سعید سعید
13
1401/05/13

پرسش از استاد سخی

عرض سلام و ادب خدمت استاد سخی بزرگوار
یه سوال داشتم از خدمتتون، ببخشید اگر اینجا ریپلای کردم، توی این چند سالی که دارم راجب عطرهای مختلف میخونم و تست میکنم حالا چه دیزاینری چه نیش، توی عطرهای گرم عاشق لیتون شدم و توی عطرهی سرد عاشق مولکول 02،
میشه ازتون خواهش کنم با توجه به سلیقه ای که از من میبینین با دانش گرانبهاتون چنتا عطر فاخر توی این فضا بهم معرفی کنین؟
پیشاپیش ازتون واقعا ممنونم استاد

در پاسخ به سعید :

عرض سلام و ادب و احترام

باعث افتخار و شعف بود دربافت پایخی دیگر از شما و قدردان محبت شما هستم استاد

توی این مدت بر اثر مطالعه ی بیشتر در این سایت و سایت فراگرانتیکا به چنتا عطر رسیدم که بر خودم واجب دیدم تستشون کنم، چند موردی رو تست کردم اما به مهره ی دلخواهی نرسیدم، لیست موارد باقیمانده که درر پیش رو دارم برای تست کردن از این قراره استاد عزیز:

مارلی دلینا- زرجف ۱۸۸۸( به فرموده ی شما)- اینیشیو سایکدیلیک لاو- فردریک مال کارنال فلاور- مورسک دیادما- بودیسی اینتنس- انجلز شیر بای کیلیان- ناسموتو برائوندا- ماجدا بکالی مون نوم است د روژ ( که الان توی پیغام شما دیدم به وجد اومدم)

اگر توی این لیست موردی رو میبینین که به نظرتون تند یا ترش و شوره لطفا بفرمایید تا دنبال دکانت و سمپلش نباشم( آنچه شما در خشت خام میبینید من در آیینه نتوانم دید)

امیدوارم لابه لای این عطرها دوباره حسی رو تجربه کنم که در تمام زندگیم فقط با لیتون و مولکول صفر ۲ تجربه کردم😍

مجددا سپاس فراوان از مهر و هوش و دانش سرشار شما

خب ، سعید عزیز سلام دوباره

لفظ استاد برای من خیلی بزرگ است ! در عطرافشان اساتید بزرگی داریم از آقایان و خانمها که شاگردی کردن ایشان برای من افتخار هست . هر چند میدانم تو دوست عزیزم به دلیل مهر و ادب این لطف بر من دارید . سپاسگزارم

خیام میگه :

یک چند به کودکی به استاد شدیم

یک چند ز استادی خود شاد شدیم !

پایان سخن شنو که ما را چه رسید :

از خاک بر آمدیم و در خاک شدیم :)

البته مصرع آخر را تحریف زیاد کرده اند که اصل اش همین است . 

و اما

نُقص ِ همه ی خوبها را گرفته ای :) تیرهایت به هدف خواهند خورد انشاله خصوص تعدادی شاهکار اند .

اول بگویم برای خودت ، دیگر کارهای مولکول را تست کن . ژنتیک و دی ان ای ایی در همه هست که ممکن است نظرت را جلب کند . تنها راه خاص پسندان ، تست مکرر است .

و ، این کارهایی که نام برده ای همگی عالی اند برخی شاهکار اند . 

مارلی دلینا زنانه است . عالی ست . اگر کمی تغییر در رز یا پودر مد نظرت بود نارسیسو رودریگز رژ قرمز را تست کن . مارلی کمی گران شده .

سایکدلیک لاو که عطری حرفه ایست در رایحه . عالی ست . هم زنانه هم مردانه اما میل به زنانه دارد . البته من هیچوقت به این چیزها فکر نمیکنم . تعدادی عطر زنانه دارم که در خانه استفاده میکنم و جالب اینجاست خانم ام هم از عطرهای من میزند :) برعکس است داستان در منزل ما :) 

کارنال فلاور که شاهکار است . عطارش هم که جناب دومینیک است که کار اش درست است . رفرنس گل مریم است این عطر . حتما تست کن .

دیا دما شیرین تر است البته شیرینی اش متفاوت است با بقیه در نت . شاید نپسندی . هر چند کسی چه میداند ؟ شاید اصلا همین را پسندیدید !

بودیسی اینتنس روایح چوبی کمی شیرینی را متعادل کرده . خوب است .

آنجلز شر که شاهکار است . حتما تست کن

ناسوماتو بارائوندا هم که معلوم است دیگر ، کارهای جناب گوالتیری باید حتما تست شوند .

اینها همه عطرهای شیرین اند با تفاوتهایی در نوع شیرینی و نوع گلها و برخی روایح دیگر . یکی رام دارد آنیکی عسل دارد آنیکی زنبق دارد آنیکی کارامل . وانیل و...

