درود
میخواستم ، عطرهای نیش یا کمی فاصله دار از مین استریم بازار رو اگر تجربه کردید ، اینجا واسه من و باقی دوستان معرفی کنید ، که ویژگی های زیر رو داشته باشن :
رایحه عامه پسندی داشته باشند
پرفورمنس خوبی داشته باشن ( چون وقتی پرداختی بالایی داشته باشیم ، یکم روی عملکرد انتظار بیشتری داره ذهن خریدار )
مثلا من دنبال همزادی مثل دیور اوم اینتنس هستم در برندها و عطار های کمتر شناخته شده ، با کیفیت دیور های قدیم
دقت کنید منظورم دقیقا عطر و روایح دیور نیست ،
منظور عطرهای جذاب و ناشناخته هستن
مثلا برخلاف خیلی دوستان من ۱ ملیون تومن هم حاضر به پرداخت واسه بعضی از کارای جووی یا اینترلود آیریش نیستم .. با احترام به همه ی دوست دارانشون
نیش با کیفیت ، موندگار و خوش رایحه اگر میشناسید فیلتر شده به بنده هم بگید که تست و تهیه کنم . مرسی
سلام و عرض ادب جناب افتخاریان .
پیشنهاده خیلی خوبی دادین و خوشحال میشم دوستان عطرای خوب ، عامه پسند با پرفورمنس بالا رو معرفی کنند.
من نظره شخصی خودم اینه که همچین عطرایی که عامه پسندی و پرفورمنس رو یکجا داشته باشند بیشتر در برتدهای لوکس و لاکچری که خیلیامون نیش هم بهشون میگیم پیدا میشه ، مثلا برندهایی مثل زرجف ، بای کیلیان ، فرانسیس کورکجان ، نیشانه ، مارلی ....این برندها از تیراژ بالای عطراشون ، روایح عامه پسند و پکیج شیک همگی نشان از لوکس بودن داره که هدف بازارشون قشره متوسط به بالاست ، به هر حال نتیجه نهایی خوب باشه نیش باشه یا لوکس یا دیزاینر خیلی تفاوتی نداره .
#زرجوف مور دن وردز
#زرجف اربا پورا
#بای کیلیان بلک تو بلک Back to Black
#بای کیلیان سینگل ملت Single Malt
#بای کیلیان بلک فانتوم Black Phantom
#بای کیلیان ایتوکسیکتِد Intoxicated
#بایردو توباکو ماندارین Tobacco Mandarin