JOVOY PARIS - Psychedelique

جوووی پاریس سایکدلیک

مردانه - زنانه
کد کالا : ATR-36419
نوع عطر : ادو پرفیوم
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : شرقی چوبی
طبع : گرم
مشخصات تولید
نام برند : جوووی پاریس
کشور مبدأ : فرانسه
سال عرضه : 2011
کد کالا : ATR-36419
check icon ضمانت اصالت کالا
تعداد بن این کالا : 335
بن های فعلی شما : 0
می‌توانید مصرف کنید : 0
قیمت پس از مصرف بن ها
16,800,000 تومان
رای کاربران
  • عاشقشم
    91
  • نمی پسندم
    20
  • - 25 سال
    2
  • + 25 سال
    32
  • + 45 سال
    6
  • روزانه
    8
  • رسمی
    31
تعداد رای های ثبت شده : 271
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

«سایکدلیک» از صلح و عشق ابدی حکایت می‌کند. این عطر احیاشده ادای احترام به دوران طلایی دهه 1970 میلادی است؛‌ دورانی که رایحه نعناع هندی را به رایحه‌ای افسانه‌ای و محبوب تبدیل کرد. دورانی که در همه جشن‌ها و جشنواره‌ها، از وایت تا وودستاک، سرشاری شگفت‌انگیز و اسرارآمیز رایحه نعناع هندی در پس‌زمینه کنسرت‌های راک و در میان نسل جوان و سرکش آن روزگار به مشام می‌رسید. اما در دوران ما هم رایحه نعناع هندی با قدرتی رقابت‌ناپذیر جلوه‌گری می‌کند؛‌ شیک‌تر از همیشه و کاملا محبوب و بی‌رقیب. عطر «سایکدلیک» به‌خاطر استفاده خاصش از رایحه نعناع هندی در شاخه عطرهای کلاسیک قرار می‌گیرد و صلابت و شکوه خاصی دارد. «سایکدلیک» عطری نوستالژیک است که درعین‌حال هرگز این‌چنین مدرن نبوده است.

نوع عطر ادو پرفیوم
برند جوووی پاریس
عطار ژاک فلوری
طبع گرم
سال عرضه 2011
گروه بویایی شرقی چوبی
کشور مبدأ فرانسه
مناسب برای آقایان و بانوان
اسانس اولیه مرکبات
اسانس میانی کهربا، رز ، نعناع هندی ، شمعدانی ، لابدانیوم
اسانس پایه مشک ، وانیل
نمره کاربران
Psychedelique-جوووی پاریس سایکدلیک
رایحه
8.4
86 رای
ماندگاری
8.9
86 رای
پخش بو
8.6
86 رای
طراحی شیشه
8.4
86 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند جوووی پاریس
عطرگرام
نظرات کاربران (93 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
خيلى كم پيش اومده كه يه عطر بخرم و بعد يه مدتى دلمو نزنه ، به جرات مى توان گفت كه بهترين patchouli واسه منه طوريكه واقعا بهش اعتياد پيدا كردم و موندم چطورى كسى تونسته يه همچين نيرويى خلق كنه
نت ابتدايى وانيل خيلى ضعيفه و و امبر در انتها واضح تره و در كنار پچولى يه تلخى اعتيادآوره
نمى تونم ازش بگذرم وقتى باهامه انگار يه احساس سرزنده بودن دارم كه منو گيج مى كنه و خوبم
08 اسفند 1396 پاسخ تشکر

کلا تصویر من از سایکدلیک تصویر یک مرد (یا زن) هیپی است که دیگر هیپی نیست! و کمی هم غمگین است و گاهی هم به جاهایی میرود که جای او نیست.
25 آذر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : ssh
پشت سرم یک پنجره هست بازش کردم هوای تازه رو نفس میکشم بارون نم نم میباره رعد و برق میزنه هوا زیاد سرد نیست اما خیلی خنکه توی راه بودم باد گهگاه تند میشد چتر رو بزور نگه داشته بودم از زیر درخت ها رد میشدم بوی چمن و گیاه ها و یاس و... بعضی درخت ها نمیدونم چه درختی هستن که گلهایی مثل بوی یاس دارن ! بوی گل و گیاه توی هوا پیچیده بود.
دیشب تصمیم گرفته بودم یک کار پچولی محور خوب بخرم الان که نشستم کنار پنجره خیلی دارم نبود یک رایحه پچولی رو توی این هوا احساس میکنم پچولی ای مثل سایکدلیک توی این هوا واقعا اثراتی مثل روان گردان داره !
25 آذر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : azi

نمی‌دانم چرا مردم انتظار دارند هنر را درک کنند درحالی که این حقیقت را قبول دارند که خود زندگی هم قابل درک نیست؟

