با سلام خدمت همه ی بزرگان عطرافشانی
سوال من این هست تفاوت های نسخه های پرفیوم و ادوتویلت تق هرمس چی هست ایا رایحه تغییر کرده؟؟ تا حالا تست نداشتم و میخاهم در اولین فرصت ان هارا تست کنم از دیدگاه شما کدام یک پخش بوی بالاتری دارد؟؟ در نسخه تویلت ماندگاری حدودی چند ساعت هست؟؟
توایلت بیشتر میوه ای چوبی هست یعنی ترکیب لیمو،پرتقال و چوب رو خیلی واضح حس می کنید ولی پارفوم حس می کنم از مرکبات کاسته شده و بیشتر چوبی هست و البته یه مقدار دودی.پارفومش سنگین تر و فرمال تر و جا افتاده تر و توایلتش فرش تر و کژوال تر
پخش توایلت به مراتب بالاتره یعنی تا دو یا سه ساعت با هر تکون دست رایحه توی مشامتون.ماندگاری توایلت بیشتر از ۸ ساعت هست
توایلت بیشتر میوه ای چوبی هست یعنی ترکیب لیمو،پرتقال و چوب رو خیلی واضح حس می کنید ولی پارفوم حس می کنم از مرکبات کاسته شده و بیشتر چوبی هست و البته یه مقدار دودی.پارفومش سنگین تر و فرمال تر و جا افتاده تر و توایلتش فرش تر و کژوال تر
پخش توایلت به مراتب بالاتره یعنی تا دو یا سه ساعت با هر تکون دست رایحه توی مشامتون.ماندگاری توایلت بیشتر از ۸ ساعت هست
خیلی ممنونم از راهنماییتون
برای استایل رسمی یا نیمه رسمی کدوم نسخه رو شما پیشنهاد میدید؟ ک شخصیت آدم رو پخته تر و خشک تر نشون بده
از صحبتتوت هم ب این نتیجه رسیدم ک تویلت پخش بوی بیشتری نسبت ب نسخه های دیگر داره تو نسخه ی پارفوم تا چ حدی پخشش کمتر شده؟ از نظر رایحه کدام عامه پسند تره و دلنشین ترع؟؟
خیلی ممنونم از راهنماییتون
برای استایل رسمی یا نیمه رسمی کدوم نسخه رو شما پیشنهاد میدید؟ ک شخصیت آدم رو پخته تر و خشک تر نشون بده
از صحبتتوت هم ب این نتیجه رسیدم ک تویلت پخش بوی بیشتری نسبت ب نسخه های دیگر داره تو نسخه ی پارفوم تا چ حدی پخشش کمتر شده؟ از نظر رایحه کدام عامه پسند تره و دلنشین ترع؟؟
هر دو نسخه عامه پسند هست به نظر من. اما اینکه کدوم نسخه شخصیت آدمو پخته تر نشون بده مسلما پارفوم گزینه بهتریه.
پیشنهاد میکنم به فروشگاه برید و روی مچهاتون تست کنید.در کنارشون میتونید نیم نگاهی به کارتیه دکلریشن توایلت داشته باشید،شروع کمی متفاوتتری داره ولی در ادامه میشه گفت شباهتهایی داره.عطر خیلی خوبیه پخش خوب و ماندگاری بالاتری از تق داره