🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
40
1401/04/20

رایحه ی غم

با سلام به همه دوستان معطرم.لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه.
میخواستم بدونم، همانطور که خیلی از رایحه ها نشاط آور ، انرژی بخش و حتی تحریک کننده است ،آیا رایحه خاصی وجود داره که باعث ایجاد حس غم و ناراحتی بیش از اندازه باشد؟
بنا بر تجربه ی شخصی خودم که سالها پیش عطری داشتم عربی با بوی غالب مریم و چیزی شبیه بوی پوست تازه ی پسته...
متاسفانه نام عطر یادم نیست ، ولی هربار استفاده میکردم ، به شدت منو غمگین میکرد.
طوری که باید چند ساعت گریه میکردم تا دلم خالی بشه.  یجورایی انگار طراحی شده بود تا عاشق کند ، جوری که بی تاب باشی و جنون دیدار داشته باشی...
خوشبختانه بعد از مدتی فهمیدم که ممکنه این حالت غریب من به خاطر استفاده از این عطر باشه. و جدیدا هم نسبت به عطر ولنتینو دونا این حساسیت را پیدا کرده ام‌ .
اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، خوشحال میشم کمکم کنید و رایحه هایی که ممکنه این خاصیت را داشته باشند معرفی کنید.

IRRO IRRO
1401/04/22
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

الان ریویو شما را خواندم.  پرده ای از اشک جلوی چشمانم نشست که دیدن کیبورد و تایپ رو برام سخت میکنه. با تمام وجود درکش کردم.افسوس

عالی بود👏🏼

ممنون و سپاسگزارم

در پاسخ به باران عشق :

تشکر.

دیگنیفاید هاوس سیلیج یه کار صمغی قابل توجه هستش امتحان کنید 

این عطرو تست کردم. البته فکر میکنم فصل خوبی رو برای تست انتخاب نکردم، ولی باز هم حس تاریک و تلخشو گرفتم.  خوشحالم که شما منظور منو برای رایحه ی غمناک دریافت کردید. یک ساعت بعد از اسپری ، وقتی تازه عطر خودشو نشون داد، به خودم گفتم همینه!  من هیچوقت با تست عطرها ، هر چقدر سنگین دچار سر درد نمیشم ولی غمگین میشم. دلشوره ای میشم ...  احتمالا خیلی های دیگه هم مثل من هستند. از محبت شما ممنونم.

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

این عطرو تست کردم. البته فکر میکنم فصل خوبی رو برای تست انتخاب نکردم، ولی باز هم حس تاریک و تلخشو گرفتم.  خوشحالم که شما منظور منو برای رایحه ی غمناک دریافت کردید. یک ساعت بعد از اسپری ، وقتی تازه عطر خودشو نشون داد، به خودم گفتم همینه!  من هیچوقت با تست عطرها ، هر چقدر سنگین دچار سر درد نمیشم ولی غمگین میشم. دلشوره ای میشم ...  احتمالا خیلی های دیگه هم مثل من هستند. از محبت شما ممنونم.

لطف دارین 

به نظرم بهترین عطر واسه این روحیه ی شما عطری هستش که علاوه بر اون حس دلشوره حس آرامش و امنیت رو هم بهتون هدیه بده 

دقیقا کاری که عود وود می‌کنه

وقتی حس لوکس و اشرافی بودن و وقار و احترام و کم حرفی و انزوا و تاقچه بالا گذاشتن کاراترش خودش رو به آدم تحمیل می‌کنه

اگر کم نیاری و از ابهتش نترسی و با شهامت عاشقانه توی چشماش زل بزنی یهو بغلش رو باز می‌کنه و با یه لبخند دعوتت می‌کنه که بری توی آغوش گرم امن مهربون و البته محترمش

یه خورده که میگذره میبینی اشک تو چشماش حلقه زده و آروم و باز هم محترم و متشخص میگه چرا اینقدر دیر اومدی یه عمر انتظار منو اینقدر آروم و کم حرف کرده 

عود وود یه مرد عاشق پیشه متشخص و  بسیار محترم و باوقار و البته مهربونه که عشقبازیشو هیچ کس جز معشوقه اش ندیده تجسم دقیق اون مرد با ابهتی هستش که پشت ابهت چهرش یه قلب بسیار لطیف و مهربان پنهان شده

