دوستان من دنبال عطر با رایحه نارگیل هستم.همون بویی که از روغن نارگیل حس می کنیم.به دنبال اون نوع رایحه هستم.مرسی
مرسی از شما
فاطیما جان مرسی.شما تراکوتا گرلن رو هم تست کردید؟
سلام مجدد
تراکوتای گرلن از نظر فضا به کارلوف گلد نزدیکه ولی وجه گلی اش بیشتر از نارگیلشه و کرمی تره از گلد بنظرم...
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ادکلن تام فورد سولیل بلانک رو تست کنید واقعا ادکلنی با رایحه نارگیل به نظر من بهتر از اون وجود نداره من که دارمش هروقت تستش میکنم روح از بدنم جدا میشه از بس که عالیه!
Rihanna reb'l fleur
سلام مجدد
تراکوتای گرلن از نظر فضا به کارلوف گلد نزدیکه ولی وجه گلی اش بیشتر از نارگیلشه و کرمی تره از گلد بنظرم...
مرسی فاطیمای عزیز
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ادکلن تام فورد سولیل بلانک رو تست کنید واقعا ادکلنی با رایحه نارگیل به نظر من بهتر از اون وجود نداره من که دارمش هروقت تستش میکنم روح از بدنم جدا میشه از بس که عالیه!
مرسی .این عطر تعریفش رو زیاد شنیدم.حیف قیمتش برام بکم بالاست
Rihanna reb'l fleur
ممنون.این عطر رو واقعا دوست دارم.ولی اون حس نارگیلی زیاد رو ازش نمیگیرم.
سلام مجدد
مرسی فاطیما جان
#سیمونه آندرئولی مالیبو پارتی این د بی Malibu - Party in the Bay
سلام اینکار رایحه لیمو و نارگیل هست خیلی خنک و خوشبو با پخش بوی خوب و شیرینی کار زیاد نیست اغلب کارهایی که دوستان پیشنهاد دادن به دلیل شیرینی زیاد نارگیل فرمی شبیه شیرینی نارگیلی داره تا خود نارگیل عطر کارلوف هم بین پیشنهادات عطر خوشبو و خوبی هست و شیرینیش کمه
#بویس 1920 آیتروس Aethereus من ازش فقط بوی نارگیل گرفتم.