معرفی عطر برای عروس و داماد

سلام دوستان ، به نظر شما بهترین عطر برای عروس و داماد برای جشن عروسی نیمه اسفند چی میتونه باشه؟

سلام fatimah جذاب

ممنونم بابت نظر ارزشمندت ، جادور که واقعا خوبه ، کلوهه و سافاند رو حتما تست می کنم.

در پاسخ به alireza xx :

درود برشما ، پیشاپیش تبریک میگم .

برای شب عروسی دور نود درصد نیش ها ، دوم سیتروس های مطلق رو یک خط قرمز بکشید ، بوی پرتقال و نارنگی روی تن عروس و داماد خیلی جالب نیست و یا رایحه خاص ، تلخ و تاریک نیش و آرتیزان ها اصلا مناسب نیست ، عطرهای نیش اکثرا هنری هستند و مناسب قشر عطربازِ  ، این گروه عموما بلحاظ عامه پسندی فیفتی فیفتی یعنی ممکن اطرافیان بشدت خوششون بیاد و یا بشدت بدشون بیاد و حتی ممکن بازخورد منفی هم بیارن  ، پس بهتره ریسک نکرد ، شب عروسی یک شب و سعی کنید سمپل و دکانت از نمونه های پیشنهادی تهیه کنید و طبق سلیقه تون بهترین را انتخاب کنید که اون شب خاص و خاطره انگیز با یک عطر لوکس و عامه پسند تکمیل بشه.

برای چنین فضایی عطر باید بلحاظ عامه پسند بودن مو لای درزش نره و پرفورمنس خوبی هم داشته باشد ، عطرای چوبی با ته مایه ی مشکی و پودری ، عطرهای شرقی گلی ، عطرای گرمِ اسپایسی با بن مایه ی وانیل ، عطرای چوبی گلی مشکی نیز گزینه های خوبی هستند و یا عطرهایی با بن مایه ی امبروکسان , دیزاینری ها کم ریسک هستند و برای چنین فضای مناسبتر ، اگه بلحاظ قیمت مشکلی ندارید برندهای لوکس عالی تر هستند👇👇👇

Layton #پارفومز د مارلی لیتون Layton 

Accento #زرجوف اکسنتو Accento 

#زرجف لاتوسکا 

Insolence EDP #گرلن اینسولنس ادو پرفیوم Insolence EDP 

Marfa #ممو مارفا Marfa

Marfa Spices #ممو پاریس مارفا اسپایسز Marfa Spices 

Fleur Narcotique Blossom #ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک بلوسوم Fleur Narcotique Blossom 

My Burberry Blush #باربری مای باربری بلاش My Burberry Blush 

Daisy #مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy 

سلام علیرضا جان ، ممنونم که به سایت میاید و جواب سوال من رو هم اینقد موشکافانه میدید  . اکثر مواردی که شما و بقیه دوستان فرمودید تو لیست خرید من هستن و امیدوارم وقت و هزینه یاری کنه بهترین انتخاب رو داشته باشم. سپاس فراوان بابت لطفتون

شکیبا شکیبا
1402/02/31
در پاسخ به Maary :

سلام خانم دهقانی به عنوان عطر عروس من شخصا روایح گلی رو ترجیح میدم اول گلهای سفید و بعد رز یا زنبق...این عطرها رو تست کنید ببینید با سلیقه تون جورند یا نه

Honour for Women #آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women 

Carnal Flower #فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower 

Ilha do Mel #ممو ایلها دو مل Ilha do Mel 

Coco Mademoiselle EDP #شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP 

Miss Dior EDP #میس دیور ادو پرفیوم (کریستین دیور میس دیور پرفیوم) Miss Dior EDP 

Darcy #پارفومز د مارلی دارسی (پارفومز دی مارلی درسی) Darcy 

Idylle EDP #گرلن آیدیل ادو پرفیوم Idylle EDP 

Elie Saab Le Parfum EDP #الی ساب له پارفوم (الیه سعب لی پرفیوم) Elie Saab Le Parfum EDP 

Modern Muse #استی لودر مدرن موس Modern Muse 

Delina #پارفومز د مارلی دلینا Delina 

L’Interdit (2018) #جیوانچی له اینتردیت 2018 (ال اینتردیت 2018) L’Interdit (2018) 

Love Story #کلوهه لاو استوری Love Story 

Iris Nobile #اکوا دی پارما ایریس نوبیل Iris Nobile 

Narciso Rodriguez for Her EDP #نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP 

Narciso Rodriguez For Her L'Absolu #نارسیس رودریگز فور هر له ابسولو (نارسیسو رودریگوئزال ابسولو زنانه) Narciso Rodriguez For Her L'Absolu 

Athalia #پارفومز د مارلی آتالیا Athalia 

Juicy Couture for women #جویسی کوتور زنانه Juicy Couture for women 

Valentino Donna Rosa Verde #والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde 

سلام عزیزم از  بین این عطرها که گفتی  کدومشو واس  یه دختر سی ساله مهربون  اروم خندون وخوش تیپ.برا عطر امضا پیشنهاد میدی؟

دانیال دانیال
1402/02/31

با سلام و تبریک به عروس و داماد عزیز، پیشنهاد من با توجه به شرایط و فصل عطرهای زیر هست( اولی برای اقا داماد دومی عروس خانم) :

Versace Pour Homme Dylan Blue #ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue 

Versace Pour Femme Dylan Blue #ورساچه پور فمه دیلن بلو Versace Pour Femme Dylan Blue 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