ELIE SAAB - Nuit Noor

الیه ساب نویت نور

زنانه
کد کالا : ATR-34058
نوع عطر : ادو پرفیوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : شرقی گلی
طبع : گرم
مشخصات تولید
نام برند : الیه ساب
کشور مبدأ : لبنان
سال عرضه : 2016
کد کالا : ATR-34058
check icon ضمانت اصالت کالا
تعداد بن این کالا : 120
بن های فعلی شما : 0
می‌توانید مصرف کنید : 0
قیمت پس از مصرف بن ها
5,900,000 تومان
رای کاربران
  • عاشقشم
    5
  • نمی پسندم
    1
  • - 25 سال
    1
  • + 25 سال
    5
  • + 45 سال
    3
  • روزانه
    0
  • رسمی
    8
تعداد رای های ثبت شده : 31
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

«نویت نور» عطری با مایه‌های تضادمحور هنری است؛ ‌تضاد میان شب و نور، قدرت و اغواگری، و بی‌نقصی و شکوه. این عطر همچون گلی درخشان است که شب با هاله‌ای از نورهای شهر در آغوشش می‌گیرد. «نویت نور» شما را به سفری ماجراجویانه در بیروت می‌برد که به نوعی گهواره تولد کمپانی الی ساب است. به مناسبت عرضه این شاهکار جدید، الی ساب یکی از شعبه‌هایش را در محله ساحلی جمیزه (بیروت) افتتاح کرده است. با فرارسیدن شب، بیروت زیر پاهای شما پدیدار می‌شود. نورهای زیبای این شهر همچون تکه‌های جواهرات در آب‌های دریا بازتاب می‌یابد و آسمان تاریک و مخملین را شعله‌ور می‌کند.

فرانسیس کورکجان برای بیان ساختار متضادی که نام «نویت نور» را خلق می‌کند، سراغ آکوردی نمادین و خاص می‌رود: آکورد شرقی شکل‌گرفته از روایح چوبی و گل رز؛ دو نتی که هم ترجمانی برای مفاهیم نور و شب هستند و هم یکدیگر را تکمیل می‌سازند. نور در «نویت نور» همچون انبوهی از نت‌های لطیف و شیرین نمایان می‌شود، درحالی که روح لطیف و ظریف نت رز با حالتی نشاط‌آور شکوفا می‌گردد. عطرساز برای تقویت این درخشش جذاب، از عصاره گل یلانگ ماداگاسکار استفاده می‌کند که سرشت سرمست‌کننده‌اش عطر «نویت نور» را از هاله‌ای خورشیدی سرشار می‌کند. فرانسیس کورکجان برای این‌که چیزی از ذات سحرآمیز شب را به در چنگ بگیرد، آکورد غلیظی از نت‌های چوبی‌ـ‌ادویه‌ای را به‌کار گرفته است. نت گرم فلفل سیاه نیز سرزندگی خاصی به سویه‌های هوس‌انگیز گل رز و گل یلانگ می‌بخشد. در ادامه روایح دودی نمایان می‌شوند که لایه‌های اسرارآمیز دودیشان بر بستری مخملین و باشکوه از جنس نعناع هندی خاص سرزمین‌های اندونزی آرمیده‌اند.

پخش بویی شگفت‌انگیز با رگه‌های ادویه‌ای، چوبی و صمغ‌آلود باعث شده است که «نویت نور» از صبح تا شب همراه شما باقی بماند. بیروت که نماد مدرنیته در خاورمیانه است، با جلوه‌های شاداب، سرزنده و جذابش به‌خوبی توانسته که سرچشمه الهامی کلیدی برای «نویت نور» باشد.

