کدوم بهتره اساتید؟ هالووین مردانه یا ادوتویلیت تق هرمس

استاد و اونایی که تست کردین زحمته بگید موندگاری و پخش بوی halloween-man.jpg #جسوس دل پوزو هالووین مردانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween Man  یا terre-dhermes-edt.jpg #تق هرمس ادو تویلت (تغ دی هغمس توالت) Terre d'Hermes EDT ؟

حمید حمید
1400/11/18

با سلام.

من خودم شخصه هر دو رو دارم و داشتم.

دو نکته.

اولا تق هرمس بسیار عطر آشنا و پر تکراریه و مسلما مشابه زیاد داره. اما هالوین بیس نتش رو دوست دارم حقیقتش و ی بوی گیاهی - وتیوری خاصی داره. بازخورد هم ازش گرفتم و به نظرم پخش و ماندگاری خوبی داره ( من نسخه پنج شش سال پیش رو دارم  و الان نمیدونم جدیدا چطوره ) . من پیشنهادم به شما هالوینه به خاطر یونیک تر بودن.

IRRO IRRO
1400/11/18

به نسبت پولی که میپردازید هالوین بسیار ارزنده هست

همچنین مناسبتر برای این فصل.

alireza  xx alireza xx
1400/11/19

این دو عطر دوتا فضای کاملا متفاوت رو به نمایش میزارن و نمیشه مثلا مثل مفیستو و سیلورمانتین قیاسشون کرد چون هیچ شباهتی باهم ندارند و پسند یا عدم پسند هرکدام به سلیقه شخصی برمیگرده ، مثل اینه بگیم ماشین جیپ رانگلر بهتره یا هیوندا آزرا ، خب هردو ماشینای خوبی هستند که یکی مناسب جاده های خاکی و عبور از جاده های سنگلاخی و صعب العبور و اونیکی بیشتر مناسب جاده های شهری و بین شهری .

نقطه اشتراک این دو عطر ، رایحه تقریبا هایپ و آشنایی که ذارند ، تق هرمس با اون تم لیمویی که با حسی چوب مانند و خاکی وتیور همراه شده در اغلب اسپری ها و کارای شرکتی کپی شده و رایحه اش برای عموم آشناست ، خوده هالوین شاید چندان شناخته شده نباشه اما بخاطره شباهتش با وان میلیون بازم رایحه ی آشنایی داره و موقع تست به احتمال زیاد برات آشنا میاد .

بلحاظ کیفیت شیشه و مواد اولیه بی تردید تق هرمس سطح و لول بالاتری دارد ، 

بلحاظ پرفورمنس تق هرمس بهتره ، پخش و ماندگاری هالوین نمره پنج میگیره و تق هرمس ۶ .

بلحاظ قیمت هالوین مناسبتره ، رایحه ش تو حال و هوای وان میلیون .

در پاسخ به alireza xx :

این دو عطر دوتا فضای کاملا متفاوت رو به نمایش میزارن و نمیشه مثلا مثل مفیستو و سیلورمانتین قیاسشون کرد چون هیچ شباهتی باهم ندارند و پسند یا عدم پسند هرکدام به سلیقه شخصی برمیگرده ، مثل اینه بگیم ماشین جیپ رانگلر بهتره یا هیوندا آزرا ، خب هردو ماشینای خوبی هستند که یکی مناسب جاده های خاکی و عبور از جاده های سنگلاخی و صعب العبور و اونیکی بیشتر مناسب جاده های شهری و بین شهری .

نقطه اشتراک این دو عطر ، رایحه تقریبا هایپ و آشنایی که ذارند ، تق هرمس با اون تم لیمویی که با حسی چوب مانند و خاکی وتیور همراه شده در اغلب اسپری ها و کارای شرکتی کپی شده و رایحه اش برای عموم آشناست ، خوده هالوین شاید چندان شناخته شده نباشه اما بخاطره شباهتش با وان میلیون بازم رایحه ی آشنایی داره و موقع تست به احتمال زیاد برات آشنا میاد .

بلحاظ کیفیت شیشه و مواد اولیه بی تردید تق هرمس سطح و لول بالاتری دارد ، 

بلحاظ پرفورمنس تق هرمس بهتره ، پخش و ماندگاری هالوین نمره پنج میگیره و تق هرمس ۶ .

بلحاظ قیمت هالوین مناسبتره ، رایحه ش تو حال و هوای وان میلیون .

مرسی علیرضا جان. تا حالا هرچی ادکلن داشتم تلخ بود. همه هم یه جورایی شاکی بودن و میگفتن چرا همش تلخ. خواستم تنوع بدمو اینبار رفتم سمت هالووین. وان میلیون رایحشو دوست دارم چون شیرینی که داره شیرینی تمیزیه. هالووین رو گرفتم انشاللا خوب باشه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