سحر سحر
12
1400/11/10

نظرتان درباره میکس نمودن چند عطر

پرسشی از دوستان دارم؛ دیده شده برخی از دکانت فروشان چند عطر را با نسبت های مختلف با هم میکس میکنند و نتیجه یک عطر کاملا جدید از آب در میاد که برایش اسمی هم انتخاب کرده به مشتری ارائه میدهند البته خودشان مدعی ساخت یک  عطر کامل هستند !!! این عطرها اغلب نظر مشتری را از جهات خوشبویی ماندگاری و ...تامین میکنند ولی من بشخصه شک دارم که آیا استفاده از انها با فرض اینکه عطرهای ترکیبی اصل هم باشد از نظر سلامتی مفید هستن؟  لطفا اگر نظر یا تجربه ای در این خصوص دارید در میان بگذارید

IRRO IRRO
1400/11/11

سلام علیرضا جان خیلی مخلصیم

قطعا اخوی عزیز شما مشمول آدم های مورد نظر من نیستند. منظورم اون هایی هستند که این مواد معطر که اسم اسانس روش گذاشتند رو به دست خرده فروش ها میرسونند تا اینجوری به فروش بره ، کار اخوی شما قطعا این نیست.

[EDITED] 1400/11/12 12:02
سحر سحر
1400/11/12
در پاسخ به alireza xx :

ترکیب دو عطر، اجازه بدید برای اینکه عطرو از اسانس تفکیک کنم از واژه ادوپرفیوم استفاده کنم ،

ترکیب دو ادوپرفیوم هیچ اشکال و یا ضرر پوستی و الرژی زایی ندارد ، ولی برای همپوشانی و لایر دو عطر احتیاح به شناخت اکوردها و گروه های بویایی هست ، چون اغلب هنپوشانی ها نه تنها به رایحه کمک نمیکنه بلکه باغث میشه هر دو عطر خراب بشه و رایحه ای شلخته و مبهم بجا بزارن .

اسانس فروش ها زیاد ترکیب دو نمونه را استفاده میکنند ولی اسانس خالص با ادوپرفیوم های اورجینال بلحاظ ساختاری زمین تا اسمان تفاوت داره و همین تفاوت کاررا برای ترکیب دو ادوپرفیوم خیلی سخت و پیچیده میکنه ،

علت این تفاوت چیه ؟ ببینید اسانس ها که با دستگاهعای جی سی بصورت کپملت و یکجا بازطراحی میشن تک مولکولی هستند و همین تک مولکول بودن معمولا باعث میشه در ترکیب یک نمونخ دیگه راحت همخوان بشن ، اما ادوپرفیوم ها که از ترکیب چند نت سینتتیک و چندنت طبیعی ساخته شدن شامل دهها مولکول هستند که در ترکیب با ادوپرفیوم دیگه به راحتی مچ نمیشه .

شخصا روی همپوشانی عطرای مردانه خیلی تحقیق و تمرین کردم و بارها گروههای بویایی و اکوردها رو روی کاغد و روی پوست بصورت تست بررسی کردم .

مثلا یک عطر که اکورد غالبش کهرباست خیلی خوب با عطری که اکورد غالبش تنباکو همخوان میشه ، یا یک عطر اروماتیک با یک عطر اروماتیک فوژه بخوبی ست میشه ، عطرای وایت فلورال تاحدودی با گورمندهای کاراملی ، البته برای همپوشانی بهتره دوتا عطررا مخلوط نکرد چون باعث شکسته شدن اکورد و تغیبرش به دیسکورد میشه و نظم و نظام نت ها رو بهم میریزه ، بهتره بصورت لایر مثلا عطر ایکس را سمت چپ بدن و غطر ایگرد را سمت راست اسپری کرد تا با فعالیت و گرم شدن پوست رایحه باز و در جو ادغام بشن .

جناب آقای علیرضا، راهنمایی های شما برایم بسیار مفید بود و از وقتی که برای نگارش معلومات خود گذاشتید ممنونم. سعی می کنم مطالب ارزنده ای که از شما و دیگر دوستان دلسوز این جمع فراگرفتم را به دوستانم و یا هرفرد دیگری انتقال بدم تا انتخاب درستی داشته باشند. از بذل عنایات شما و دیگر دوستان سپاسگزارم. پایدار باشید🙏

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