نوع عطر ادو پرفیوم
برند الیه ساب
عطار فرانسیس کرکجان
طبع گرم
سال عرضه 2016
گروه بویایی شرقی گلی
کشور مبدأ لبنان
مناسب برای بانوان
اسانس اولیه رز ، نعناع هندی ، گل یلانگ ، عسل ، روایح چوبی، فلفل ، روایح دودی، ادویه جات معطر
نمره کاربران
Nuit Noor-الیه ساب نویت نور
رایحه
7.9
9 رای
ماندگاری
8.8
9 رای
پخش بو
8.6
9 رای
طراحی شیشه
6.4
9 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند الیه ساب
نظرات کاربران (16 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
اول با دیدن نام کاربری دوستمون خیلی جا خوردم
خویش حس برتر انگاری به خواننده می داد بعد به خودم نهیب زدم که پیش داوری درست نیست اما با خواندن متن بلند بالای ایشان دریافتم تصور اولیه چندان نابه جا نبوده..نگارش سفرنامه با بیان تاریخچه دریافت هدایا از آقای فلانی و جناب بهمانی چه ربطی به تحلیل عطر پیدا میکنه من بی اطلاعم اما هرکس با هر بضاعت علمی و عطری می داند اینجا جای سفرنامه ابن بطوطه هم نیست اگرچه سرراه مشک ختن خریده باشد تا چه رسد به دیگران...! به هرحال ممکن از همه دوستان که وقت میگذارند و تحلیل و نقد کارها رو میگذارند۰
12 فروردین 1400 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : نیلا ی رامین

خیلی سنگینه و عربی
15 مرداد 1399 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : الهام

؟؟؟؟!!!!.....
26 آذر 1396 پاسخ تشکر

اگه توی دنیای عطر دنبال مزون عطر لبنانی باشین، در ۹۹.۹۹٪ مواقع همه برند الی صعب (Elie Saab) رو بهتون پیشنهاد می‌کنن، اما اگر کمی بیشتر بگردید با یک برند دیگه آشنا می‌شین که بر خلاف الی صعب، در زمینه تولید عطرهای نیش فعالیت می‌کنه. این برند که ایدئو پرفومور (IDEO Parfumeurs) نام داره، حاصل همکاری یک زن و شوهر نازنینه که منجر به خلق رایحه‌هایی خاص شده. پس طبیعیه که اگه سلطان عطربازهای ایران و توران به بیروت سفر کنه، باید حتمن یه سری هم به فروشگاه این برند هم بزنه و بخش اصلی سفر بیروت رو به اون اختصاص بده.

آیا تا به حال به عروس خاورمینه، بیروت سفر کردین؟ چند وقت پیش متوجه شدم که یکی از دوستان قراره یه سفر تفریحی به بیروت داشته باشه و این برای من خیلی جالب بود و از اونجایی که همیشه دوست داشتم به این شهر سفر کنم، خیلی سریع دست به کار شدم و مقدمات این کارو آماده کردم.

پرواز ما به بیروت دیر وقت به زمین نشست و طبیعی بود که مستقیم به هتل بریم و به آغوش گرم تخت‌‌خواب پناه ببریم و گشت و گذار در شهر رو به فردا موکول کنیم. روز بعد، به بازدید از شهر رفتیم و به مدیترانه عزیز،‌ دلربا و همیشه آبی عرض ادب و احترام کردیم. شهر بیروت که زمانی عروس خاورمیانه لقب داشت، هنوز زخم جنگ‌های داخلی و نیابتی رو بر روی خودش داره اما کم کم داره بهبود پیدا می‌کنه. ولی، چیزی که بیشتر از هر چیزی جلب نظر می‌کنه، روحیه شاد و سرزنده مردمان این شهر است. همین‌طور نکته دیگه اینه که تقریبن همه در این شهر با صلح و صفا کنار هم زندگی می‌کنن و شاید جالب باشه بدونین که کلیسا و مسجد و کنیسه اصلی این شهر، همسایه دیوار به دیوار هستن!

