سلام دوستان وقتتون بخیر.
ممنون میشم اگه سه فیلم مورد علاقتون و سه عطر مناسب برای کاراکتر و شخصیت نقش اول اون فیلم ها معرفی کنید.
البته اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر. سه تا رو واسه این گفتم که از وقت و حوصله شما عزیزان خارج نشه.
سلام پرنیان عزیز، خیلی خوشحال شدم از این که برگشتی و دوباره نظراتت رو با ما شِر میکنی. امیدوارم بقیه بچه ها هم زودی برگردن، گرمای حضورشون در انتهای زمستون سخت امسال روحمون رو شاد خواهد کرد. همچنین ارزو میکنم تو سال جدید همه زندانی های راه ازادی از بند رها بشن. برای مدیر عزیزمون ارزوی سلامتی و بهروزی دارم و خواهش میکنم ازشون که اخر سال عیدیشون رو ازمون دریغ نکنن : )
به قول انگلوسکسن ها the pleasure is all mine امیر جان. امیدوارم و امیدوارم hope springs eternal. بنویس برامون ای چپق شکسته
سلام.
فیلم لئون با( بازی ژان رنو )عطر دیور هوم اینتس.
وای که چقدر عاشق اهنگ shape of myheart
هستم😊
فیلم پیانیست با بازی آدرین برودی عطر
(Rania J- Ambre loup)
سکانس ماندگار فیلم آخرین سامورایی در باغ گیلاس با بازی تام کروز (گرلن چری بلوسوم ۲۰۲۱ میلیسیم)
فیلم تایتانیک و آهنگ زیبای سلن دیون و نقش رُز ، در صحنه ای که در لبه ی کشی در آغوش جک ، هر دو دستهایشان را گشوده اند ، عطر
Jean paul Galtier- classique
رابرت دنیرو در فیلم راننده تاکسی عطرِ
د لایبری اپوس ۱۱ آمواج😊
الان که دارم تایپ میکنم ، کلی فیلم و سکانس و عطر دیگه داره یادم میاد ، چه خوب بود این سوال ،ممنون
چقدر خوب بود این سوال. مرسی که این سوال رو مطرح کردید. برای من عطر #زرجوف 40 ناتس 40Knots یادآور کلوین اون روانکاو فیلم سولاریس تارکوفسکی هست در صحنه ای که پدرش رو در اون کلبه چوبی داره از پشت شیشه تماشا می کنه. عجیب اون صحنه با تمام روح و روان من بازی میکنه
#بای کیلیان بلک فانتوم Black Phantom صد در صد عطر ژرژ هست در فیلم l'amour هانکه. یه هیولای مهربون
و #دیپتیک دو سان Do Son برای من یادآور بس Bess در breaking waves هست، یکی از معدود فیلمهای فون تریر که جوون بوده توش و امیدوار و تحت تاثیر دگما 95
پیروز باشید و مرسی بازم بابت این سوال دوست داشتنی
فیلم Constantine رو دیدید؟ بلک فانتوم منو یاد جان کانستنتین می اندازه. عاشق کرکترشم خیلی خوبهه
فیلم Constantine رو دیدید؟ بلک فانتوم منو یاد جان کانستنتین می اندازه. عاشق کرکترشم خیلی خوبهه
سلام نازنین جانم آره اتفاقا تازه اکران شده بود دیدمش ولی نمی دونم چرا فقط یادمه کیانو ریوز توش بازی می کرد و اون دختر خوشگله که توی یکی از فیلکای آرنوفسکی بود و دیگر هیچ. باید یه مروری بکنم فیلم رو.
سلام نازنین جانم آره اتفاقا تازه اکران شده بود دیدمش ولی نمی دونم چرا فقط یادمه کیانو ریوز توش بازی می کرد و اون دختر خوشگله که توی یکی از فیلکای آرنوفسکی بود و دیگر هیچ. باید یه مروری بکنم فیلم رو.
سلام خانم پرنیان زیبا. بله rachel weisz تو فیلم the fountan منم باید اتفاقا اینو یدور دیگه تماشا کنم.
کیانو تو John Wick هم خیلی خوبه:)
سلام.
فیلم لئون با( بازی ژان رنو )عطر دیور هوم اینتس.
