🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
59
1401/06/29

پیشنهاد شما برای رایحه ی تلخ جذاب زنانه چیست؟

با سلام به همه ی دوستان گلم.

تصمیم گرفته ام پاییز و زمستان امسال ، خودم را مهمان رایحه ای تلخ کنم ، البته باید قبلش یکمی روی اخلاق و رفتارم کار کنم تا یکمی

جدی تر باشم، یکمی هم جلوی آیینه اخم کردن تمرین کنم  تا حداقل عطر تلخ بهم بیاد😅😊 ولی خب بدجوری دلم میخواد یه عطر تلخ خیلی خوب هم داشته باشم.

البته عطر تلخ و شیرین مثل آنجئو دمون و چندتای دیگه داشتم. ولی تلخ مطلق نه. حالا از شما عزیزانم تمنا دارم اگر عطری می‌شناسید که رایحه ی تلخ جذابی داره ، بهم معرفی کنید.

با تشکر❣

در پاسخ به alireza xx :

با سلام .

طبق مواردی که تست داشته اید و تلخی کمی ازشون گرفتید ، واجب شد کمی خاصتر عمل کنید و یک کار یونیکس که هیچکس انتظار ندارد یک بانو بپوشد را تست بگیرید و در صورت پسند فول سایز تهیه ، در فصول سرد استفاده کنید اما تعداد پاف را بر اساس فضای بسته و باز تنظیم کنید و خیلی زیاده روی نکنید .

اورتو پاریسی ترونی ، تلخ و  تاریک ، جنس تلخی اش افیونی و از نوع چلیم می باشد .

اگه پوشیدین و اطرافیان گفتن بوی علف و گرس میاد تعحب نکنید😊 .

گوالتیری بعداز سفرش به غرب آسیا حسابی به بوی مواد سنتی وابسته شده و در بسیاری از عطرها ردی از افیون بجا میزاره .

ایشون خیلی خوب بلده با دود سنتز ، سالسیلات ، ایزوالر الدئید و... ته بوی افیون را به عطرهایش تزریق کند .

سلام.

اوخ اوخ.  خودشه👌🏼

حتما تست میکنم . باید دنبال یه سرهمی چرمی براق هم باشم ، واییی😅 خودمم نمیتونم خودم رو با استایل Catwoman و این عطر تصور کنم.  از بس روشن پوشیدم و عطر مهربون زدم ، صد درصد دوستام  بوی علف رو واسم دست میگیرن😆😅

ولی حتما برای مکان‌ها و مواقعی که در نظرم هست ، امتحانش میکنم.

از وقتی که گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم🙏🏼

سرکار خانم زیبا سلیقه سلام

ارادت های بسیار

تلخی به شما نمی آید ، بیخود تمرین اخم نکنید :)

مگر یک تلخی ی ملیح ! باید ساده باشد نه شلوغ ، این مهم است ؟ چرا ؟

چون شما روحیه ای سفید دارید و صورتی ، از جنس لبخند . این ضمیر با شیطنت های دلچسب اینگونه زنان در تضاد نیست ، این رنگ ها را مخدوش نمیکند .

اگر تلخی ساده باشد اما عمیق ، به هوشیاران میفهماند غمی عمیق در بطن شما میطپد اما نمیتواند بر قدرت طپش زیبایی ها در قلب شما چیره شود . در نظرات قبلی ی شما آن را درک کرده ام !

تلخی ی شما نباید شلوغ باشد چون سرانجام تجارب و زندگی ی شما شیرینی زاست . عاقبت اعمال و افکار شما شیرین است ، تلخی نمیتواند سرانجام شیرین بینی ، شیرین گویی ، شیرین خواهی و در کل شیرین زایی باشد .

فقط یک شیرین ممکن است سرانجامی تلخ بزاید و آن عشق است .

من از عشاق روایح تلخ ام . آخرین تلخی را که ساخته ام ترونی ست که بزودی عکسهایشان را تقدیم خواهم کرد . میخواستم او را معرفی کنم اما این تلخی را مناسب شما ندیدم به دلایل گوناگون که ترونی عاقبت ِ سوختن است و سوختن شما را نشاید و نباید .

عطرها معنی دارند ، عطر نوعی زبان و گویش است .

به دلایل بسیار و متعاقب تفکر تنها تلخ لطیف ، عمیق و زیبایی را که مناسب شما دیدم مولکول ۲ است که اتفاقا اکنون مشغول ساخت اویم !

