درود به همگی..
برای یک دختر جوان که عاشق مد و فشنه و سخت کوش هست.
عاشق گربه هاست، موهای پریشونی داره،لباس های باز میپوشه.
دوست های کمی داره و میتونه بدجنس هم باشه. چه عطریو پیشنهاد میکنید؟
بزارید اینطور بگم تو فیلم و سریالای خارجکی همیشه یه دختر آروم و خوشگل هست!اون چه عطریو میزنه به نظرتون؟یک عطر ملوس و آدامسی و معتدل شیرین که آدم فقط میخواد بوش کنه.
چون میخوای بلایند بای کنم هیچ ایده ای ندارم.به pure poison هم علاقه دارم
سلام
من Lalique Satine رو پیشنهاد میکنم
سلام و عرض ادب ، برای دختر خانومای جوان برند ویکتوریاسکرت چندتا عطر خوب و بسیار پربازخور و پرنشاط داره ، آبجی کوچک خودم عطر ثابتش بامب شل ویگتوریا سکرتِ، میشه گفت یه نمه تینبجر طوره ،
اینکار هارو تست کنید ، 👇👇👇
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#ویکتوریا سکرت لاو می مور Love Me More
#بای کیلیان این د سیتی آف سین In the City of Sin ( اگه بلحاظ قیمت مشکلی ندارید اینکار بنظرم گزینه خیلی خوبیه ، یه تم آدامس مانند خیلی تاپ حسابی فضارو خاص کرده ، نت ها بسیار شفاف و روشن هستند ، شخصا از بین برندهای لوکس و لاکچری برند بای کیلیان رو خیلی قبول دارم ، کیفیت نت ها که واقعا از گریدهای تاپ مواد اولیه استفاده و کیفیت شیشه و پکیج بقدری شکیل و زیباست که همون نگاه اول حس لاکچری بودنش رو به رخ میکشه ، یه نکته در مورده سمپل این عطر بگم که البته شاید اون سمپل تفاوت داشته ولی لازمه بگم که بنده سمپل اینکارو تست کردم و بعداز مدتی تونستم از شیشه فول سایز نیز تست بگیرم و برای همسرم کادو بخرم ، رایحه سمپل یه حس تصنوعی داشت و به جرات میتونم بگم بیشتر شبیه یه کپی شرکتی بود ، نمیدونم فاسد شده بود یا هرچی ولی اون سمپل سبب شد دیگه به سمپل صددرصد اعتماد نکنم .)
سلام با توجه به سن و توضیحات... اگه عطر ادامسی ای میخواید که شبیه پیورپویزون رایحه گلهای سفیدو داشته باشه
و اگه عطر ادامسی مدنظرتون میوه ایه مثل توت فرنگی
#باربری هر (بربری هر) Burberry Her
این عطر هم ادامس انگور فرنگی میتونه باشه تقریبا
#جورجیو آرمانی اس آی اینتنس (جیورجیو ارمانی سی اینتنس) Giorgio Armani Si Intense
ولی بلایند بای نکنین...اگه امکان تست حضوری ندارید سمپل یا دستریز ازشون بخرید از طریق سایتهای اینترنتی
خب به نظرم تو عطرهای ویکتوریا سکرت یک دوری بزنید و تست کنید.من خودم میدنایت رز لانکوم رو پیشنهاد میدم.ادامسی نیست ولی یک حس خوبی داره.عطرهای بریتنی اسپیرز هم پرانرژین.باربری هر و جویس نواق هم گویا ادامسی اند
سلام
بنظرم عطرای کامنت خانم ماری رو حتما تست کنید.
اینا هم خوبن:
#پارفومز د مارلی دلینا اکسکلوسیف Delina Exclusif
#نینا ریچی رز اکستاز Rose Extase
سلام
بنظرم عطرای کامنت خانم ماری رو حتما تست کنید.
اینا هم خوبن:
#پارفومز د مارلی دلینا اکسکلوسیف Delina Exclusif
#نینا ریچی رز اکستاز Rose Extase
عزیزدلم باربری هر هم مناسب هستش به نظرتون؟
مثلا اگه یک بوی آدامس توت فرنگی یا این پاکنای بچگیمون، خیلی دوس دارم.
عزیزدلم باربری هر هم مناسب هستش به نظرتون؟
مثلا اگه یک بوی آدامس توت فرنگی یا این پاکنای بچگیمون، خیلی دوس دارم.
ادامس توت فرنگی؟ در پسندیده شدن باربری هر با این تفاسیر شک نکن👌🏽 بهتره تستش کنین دستریزش موجوده و میشه خرید. فوق العادست و بوی ادامس و اب نبات توت فرنگی میده و بشدت پرانرژی و با پخش و ماندگاری خوب. خودمم خیلی دوست دارم بخرمش.