وای که چقدر عاشق اهنگ shape of myheart
هستم😊
فیلم پیانیست با بازی آدرین برودی عطر
(Rania J- Ambre loup)
سکانس ماندگار فیلم آخرین سامورایی در باغ گیلاس با بازی تام کروز (گرلن چری بلوسوم ۲۰۲۱ میلیسیم)
فیلم تایتانیک و آهنگ زیبای سلن دیون و نقش رُز ، در صحنه ای که در لبه ی کشی در آغوش جک ، هر دو دستهایشان را گشوده اند ، عطر
Jean paul Galtier- classique
رابرت دنیرو در فیلم راننده تاکسی عطرِ
د لایبری اپوس ۱۱ آمواج😊
الان که دارم تایپ میکنم ، کلی فیلم و سکانس و عطر دیگه داره یادم میاد ، چه خوب بود این سوال ،ممنون
سلام دوباره خانم مونای زیبا
یبار برای خانم پرنیان عزیزم نوشته بودم که چقدر کیف میده بریم کافه ی سر کوچه اشون سیگار دود کنیم و برقصیم:)
حالا اون روزی که من و شما تو یه دشت پر از گل، پیراهن گلدار بپوشیم و شکوفه های گل بزنیم به گوشه ی موهامون و بستنی و کروسان بخوریم و این حین Shape of my heart گوش بدیم هم قطعا روز زیبایی خواهد شد برای من:)
نوشته اتون رو چند بار خوندم و می خوام در آخر بگم، بوی خوش و حال قشنگش تا اینجا اومد:) فکر کنم تا چند وقت دیگه، این یکی هم درست بشه:) مثل خیلی از چیزهای دیگه که مسببش فرشته های اینجا بودن:) و چقدر حق گفتن آقای سخی.
خداوند همگی شمارو حفظ کنه. در قلب من جا دارید:)
سلام دوباره خانم مونای زیبا
یبار برای خانم پرنیان عزیزم نوشته بودم که چقدر کیف میده بریم کافه ی سر کوچه اشون سیگار دود کنیم و برقصیم:)
حالا اون روزی که من و شما تو یه دشت پر از گل، پیراهن گلدار بپوشیم و شکوفه های گل بزنیم به گوشه ی موهامون و بستنی و کروسان بخوریم و این حین Shape of my heart گوش بدیم هم قطعا روز زیبایی خواهد شد برای من:)
نوشته اتون رو چند بار خوندم و می خوام در آخر بگم، بوی خوش و حال قشنگش تا اینجا اومد:) فکر کنم تا چند وقت دیگه، این یکی هم درست بشه:) مثل خیلی از چیزهای دیگه که مسببش فرشته های اینجا بودن:) و چقدر حق گفتن آقای سخی.
خداوند همگی شمارو حفظ کنه. در قلب من جا دارید:)
نازنین جانم ، شما هم در قلب من ،جایگاه ویژه ای داری عزیزم.
از فرم نوشتنت کاملا مشخصه که خیلی از همسن و سالای خودت جلوتری... از همه لحاظ
وقتی چهره ی ماهت رو در اون لباس ، با گلی کنار موهایت تصور میکنم ، ناخودآگاه لبخند روی لبهام میاد ، از بس که این تصور زیباست.. از بس که به قول داریوش اقبالی بیرحمانه زیبایی...
امیدوارم تک تک لحظاتت سرشار از امید و حس خوب باشه عزیزم.
در ضمن موردی بود که میخواستم اگر ممکنه مدیر محترم سایت عنایتی داشته باشند و رسیدگی بشه.
متاسفانه جدیداً برای حساب کاربری من ، قسمت زنگوله کار نمیکند. مثلا در قسمت پرسش و پاسخ و یا عطرگرام اگر کسی در پاسخ متنی از من ، متنی را بنویسد ، اصلا متوجه نمیشوم ، مگر اینکه شانسی برای خواندن نظرات دیگران وارد آن قسمت بشوم و ببینم کسی در پاسخ به من ، متنی را نوشته است. مثلا امروز آمدم ببینم نازنین جان چه فیلم و عطری رو کنار هم گذاشتند ، متوجه شدم برای خود من هم نوشته ای دارند.
ممنون میشم اگر رسیدگی کنید.
نازنین جانم ، شما هم در قلب من ،جایگاه ویژه ای داری عزیزم.
از فرم نوشتنت کاملا مشخصه که خیلی از همسن و سالای خودت جلوتری... از همه لحاظ
وقتی چهره ی ماهت رو در اون لباس ، با گلی کنار موهایت تصور میکنم ، ناخودآگاه لبخند روی لبهام میاد ، از بس که این تصور زیباست.. از بس که به قول داریوش اقبالی بیرحمانه زیبایی...
