فون تریر که جوون بوده توش و امیدوار و تحت تاثیر دگما 95
پیروز باشید و مرسی بازم بابت این سوال دوست داشتنی
چقدر خوب بود این سوال. مرسی که این سوال رو مطرح کردید. برای من عطر #زرجوف 40 ناتس 40Knots یادآور کلوین اون روانکاو فیلم سولاریس تارکوفسکی هست در صحنه ای که پدرش رو در اون کلبه چوبی داره از پشت شیشه تماشا می کنه. عجیب اون صحنه با تمام روح و روان من بازی میکنه
#بای کیلیان بلک فانتوم Black Phantom صد در صد عطر ژرژ هست در فیلم l'amour هانکه. یه هیولای مهربون
و #دیپتیک دو سان Do Son برای من یادآور بس Bess در breaking waves هست، یکی از معدود فیلمهای فون تریر که جوون بوده توش و امیدوار و تحت تاثیر دگما 95
پیروز باشید و مرسی بازم بابت این سوال دوست داشتنی
پرنیان خانم سلام. حضور دوباره تون باعث خوشحالیه.
این سوال رو پاسخ بزرگوارانی مثل شما، دوست داشتنی کرده و تشکر بابت توضیحاتتون. ''یه هیولای مهربون'' بهترین توصیفی بود که از بلک فانتوم دیدم و شنیدم. دگما ۹۵ نمیدونستم چیه و بواسطه ی شما سرچ کردم و یه چیزایی دستگیرم شد.
سلامت باشید و ممنون که این سوال رو با سه تا خنده و دوتا سکوت رد نکردید:)