من از عطرهای کرید، بلک افغان، باکارات رژ، لالیک لامور، و عطرهای خنک گلی خوشم میاد اما اصلا راجع به مگاماره نمیدونم اومدم نظرات رو بخونم دیدم کلی ادبی هست و نظرات متناقض، یه فردی که این عطرهای بالا رو دوست داره بگه از این عطر خوشش اومده یا نه
بله دوست عزیز
من عطرهای نام برده ی شما را دوست دارم . خصوص بلک افغان و آونتوس را . اگر منظورتان از کرید همان آونتوس باشد . و بله . مگامار عطر خوبیست خصوص برای گرمای جنوب که از اسم انتخابی ی شما اینگونه حدس زده میشود که از مردم نازنین آبادان باشید .
مگاماره خنکی متفاوت است . در ماندگاری زبانزد است . عطارش شهیر است ( گوالتیری ) . رایحه اش خاص است و تکراری نیست . خیلی ها دوستش دارند .
مگر اینکه زیر ذره بین عطربازان خبره برود تا عیوبی پیدا کنند وگرنه در نزد اکثریت استفاده کنندگان خوب و جوابگوست .
اما از کجا معلوم که من و شما با وجود اینهمه اشتراک در سلیقه در ارتباط با این عطر اختلاف سلیقه نداشته باشیم ؟
عطر ارزانی نیست که نگران بلاند بای نباشید !
اگر انشاله تست کردید و مقبول افتاد هر بار بیش از دو پاف اسپری نکنید . ترجیحا بر روی لباس اسپری کنید .
و بسیاااار مراقب تقلبی هایش باشید که از زمانیکه مشهور شد و کمیاب ، فیک سازان فعال و کاربلد ما ساخت این عطر را در صدر لیست قرار دادند ! بسیاری از خریداران جدید ازین باب ناراضی بوده اند . دقت زیادی در خرید به خرج دهید
موفق باشید