🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
40
1401/04/20

رایحه ی غم

با سلام به همه دوستان معطرم.لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه.
میخواستم بدونم، همانطور که خیلی از رایحه ها نشاط آور ، انرژی بخش و حتی تحریک کننده است ،آیا رایحه خاصی وجود داره که باعث ایجاد حس غم و ناراحتی بیش از اندازه باشد؟
بنا بر تجربه ی شخصی خودم که سالها پیش عطری داشتم عربی با بوی غالب مریم و چیزی شبیه بوی پوست تازه ی پسته...
متاسفانه نام عطر یادم نیست ، ولی هربار استفاده میکردم ، به شدت منو غمگین میکرد.
طوری که باید چند ساعت گریه میکردم تا دلم خالی بشه.  یجورایی انگار طراحی شده بود تا عاشق کند ، جوری که بی تاب باشی و جنون دیدار داشته باشی...
خوشبختانه بعد از مدتی فهمیدم که ممکنه این حالت غریب من به خاطر استفاده از این عطر باشه. و جدیدا هم نسبت به عطر ولنتینو دونا این حساسیت را پیدا کرده ام‌ .
اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، خوشحال میشم کمکم کنید و رایحه هایی که ممکنه این خاصیت را داشته باشند معرفی کنید.

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

درود بیکران.

از نوشته های شما بوی مولانا می آید ، بوی سعدی، حافظ .. بوی شاملو، مشیری
میبینید ، حتی از نوشته های شما  هم  بوی عطر تراوش میکند...☘
این حس و حال غریب، حاصل داستان زندگیهاست... گاه شیرین و گاه تلخ
بعضی از این داستان ها ، همان عطرهای خطی هستند ، بدون تغییر نت ، ساده ، سیلاژ  متوسط و ماندگارِ  ماندگار ...
ولی امان از داستانهایی که پر از نتهای گوناگونند
این تغییر نتها ،گاهی تو را آنقدر به وجد می آورد که شادمانه میرقصی و گاهی قلبت را چنان مچاله میکند و آتش میزند که چاره ای جز نشاندن آتش به قدرت اشک نخواهی داشت..
در این دنیای افسونگر ، هر چه بدانی و به دنبال حقیقت باشی بیشتر روی آتشی ، بیشتر میسوزی.
واگر بسوزی و نسوزانی ، فقط نورت  روشنی بخش خواهد بود ،آنگاه روشنیَت چراغ خواهد شد.
هدایتگر و روشنی بخش.
پس بهتر که گاهی آتش درون را با آب دیده بنشانیم تا گداختَنَش ، قلب دیگری را آتش نزند🔥
و بعد منتظر باشی که گلهای بهشتی در قلبت جوانه بزنند و آنقدر رشد کنند و در هم تنیده شوند که دیگر جایی برای غم نباشد🌺

از ابراز لطف عطرآگین شما بینهایت سپاسگزارم.

لذتها بردم ! دلنشین چون آوای هَزار

به یک جمله بسنده میکنم که خود گویای مطلب است و راوی ی هِزار

شما از جنس من اید در این وادی !

چه لذتها که انتظار شما میکشند !

شادمان به یاری ی خدا به کشف رازها :)

در پاسخ به کامبیز سخی :

لذتها بردم ! دلنشین چون آوای هَزار

به یک جمله بسنده میکنم که خود گویای مطلب است و راوی ی هِزار

شما از جنس من اید در این وادی !

چه لذتها که انتظار شما میکشند !

شادمان به یاری ی خدا به کشف رازها :)

کاش دریچه ای برای کشف رازها گشوده شود.
دریچه ای از نور ، نوری که به روح و جان و جسم بتابد و هر سه را نورانی کند. و چه کسی میفهمد تفاوت این سه را ؟! که اگر باهم به تعالی برسند چه محشری به پا میشود از شادمانی!
به قول مولانا:
آنک ضمیرِ دانه را علتِ میوه، می کند
رازِ دلِ درخت را، بر سرِ دار می کشد
لطفِ بهار بشکند ،رنجِ خمار باغ را
گرچه جفای دی کنون، سوی خمار می کشد...

از لطفتون ممنونم.

سلام دوست عزیز باید بگم بله 

عطر های این برند که یکی اشو الان به عنوان مثال مینویسم این حس رو در من به شدت القا میکنه اما باز هم دوستشون دارم 

UNUM - Io Non Ho Mani Che Mi Accarezzino il Volto

اتفاقا امروز براش کامنت گزاشتم 

که گر کشی یا بنوازی ای دوست .... 

De profundis serge lutens

در پاسخ به Someone Out There Saba :

سلام دوست عزیز باید بگم بله 

عطر های این برند که یکی اشو الان به عنوان مثال مینویسم این حس رو در من به شدت القا میکنه اما باز هم دوستشون دارم 

UNUM - Io Non Ho Mani Che Mi Accarezzino il Volto

اتفاقا امروز براش کامنت گزاشتم 

که گر کشی یا بنوازی ای دوست .... 

ممنونم صبا جان💕

در پاسخ به رامین خلیلی :

De profundis serge lutens

سلام. روزتون بخیر

ممنون از معرفی این عطر.  رفتم سرچ کردم در موردش و متوجه شدم چه امتیاز بالایی داره و اکثر کاربران سایتهای خارجی به رایحه ی غم انگیزش  اشاره کردند...

با اینکه اون حس غم انگیز با روانم بازی میکنه ولی مشتاق به تست این عطر شدم.  پس صد درصد مطمئن شدم روایحی وجود دارند که اون حس غم را در انسان تشدید میکنند، درست برعکس انرژی زاها و شادی بخش های کاذب.

باز هم سپاسگزارم🌺

دانیال دانیال
1402/04/02

شاید از اینا بشه برداشت غم داشت, البته این نوع برداشت بستگی به ذهن و خاطرات افراد داره....به هر حال...اولی مردانه و دومی زنانه

Memoir for men #آمواج ممویر ( آمواژ ) Memoir for men 

L'Heure Bleue Eau de Parfum #گرلن له هیور بلو ادوپرفیوم L'Heure Bleue Eau de Parfum 

در پاسخ به دانیال :

شاید از اینا بشه برداشت غم داشت, البته این نوع برداشت بستگی به ذهن و خاطرات افراد داره....به هر حال...اولی مردانه و دومی زنانه

Memoir for men #آمواج ممویر ( آمواژ ) Memoir for men 

L'Heure Bleue Eau de Parfum #گرلن له هیور بلو ادوپرفیوم L'Heure Bleue Eau de Parfum 

سلام. ممنون از پیشنهادهای جذاب شما و تایمی که برای جواب به سوالم گذاشتید🙏🏼

سپاسگزارم.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