هر چند سلام سر آغاز دردناک خداحافظی است ولی بگذارید این خداحافظی "چندماهه" به امید در پیش بودن سلامی نو باشد . اکنون که قرعه برای کسب دانش در سنگری دیگر برای اینجانب فراهم گردیده است ، فرصت را مغتنم شمرده و به پاس لطف و همدلی کلیه شما دوستان عزیزی که از آشنایی باهاتون به خود میبالم و همواره از دانش تک تک شما عزیزان بسیار آموختم سپاسگزاری می نمایم . عزیزان دل به دلایلی چندماه دور از وطن هستم ولی یاده شما عزیزان همیشه با من است ، همه شما دوستان صمیمی ام را به خدا می سپارم و صمیمانه درخواست دارم قصور و کاستی هایم را با دیده رحمت ، بر من ببخشایید .امید که بتوانم در اینده ای نه چندان دور با کسب تجربه بیشتر به جمع شما بزرگواران برگردم. مخلص همه شما عزیزان ، علیرضا .
شب بخیر؛لذت برم و مستفیض شدم.آرزوی سلامتی و خوشخالی دارم برای شما
موفق باشی علیرضا جان در ماجراجویی جذابت.🌹🌹
با آرزوی موفقیت در مراحل بعدی و بازگشت دوباره به جمع عطرافشانیها
هر جا هستید سلامت و برقرار باشید
شب بخیر؛لذت برم و مستفیض شدم.آرزوی سلامتی و خوشخالی دارم برای شما
تشکر 🌹🙏
موفق باشی علیرضا جان در ماجراجویی جذابت.🌹🌹
درود جناب کریمی عزیز 🌹🌹🙏🙏
با آرزوی موفقیت در مراحل بعدی و بازگشت دوباره به جمع عطرافشانیها
مخلصم سپهرجان 🌹🙏
هر جا هستید سلامت و برقرار باشید
درود بانو ارامیس ، تشکر 🌹🙏
ارادت داریم علیرضای عزیز ودوست داشتنی و صد شوق از اینکه در این محفل با دوستان با دانشی چون شما آشنا شدیم و صد حیف که یه مدت قرار نیست تحلیل ها و ریویوهای قشنگ و با احساس و دقیقت رو بخونیم، ولی به امید اینکه بهمن ماه سال جاری، با تجربه ای بیشتر و دانشی فراتر، به محفل دوستدارانت برگردی و به سلامت بری و برگردی رفیق
علی جان خدا رو شکر من همچنان باهات در ارتباطم و از مصاحبت با تو لذت میبرم. هر جا که هستی شاد و سلامت باشی 🌹