سلام دوستان،برای خانمی که عاشق بوی آکوا بولگاری و کرید اونتوس هست،عطری با قیمت حدودا ۲۵۰۰هزارتومن،چی بگیرم که هم ماندگاری و هم پخش بوی خوبی داشته باشه.
ممنون
سلام دوست عزیز:
پیشنهاد میکنم کار های زیر رو تست کنید :
#آتلیه کلن ماسک امپریال Musc Imperial
سلام دوست عزیز:
سلام ممنون ولی زنانه میخوام باشه
سلام
#مانسرا سدرات بویسه (سدرات بویز) Cedrat Boise رو پیشنهاد میکنم ، خنک و بسیار جذاب با ماندگاری خیلی خوب ، البته یونی هست.
سلام مجدد:
ماسک امپریال و ارکید من یونی سکس هستند.
اگر خودتون و اون خانم عاشق اونتوس هستید از عطر مون بلان اکسپلورر استفاده کنید قیمتش مناسبه بوش هم تقریبا مثل اونتوسه پخش و موندگاریش نسبت به قیمت بد نیس خوبه ولی نمیشه اونجور اغراق کنیم که از نظر پخش و ماندگاری عطر شاخیه
با عرض سلام
#دی کی ان وای بی دلیشس زنانه Be Delicious for Women
این عطر جزء عطرهاییه که میتونه با توجه به مواردی که فرمودید( البته تو رنج قیمتی که مدنظرتون هست) مورد پسند واقع شه...حتما تست کنید قبل از خرید
سلام دوست عزیز:
ممنون از راهنماییتون
اگر خودتون و اون خانم عاشق اونتوس هستید از عطر مون بلان اکسپلورر استفاده کنید قیمتش مناسبه بوش هم تقریبا مثل اونتوسه پخش و موندگاریش نسبت به قیمت بد نیس خوبه ولی نمیشه اونجور اغراق کنیم که از نظر پخش و ماندگاری عطر شاخیه
ممنون از راهنماییتون
با عرض سلام
#دی کی ان وای بی دلیشس زنانه Be Delicious for Women
این عطر جزء عطرهاییه که میتونه با توجه به مواردی که فرمودید( البته تو رنج قیمتی که مدنظرتون هست) مورد پسند واقع شه...حتما تست کنید قبل از خرید
ممنونم از راهنماییتون
ممنونم از راهنماییتون
خواهش میکنم فقط اگه تصمیم گرفتید بیشتر هزینه کنید این عطرو تست کنید باز هم نزدیک تره به چیزی که میخواید