ديويد لينچ

سایکدلیک جووی الهام گرفته شده از فرهنگ روان گردان (سایکدلیک) است و تلاش دارد تاثیرهایی مشابه استفاده از داروهای روانگردان (مواد مخدر و محرک) با رایحه ایجاد کند. شاید همین یک خط باعث شود کسی وسوسه شود و آن را بخرد و وارد جهان‌های موازی شود. ولی نه اشتباه نکنید شما نمی‌توانید بدون پیش زمینه فکری و فرهنگی حتا ذره‌ای سر از کارش در بیاورید. اگر یهو بروید فیلم اریزر هد دیوید لینچ ببینید خوب معلومه هیچی ازش سر در نمیارید و فکر می‌کنید با یه فیلم سردرگم طرف هستید. شما قبل از اینکه فیلم‌های دیوید لینچ ببینید باید بوف کور صادق هدایت؛ سرشب بت‌ها فردریش نیچه؛ مسخ فرانتس کافکا خوانده باشید. باید ساعتها محو تماشای تابلوی جیغ اثر ادوارد مونک شده باشید. باید خیلی از راه‌ها را رفته باشید. مثلن در یک عصر دلگیر روز جمعه زمستانی وقتی سرمای شدید خورده‌اید؛ و دوست دخترتان ترکتان کرده و تمام بدنتان پر از چرک و عفونت شده؛ و دارید از تب می‌میرید سرتان را به شیشه سرد اطاق چسبانده باشید به حیاط نگاه کرده باشید و به این فکر کرده باشید...

ادوارد مونک درباره تابلو جیغ می‌گوید:

«یک روز عصر قدم‌زنان در راهی می‌رفتم؛ در یک سوی مسیرم شهر قرار داشت و در زیر پایم آبدره. خسته بودم و بیمار. ایستادم و به آن سوی آبدره نگاه کردم؛ خورشید غروب می‌کرد. ابرها به رنگ سرخ، همچون خون، درآمده بودند. احساس کردم جیغی از دل این طبیعت گذشت؛ به نظرم آمد از این جیغ آبستن شده‌ام. این تصویر را کشیدم. ابرها را به رنگ خون واقعی کشیدم. رنگ‌ها جیغ می‌کشیدند. این بود که جیغ از سه‌گانهٔ کتیبه پدید آمد.»

شما قبل از اینکه سایکدلیک جووی بو بکشید بروید solo Sorrow دیوید گیلمور را گوش کنید ببینید می‌توانید با این اثر موسیقیایی ارتباط برقرار کنید؟ اگر نه پس هنوز نمی‌توانید سر از این عطر در بیاورید. برای این مراقبه عطریایی یک سری پیش زمینه‌ها لازم است. سینمای دیوید لینچ رازی است سر به مهر همچون رانندگی در شاهراهی گمشده آنهم در شب تار. شاهراهی پر پیچ و خم، دهشتناک و افیونی. خفن‌ترین عطرباز خاورمیانه در آن شب اثیری تابستانی چه عاشقانه سایکدلیک جووی از جعبه‌اش در آورد و بو کشید. شیشه‌ها و شیشه‌ها پشت سر هم تمام کرده بود که به آن شب پر از مکاشفه رسید.
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
30 تشکر شده توسط : Mohammad Mahmoudreza ganjali

.
■ آلن رب گری یه ، برگمان، فورد،رنوار ، تروفو ، اوزو ، هرتزوگ ، بونوئل، وایدا ، میزوگوچی ، ویلیام وایلر، لینچ ، مورنئو، دسیکا، پازولینی ، زاک تاتی و..
.
■ نولان، تارانتینو ، پولانسکی ، تورناتوره، فینچر ، ایناریتو، اسکورسیزی، جیمز کامرون ، پیتر جکسون، ریدلی اسکات و..
.
.
یک دسته ی سوم و چهارم و پنجمی هست که جای مناقشه و دعوا ندارن ور این بحث فعلا.
.
دسته ی دوم به نظر اسامی پر شکوهی در بینشون هست. کی میتونه ادعا کنه از دیدن اینسپشن لذت نبرده؟ اما این دسته ی دوم ماگزیمم کیفیتی هست که سینمای امروز داره خلق میکنه.
صحبت بر سر این هست که چی میشه که از صد نفری که این کامنت رو میخونن احتمالا کمتر از پنج نفر از کارگردان های دسته اول فیلم دیدن. البته دیدنشون فخر تیست. اما سوال فقط این هست که چرا این دسترسی عقیم مونده؟ چرا مستقیما قلب یک پیغام رو تاچ نمیکنیم ؟ واضحه. صنعت سرمایه داری. این صنعت ما رو در حد سطحی ترین پدیده از یک مصرف کننده ی over the counter تقلیل میده. قفسه های خودش رو پر زرق و برق میچینه و قفسه هایی که براش به معامله ختم نمیشه رو به انبار منتقل میکنه. ما با سطحی ترین شکل از هرچیزی در جهان کنونی رو در روییم. تهرانی های قدیم یک ضرب المثل دارند که وقتی سیل بیاد آشغالا میان بالا. یک سیل از سرمایه داری آمد و الان تا چشم کار میکنه همه حا آشعال ریخته. شعر اشغاله. موسیقی اشغاله. فیلم آشغاله.