البته، همیشه همه چیز هم این‌قدر خوب نیست و این کشور مشکلات بزرگی هم داره از جمله بحران پناه‌جویان سوری که متاسفانه از کشور خودشون آواره شدن و در لبنان هم وضع خیلی خوبی ندارن. در کل، بیروت دنیاییه که باید خودتون بهش سفر کنین و کشفش کنید و با توجه به اینکه ایرانی‌ها نیاز به ویزا ندارن،‌ توصیه می‌کنم دیگه این سفر رو به تعویق نندازین.

خب، از اونجا که من خیلی به شهر وارد نبودم و دوست عزیزم، جناب آقای نقشه گوگل (Google Maps) هم بدون اینترنت کمی بازی در می‌آورد، تلاش اول من برای پیدا کردن فروشگاه اصلی ایدئو پرفومور با شکست مذبوحانه‌ای مواجه شد و راه دیگه‌ای نبود جز اینکه دست از پا دراز تر به هتل برگردم. خوشبختانه، وبسایت این برند گزینه آنلاین چت داشت و مسئول مربوطه (که اسمش خانم سارا بود) بلافاصله جواب من رو داد و بعد از راهنمایی‌های لازم (و البته بعد از این که متوجه شد من بلاگر عطربازی هستم) قرار ملاقاتی با خانم لودمیلا بیتار (Ludmila Bitar) استاد عطرساز و یکی از موسسین برند برام ترتیب داد.

لودمیلا بیتار یک خانم فرانسوی – الجزایری بسیار مهربونه که قبل از آشنایی با همسر لبنانیش، آنتوان، سال‌ها در پاریس زندگی می‌کرده و تو برند‌های مشهوری مثل لورئال و الیزابت آردن فعالیت داشته. شاید جالب باشه بدونین که ایشون در الیزابت آردن برای چهره‌های مشهوری مثل بیانسه و بریتنی اسپیرز هم عطر ساخته. خب،‌ طبیعتن الآن ایشون با همسر و دو دخترش در بیروت زندگی می‌کنه و همین نقل مکان هم باعث تولد برند ایدئو پرفومور بوده. آنتوان، قصه‌گوی برنده و داستان مربوط به هر عطر رو خلق می‌کنه و لودمیلا هم طبعن،‌ خود عطرها رو می‌سازه. وقتی بهش گفتم توی ایران هستند کسانی که داستان‌گویی برای عطر مسخره می‌کنند و می‌گویند "اگه هدف بررسی یک عطره از نوت هاش و آکوردهاش بگید، از عطارش، از طراحی شیشش، از پخش و موندگاریش، دیگه سناریو و داستان نداره! اگه قصد جمع کردن لایک و جور کردن فالوور دارید یه صفحه ی شخصی تو اینستاگرم بزنید انقدر نمایش نامه و فیلم نامه بنویسید تا راضی شید" کلی خندید : دی

در روز ملاقات،‌ خانم بیتار برای من وقت گذاشتن و همه تولیداتشون رو به من معرفی کردن. این محصولات شامل ۶ عطر که برای خانم‌ها و آقایون مناسبن که البته، در مقاله‌ای جداگونه اون‌ها رو بررسی خواهم کرد. همین‌طور این برند طیف متنوعی از شمع‌های معطر هم تولید کرده که به راحتی می‌شه از رایحه دلربای اون‌ها لذت برد.

جالب‌ترین محصول این برند برای من اما، یه عطر زنانه خاص بود که با نگرشی خاص‌تر و خصوصی‌تر تولید شدن و در مجموعه‌ای به نام Lingerie Perfumes جای گرفتن. این سه عطر، سه شخصیت کلی برای زنان در نظر می‌گیرن و اون‌ها رو به سه دسته زنان عاشق‌پیشه،‌ زنان قدرتمند و مستقل و زنان با شکوه تقسیم می‌کنن و رایحه‌ای متناسب با این ویژگی‌های شخصیتی ارائه می‌دن. این سه عطر بیشتر برای زمان‌هایی مناسبه که خانم‌ها دوست دارن در حریم خصوصی خودشون از عطر استفاده کنن و مقداری از اون روی لباس یا حتی بالش خود اسپری کنن و مثلا، یک کتاب دست بگیرن و در دنیای موازی دیگری غرق بشن. البته، با توجه اسم این مجموعه (Lingerie به معنی لباس زیر) این عطرهای کاربرد اغواگرانه و دلبرانه هم می‌تونن داشته باشن که ما خیلی وارد این مساله نمی‌شیم!

