سلام دوستان بنده یک ادکلن روزمره برای یه کارمند یه بیمارستان( البته مددکار هستم که با اقشار مختلفی از مدیر بالا رتبه تا کارتون خواب ) هستم که چهره نسبتا مذهبی تو شهر مذهبی (قم) خیلی بازیگوش و شوخ هستم تو کارم تقریبا همه فن حریف هستم(حمل بر خودستایی نیست) دنبال جذب جنس مخالف نیستم ولی میخوامهمه پسند باشه و زننده نباشه و تو محیط بسته اداری و بخش ها قدرت بخش خوبی داشته باشه اگر ادکلن اینطور میشناسید ممنون میشم ومن الله توفیق
راستی تا 5 میلیون برای هزینه مشکلی ندارم
سلام لطفا #پانوژ سند استورم Sandstorm رو تست بفرمایید قیمت دو و نیم تا ۳ تومن به نظرم با این شغل خوب جور میشه
سلام لطفا #پانوژ سند استورم Sandstorm رو تست بفرمایید قیمت دو و نیم تا ۳ تومن به نظرم با این شغل خوب جور میشه
ممنون، خانم فیضی
برای محیط های بسته بخصوص محیط های بیمارستانی و درمانی عطرهایی که حس تمیزی و سفید بودن رو القا میکنند خیلی گزینه های خوبی هستند ، دقیقا از شما تو ذهن دیگران یه آدم شکیل و باکلاس که به بهداشتش اهمیت میده تصویر سازی میشه ، البته این مدل عطرها در فصل زمستان مناسب فضای بیرون نیستند و اگه از چنین عطرایی استفاده کردی شیشه عطر یا دستریزی ازش تو کیف کارت بزار و نزدیک محل کار شدی اسپری کن .
این گزینه هارو تست بگیر👇👇👇
#آتلیه کلن سدر اطلس Cedre Atlas
#پارفومز د مارلی گالووی (پرفیومز مارلی گلووی) Galloway
#آنیک گوتال وتیور Annick Goutal Vetiver
#تامغورد گری وتیور
#جورجیو آرمانی اکوا دی جیو پروفوندو Acqua di Giò Profondo
#آکوا دی پارما کولونیا پورا Colonia Pura
پیشنهاد میکنم ، باطراوت و روحیه بخش