تلخی ای از جنس لطافت ، زیبایی ، عمقی که مکدر نیست لیک تاریکی را روایت میکند اما چنان نیست که بتواند تلاءلوی منشور قلب شما را بپوشاند . پر از اوهام نیست . شب است لیک ماه کامل است آنهم به نورانیت و نزدیکی ی ابَرماه ! 

دلایل ام بسیار است بر توصیف و ترجمان تک تک نت ها لیک شما از هوش پربهره اید و توضیح نمیخواهید .

این تجربه و سلیقه ی معلول و معیوب من است ! دوستان ام از من بهتر اند در تشخیص . من دید و نظر خود گفتم .

مولکول ۲ بر تن زنانی چون شما ، اگر بخواهند بر خلاف سرشت ، تلخ بپوشند ، اگر همراه آن لبخند همیشگی باشد ، نشان از چیزهایی که قبلا گفتم دارد علاوه بر آن ، خنکای عمیق دریا دارد آنهم دریایی که هر مرد فکور ، عمیق  ، دُر شناس و عاشق پیشه ای را غرق در خود میکند !

تلخ پیچیده نپوش :)

در مقاطع کوتاه تلخ بپوش ! عطر بر سرشت و به طبع اش سرنوشت احاطه دارد !

عطر زنده است ، با تو زندگی و همنشینی میکند ، تو بوی او را میگیری و او بوی تو ! 

و همین است که عطرهای زیبا تعجیل دارند بر همنشینی ی بانوان زیبا حال آنکه اخموها و منفجر شده ها و سراپا سوخته ها سهم ما مردان میشود :)

چون همیشه سراپا شاد باشید انشاله

[EDITED] 1401/06/31 09:54

سلام بر جناب سخی بزرگوار و عزیز.

جملات شما همان شانه ای است که می‌توان ساعتها بدون دغدغه برآن تکیه کرد و آسود.  همان شانه ای که دیگر  یافت نمی‌شود. همان شانه ای که بوی امنیت میدهد و بوی درک شدن و فهمیده شدن. تک تک کلماتش را با عمق جان فهمیدم.مثل نامتان در بذل محبت هم سخاوتمند هستید.

چقدر خوشحالم که شما را دارم . که می‌فهمید غم پنهان شده را و تقلای شادی را.  جنس محبتتان را درک میکنم مهربان .

از حسن سلیقه و پیشنهاد شما تشکر میکنم. ممنون از وقتی که برای من گذاشتید🙏🏼

با سلام. عطر bottega veneta زنانه و thiery mugler alien oud majestueux رو هم تست کنید. عطرهای تلخ خاص و زنانه زیبایی هستند.

آرامیس آرامیس
1401/06/30

سلام عطرهای زنانه تلخ مطلق نیستن ولی چند تا کار پیشنهاد میکنم که تا حدی تلخی دارن

Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours #جیونچی ادو مازل د جیونچی آمبر ولورس Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours 

Aromatics Elixir EDP #کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP 

Elixir Des Merveilles EDP #هرمس الکسیر دس مرویلس ادو پرفیوم Elixir Des Merveilles EDP 

Black Orchid #تام فورد بلک ارکید Black Orchid 

Bouquet Ideale #زرجوف بوکت آیدیل Bouquet Ideale 

اینها رو تست بفرمایید عطر جیونچی اولش تلخ نیست ولی در آخر تلخ میشه ماندگاریشم خیلی خوبه

در پاسخ به سيد مصطفي موسوي :

با سلام. عطر bottega veneta زنانه و thiery mugler alien oud majestueux رو هم تست کنید. عطرهای تلخ خاص و زنانه زیبایی هستند.

سلام جناب موسوی.

بوتگا ونتا که محشره 👌🏼 

الین عود را هم در اسرع وقت دوباره تست میکنم .  

خیلی از پیشنهاد خوبتون ممنونم🙏🏼

در پاسخ به آرامیس :

سلام عطرهای زنانه تلخ مطلق نیستن ولی چند تا کار پیشنهاد میکنم که تا حدی تلخی دارن

Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours #جیونچی ادو مازل د جیونچی آمبر ولورس Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours 

Aromatics Elixir EDP #کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP 

Elixir Des Merveilles EDP #هرمس الکسیر دس مرویلس ادو پرفیوم Elixir Des Merveilles EDP 

Black Orchid #تام فورد بلک ارکید Black Orchid 

Bouquet Ideale #زرجوف بوکت آیدیل Bouquet Ideale 

اینها رو تست بفرمایید عطر جیونچی اولش تلخ نیست ولی در آخر تلخ میشه ماندگاریشم خیلی خوبه

سلام بر آرامیس جانم. 