دست آخر، لودمیلا بیتار عزیز یکی از شمع‌های معطر برند رو به من هدیه داد که از این بابت بسیار از ایشون سپاس‌گذارم. مدیر فروشگاه، آقای ناجی عزیز هم من رو به یکی از خوراکی‌های لبنانی به نام مناکیش زعتر (Manakeesh Zaatar) میهمان کرد.

میهمان‌نوازی، فرهنگ غنی و تاریخ چند هزار ساله لبنان هر گردشگری رو به خودش جذب می‌کنه و به نظر من، لبنان و به ویژه بیروت یکی از مکان‌هاییه که باید حتمن ازش بازدید کنید. خارج از اون نمای رسمی که از تلویزیون‌مان به‌مان نشان می‌دهند. رایحه‌های خاص ایدئو پرفومور رو هم فراموش نکنید که در عین داشتن حس و حال شرقی، نگرشی اروپایی دارن و (باز هم به نظر من) بسیار نوآورانه هستن. اگه دوست دارید بدونین که چرا من این‌قدر از تولیدات این برند خوشم اومده، منتظر مقاله بعدی من و بررسی عطرهای ایدئو پَرفوموُر باشید. باشد که عطرافشان محصولات این برند به سایت اضافه کند.
25 آذر 1396 پاسخ تشکر
27 تشکر شده توسط : ROSA nazanin
سلطان عطربازهای ایران و توران یه وقتایی چقدر بامزه و جالب مینویسین و در عین حال چقدر هم با زحمت و دقت .
در مورد اون مسئله هم منظورشون با شخص بخصوصی نبوده مطمئن باشین . یه وقتایی در بعضی از تعاریف عطرها اصلاً نمیشه از خود عطر مطلب قابل استفاده ای بدست آورد یعنی برای بعضیها ساده تر بیان بشه راحت ترند .