این واضحا توهین به کسی نیست. این اتفاقی هست که در جهان سرمایه داری رخ میده و مرتبط با قشر خاصی نیست. شما دی یدی از گرلن رو استشمام کنید متوجه میشید چه کلاه بزرگی سر همه مون رفته که مجبوریم امروز برای یک شیشه عطر دیزاینری چهارصد هزار تومان پول بدیم. شما arpes londe رو استشمام کنید ، میتسوکو، ول د نوی و چه و چه.. چرا که تا اون زمان سرمایه داری هنوز به هنر ناخنک نزده بود. اما الان یکی از شکارگاهای اصلیش هنر هست. باز هم میگم اینکه امروزه همه چی در کیفیت " آشغال" تجمع پیدا کرده توهین به کسی نیست. این اتفاقی هست که عملا داره رخ میده. گرلن از 1930 تا 1950 هرچی خلق کرده شاهکاره. الان سی تا فلنکر آلبالو داره. سیتا فلنکر مختلف شالیمار داره که یکیش هم به حوالی شالیمار اصلیش نمیرسه. سوای مباحثی که در مورد محدودیت استفاده از بعضی نت ها میدانیم علت اصلی این سقوط کیفیت، عدم تعهد نطام یرمایه داری برای خلق یک کالای مناسب هست. او زبان بشر رو به واسطه سینمای مضحکش به کلماتی خلوت و بی کیفیت تقلیل میده تا ارتباطش رو برای خوانش داستایوفسکی و کنراد و بورخس و جیمز جویس از بین ببره و سرگرم ادبیات بی مایه ی امروزی کنه. و الا که مگر میشود بیش از یک قرن از ادبیات قرن نوزده بگذره و هنوز ولو یک اثر چشمگیر در اون کیفیت خلق نشه.

این وسط ذوق نا از دیدن لاوز اونوم به همین خاطر هست. دوق ما از بوئیدن انوبیس پاپیلون ارتیزان. اینکه افرادی بدون احتیاطات سرمایه داری و جمع و منهای سود و صررشون دارن تنها برای عشق شون فعالیت میکنن. و الا که یک شیشه لاوز با کیفیت اکستریت در یک قانون سرمایه داری بایستی رقمی معادل 5 تا 6 برابر این رو میداشت.
.
25 آذر 1396 پاسخ تشکر
31 تشکر شده توسط : مهران میرزایی خلفی
تا وقتی میتسوکو گرلن هست دیاگلیو روجا داو کجاست؟ حالا اثر روجا پقفوم شارپ‌تر باشد؛ به نظر شما گرلن نمی‌توانست میتسوکو را آنچنان شارپ بسازد که قیمت تمام شده‌اش سر به فلک بزند؟ اینکه شما خارج از بدنه صنعت سینما بتوانید فیلم بسازید حالا هر چقدر بدون صحنه‌های پرخرج خیلی با ارزش‌تر از این است که وسط هالیوود با تمام پول و امکانات آن فیلمی بسازید که تکنولوژی از سر کولش بالا برود.

کریس نولان در شوالیه تاریکی برمی‌خیزد توی اون سکانس حمله به وال استریت؛ داره می‌گه انقلابی‌های جنبش ۹۹٪ امریکا تروریست هستند!!! کل فیلم بیانیه‌ی کاپیتالیسم علیه حرکت‌های اعتراضی - و به طور مشخص - اشغال وال‌استریت است. اون سکانس خیلی گل درشت؛ دغدغه نولانی: وال استریت بسته شه هالیوود بسته می‌شه دیگه من نمی‌تونم بلاک باستر بسازم. وای که من بی‌زارم از بلاک باستر. بلاک باستر چیست؟ فیلم‌های بسیار پر خرج و عظیم که معمولن طولانی‌تر از زمان فیلم‌های عادی هستند و پر آب و رنگ ساخته می‌شوند و از دکورهای عظیم استفاده می‌کنند. این فیلم‌ها با توجه به هزینه‌ای که در بر داشته‌اند باید فروش سرسام‌آوری بکنند تا به سوددهی برسند. بلاک باستر هم معنای پرخرج را با خود دارد و هم معنای پر فروش را. برای مثال فیلم هایی مانند برباد رفته ( 1939- Gone With The Wind )، تایتانیک ( 1998- Taitanic)، جنگ ستارگان ( 1977- Star wars ) و ... .

