سلام دوستان
عطر مردانه که حس آرامش بده لطفا معرفی کنید
باید سراغ عطرای ملایم برید . مثلا اکساندریا دو از زرجف . اسپایسی عود از مونتال هم خوبه . باکارات رژ هم خوبه . اپیک امواج هم خوبه . امواج دیا هم بنظرم عالیه
#دیور فارنهایت 32 Dior Fahrenheit 32
#دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense
#کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme
#آمواج ایمیتیشن مردانه Imitation For Man
#کاستوم نشنال سنت اینتنس Scent Intense
#جان چارلز بروسو آمبر اورینتال
#آکوا دی پارما کولونیا لیدر ادو کولوژن کونسنتخی Colonia Leather Eau de Cologne Concentree
#کالوین کلین اترنیتی آکوا (سی کی اترنتی آکوا) Eternity Aqua
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو مردانه Acqua di Gio for Men
...
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
عطری گرانقیمت که این حسو به شما خواهد داد
ولی عزیزم چرا یک، دو یا چند میلیون برای این عطر یا سایر عطرها پرداخت کنی تا حس آرامش رو بگیری؟! عطر بیک شماره 2 رو بخر، رایحه ای سبز و پرآرامش داره، بسیار ارزانه و نسبت به قیمت شاهکاره حتی اگه حرفه ای هم باشی از رایحه اش لذت خواهی برد
درود کاف اف جان ، عطری که حس ارامش بده کاملا سلیقه ای ، ممکن عطری که برای من آرامبخش برای شما کسل کننده باشه .
با اینحال ارامبخش ترین عطری که تست داشتم عود دوس امیغ سلطان پاشا ، لاکردار انچنان منو به خلسه میبره که احساس میکنم در حالت خواب و بیداری روی ابرها سیر میکنم
#سلطان پاشا عطارز عود دوس آميغ (امیر) Oud Douce Amère
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
عطری گرانقیمت که این حسو به شما خواهد داد
ولی عزیزم چرا یک، دو یا چند میلیون برای این عطر یا سایر عطرها پرداخت کنی تا حس آرامش رو بگیری؟! عطر بیک شماره 2 رو بخر، رایحه ای سبز و پرآرامش داره، بسیار ارزانه و نسبت به قیمت شاهکاره حتی اگه حرفه ای هم باشی از رایحه اش لذت خواهی برد
خیلی ممنون دوست عزیز
باید سراغ عطرای ملایم برید . مثلا اکساندریا دو از زرجف . اسپایسی عود از مونتال هم خوبه . باکارات رژ هم خوبه . اپیک امواج هم خوبه . امواج دیا هم بنظرم عالیه
سپاس
ممنون از راهنماییتون
#دیور فارنهایت 32 Dior Fahrenheit 32
#دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense
#کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme
#آمواج ایمیتیشن مردانه Imitation For Man
#کاستوم نشنال سنت اینتنس Scent Intense
#جان چارلز بروسو آمبر اورینتال
#آکوا دی پارما کولونیا لیدر ادو کولوژن کونسنتخی Colonia Leather Eau de Cologne Concentree
#کالوین کلین اترنیتی آکوا (سی کی اترنتی آکوا) Eternity Aqua
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو مردانه Acqua di Gio for Men
...
خیلی ممنون
سپاس
درود کاف اف جان ، عطری که حس ارامش بده کاملا سلیقه ای ، ممکن عطری که برای من آرامبخش برای شما کسل کننده باشه .
با اینحال ارامبخش ترین عطری که تست داشتم عود دوس امیغ سلطان پاشا ، لاکردار انچنان منو به خلسه میبره که احساس میکنم در حالت خواب و بیداری روی ابرها سیر میکنم
#سلطان پاشا عطارز عود دوس آميغ (امیر) Oud Douce Amère
بله کاملا درسته
ممنون از راهنماییتون