در هر صورت باعث تشکره . موفق باشید .
26 آذر 1396 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : سلطان عطربازهای ایران و توران ssh
سلام جناب سلطان عطربازها
متن بسیار زیبا و جالبی نوشتید، ازتون سپاسگزارم. ولی با اجازتون بنده یک نقد کوچیک به یک قسمت از صحبتهای شما دارم.
شما وقتی دارید یک عطر رو بررسی میکنید، دارید در مورد عطر صحبت میکنید نه در مورد فیلم. بله، گاهی اوقات خیلی خوبه که راجع به حال و هوای یک عطر صحبت بشه، اما نه اینکه از خود عطر غافل بشیم و بررسی عطر تبدیل بشه به بررسی فیلم.
شما داستان نویسی خودتون رو با داستان نویسی یک عطار حرفه ای مقایسه میکنید؟ بنده داستانهای شمارو خوندم، شما تشریف میبرید سینما و میخواید به دیگران بگید که اون فیلم رو دیدید. بعد تحت عنوان بررسی میاید اون فیلمی رو که دیدید تعریف میکنید. این ریویوی مناسبی برای یک عطر نیست. یک عطار علم اینکارو داره و بنده با تمام احترامی که برای شما قائلم، توی بررسی های شما علمی برای تحلیل درست یک عطر ندیدم. انگار که میخواید هر طور شده آسمان و ریسمان رو به هم پیوند بدید و در نهایت ربطش بدید به عطر که از نظر بنده صحبتهای شما هیچ مرجع علمی نداره.
شما داستان نویسی یک عطار حرفه ای در مورد عطر رو با داستان نویسی خودتون مقایسه نکنید. عطارهای حرفه ای متخصص این کار هستند، میدونند چطور به وسیله ی خلق یک داستان فضای یک عطر رو بسازند. اما شما که راجع به رضا موتوری صحبت میکنید، شما که یک فیلم رو تو سینما میبینید و بعد دقیقا" میاید سکانس به سکانس فیلم رو زیر یک عطر تعریف میکنید که نمیتونید داستان نویسی خودتون رو یک داستان نویسی قوی جلوه بدید.
چون احساس کردم این قسمت نظرتون کمی توأم با متلک هست خواستم پاسخ بدم، البته بنده به شما علاقه دارم، اما باید بدونید که شما جایگاهتون از نظر داستان نویسی در حد نقد یک فیلم سینماییه نه بیشتر.
شما زحمت کشیدید بعضی عطرها رو بررسی کردید که وقتی بنده بررسیتون رو میخونم خندم میگیره، چون من اون عطرارو داشتم، باهاش زندگی کردم، شما اومدید یک فیلم برای من تعریف کردید به جای ریویو.
بنده این نقد رو به این قسمت از نظر جنابعالی داشتم ولی در کل نظرتون خیلی زیبا و ارزشمند بود.
26 آذر 1396 پاسخ تشکر
8 تشکر شده توسط : زهرا سهرابی آرامیس
سلام خدمت همه عزیزان
جای تحسین داره که به جایی رسیدیم که محترمانه نظراتمون رو.بیان میکنیم در تکمیل فرمایشات دوست عزیزم پویای عزیز عرض کنم
دوستمون جناب سلطان عطربازها بسیار قلم جذابی دارن و من لذت میبرم ولی حق اینجا با جناب پویاست کمی اغراق و زیاده روی در تحلیل عطرها هست که علمی نیست یک عطر هیچ ارتباطی به موضوع یک فیلم نداره یک عطر اصلا اونقدر پیچیدگی نداره
گاهی در تحلیلها یک شیشه عطر و دوستان با بویینگ 747 اشتباه میگیرن موضوع عطر یک اثر هنریه که برداشتهای مختلفش طبیعیه
جایی دوستمون به نظر بنده به آمواژ اپیک حمله کردند و اون ماجرای صابون گلنار و مطرح کردند جایی طعنه به برند مارلی میزنن و جایی به درک افراد توهین میکنن و عطرای خریداری شده به قیمت اصلیو فیک تلقی میکنن این یعنی عدم رشد فکریه جمعی یعنی ما هر چی که هستیم هر چقذر تحصیل کردیم هنوز یاد نگرفتیم یک روز یک ساعت یک مکان در یک ساعت بارانی دو نفر در کنار همدیگه که هستند کاملا در شرایط برابرن ولی اگر از هر دو بخواین شرایطو نقد کنن یکی از طراوت زیبای باران و ذیگری از هوای ابریه غمناک مینویسه عطر هم همینه واقعا اگر کسی گفت فلان عطر فلان بو را برای من تداعی کرد و کسی به اون حمله کرد این درک پایین و عدم رشد فرهنگیه اون فرده این یک موضوع عام هست و شامل خوده منم میشه هرکس به علت برداشت شخصی تکرار میکنم شخصیه کسی اونو محکوم کنه یقینا در زمینه فرهنگه فردی دچار مشکله
عمده علت عقب ماندگی شدید فرهنگی در کشور ما روشنفکر نمایی در همه زمینه ها هستش این منجر میشه به این صحبت که همه اشتباه میگن جز من و نظراتی مطرح میشه بعضا با تمسخر کامنت دیگران بنده هیچ مخاطبی ندارم فقط فقط باید بدونیم و یاد بگیریم همه نظرات محترمن خریداران ریو کالکشن محترمن خریداران مارلی و روژا هم محترمن
و یک نقد این بار به جناب سلطان عطر بازها
من نقدهای شمارو مطالعه نمیکنم چون خیلی هنری نیستم و در فرمایشات شما چندان نقد علمی بر عطر ندیدم من سالهاست عطر بازم مقاله نوشتم مقاله خوندم در ایران در فرانسه در هلند در آلمان در اسپانیا سابقه زیر و رو کردن برندهای بسیار زیادی داشتم هیچ عطاری و هیچ عطر فروشی را ندیدم که بگه در دنیایی که مارلی فروش میره فلان
در دنیایی که مارلی فروش میره (که نمیره و فروشش زیاد نیست) مردمی هستند که اگر ریو بخرن محکومن اگر مارلی بخرن محکومن توسط افرادی که خودشون نه مارلی دارن نه ریو صرفا با ژستهای مختلف فقط حرف میزنن
سال 2009 وقتی ب ام و 530 خریدم همه یکصدا میگفتن این ماشین خرج داره خفت میکنه میکشتت پویا جان میدونه 370 هزار کیلومتر همه ایرانو گشتم و کمترین خرجی روی دستم نزاشت و امسال همون افرادی که میگفتن 530 خیلی خرج داره وقتی 528 خریدم مجددا گفتن اینا خرج داره نخر ببچاره میشی و از این حرفا جالبه اکثرشون سمند و 206 دارن و صرفا شنیدن و اصلا سابقه خریدشو نداشتند
باید بدونیم
آنکس که بداند که نداند لنگ لنگان خره خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند که نداند در جهل خودش تا ابد الدهر بماند
26 آذر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط :  Someone Out There Saba  مهدی
هنر برای هنر
هنر سینما برای هنر عطر
زبان هنر برای معرفیه هنر