۵۰ سال از مرگ یاسوجیرو اوزو گذشته است. حالا دیگر در توکیو ـ شهری که شیفته‌‌اش بود و داستان‌‌ آن را چونان ارمغانی جلیل در سرگذشت سینما باقی گذاشت ـ نیز هیچ نشانی از او نمی‌توان یافت. واپسین اثر اوزو، پیش از مرگ، نام سحرآمیز «بعدازظهر پاییزی» را بر تارک خویش داشت. آن‌جا، در پایان، از زبان هیرایاما می‌شنویم: «آخرش تنها شدم!» این آخرین کلامی است که از بوطیقای سینمایی اوزو بر جای مانده است! در کدام فیلم او بود که مردی تنها در تاریکی می‌نشست و برای خودش چای می‌ریخت یا خودش را باد می‌زد یا سیبی را پوست می‌گرفت؟ و در کدام فیلم‌ِ دیگرش‌ بود که شبِ ناشادِ زنی درظاهر خو‌ش‌بخت اما در دل اندوه‌زده را نشان ‌داد که دعوت به کنسرت بتهوون را نپذیرفت و در قعر شب، تنها در خیابان، راهیِ خانه شد؟

باری، «تنهایی» رازِ بوطیقای او بود. بوطیقای ناامیدی که در آن «همه می‌ترسند: از مرگ دیگری، از آینده، از حقیقت و از زندگی. به یکدیگر وابسته‌اند، چون از تنهایی در هراس‌اند؛ اما میان جمع هم نگران تنهایی از کف‌رفته خویش‌اند.»... و این، سینما است در شکل متعالیِ آن: بوطیقای تنهایی؛ بوطیقای ملال... فرانتس کافکا، آن پیشگوی بزرگی که اندکی پیش از کارل درایر، رنوآر، اوزو، آنتونیونی، تروفو، برگمان، برسون و بعدها فون‌تریه، لینچ، هانکه، بلا تار، لئو کاراکس، آندری زویاگینتسف، و آقای وودی آلن، از منظومه شوم انسان دوران ما پرده برداشت در خاطراتش چنین نوشته است که: «ما می‌‌خواستیم برج بابل بسازیم اما به جای آن چاه بابل را حفر کرده‌ایم.»

از سرگذشت دهشت‌ناک سده‌ای که به تازگی گذشته است، آشکارا پیداست که کافکا حقیقت را گفته بود. او از جداافتادگی و تنهایی انسان زمانه ما نوشت؛ فروپاشی عواطف و روابط انسانی، و معناباختگی و ژارگونیِ زبان را هشدار داد‌؛ از دشواری‌ها و شکنجه‌‌های زیستن در برهوت رابطه، و از سرگردانی و ملالِ ابدیِ آدمی ـ آن‌جا در قعر بابل پرده برکشید. یکی از مشهورترین داستان‌های کافکا نام‌اش «حُفره» است؛ داستان حیوان بی‌نامی که با وسواس تمام سرگرم حفر سوراخ و بنا گذاشتن پناه‌گاهی زیرزمینی است، که نرم‌نرمک به جای جان‌پناهی امن و محکم، تله‌ای از کار درمی‌آید بی هیچ راهِ گریز. زیر پوست حیوان و آن‌سوی حالات حیوانی، کافکا کمدی سیاه سرگردانی تاریخی و تراژدی شکست هستی‌شناسانه ابناء بشر، و اگر دقیق‌تر بگوییم: سرنوشت فرجامینِ انسان دوران ما، را جست‌و‌جو می‌کرد.

همانقدر که با کتاب سازی مخالفم با عکس‌سازی هم مخالفم؛ عکس‌سازی روح عکاسی می‌کشد؛ فقط به درد لایک گرفتن می‌خورد وگرنه هیچ ارزش هنری ندارد. اگر هدی رستمی عکاسه پس بهمن جلالی چیه؟ اگر نولان کارگردانه پس اوزو کیه؟

کریس نولان کارگردان نیست یک تکنولوژیست است. اگر سرمایه تهیه کننده‌‌های هالیوود نبود هیچ وقت فیلم‌های بلاک باستر ساخته نمی‌شدند برای همین است در اسکار جایزه بهترین فیلم می‌دهند به تهیه‌کننده. ولی در ونیز؛ کن؛ لوکارنو؛ سن سباستین و ساندنس جایزه بهترین فیلم می‌دهند به کارگردان. قرمز و سرخ باهم فرق دارند. ماتیک قرمز؛ لاک قرمز و... ولی خون سرخ؛ شهید سرخ؛ لاله سرخ؛ رفیق سرخ؛ گل سرخ.

در عصر بلاک باسترهاست که مارلی و رامون مولویزار فروش می‌روند. دیگر کسی برای گرلن و هرمس تره هم خورد نمی‌کند. زنده باد لاکچری.
25 آذر 1396 پاسخ تشکر
23 تشکر شده توسط : مهدی مهدیان خلفی
برای جناب استاد ایکاروس، سلطان عطربازهای ایران و توران، جناب شوشتری، جناب سخی و امیرمحمد و...