هر کدام یک جور شیرین است و تو باید همه را تست کنی .

آن که من معرفی کردم که مون نوم باشد ، لطیف است ، قرمز است ، تلاءلو دارد . دوستداشتنی ست . حتما تست کن آن را و راجب همه ، حواس ات به داستان تقلبی و سمپل های فاسد باشد . از جاهای مطمئن تهیه کن .

موفق باشی انشاله

سعید سعید
1401/05/29
در پاسخ به کامبیز سخی :

خب ، سعید عزیز سلام دوباره

لفظ استاد برای من خیلی بزرگ است ! در عطرافشان اساتید بزرگی داریم از آقایان و خانمها که شاگردی کردن ایشان برای من افتخار هست . هر چند میدانم تو دوست عزیزم به دلیل مهر و ادب این لطف بر من دارید . سپاسگزارم

خیام میگه :

یک چند به کودکی به استاد شدیم

یک چند ز استادی خود شاد شدیم !

پایان سخن شنو که ما را چه رسید :

از خاک بر آمدیم و در خاک شدیم :)

البته مصرع آخر را تحریف زیاد کرده اند که اصل اش همین است . 

و اما

نُقص ِ همه ی خوبها را گرفته ای :) تیرهایت به هدف خواهند خورد انشاله خصوص تعدادی شاهکار اند .

اول بگویم برای خودت ، دیگر کارهای مولکول را تست کن . ژنتیک و دی ان ای ایی در همه هست که ممکن است نظرت را جلب کند . تنها راه خاص پسندان ، تست مکرر است .

و ، این کارهایی که نام برده ای همگی عالی اند برخی شاهکار اند . 

مارلی دلینا زنانه است . عالی ست . اگر کمی تغییر در رز یا پودر مد نظرت بود نارسیسو رودریگز رژ قرمز را تست کن . مارلی کمی گران شده .

سایکدلیک لاو که عطری حرفه ایست در رایحه . عالی ست . هم زنانه هم مردانه اما میل به زنانه دارد . البته من هیچوقت به این چیزها فکر نمیکنم . تعدادی عطر زنانه دارم که در خانه استفاده میکنم و جالب اینجاست خانم ام هم از عطرهای من میزند :) برعکس است داستان در منزل ما :) 

کارنال فلاور که شاهکار است . عطارش هم که جناب دومینیک است که کار اش درست است . رفرنس گل مریم است این عطر . حتما تست کن .

دیا دما شیرین تر است البته شیرینی اش متفاوت است با بقیه در نت . شاید نپسندی . هر چند کسی چه میداند ؟ شاید اصلا همین را پسندیدید !

بودیسی اینتنس روایح چوبی کمی شیرینی را متعادل کرده . خوب است .

آنجلز شر که شاهکار است . حتما تست کن

ناسوماتو بارائوندا هم که معلوم است دیگر ، کارهای جناب گوالتیری باید حتما تست شوند .

اینها همه عطرهای شیرین اند با تفاوتهایی در نوع شیرینی و نوع گلها و برخی روایح دیگر . یکی رام دارد آنیکی عسل دارد آنیکی زنبق دارد آنیکی کارامل . وانیل و...

هر کدام یک جور شیرین است و تو باید همه را تست کنی .

آن که من معرفی کردم که مون نوم باشد ، لطیف است ، قرمز است ، تلاءلو دارد . دوستداشتنی ست . حتما تست کن آن را و راجب همه ، حواس ات به داستان تقلبی و سمپل های فاسد باشد . از جاهای مطمئن تهیه کن .

موفق باشی انشاله

عرض سلام و ادب، ارادت فراوان 

توی این مدت خیلی بهتون زحمت دادم، شرمسارم و قدردان

شعری از حضرت خیام آوردین و حال دلم خوب شد، در وصف قلم و دانشتون زبان قاصره، به رسم ادب و شعر فقط میتونم بگم:

آنها که به حسن سرفرازند/ نازند به خاک پایت ای دوست

بسیار خوشحالم از اینکه لیستی که نتیجه ی تحقیقم بود رو تایید فرمودین

به دنبال تست سایر عطرهای مولکول رفتم و فقط مونده اسنتریک ۰۵ که بعدا نتیجه رو عرض خواهم کرد، تا به اینجای کار همچنان ۰۲ پادشاه است سایرین رعیت!

نکته ی دوم که ممنون میشم اگر راهنماییم کنین اینه که سمپل عطر ماجدا بکالی و بودیسی اینتنس رو نتونستم جایی پیدا کنم، با عرض شرمساری از اینکه بازم وقتتونو میگیرم ممنون میشم جایی رو بهم معرفی کنین تا سمپل یا دکانتی رو از این دوتا پیدا کنم

آرزوی بهترینهارو واستون دارم استاد سخی عزیز

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