من خودم رو مخاطب این هنر میدونم.
سینمای من سینمای قبل و بعد انقلابیه اینجا نیست.چون همه فیلمنامه های اینجا رو تو خیابان و کوچه و محلم دیدم.دستکش به دستم برای هنر و ایده ال.

زبان گویش ابزاریست برای بیان عقاید.
اوایل فکر میکردم بعضیا زبانشون برای بیان عطر مفهومی نیست ولی حالا میفهمم که من نمیگرفتم.

عطر مثل کتابه.با ادم دوست میشه و اگر ارزشمند باشه با ادم حرف میزنه.مثل هر ورق کتاب تاویلی از هارمونیه انسان زیادیه انسانی میده.نیچه اگر واگنر

شاید من ممویر امواج رو نپسندم پس زبان تعریف هنریش رو هم نمیپسندم.اما دلیل نمیشه در این دنیای مجازی فقط من مخاطب باشم.من لینچ رو قبول دارم ولی دلیل نمیشه کیارستمی رو قبول داشته باشم.پوپر و هایدگر رو قبول دارم ولی سر ا هستی و زمان او در نمیارم. اسم اسفندیار بیاد وسط شاید سر از شاهنامه در نیارم. برم ترجمه انگلیسیه رستم نامه رو بخونم.

خلاصه خلاقیت هنرمند محترمه و منه مخاطب سلطان رو تایید میکنم.
26 آذر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : ‌آرش سلطان عطربازهای ایران و توران

بيشتر بوي عود ميده
خيلي تاريكه
به نظرم مناسب افراد خاصه
مثلا يه خانوم با سياست و مرموز كه بيشتر سكوت ميكنه تا حرف
01 آذر 1396 پاسخ تشکر
6 تشکر شده توسط : ایرن الهام

علی لطفی عزیز سلام
این کار فرانسیس کورکجیان رو تست داشته اید؟
03 مهر 1396 پاسخ تشکر
سلام به حسن کبیری عزیز. خیر متاسفانه از اینکار تستی نداشتم. ولی با دیدن نت هاش سعی میکنم هر چه زود تر تستش کنم.
04 مهر 1396 پاسخ تشکر

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