در صورت و معنی که تو داری چه توان گفت؟!
حُسنِ تو زتحسین تو بستست زبان را ...
30 مرداد 1403 پاسخ تشکر
6 تشکر شده توسط : فرهاد سعید رضایی شوشتری

دیدید وقتی پول زیادی جای ی عطر میدید همش دوست داری خودتو مجبور کنی که دوسش داری و عطر خوبیه ، این عطر دقیقا از همون عطرهاست ، تا الان چهار پنج بار تستش کردم و میتونم بگم خودمو کشتم که به خودم ب قبولونم که عطر خاصیه ولی متاسفانه خاص هست ولی از نوع ناجورش و دیگه حاضر نیستم تحملش کنم، کاری ب کیفیتش و نیش بودنش ندارم ، برا من که ی چیزی مثل گلاب از نوع مدرنش بود و بس ، ارزش خریدش زیر صفر
اصلا بدون تست سمت خریدش نرید ،
نیازی به گفتن نیست که نظر شخصی من بود
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : محمد ح رضا ح
مهدی جان سلام
کاری به این عطر ندارم و کلی میگم.
برای بنده تجربه شده که وقتی مثلا" روی 10 تا بلاتر دارم عطر ها رو تست میکنم، اون اسمه که رو بلاترا نوشتم خودش خود به خود برام حب و بغض ایجاد میکنه. مثلا" اگه اسم یک عطر گرون یا نیش هستش انگار یه جورایی با خودم میگم چقدر بوش حرفه ایه ولی وقتی اسم یه عطر بی نام و نشان هست با خودم میگم چه سنتتیکه یا چه چیپه. البته شاید واقعا" اینطور باشه و به خاطر اسمها نباشه. (نظر شخصی)
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : ماتیو دلارو Shahrokh
سلام دمت دوست گرامی
بنده یک دستریز از این عطر تهیه کردم،بار اول که اسپریش کردم واقعا گیج شدم،خیلی برام سنگین بود اصلا نتونسم باهاش ارتباط بگیرم برا همین دست نخورده گذاستمش کنار،ولی چند شب پیش خواستم برا یکی از دوستام نشونش بدم تو فضا اسپریش کردم،این سری رایحش اون سنگینیه ابتدایی رو نداشت،نمیدونم علتش چی بود،ولی هنوز هم حس میکنم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : مهدی
سلام مهدی جان
هر چند برعکسه شما سایکدلیکو خیلی دوست دارم و اونو عطری فرمولیک و با کیفیت میدونم ولی با نظر کلی شما موافقم
هر دو عطر مارلی اکاستر و جووی سایکدلیک برای من گنگن ولی کیفیت هردو عالیه
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : مهدی
کلا" خرید عطر گران بدون حداقل یکبار تست دقیق اشتباهه، چون اگه هزار نفر هم ازش تعریف کرده باشن، باز هم ممکنه به سلیقه ی شما نخوره. بلایند بای کردن عطر بالای 100 تومن پرریسکه فکر میکنم.
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : Shahrokh TH_MEN
پرفیومر عزیز اکاستر عطریه که وضوحی گنگ داره نوت اولیه و ثانویه کلن یکیه شاید در زیر پوستش تغییراتی حاصل شه ولی خروجیه کار یک رایحه خطی گلابیه.متاسفانه اکثر کارهای مارلی خطیه حتی بهترین کارش که کارلایله.کارلایل خیلی خوبه.اکاستر یک اشتباهه.
اما سایکلیک با اینکه شروع جنگ طلبانه و تند داره و اصلن پچولیه رامی نیست.اما در نوت ارامش همین پچولیه که هنرمند میشه و ارام میشه همیشه با مشک مشکل داشتم.حتی تو بهترین عطرها مثل 1144...
اکاستر کیفیت نداره.
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : سلطان عطربازهای ایران و توران
رضا میگن باش ارتباط نمیگیرن و پرفیومر عزیز میگن براشون گنگ هست....برای این عطر توی شناسنامه ی عطری ایش زده یونی،که میدونیم یونی بودن یعنی همم برای مصرف زنانه و هم مردانه،اما من هیچ شاخصه ی واضحی از عطرهای زنانه و همینطور مردانه درش بصورت بارز نمیتونم پیداکنم،حس میکنم این یونی بودن کمی باید بالاو پایین بشه،این عطر کمی قدم فراتراز یونی بودن میزاره،این عطر برای خود انسان تعریف شده،برای "من"هر ادمی.یک عطر خنثی و بی تفاوت که نه نشانی از لوندی ها وظرافت های زنانه داره و نه نشانی از ضمختی و سنگین بودن و قدر بودن....یک مرد رو.این عطراز خصیصه هاش هست که بی تفاوت به عکس العمل های شماباشه...طوری که وقتی پلک میزنه،نمیتونین بفهمین داره شما رو تایید میکنه یا تکذیب...حس میکنم کسی که این عطر رو میپوشه،هم باید همچین ادمی باشه...یاتوی همچین حاا ل و هوایی از روزهاش باشه،یک حال صامت و بی تفاوت که زبانش رو درکام نمیچرخونه و حرف نمیزنه باهاتون...فک میکنم اگر گنگه یا ارتباط نمیگیره،از ویژگی های اتعریف شده برای این عطره...
من دوستش دارم شبیه به هیچ عطر از قبل تست شده ،توی بازه ی عطرای تستی ایم نیست
24 آذر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : مرتضی رضا قهرمانی
جووی به نظر من یک هنر مدرنه
در واقه سبک نقاشیه واقعگرایانه نیست.
بازخورد نقاشیه تو در تویی هیت که با فکر باید اشیای واقعی رو از غیر واقعی تشخیص داد.
25 آذر 1396 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : ‌آرش سلطان عطربازهای ایران و توران

