عطر با بوی نرگس

سلام‌ دوستان گرامی.‌ آیا عطری میشناسید که رایحه غالبش نرگس زرد یا همون daffodil باشه؟ شبیه عطر ostara از penhaligons.

عطریه که خیلی دوستش دارم ولی دیسکانتنیو شده و دیگه پیدا نمیشه بنابر این میخواستم بدونم عطری مشابه وجود داره یا خیر؟

Maary Maary
1401/01/20

سلام... واقعا دیسکانتنیو شده؟! من نمیدونستم چقدر حیف...خیلی دوست داشتنی بود

عطر  تولیپ از له گالیون "tulipe le galion " رو من تست نکرده م ولی با توجه به نتهاش حس میکنم باید شبیه باشه

اگه امکان تست دارید ممنون میشم نظرتون رو در موردش بگید

در پاسخ به Maary :

عطر  تولیپ از له گالیون "tulipe le galion " رو من تست نکرده م ولی با توجه به نتهاش حس میکنم باید شبیه باشه

ممنون از پیشنهادتون، حتما سعی میکنم تستش کنم

در پاسخ به Maary :

درود بر شما خانم Maary عزیز وقتتون بخیر،ببخشید مزاحم شدم،بین ای عطرها کدومش ارزش خرید بالایی داره؟

اس تی دو پونت بلنک زنانه 

جنیفر لوپز استیل

جنیفر لوپز لایو لوکس

بریتنی اسپیرز فانتزی

بریتنی اسپیرز بیلیو

از لحاظ کیفیت رایحه پخش و موندگاری

اگر شما هم پیشنهاد دیگری دارید ممنون میشم، مرسی از شما بانوی گرامی.

Maary Maary
1401/01/21

سلام جناب نقیبی خواهش میکنم...خوشحال میشم بتونم کمکی کنم... بین عطرهایی که اسم بردید من لایو لوکس رو تست نکرده م ولی بین بقیه، همه شون تو محدوده قیمتی خودشون ارزش خرید دارند کاملا.بستگی داره برای چه سن و موقعیت و فصلی بخواید و خانمی که میخواید براش خرید کنید چه گروه های بویایی رو میپسندند.یا چندتا از عطرهایی که به انتخاب خودشون خریده اند رو نام ببرید که بشه بینشون بهترین رو انتخاب کرد یا پیشنهادات دیگه ای هم مطرح کرد

استی دوپونت بلنک وایت فلوراله بیشتر، کمی شیرین و معتدل رو به خنک...استیل جنیفرلوپز رایحه سبز و گیاهی چای رو هم داره کنار گلهای سفید.شیرینیش کمتره و خنک و فرِشه...فانتزی بریتنی اسپیرز بوی خوشمزه و خوراکی داره.کاملا شیرین و تقریبا گرم، بوی کیک میوه ای...بیلیو هم یه عطر معتدل رو به خنک میوه ای و شیرین .تقریبا بوی ادامس میوه ای میده یا ابنباتهایی که رایحه شون ملسه و خیلی شیرین نیست

از نظر پخش و ماندگاری همه شون پخش متوسط دارند.فقط ماندگاری فانتزی کمی بیشتره از بقیه که خب اونم به علت گرم بودنشه و جنس رایحه ش که مسلما متفاوت میشه نسبت به عطرهای خنک تر

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