Amirabbas021 Amirabbas021
7
1401/03/29

درخواست معرفی عطر

سلام

رفقا من دنبال یه عطرم مناسب پاییز و زمستون و جوان‌پسند که بوی عود ملایم و کمی دود بده و یک کم میوه ای بالزامیک .. شیرینی خیلی کمی داشته باشه یعنی بین شیرینی و تلخی و توش اکورد چرم و مشروبات الکلی نباشه.. عطر مور دن وردز زرجوف رو خیلی می‌پسندم اما متاسفانه برای من خیلی شیرینه و کمی اذیتم میکنه.. ضمنا میخوام مردونه تر باشه.. حتی‌الامکان از برند های نیش یا لاکچری باشه و محدودیتی از نظر هزینه ندارم... و اینکه عطری باشه که اکثر مردم اون رو بپسندن و بازخورد منفی نداشته باشه.. پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های شما.

سلام.
عطر گارودا عود بسیار با کیفیتی داره همراه با شیرینی و ترشی کنترل شده. بدون اینکه به چرم بزنه (مثل اکثر عودیهای ریج)

Garuda #ژول ات مد گارودا Garuda 

البته گارودا هم نوت مشروبی داره اما خیلی با کیفیت هست و اصلا اذیت کننده نیست.  عودیهای دیگه ای رو هم میشه پیشنهاد داد (  اما توصیه اول من همون گارودا هست ) مثل:

Oud for Love #دیفرنت کمپانی عود فور لاو Oud for Love    (فضایی شبیه گارودا اما شرقی تر -پودری تر)
#   (چوبی/پودری) Creed Royal Oud
Soul #کاستوم نشنال سول Soul  (عود لواشکی چرمی) شخصا نمیپسندم
Oud Malaki #چوپارد عود ملکی Oud Malaki  (عود میوه ای -لواشکی متمایل به تنباکویی) شخصا نمیپسندم

عطرهای زیر هم رسما عودی محسوب نمیشن اما با توصیفاتی که گفتید هماهنگی دارن:

Terroni #اورتو پاریسی ترونی Terroni  (عودی-دودی-میوه ای-صمغی)

Wazamba #پارفوم دی امپایر وازمبا Wazamba  خاص پسند

Bois Noir #رابرت پیگه بویس نویر Bois Noir  به شدت توصیه میشه

Fahrenheit Absolute #دیور فارنهایت ابسولوت Fahrenheit Absolute  توصیه میشه

Amirabbas021 Amirabbas021
1401/03/30

خیلی خیلی ممنون حتما تستشون میکنم.. سپاسگزارم.

دوست عزیز سلام

دوست عزیزم جناب سپهر بهترین ها را معرفی کرد حضورتان .

من بلافاصله پس از خواندن پرسشتان به یاد عطر ترونی از اورتوپاریسی ی جناب گوالتیری افتادم .

از ادغام سه عطر شاهکار درست شده ست . خود شاهکار است بی تردید . جدید است . بازخورد گیر است .

روی این عطر تمرکز کنید . موفق باشید

کریکه 

محمد ح محمد ح
1403/08/18
در پاسخ به فاطی 🤍 :

سلام Ganja Oud #ژول ات مد پاریس گانجا عود Ganja Oud  رو امتحان کنید

اومدم همین رو بنویسم دیدم دوستمون نوشته

قسمت نشد باتل کامل رو بخرم اما یکی از بهترین دکانت هایی بود که تست کردم 

تو تم عودی یکی از لذت بخش ترین ها بود برام کاملا مناسب این موقع سال تا ۳-۴ ماه دیگه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