نمیدونم چراحس میکنم میتونه وتیور هم داشته باشه،انگار یک رگه هایی از گری وتیور تام فورد توش باشه...
23 آذر 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : Ali lotfi

دوست داشتم زودتراز اینها،تستش میکردم..ولی پیش نیومدتا الان..تست کردن بعضی از عطرها برام مهم هست و جز حتمنی هام برای تست میشن..از حالت شرقی ایی که گفته شده کمی واهمه داشتم ولی تصویرم و تعریفم از شرقی بودنش اینجاکاملا بهم میریزه،حس میکنم روی دیگر شرقی بودن تعریف شده...حضور حجمی تند از یک سری گیاهان کوبیده شده و له شده و یک سبزی دوراز نشاط و روشنی رو درشروع کارحس میکنم،هیچ گونه گرما و حس گرم و صمیمیتی ازش ومیگیرم...نمیتونم وانیل وامبر رو بکشم ازش بیرون،بوی خش داری داره،صاف نیست انگارگرد و پودر خاکی که ای خورده رو پاشیدن توش..من رو میبره بهچنندسال پیشم وقتی با خزه های پوشالی سبزمرده ای مصنوعی پای گلدون درخت تزیینی خونه بازی میکردم،بوی خاک الود و سبزی که خودش نیست،سبز نیست....کاملامتفاوت از عطرهایی که بو کردم...لحظه هایی بوده که حس کردم این یک عطر نیست...
دوستش دارم گس و خش داره برام..
23 آذر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : In The Dark TH_MEN

جناب ایکاروس چقدر زیبا سایکدلیک رو تفسیر کردین واقعا لذت بردم ازاین همه احساس و توانایی شما که سایکدلیک توانایی بازی با هفت تعبیر بویایی رو داره من این عطر رو واسه دل خودم استفاده می‌کنم شاید خیلی ها دوسش نداشته باشن
20 آذر 1396 پاسخ تشکر

عامه پسندتر از private label هستش ولی پخش و ماندگاریش کمتره چون ملایمتره. اما private label طرفدارای دو آتیشه ای داره مثل خودم چون عطر خیلی خاص تریه. به نظر من بهترین کار جووی پرایوته (نظر شخصی).
06 آذر 1396 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : TH_MEN محمد
سلام پدرام جان
لطفا در مورد پخش بوی کارهای این برند کاملا نظرتونو بفرمائید معتقد هستید سایکدلیک کمتر از پرایوت هست به نظر شما پرایوت لیبل و چند ساعت در حدود یک متر میشه روش حساب کرد؟ممنونم از شما
06 آذر 1396 پاسخ تشکر