امیدوارم تک تک لحظاتت سرشار از امید و حس خوب باشه عزیزم.
در ضمن موردی بود که میخواستم اگر ممکنه مدیر محترم سایت عنایتی داشته باشند و رسیدگی بشه.
متاسفانه جدیداً برای حساب کاربری من ، قسمت زنگوله کار نمیکند. مثلا در قسمت پرسش و پاسخ و یا عطرگرام اگر کسی در پاسخ متنی از من ، متنی را بنویسد ، اصلا متوجه نمیشوم ، مگر اینکه شانسی برای خواندن نظرات دیگران وارد آن قسمت بشوم و ببینم کسی در پاسخ به من ، متنی را نوشته است. مثلا امروز آمدم ببینم نازنین جان چه فیلم و عطری رو کنار هم گذاشتند ، متوجه شدم برای خود من هم نوشته ای دارند.
ممنون میشم اگر رسیدگی کنید.
دلم راه داره به دل شما فرشته ی مهربون:) مرسی از این همه محبتی که به من دارید. زیبایی از وجود نازنین خودتونه:) امیدارم نگاه خداوند همیشه همراه شما باشه و شاد و سلامت باشید💓
سلام ، خوب بنظرم خاویر باردام در فیلم ویکی کریستینا بارسلونا در اون لوکیشن دهات اسپانیا که شب کنار اتش نشستند و بین گل های رز دارن گیتار از گیتار اسپنیش لذت می برند در نقش خوان آنتونیو یک مرد هنرمند، خوش پودرش، با تن صدای جذاب ولی ...! قطعا بلک ارکید پوشیده
دوباره خاویر باردام در فیلم جایی برای پیرمرد ها نیست در نقش قاتلی بیرحم و حرفه ای ولی مرموز و کم هیاهو در سکانس سکه شانس در نقش انتوان چیگور قطعا توسکان لیدر پوشیده
جیم کری هم در فیلم درخشش ابدی یک ذهن پاک مردی که دوست داره خاطرات عشق از دست رفتش رو هر جوری شده پاک کنه ولی نمیشه هالووین من ایکس از خسوس دلپزو رو پوشیده! مردی متوسط
مخلصم امیر حسین جان.
ممنون از ایجاد کردن این صفحه. امیر حسین هاراگیری فیلمی در باره شرافت ، مردی و نامردی ، انسانیت ، پایبندی به سنت ها و اثرات جانبیش هست. انتیوس هم یه عطر مردانه و محکم که همچین فضایی رو تدایی میکنه برام. اگه فیلم رو تماشا کردی لطفا نظرت رو برامون بگو.
امیرجان امروز این فیلم رو دیدم و واقعا تاثیرگذار بود و قدردان لطفی که کردی هستم. جالبه همچین موضوعی بعضی وقت ها درگیرم کرده بود که قاطعیت و بی احساسی یا عاطفه و احساسات؟ جوابش هیچکدوم. برقراری بهترین بالانس بین قاطعیت و جدیت با احساسات و عاطفه.
این فیلم هم نشون دهنده ی اون بی احساسی محض هست و ارباب ''آیی'' یا خدای قصر ''آیی'' دقیقا نمادی از نحوه ی رفتار خدمتگزاران اون معبد هست:«زره توخالی ؛ انسان تهی از عاطفه و احساس». رییسشون زمانی که ''سوگومو'' میخواست داستانش رو تعریف کنه، گفت به دقت گوش کنین، درسهای زیادی میتونین بگیرین. بله داستان ''سوگومو'' پر از درس بود ولی حتی خودش هم نخواست درس بگیره بخاطر تعصبی که روی عقیده ی اون بت و خداشون داشت.
البته امیرجان من در ارتباط با خودم طرفدار شیوه ی رفتاری ''آیی'' هستم و سعی میکنم اینطوری با خودم برخورد کنم ولی در برخورد با مردم باید نکته ای که در حرف ''سوگومو'' هست، رعایت بشه:« حتی شجاع ترین سامورایی ها هم انسان هستند و عاطفه دارند». پس اگه شنل انتیوس تداعی کننده ی رفتار درون اون معبد هست که برای خلوت آدم گزینه ی جذابیه...
امیر آقا بازم متشکرم و سالی پر از احساسات خوب داشته باشی.