سلام دوستان وقتتون بخیر.
ممنون میشم اگه سه فیلم مورد علاقتون و سه عطر مناسب برای کاراکتر و شخصیت نقش اول اون فیلم ها معرفی کنید.
البته اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر. سه تا رو واسه این گفتم که از وقت و حوصله شما عزیزان خارج نشه.
سلام.
فیلم لئون با( بازی ژان رنو )عطر دیور هوم اینتس.
وای که چقدر عاشق اهنگ shape of myheart
هستم😊
فیلم پیانیست با بازی آدرین برودی عطر
(Rania J- Ambre loup)
سکانس ماندگار فیلم آخرین سامورایی در باغ گیلاس با بازی تام کروز (گرلن چری بلوسوم ۲۰۲۱ میلیسیم)
فیلم تایتانیک و آهنگ زیبای سلن دیون و نقش رُز ، در صحنه ای که در لبه ی کشی در آغوش جک ، هر دو دستهایشان را گشوده اند ، عطر
Jean paul Galtier- classique
رابرت دنیرو در فیلم راننده تاکسی عطرِ
د لایبری اپوس ۱۱ آمواج😊
الان که دارم تایپ میکنم ، کلی فیلم و سکانس و عطر دیگه داره یادم میاد ، چه خوب بود این سوال ،ممنون
سلام.مونا خانم تشکر از پاسختون. پاسخی باروح و کلی حس زیبا.
سال نو مبارک و همیشه همینطور باطراوت و پرشور باشین حاج خانم سه بار حاجی شده:)
سلام ، خوب بنظرم خاویر باردام در فیلم ویکی کریستینا بارسلونا در اون لوکیشن دهات اسپانیا که شب کنار اتش نشستند و بین گل های رز دارن گیتار از گیتار اسپنیش لذت می برند در نقش خوان آنتونیو یک مرد هنرمند، خوش پودرش، با تن صدای جذاب ولی ...! قطعا بلک ارکید پوشیده
دوباره خاویر باردام در فیلم جایی برای پیرمرد ها نیست در نقش قاتلی بیرحم و حرفه ای ولی مرموز و کم هیاهو در سکانس سکه شانس در نقش انتوان چیگور قطعا توسکان لیدر پوشیده
جیم کری هم در فیلم درخشش ابدی یک ذهن پاک مردی که دوست داره خاطرات عشق از دست رفتش رو هر جوری شده پاک کنه ولی نمیشه هالووین من ایکس از خسوس دلپزو رو پوشیده! مردی متوسط
جناب ''دهاتی ام'' سلام و احترام.
خلاصه و مفید؛ پاسخ شما دقیقا این دو کلمه رو برای من تداعی کرد و خب چی بهتر از این. تشکر از شما.
عیدتون مبارک و امیدوارم سلامت باشید و از هر نظر، روز به روز بهتر.