با درود perfumer گرامی

سلام پویا جان
عالی کامل بی نقص ضمنا برند مارلی سالها در خواب بوده مثل اینه مثلا شرکت ایران ناسیونال یا مثلا اخگر یا شرکتهایی که در زمانی فعال بودند و الان نیستند مجددا فعالیت خودشونو آغاز کنن پس پیشینه و قدمت برندشون جایی نمیره ممنون پویا جان عالی توضیح دادی
عليرضا
(اسناد این سخن شما کجاست)
این هم نشه مثل نشان تجاری/قدمت/اسانس و غیر...
زمانه نشون داده شما از پستهای بی سندتون کم کم عقب نشینی کرده اید.
این برای بار هزارم اسناد رو بیارید
در ضمن قرار دادن تصاویر فروشگاه مارلی در امارات و مالزی «که به تعداد انگشتان یک دست در سایت نیست» و نسبت دادن اون به خود و تصویر فروشگاه در اروپا فرافکنی است عزیز دل
در ضمن در خصوص اون پرفیوم که شما میفرمائید 3 ماه پیش 1/5 ماه پیش قبل از لانچ شدنش در امارات تست شد شما ایران منتظرش بودی!
بعد محصولات این برند همه سرو ته یه کرباسن
به قول خودت دست ساز خخخخخخ
امیداورم بی ادبی نکرده باشم که نکردم
غقط بعد از این پست مغلطه و سفسطه نشه که اخر به این برسیم من بی ادبی ندیدم!
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
Mohammad آقا
آخه برادر من، دوست من، چرا تو صفحه ی سایکدلیک این بحثارو میکنی؟ چرا Thread جدید باز میکنی؟ لااقل از دکمه ی پاسخ استفاده کن.
بعدشم بنده دیشب در معرفی برند مارلی گفتم این برند نوپاست و سال 2009 اولین محصولاتش رو عرضه کرده، برید با دقت بخونید لطفا".
بعضی محصولات این برند رو دوست دارم مثل کارلایل و لیتون، بعضی هاشم نمیپسندم، مثل نیسان و بایرلی و هیرود.
این خخخخخخ یعنی چی؟ سر و ته یه کرباسن یعنی چی؟ احترام جمع رو نگه دارید. متاسفانه مثل یک جوان Opinionated و کم سواد رفتار میکنید.
شما در صفحه گالووی نوشتید "این عطر قدرت تکلم رو از من گرفته"
در صفحه گادولفین نوشتید "این عطر یعنی زندگی"
در جایی گفتید "مارلی نیییییششششش؟"
در صفحه لیتون گفتید " ای کاش این برند از سایت حذف بشه"
کمی آب بنوشید و نفس عمیق بکشید تا به خودتون مسلط شید.
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : محمد ح رامین
سلام خدمت محمد گرامی و پویای عزیز
اگر شما یک مورد سراغ دارید من از حرفی که زدم عقب نشسته باشم سایت و ترک میکنم پویا جان عالی پاسخه شما را دادن سو نیت و عدم حسن نیت شما اثبات شده من امارات دوست زیاد دارم و خاله خودم ساکن اونجا هستند تقریبا همزمان با ایران ماهه پیش در فروشگاه ها موجود شد و شما چند ماه پیش دیسلایک کرده بودید بی هدف بی علت بی دلیل
شما از یه برند نفرت داری اوکی میلته هیچ اشکالی نداره و طبیعیه یکی از رفقای من از چندتا کاره مارلی متنفره و هرکس سلیقه ای داره شما خودت و سلیقت عزیزی و ولی ارزوی نبودن اون برند در سایت یا نوشتن نقدهای چشم بسته ذیل کارهاش یک حرکت غیر حرفه ای و غیر اخلاقی هستش که متاسفانه صرفا شما این حرکت را انجام میدین و چندی از دوستان کمی مبتدی تر از شما گلایه مند بودنددر مورد سندیت حرفم 1743 مارلی هک روی تمام محصولاتشه در صورت اینکه از تاریخ سازیه این برند اطمینان دارید خب از طریق سفارت طرح شکایت کنید اگر اثبات کردید هم خسارت زیادی دریافت میکنید هم از شر برند مارلی خلاص میشید در اروپا هرگونه جعل سو استفاده و فروش با فریب و تظاهر تا حبس ابد حکم داره ضمن اینکه بارها گفتم پویا جان هم گفتند شروعه مجدد کاره این برند از سال 2000 بوده و مدتها این برند کار نمیکرده بعدشم محمد جان دوسته عزیزم من میگم مارلی اصلا یکسال فقط یکسال قدمت داره شما جناب ایکاروس را قبول دارید و منم قبول دارم ایشونو مدتهاست همه ما از برندها گذشتیم و داریم روی کیفیت عطرها نقد میکنیم که تاکید استاده خوده شماست که یقینا هم استاد هستند پس شما در نقدهاتون سلیقه شخصی خودتونو وارد نکنید من یک رویو در مورد برند دی پارما ندارم با اینکه اصلا دوسش ندارم اما لدر از این برند و دوست داشتم و رویویی هم براش نوشتم بسیار مثبت ای کاش همه ما یاد میگرفتیم نظرات محترمه وقتتون بخیر یا علی مدد
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : مهدی
ای خدا بگم چکارت کنه پویا ای چه طرز نیشششش نوشتنه ! نکنه هرچی ش رو بیشتر کنی پخش بو قویتره
29 آبان 1396 پاسخ تشکر

7
رایحه
9
ماندگاری
8
پخش بو
9
طراحی شیشه
سلام مجدد دوستان
بالاخره اين عطر از يكى از سايتا خريدم ولى احساس ميكنم با اونى كه قبلا تويه مغازه تست كرده بودم فرق ميكنه رنگش نارنجيه ولى اونى كه تست كرده بودم زرد كهربايى بود
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
يكمم بوش به عطراى امام زاده ها ميخوره حس ميكنم خيلى شيرين ميشه اننى كه بو كرده بودم يكم بوى ويسكى ميداد بنظرتون با سايت بايد تماس بگيرم يا همينه؟
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
با سلام علیرضا گرامی
من این پرفیوم رو دارم و رنگ مایع درونش زرد کهربایست و ورژن 2016 ولی تا الان رنگ نارنجی رو ندیدم باز بچکد رو چک کن
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : عليرضا
جناب عليرضا سلام
بوي امامزاده ها؟؟؟ منظورتون چه بوييه؟؟ نكنه منظورتون از بويي شبيه به امامزاده مثلا بويي مثله بوي رز يا زعفرانه؟ اگر اينطوره كه قطعا عطري كه خريد كرديد رو بررسي بفرمائيد... كمي قهوه بو كنيد مجددا عطر رو تست بفرمائيد اين بار دقيق تر بگيد چه بويي استشمام مي كنيد
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : عليرضا
ممنونم از جوابتون
بنظرم همون بوى رز باشه الان با سايت تماس گرفتم گفت رنگش بخاطر غلظتشه و يكى كه فك ميكنم اصله همراه اينى كه فرستادن براشون ببرم اگه يكى نباشن و مشكل داشته باشه پول پس ميدن
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
با سلام و احترام خدمت دوستان عطر افشانی
منم سمپل دوعطر Les Jeux sont Faits وعطر Psychedelique رو از برند جووی تهیه کردم. در کمال تعجب عطر Psychedelique مایل به نارنجی بود و عطر Les Jeux sont Faits زرد رنگ در صورتی که در شیشه اصلی برعکس این مطلب دیده می شود چند ماه بعد یکی از دوستان Les Jeux sont Faits رو خرید وقتی چک کردم ازآن سمپلی که گرفته بودم مطعا" شدم ولی هنوز به سمپل Psychedelique شک دارم.
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : عليرضا
علیرضا می‌گی نارنجیه مایع عطرت به این رنگه؟