در پاسخ به باران عشق :

لطف دارین 

به نظرم بهترین عطر واسه این روحیه ی شما عطری هستش که علاوه بر اون حس دلشوره حس آرامش و امنیت رو هم بهتون هدیه بده 

دقیقا کاری که عود وود می‌کنه

وقتی حس لوکس و اشرافی بودن و وقار و احترام و کم حرفی و انزوا و تاقچه بالا گذاشتن کاراترش خودش رو به آدم تحمیل می‌کنه

اگر کم نیاری و از ابهتش نترسی و با شهامت عاشقانه توی چشماش زل بزنی یهو بغلش رو باز می‌کنه و با یه لبخند دعوتت می‌کنه که بری توی آغوش گرم امن مهربون و البته محترمش

یه خورده که میگذره میبینی اشک تو چشماش حلقه زده و آروم و باز هم محترم و متشخص میگه چرا اینقدر دیر اومدی یه عمر انتظار منو اینقدر آروم و کم حرف کرده 

عود وود یه مرد عاشق پیشه متشخص و  بسیار محترم و باوقار و البته مهربونه که عشقبازیشو هیچ کس جز معشوقه اش ندیده تجسم دقیق اون مرد با ابهتی هستش که پشت ابهت چهرش یه قلب بسیار لطیف و مهربان پنهان شده

توصیف جالبی بود.

حتما به مهمانی رقص عود و چوب سری خواهم زد و از این بزم نشانی خواهم گرفت.

سپاس

سرکار خانم مونای نازنین

سلام

چه خوب است دیدگاه شما ! چه خوب که اهل تفکر و تعقل هستید در این وادی . شما دیدی هنری دارید و اکتشاف معانی ی روایح را منظور دارید ! شما در این سیبل ، تکخال راهدف دارید . این دیدی شایسته است و پر از تفاوت ، درک اش زیبایی ها به همراه دارد . آفرین بر شما .

اما !

هر منزل ، مامن و مجلسی که زن یا زنهای آن شادمان باشند آنجا پر است از لذت . خداوند زنان را اینگونه خلق کرده و این بار بر دوش ایشان است هرچند اغلب خود ، لبالب اند از اندوه !

میخواستم چند عطر در این وادی معرفی کنم خصوص از عطارانی زبردست چون فیلیپو سورچینلی که تعدادی را جناب شوشتری به صحت به حضور معرفی کرده اند ایضا استفان هامبرت . لیک این مسیر ، مسیری هموار نیست و مقصد دلربا نیست برای بانوان ! خوش انجام نیست !

فراموش نکنید حس شامه تربیت میشود و اگر در مسیر ِ درک زیبایی ها قرار نگیرد به سرعت به هدف میرسد خصوص اگر اشتیاق نیز در مسیر همسفر باشد و این هدف بر زنان زیبا لبخند و مهر افشان خوش آمد نمیگوید !

به جای آن پیشنهاد میشود در مسیر روایح بهشتی قرار گیرید که همانا جایگاه شماست به وعده ی خدا و در این مسیر لیاقت نیز همراه شماست که شایسته ی آنید .

از روایح سبز و روایح دودی بهره ببرید تا از مسیر علاقه ی خود نیز تماما دور نشده باشید و تفکر و تعقل خود را معطوف این نوع از دلتنگی و حزن کنید . این بر شما شایسته تر است .

غار تنهایی و غمهای تاریک آن لایق زیباخویانی بهشتی چون شما نیست . آنجا خلوتگاه مردانی خاکستر نشین است که عزلت گزیده اند .

حیف است بر چشمهای زیبای زنان ، اشک اندوه ! بر شامه ی ایشان روایح محزون یا بر نازکی اندام آنها سنگینی ی روایح دردآلود . روشنایی ی خود را که همانا تکه ای از خداست تسلیم روایح تاریک کردن خطاست !

چون مهر بتابید بر نزدیکان و دوستداران .

شاد باشید هماره انشاله و لبخند بر شما زیباست :)

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

ممنونم جناب شوشتری.  دقیقا ممکنه روایح صمغی ورزینی و گاها دودی در مغز من باعث این حالت شده باشند.

چقدر عطرهایی که معرفی کردید جذاب هستند، اینو میشه از روی نت ها تشخیص داد ، مشتاق تست شدم .البته اگر بعد از تستشون دچار افسردگی حاد نشم😍 

بسیار از راهنمایی و پاسخ شما ممنونم.

