Salehi Salehi
12
1400/12/16

عطر با بوی برگ سبز توتون

من دنبال یه عطریم که بوی """برگ سبز توتون """بده. منظورم تنباکو یا توتون خشک نیست. دقیقا بوی گیاه سبز""" توتون""" که با بوی تنباکو و توتون فرق میکنه. چند جایی بوشو حس کردم ولی متاسفانه نشده که از طرف بپرسم چی بوده. در ضمن اینارو تست کردم نبودن

Ombre Noire Lalique

Burberry London

پولو سبز

[EDITED] 1400/12/17 21:15
IRRO IRRO
1400/12/17

تام فورد توباکو عود

عربسک مرچنت آف ونیز

[EDITED] 1400/12/17 21:15
Salehi Salehi
1400/12/17
در پاسخ به IRRO :

تام فورد توباکو عود

عربسک مرچنت آف ونیز

خیلی ممنون از پاسخ شما.. ببخشید من برگ توتون گفتم فکر کنم اینا نت زیتون دارن

نیما نیما
1400/12/17

آرامیس توباکو رزرو رو تست کنین 

Salehi Salehi
1400/12/18
در پاسخ به IRRO :

تام فورد توباکو عود

عربسک مرچنت آف ونیز

خیلی ممنون

Salehi Salehi
1400/12/18
در پاسخ به Salehi :

خیلی ممنون از پاسخ شما.. ببخشید من برگ توتون گفتم فکر کنم اینا نت زیتون دارن

خیلی ممنون

Salehi Salehi
1400/12/18
در پاسخ به نیما :

آرامیس توباکو رزرو رو تست کنین 

خیلی ممنون

alireza  xx alireza xx
1400/12/18

گوچی بای گوچی را تست بگیر ، بیش از نوددرصده عطرای تنباکویی بیسِ شیرینِ توتون پیپ با بن مایه البالو و عسل دارند که در برخی عطرها اسموک و تندی فلفلم هم در پس زمینه میارن که این مدل مدنطره شما نیست ، یه تعداده کمتری هم تنباکوهای خشک سنتی با اسموک رو القا میکنن که اینم مدنظره شما نیست ، اون چیزی که شما میخوای بندرت گیرمیاد و تا حالا فقط در گوچی بای گوچی رگه های کمرنگی از برگ سبز تنباکو رو حس کردم ، ممکن اون چیزی که شما حس کردید اصلا تنباکو نبوده باشد و یه عطر اروماتیک با بن مایه برگ بنفشه چنین حسی رو القا کرده .

Salehi Salehi
1400/12/21
در پاسخ به alireza xx :

گوچی بای گوچی را تست بگیر ، بیش از نوددرصده عطرای تنباکویی بیسِ شیرینِ توتون پیپ با بن مایه البالو و عسل دارند که در برخی عطرها اسموک و تندی فلفلم هم در پس زمینه میارن که این مدل مدنطره شما نیست ، یه تعداده کمتری هم تنباکوهای خشک سنتی با اسموک رو القا میکنن که اینم مدنظره شما نیست ، اون چیزی که شما میخوای بندرت گیرمیاد و تا حالا فقط در گوچی بای گوچی رگه های کمرنگی از برگ سبز تنباکو رو حس کردم ، ممکن اون چیزی که شما حس کردید اصلا تنباکو نبوده باشد و یه عطر اروماتیک با بن مایه برگ بنفشه چنین حسی رو القا کرده .

خیلی ممنون از توضیحاتتون. شاید اینطور باشه که میفرمایید. بهترینهای برگ بنفشه کدوما هستن؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