Hediye Hediye
21
1400/12/26

عطر با بوی نارگیل

دوستان من دنبال عطر با رایحه نارگیل هستم.همون بویی که از روغن نارگیل حس می کنیم.به دنبال اون نوع رایحه هستم.مرسی

Hediye Hediye
1400/12/28

مرسی از شما

Fatimah Fatimah
1400/12/29
در پاسخ به Hediye :

فاطیما جان مرسی.شما تراکوتا گرلن رو هم تست کردید؟

سلام مجدد

تراکوتای گرلن از نظر فضا به کارلوف گلد نزدیکه ولی وجه گلی اش بیشتر از نارگیلشه و کرمی تره از گلد بنظرم...

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ادکلن تام فورد سولیل بلانک رو تست کنید واقعا ادکلنی با رایحه نارگیل به نظر من بهتر از اون وجود نداره من که دارمش هروقت تستش میکنم روح از بدنم جدا میشه از بس که عالیه!

سعید سعید
1401/01/01

Rihanna reb'l fleur

Hediye Hediye
1401/01/08
در پاسخ به Fatimah :

سلام مجدد

تراکوتای گرلن از نظر فضا به کارلوف گلد نزدیکه ولی وجه گلی اش بیشتر از نارگیلشه و کرمی تره از گلد بنظرم...

مرسی فاطیمای عزیز

Hediye Hediye
1401/01/08
در پاسخ به محمدعلی طاهری :

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ادکلن تام فورد سولیل بلانک رو تست کنید واقعا ادکلنی با رایحه نارگیل به نظر من بهتر از اون وجود نداره من که دارمش هروقت تستش میکنم روح از بدنم جدا میشه از بس که عالیه!

مرسی .این عطر تعریفش رو زیاد شنیدم.حیف قیمتش برام بکم بالاست

Hediye Hediye
1401/01/08
در پاسخ به سعید :

Rihanna reb'l fleur

ممنون.این عطر رو واقعا دوست دارم.ولی اون حس نارگیلی زیاد رو ازش نمیگیرم.

Hediye Hediye
1401/01/08
در پاسخ به Fatimah :

سلام مجدد

مرسی فاطیما جان

آرامیس آرامیس
1401/09/13

Malibu - Party in the Bay #سیمونه آندرئولی مالیبو پارتی این د بی Malibu - Party in the Bay 

سلام اینکار رایحه لیمو و نارگیل هست خیلی خنک و خوشبو با پخش بوی خوب و شیرینی کار زیاد نیست اغلب کارهایی که دوستان پیشنهاد دادن به دلیل شیرینی زیاد نارگیل فرمی شبیه شیرینی نارگیلی داره تا خود نارگیل عطر کارلوف هم بین پیشنهادات عطر خوشبو و خوبی هست و شیرینیش کمه

وحید وحید
1401/09/15

Aethereus #بویس 1920 آیتروس Aethereus من ازش فقط بوی نارگیل گرفتم.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