سلام مجدد مونا جان:

خواهش میکنم و اینکه مطمئن باشین هیچ عطری آدم رو افسرده نخواهد کرد.😂:

لذتی که در بوییدن و کلنجار رفتن با دنیای روایح هست ، شخصا حال منو خیلی جا میاره 

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

جناب اردشیر سلام. در ابتدا از وقتی که برای جواب سوالم گذاشتید ، صمیمانه سپاسگزارم.

در پاسخ به سوالات شما باید بگم خیر... برای سوال من تجدید خاطره و حافظه ی بویاییم ملاک نبوده،  چه بسا عطرهایی که برای بار اول تست کردم و این حس غم و اندوه رو ازش گرفتم.  مثل همون عطر عربی که اصلا خاطره ای باهاش نداشتم و یاد خاطره ی خاصی نمیفتادم ولی به شدت منو غمگین میکرد. غم از اون لحاظ که دلم آشوب میشد ، چیزی شبیه دلشوره ، چیزی شبیه ترشح هورمونهای زنانه و غیره

در مورد رایحه ی رز هم باید بگم از رایحه های مورد علاقه ی منه و گاهی بدون اینکه داخل معرفی نتهای عطر باشه دریافتش میکنم.

در مورد عطر ولنتینو هم از ابتدا این حس رو میگرفتم ولی متوجه ی این تغییر حالتم نمیشدم یا ضعیف بود ، چند وقته متوجه شدم دلیلش عطرمه.

درود بر شما مهربانو امیدوارم سلامت باشید ،پوزش از تاخیر در پاسخ این قسمت

در واقع بنده به سهم خودم از طرح این سوال چالش بر انگیز از شما سپاسگزارم، بنده هم مثل شما نظرات دوستان رو بدقت مطالعه کردم و هرکدوم از دوستان به خوبی این حس غم رو در رابطه با عطرهای مختلف شرح دادند

البته در پاسخ ابتدایی که بسوال شما دادم نکاتی بود بهمراه پرسش که نظر بر این بود که فرموده ی دوستان رو با مطلبی پزشکی کامل کنم، که از کنار اون نمیشه براحتی عبور کرد چرا که بیتوجهی به این قسمت مهم میتونه عوارض پیشرفته تری رو بهمراه داشته باشه

و

امیدوارم که این مطلب توسط دوستان بدقت خونده بشه و مورد استفاده قرار بگیره!

* احساس غم و اندوه پس از استفاده از عطر یا روایح می‌تواند علت بیولوژیکی داشته باشد، بدین ترتیب که ذره‌ای به نام «خود آنتی‌بادی» به سیستم ایمنی بدن فرد حمله می‌کند و در بدن انسان به‌عنوان واکنشی ناهنجار به بیماری‌های خودایمنی ظاهر می‌شود.  پژوهشگران و دانشمندان می گویند که  ما دریافته‌ایم که این وضعیت باعث می‌شود که حس بویایی فرد ضعیف شود و این نقص می‌تواند احساس افسردگی را به شخص القا کند. و همچنین دیده شده افرادی که به این دلیل دقت و قدرت حس بویایی خود را از دست می دهند، سعی میکنند این کاهش حس بویایی را با استفاده از عطر بیشتر جبران کنند.
همچنین این پژوهشگران معتقدند که: این پیامدها گسترده هستند و می توانند برای عموم مردم اعمال شوند.  به نظر می رسد افرادی که افسرده هستند به *آروماتراپی واکنش خوبی نشان می دهند و برخی از بوها به آنها کمک می کند تا بر تأثیر این عوامل بیولوژیکی غلبه کنند.

البته مطلب بالا تأکید بر این موضوع ندارد که تمام افراد که پس از استفاده از عطر یا روایح با این شرایط مواجه می‌شوند با این عامل روبرو هستند، 

ولی بهتر هست که در صورت مواجه شدن با چنین شرایطی با دقت و توجه بیشتری عوامل را بررسی کنیم، تا در کنترل آن با مشکل مواجه نشویم. 

