با سلام دوستان
خنک ترین عطری که تا حالا داشتید و ماندگاریش راضی کننده بوده و از پخش بوش بازخورد های خوبی گرفتید چه عطری بوده؟
سلام پیام جان:
در درجه اول از لحاظ ماندگاری و پخش بو کارهای خنکی مثل مگاماره از اورتو پاریسی و رنسانس از زرجف و سیلور مانتین از کرید و کمی با ارفاق نسخ قدیمی تر آکوا جیو پروفومو و باچماکف از برند دیفرنت کمپانی رو میشه بهتون پیشنهاد بدم ولی بسته به نوع سلیقتون انتخابش با خودتونه دوست گرامی
سلام پیام جان:
در درجه اول از لحاظ ماندگاری و پخش بو کارهای خنکی مثل مگاماره از اورتو پاریسی و رنسانس از زرجف و سیلور مانتین از کرید و کمی با ارفاق نسخ قدیمی تر آکوا جیو پروفومو و باچماکف از برند دیفرنت کمپانی رو میشه بهتون پیشنهاد بدم ولی بسته به نوع سلیقتون انتخابش با خودتونه دوست گرامی
درود بر شما من چون خودم سلیقه م بیشتر به سمت عطر های خنک هستش خواستم بدونم باقی دوستان سلیقه ی شخصیشون و عطرای این چنینی که امتحان کردن چیا بوده
سلام.
زارا شماره 10 بین عطرهای دیزاینری خنکی که دیدم هم پخش بوی خوبی داره (البته عالی نیست) هم کیفیت رایحه با توجه به قیمتش خیلی خوبه. چیزی مابین بولگاری آکوا و ایسی د میاکه پور هم قدیمی.
درود بر شما من چون خودم سلیقه م بیشتر به سمت عطر های خنک هستش خواستم بدونم باقی دوستان سلیقه ی شخصیشون و عطرای این چنینی که امتحان کردن چیا بوده
مگاماره
الیزه رنسه معجون شفابخش نرولی خط بطلانی است بر این نظریه که عطرهای تابستانی بی روح و بیکاراکتر هستند با ماندگاری و پخش بو کم؛ این ادکلن هیولاست توی هیچی کم نمیاره
سلام
والا دو دل بودم بهت پیشنهاد بدم یا نه،
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue ، من از همین سایت گرفتم،
جالبه بعضیا از پخش و موندگاریش ناراضی بودن اما عجیب رو پوست من جواب داد!
دیگه واقعا کلافه م کرده بود از بس نرو بود!
اینو هم بگم که پوست خیلی چربی دارم.