چه نام کاربری جذابی : آرامیس یا  میس آرام❣

جونم برات بگه ، اتفاقا بوکت آیدل را دو ساله خریدم ولی فکر کنم در مجموع ۳-۴ میل استفاده کرده باشم.  میخوام امسال باهاش آشتی کنم.

بلک ارکید و کلینیک آروماتیک را هم در گذشته  تست کردم ولی چون آن وقت دنبال رایحه ی تلخ نبودم  ،از کنارشون گذشتم. باید دوباره تست کنم.  

دس مرویلس الکسیر بسیار گزینه ی جذابیه ، داخل لیست خودمم هست. و اما عطر جیونچی که معرفی کردی را حتما تست خواهم کردم. چون اکثر کارهای جیونچی را می‌پسندم،  به احتمال زیاد این هم گزینه ی بسیار خوبی خواهد بود.

از پیشنهادهای  جذابت خیلی ممنونم آرامِ جان ❣

alireza  xx alireza xx
1401/06/31
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام.

اوخ اوخ.  خودشه👌🏼

حتما تست میکنم . باید دنبال یه سرهمی چرمی براق هم باشم ، واییی😅 خودمم نمیتونم خودم رو با استایل Catwoman و این عطر تصور کنم.  از بس روشن پوشیدم و عطر مهربون زدم ، صد درصد دوستام  بوی علف رو واسم دست میگیرن😆😅

ولی حتما برای مکان‌ها و مواقعی که در نظرم هست ، امتحانش میکنم.

از وقتی که گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم🙏🏼

درود مجدد خانومِ مونا ، خواهش 🙏.

بنظرم در صورت پسند برای تنوعی که فرمودید و در دورهمی با رفقای فابریک گزینه ی خوبی میتونه باشه ، ترونی دارک و تلخ هست اما غمگین نیست و بلعکس بنده عقیده دارم عطری هایپ است ، بنده دو بار پوشیدم عین دوبارش بمحض برخورد با رفقا ، و بخاطر فیدبک هایی که دادند کلی خندیدیم . 

این تصور که عطرهای اسموکی و دارک ، غمگین هستند خیلی وقتها اشتباهه ، ما در دنیای عطر ، کارای گلدار و امبری داریم که یه غمی در بطن دارند ، بعنوان مثال الین یا تامفورد نویر اصلا دارک و اسموکی نیستند اما یه غمی در بطن دارند .

به هر حال تست کنید ، سعی کنید برای تست از فروشنده بخواید یک پاف روی بلاتر براتون اسپری کنه ، یک دقیقه زمان بدهید و بعد اروم استشمام کنید ، سپس بلاتر را کنار بزارید ، برید توی پیاده رو چند دقیقه قدم بزنید ، با اینکار ضربان قلب تندتر ، اکسیژن بیشتری وارد خون میشه ، تاپ نتی که بینی را تاحدودی اشباع کرده از شامه شما محو و بویایی تان آماده میشه برای تست دوم بلاتر بعداز یک ربع ، اینطور خیلی بهتر میتونید قلب کارو استشمام کنید ( بنده خیلی وقتا که در لابراتوار تست دارم ، برای صاف شدن بویایی ام چند طبقه از آپارتمان را بالا میرم ، به نفس نفس میفتم ، میرم روی پشت بام نفسی چاق میکنم و بعد میام پایین و میرم داخل لابراتوار برای تست میدل نوت و بیس نت ، گاهی اوقات در روز چندین مرتبه اینکارو انجام میدم ، بینی هرچقدر هم که حرفه ای باشد بعد از اولین تست ، خیلی طولی نمیکشه که نیمه اشباع میشه و بعضا کاملا اشباع میشه و نیاز به بازیابی دارد ).

اشتباهی که برخی عزیزان در مارکت ها دارند اینه که رو بلاتر یا مچ تست میگیرن و بدون استراحت دادن و صاف کردن بویایی مدام مچ دست یا بلاترو بو میکشن ، اینکار فقط تحلیل تاپ نت رو به شخص میده و امکان دارد روی همون تحلیل خرید کنند اما روز بعدش با بوییدن زوایای دیکر عطر پشیمان بشن .

عطر تامفورد وایت سود هم تست کنید ( میشه گفت خواهر تنی توسکان لدر است ) ، کار خیلی خوبی ست ، بار اول که تستش کردم ، باخودم گفتم اگه بخوام به یک خانوم کاریزماتیک عطری پیشنهاد بدم یکیش همینکار خواهد بود .

در پاسخ به alireza xx :

درود مجدد خانومِ مونا ، خواهش 🙏.