روزگار بکام 

ارادتمند

معطر و مانا باشید 🥀🥀

در پاسخ به کامبیز سخی :

سرکار خانم مونای نازنین

سلام

چه خوب است دیدگاه شما ! چه خوب که اهل تفکر و تعقل هستید در این وادی . شما دیدی هنری دارید و اکتشاف معانی ی روایح را منظور دارید ! شما در این سیبل ، تکخال راهدف دارید . این دیدی شایسته است و پر از تفاوت ، درک اش زیبایی ها به همراه دارد . آفرین بر شما .

اما !

هر منزل ، مامن و مجلسی که زن یا زنهای آن شادمان باشند آنجا پر است از لذت . خداوند زنان را اینگونه خلق کرده و این بار بر دوش ایشان است هرچند اغلب خود ، لبالب اند از اندوه !

میخواستم چند عطر در این وادی معرفی کنم خصوص از عطارانی زبردست چون فیلیپو سورچینلی که تعدادی را جناب شوشتری به صحت به حضور معرفی کرده اند ایضا استفان هامبرت . لیک این مسیر ، مسیری هموار نیست و مقصد دلربا نیست برای بانوان ! خوش انجام نیست !

فراموش نکنید حس شامه تربیت میشود و اگر در مسیر ِ درک زیبایی ها قرار نگیرد به سرعت به هدف میرسد خصوص اگر اشتیاق نیز در مسیر همسفر باشد و این هدف بر زنان زیبا لبخند و مهر افشان خوش آمد نمیگوید !

به جای آن پیشنهاد میشود در مسیر روایح بهشتی قرار گیرید که همانا جایگاه شماست به وعده ی خدا و در این مسیر لیاقت نیز همراه شماست که شایسته ی آنید .

از روایح سبز و روایح دودی بهره ببرید تا از مسیر علاقه ی خود نیز تماما دور نشده باشید و تفکر و تعقل خود را معطوف این نوع از دلتنگی و حزن کنید . این بر شما شایسته تر است .

غار تنهایی و غمهای تاریک آن لایق زیباخویانی بهشتی چون شما نیست . آنجا خلوتگاه مردانی خاکستر نشین است که عزلت گزیده اند .

حیف است بر چشمهای زیبای زنان ، اشک اندوه ! بر شامه ی ایشان روایح محزون یا بر نازکی اندام آنها سنگینی ی روایح دردآلود . روشنایی ی خود را که همانا تکه ای از خداست تسلیم روایح تاریک کردن خطاست !

چون مهر بتابید بر نزدیکان و دوستداران .

شاد باشید هماره انشاله و لبخند بر شما زیباست :)

درود بیکران.

از نوشته های شما بوی مولانا می آید ، بوی سعدی، حافظ .. بوی شاملو، مشیری
میبینید ، حتی از نوشته های شما  هم  بوی عطر تراوش میکند...☘
این حس و حال غریب، حاصل داستان زندگیهاست... گاه شیرین و گاه تلخ
بعضی از این داستان ها ، همان عطرهای خطی هستند ، بدون تغییر نت ، ساده ، سیلاژ  متوسط و ماندگارِ  ماندگار ...
ولی امان از داستانهایی که پر از نتهای گوناگونند
این تغییر نتها ،گاهی تو را آنقدر به وجد می آورد که شادمانه میرقصی و گاهی قلبت را چنان مچاله میکند و آتش میزند که چاره ای جز نشاندن آتش به قدرت اشک نخواهی داشت..
در این دنیای افسونگر ، هر چه بدانی و به دنبال حقیقت باشی بیشتر روی آتشی ، بیشتر میسوزی.
واگر بسوزی و نسوزانی ، فقط نورت  روشنی بخش خواهد بود ،آنگاه روشنیَت چراغ خواهد شد.
هدایتگر و روشنی بخش.
پس بهتر که گاهی آتش درون را با آب دیده بنشانیم تا گداختَنَش ، قلب دیگری را آتش نزند🔥
و بعد منتظر باشی که گلهای بهشتی در قلبت جوانه بزنند و آنقدر رشد کنند و در هم تنیده شوند که دیگر جایی برای غم نباشد🌺

از ابراز لطف عطرآگین شما بینهایت سپاسگزارم.

در پاسخ به سعید رضایی شوشتری :

سلام مجدد مونا جان:

خواهش میکنم و اینکه مطمئن باشین هیچ عطری آدم رو افسرده نخواهد کرد.😂:

لذتی که در بوییدن و کلنجار رفتن با دنیای روایح هست ، شخصا حال منو خیلی جا میاره 

سلام.

