سلام دوستان ، به نظر شما بهترین عطر برای عروس و داماد برای جشن عروسی نیمه اسفند چی میتونه باشه؟
سلام fatimah جذاب
ممنونم بابت نظر ارزشمندت ، جادور که واقعا خوبه ، کلوهه و سافاند رو حتما تست می کنم.
درود برشما ، پیشاپیش تبریک میگم .
برای شب عروسی دور نود درصد نیش ها ، دوم سیتروس های مطلق رو یک خط قرمز بکشید ، بوی پرتقال و نارنگی روی تن عروس و داماد خیلی جالب نیست و یا رایحه خاص ، تلخ و تاریک نیش و آرتیزان ها اصلا مناسب نیست ، عطرهای نیش اکثرا هنری هستند و مناسب قشر عطربازِ ، این گروه عموما بلحاظ عامه پسندی فیفتی فیفتی یعنی ممکن اطرافیان بشدت خوششون بیاد و یا بشدت بدشون بیاد و حتی ممکن بازخورد منفی هم بیارن ، پس بهتره ریسک نکرد ، شب عروسی یک شب و سعی کنید سمپل و دکانت از نمونه های پیشنهادی تهیه کنید و طبق سلیقه تون بهترین را انتخاب کنید که اون شب خاص و خاطره انگیز با یک عطر لوکس و عامه پسند تکمیل بشه.
برای چنین فضایی عطر باید بلحاظ عامه پسند بودن مو لای درزش نره و پرفورمنس خوبی هم داشته باشد ، عطرای چوبی با ته مایه ی مشکی و پودری ، عطرهای شرقی گلی ، عطرای گرمِ اسپایسی با بن مایه ی وانیل ، عطرای چوبی گلی مشکی نیز گزینه های خوبی هستند و یا عطرهایی با بن مایه ی امبروکسان , دیزاینری ها کم ریسک هستند و برای چنین فضای مناسبتر ، اگه بلحاظ قیمت مشکلی ندارید برندهای لوکس عالی تر هستند👇👇👇
#زرجف لاتوسکا
#گرلن اینسولنس ادو پرفیوم Insolence EDP
#ممو پاریس مارفا اسپایسز Marfa Spices
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک بلوسوم Fleur Narcotique Blossom
سلام علیرضا جان ، ممنونم که به سایت میاید و جواب سوال من رو هم اینقد موشکافانه میدید . اکثر مواردی که شما و بقیه دوستان فرمودید تو لیست خرید من هستن و امیدوارم وقت و هزینه یاری کنه بهترین انتخاب رو داشته باشم. سپاس فراوان بابت لطفتون
سلام خانم دهقانی به عنوان عطر عروس من شخصا روایح گلی رو ترجیح میدم اول گلهای سفید و بعد رز یا زنبق...این عطرها رو تست کنید ببینید با سلیقه تون جورند یا نه
#آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women
#فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower
#شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP
#میس دیور ادو پرفیوم (کریستین دیور میس دیور پرفیوم) Miss Dior EDP
#پارفومز د مارلی دارسی (پارفومز دی مارلی درسی) Darcy
#گرلن آیدیل ادو پرفیوم Idylle EDP
#الی ساب له پارفوم (الیه سعب لی پرفیوم) Elie Saab Le Parfum EDP
#استی لودر مدرن موس Modern Muse
#جیوانچی له اینتردیت 2018 (ال اینتردیت 2018) L’Interdit (2018)
#اکوا دی پارما ایریس نوبیل Iris Nobile
#نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP
#پارفومز د مارلی آتالیا Athalia
سلام عزیزم از بین این عطرها که گفتی کدومشو واس یه دختر سی ساله مهربون اروم خندون وخوش تیپ.برا عطر امضا پیشنهاد میدی؟
با سلام و تبریک به عروس و داماد عزیز، پیشنهاد من با توجه به شرایط و فصل عطرهای زیر هست( اولی برای اقا داماد دومی عروس خانم) :