https://akafkaesquelife.files.wordpress.com/2013/12/jovoy-psychedelique-via-bloom-perfumery.jpg

و اونی که قبلن تست کرده بودی زرد کهربایی بود به این رنگه بوده؟

https://static1.squarespace.com/static/5627d634e4b0283fd034fdb0/572e3c9f2eeb81cdd057c121/56cac7a58259b508f2de4dfe/1456130011732/Psych%C3%A9d%C3%A9lique.jpg?format=1500w

27 آبان 1396 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : عليرضا
دو سال پیش کمتر کسی این برند و کارهاش رو میشناخت تا ایکاروس عزیز در این سایت معرفیشون کرد به همراه چند کار آتلیه و d'Empire
حالا این چند کار هایپ شدند و خیلی باید مواظب بود.کار فیک بیداد میکنه.......
27 آبان 1396 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : سپهر عليرضا
ممنونم از پاسخ و كمك همه عزيزان
امروز به چند عطر فروشى سر زدم نتيجه اين شد كه مشخصات شيشه و جعبه مشكلى نداره و با كارهاى شركتى يكى هست تنها تفاوت در ليبل شركت وارد كننده و وزارت بهداشته كه از طرف سايت گفته شد كار رو از دبى وارد كردن و درواقع قاچاق هست اما اصرار داشت كه اصله
درمورد رايحه بايد بگم رايحه ش تقريبا با بقيه يكى هست درمورد بوى رز الان حس ميكنم يكم بيشتر كه ازش استفاده كردم ازاون حالت خارج شده هرچند بنظر عطر يكى از فروشگاه ها يكم تندى بيشترى داره كه احتمالا مربوط به سرى ساخت هستش كدى كه روى جعبه عطر بنده هست اينه 17B054E
فروشنده ايراد خاصى نتونست بگيره غير از اختلاف قيمت ١٧٠ هزار تومنى و اينكه تندى خيلى كمتر عطر بنده شايد بخاطر تاريخ مصرفش باشه كه شخصا چنين چيزى يكم بنظرم خنده داره
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
تندى خيلى كمتر منطورم اينه كه اختلاف تندى بين عطر بنده و فروشنده خيلى كم هستش نه اينكه تندى عطر كم باشه
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
سلام
جناب کبیری بر چه اساس و ادله ای عنوان میفرمایید تا دو سال پیش کسی این برندها رو نمی شناخت ؟؟!! چون خودتون نمی شناختید خیال میکنید بقیه هم نمی شناختن؟ و منتظر بودن توسط دیگران بشنوند؟؟؟!! البته با نگاهی به اکثر نظرات شما مشخص میشه که واقعا خودتون نظر شخصی بر خیلی کارها ندارید و عموما ارجاع میدید به نظراتی دیگر . اما خواهشا درباره دیگران و شناخت یا عدم شناختشون از هر مقوله ای که در اینجا عطره فر افکنی و نظرات اینچنینی نگذارید اگر شما شناختی نداشتید دلیل نمیشه فکر کنید دیگران هم شناختی نداشتند
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
جناب محمد سلام
شما اگر شناختی نداشتید باید بگید من شناختی نداشتم .شما یا هر کس دیگه که گویا در این سایت ارتباطاتی وجود داره . به هر حال باید بگید من شناختی نداشتم . در ایران از سالها پیش عطر بازانی بوده و هستند که خیلی سال پیش از این نامهایی که به قول شما و دوستانتان در دو سال اخیر !!! بوده اند و هستند پس شما و یا دوستانتان چنین فرافکنی نکنید لطفا
28 آبان 1396 پاسخ تشکر
با سلام و احترام خدمت جناب سلطان عطربازهای ایران و توران و دیگر دوستان عطر افشانی
دوستان این اختلاف رنگ نارجی و زرد سایکودلیک به چه دلیل است و آیا در رایحه این دو عطر هم اختلافی وجود دارد؟؟؟
29 آبان 1396 پاسخ تشکر

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