پس من باید به دنبال درمان باشم😀

چون واقعا با استفاده از بعضی عطرها  افسرده میشم، انگار عطرها هم مثل خوراکیها طبع دارند.  انگار طبع بعضی از عطرها  برای مغز من سرد

است ، انگار بلغم رو زیاد میکنند ، انگار واقعا باعث واکنش مغزی من میشوند. 

بعضی دوستان معتقد بودند فقط حافظه ی بویاییست...  ولی به نظر من  وقتی رایحه ای را استشمام میکنیم ، در واکنش با نوع عطر ، این مغز ماست که انتخاب میکنه به خاطره ی خوشی فلش بک بزنه یا خاطره ی تلخی...  مثل اکستازی عمل کنه و ما رو به وجد بیاره و یا مثل دیازپام عمل کنه و خواب  بر ما مستولی شود!  . البته برای تربیت شامه همه ی این روایح لازم هستند و بنا بر روحیه باید در انتخاب آنها دقت شود.

هیچ اطلاعاتی هم در این زمینه وجود نداره، مقاله خارجی یا ایرانی در مورد رایحه خاصی که باعث این حس بشه. البته خیلی موارد در رایحه درمانی هست، ولی بیشتر به سمت جنبه های روانی مثبت متمایله .

بالاخره کشفش میکنم🤔

در پاسخ به 𝐴𝑟𝑑𝑒𝑠𝒉𝑖𝑟 𝑆 :

درود بر شما مهربانو امیدوارم سلامت باشید ،پوزش از تاخیر در پاسخ این قسمت

در واقع بنده به سهم خودم از طرح این سوال چالش بر انگیز از شما سپاسگزارم، بنده هم مثل شما نظرات دوستان رو بدقت مطالعه کردم و هرکدوم از دوستان به خوبی این حس غم رو در رابطه با عطرهای مختلف شرح دادند

البته در پاسخ ابتدایی که بسوال شما دادم نکاتی بود بهمراه پرسش که نظر بر این بود که فرموده ی دوستان رو با مطلبی پزشکی کامل کنم، که از کنار اون نمیشه براحتی عبور کرد چرا که بیتوجهی به این قسمت مهم میتونه عوارض پیشرفته تری رو بهمراه داشته باشه

و

امیدوارم که این مطلب توسط دوستان بدقت خونده بشه و مورد استفاده قرار بگیره!

* احساس غم و اندوه پس از استفاده از عطر یا روایح می‌تواند علت بیولوژیکی داشته باشد، بدین ترتیب که ذره‌ای به نام «خود آنتی‌بادی» به سیستم ایمنی بدن فرد حمله می‌کند و در بدن انسان به‌عنوان واکنشی ناهنجار به بیماری‌های خودایمنی ظاهر می‌شود.  پژوهشگران و دانشمندان می گویند که  ما دریافته‌ایم که این وضعیت باعث می‌شود که حس بویایی فرد ضعیف شود و این نقص می‌تواند احساس افسردگی را به شخص القا کند. و همچنین دیده شده افرادی که به این دلیل دقت و قدرت حس بویایی خود را از دست می دهند، سعی میکنند این کاهش حس بویایی را با استفاده از عطر بیشتر جبران کنند.
همچنین این پژوهشگران معتقدند که: این پیامدها گسترده هستند و می توانند برای عموم مردم اعمال شوند.  به نظر می رسد افرادی که افسرده هستند به *آروماتراپی واکنش خوبی نشان می دهند و برخی از بوها به آنها کمک می کند تا بر تأثیر این عوامل بیولوژیکی غلبه کنند.

البته مطلب بالا تأکید بر این موضوع ندارد که تمام افراد که پس از استفاده از عطر یا روایح با این شرایط مواجه می‌شوند با این عامل روبرو هستند، 

ولی بهتر هست که در صورت مواجه شدن با چنین شرایطی با دقت و توجه بیشتری عوامل را بررسی کنیم، تا در کنترل آن با مشکل مواجه نشویم. 

روزگار بکام 

ارادتمند

معطر و مانا باشید 🥀🥀

احسنت👏🏼

دقیقا زدید به هدف.

از اینکه برای سوالم وقت گذاشتید بینهایت ممنونم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