بنظرم در صورت پسند برای تنوعی که فرمودید و در دورهمی با رفقای فابریک گزینه ی خوبی میتونه باشه ، ترونی دارک و تلخ هست اما غمگین نیست و بلعکس بنده عقیده دارم عطری هایپ است ، بنده دو بار پوشیدم عین دوبارش بمحض برخورد با رفقا ، و بخاطر فیدبک هایی که دادند کلی خندیدیم . 

این تصور که عطرهای اسموکی و دارک ، غمگین هستند خیلی وقتها اشتباهه ، ما در دنیای عطر ، کارای گلدار و امبری داریم که یه غمی در بطن دارند ، بعنوان مثال الین یا تامفورد نویر اصلا دارک و اسموکی نیستند اما یه غمی در بطن دارند .

به هر حال تست کنید ، سعی کنید برای تست از فروشنده بخواید یک پاف روی بلاتر براتون اسپری کنه ، یک دقیقه زمان بدهید و بعد اروم استشمام کنید ، سپس بلاتر را کنار بزارید ، برید توی پیاده رو چند دقیقه قدم بزنید ، با اینکار ضربان قلب تندتر ، اکسیژن بیشتری وارد خون میشه ، تاپ نتی که بینی را تاحدودی اشباع کرده از شامه شما محو و بویایی تان آماده میشه برای تست دوم بلاتر بعداز یک ربع ، اینطور خیلی بهتر میتونید قلب کارو استشمام کنید ( بنده خیلی وقتا که در لابراتوار تست دارم ، برای صاف شدن بویایی ام چند طبقه از آپارتمان را بالا میرم ، به نفس نفس میفتم ، میرم روی پشت بام نفسی چاق میکنم و بعد میام پایین و میرم داخل لابراتوار برای تست میدل نوت و بیس نت ، گاهی اوقات در روز چندین مرتبه اینکارو انجام میدم ، بینی هرچقدر هم که حرفه ای باشد بعد از اولین تست ، خیلی طولی نمیکشه که نیمه اشباع میشه و بعضا کاملا اشباع میشه و نیاز به بازیابی دارد ).

اشتباهی که برخی عزیزان در مارکت ها دارند اینه که رو بلاتر یا مچ تست میگیرن و بدون استراحت دادن و صاف کردن بویایی مدام مچ دست یا بلاترو بو میکشن ، اینکار فقط تحلیل تاپ نت رو به شخص میده و امکان دارد روی همون تحلیل خرید کنند اما روز بعدش با بوییدن زوایای دیکر عطر پشیمان بشن .

عطر تامفورد وایت سود هم تست کنید ( میشه گفت خواهر تنی توسکان لدر است ) ، کار خیلی خوبی ست ، بار اول که تستش کردم ، باخودم گفتم اگه بخوام به یک خانوم کاریزماتیک عطری پیشنهاد بدم یکیش همینکار خواهد بود .

درود دوباره
جناب علیرضای عزیز ،زدید به هدف
جدا از این سوال ، قبلا در مورد عطرهای غمگین سوالی داشتم که عزیزان دیگری با مهر ،پاسخ گفته بودند .
الان که شما در مورد عطر الین و تام فورد نویر و غم پنهانشون گفتید ، مطمئن شدم که اشتباه نمیکنم.
لایک طلایی 👍🏼🌟دقیقا عطر الین و تام فورد نویر هم ، خیلی واضح این حس را برای من دارند .
در مورد تست عطر هم روش خیلی خوبی یادم دادید ، ممنونم
خودم هم  اصلا برای خرید عطر عجله نمیکنم و حداقل برای تصمیم گیری در مورد رایحه و پرفورمنس ۲ یا ۳ روز، زمان  میذارم.
این روش شما میتونه در مرحله ی اول( آنالیز رایحه) بسیار مفید باشه. ممنونم.

تام فورد وایت سود هم با افتخار در لیست تست قرار گرفت.
راستی مشتاق شدم بیشتر در مورد عطرسازی شما بدانم. یعنی خود اسانس گیری میکنید و عطرسازی میکنید؟  یا با اسانس ها ، نت سازی میکنید؟  یا با ترکیب عطرها ، عطر جدیدی خلق میکنید؟!🤔
مغزم درد گرفت:))  خیلی سخت شد😵🥴

Maary Maary
1401/06/31

سلام منا جان دوست داشتنی...به جز موارد خوبی که دوستان اشاره کردند این عطر رو هم اگه تست نکردی قبلا، امتحان کن

Nuit Noor #الیه ساب نویت نور Nuit Noor 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