🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
59
1401/06/29

پیشنهاد شما برای رایحه ی تلخ جذاب زنانه چیست؟

با سلام به همه ی دوستان گلم.

تصمیم گرفته ام پاییز و زمستان امسال ، خودم را مهمان رایحه ای تلخ کنم ، البته باید قبلش یکمی روی اخلاق و رفتارم کار کنم تا یکمی

جدی تر باشم، یکمی هم جلوی آیینه اخم کردن تمرین کنم  تا حداقل عطر تلخ بهم بیاد😅😊 ولی خب بدجوری دلم میخواد یه عطر تلخ خیلی خوب هم داشته باشم.

البته عطر تلخ و شیرین مثل آنجئو دمون و چندتای دیگه داشتم. ولی تلخ مطلق نه. حالا از شما عزیزانم تمنا دارم اگر عطری می‌شناسید که رایحه ی تلخ جذابی داره ، بهم معرفی کنید.

با تشکر❣

در پاسخ به Khadijeh :

سلام عزیزم بنظرم تامفورد فابولوس رو تست کن

سلام مهربان.

ممنون از پیشنهاد خوبت گلم. حتما امتحان میکنم عزیزم❣

آرامیس آرامیس
1401/08/22

شخصا بهترین عطر تلخی زنونه ای که میشناسم بلک ارکید هست تلخ و شیرین و تلخیش تا انتها همراهشه بعضی عطرها مثل شانل کوکو نویر و نویت نویر الی ساب هم تلخن ولی بعد از یک ساعت تلخیشون کم میشه ولی بلک ارکید تا انتها تلخه فقط تکراریه

اگر با عطر یونی هم مشکلی ندارین عطرهای گرلن که مینوسم بسیار جدی و خاص و تا حدی تلخ هستن خیلی عالی ان بخصوص روی پوست من مدل آمبر و عود اسنتیال رو بیشتر دوست دارم به نسبت سانتال رویال چون سانتال بوی هلوش زیادهولی سلیقه ایه حتما تستشون کنین فقط خیلی جدی هستن

Black Orchid #تام فورد بلک ارکید Black Orchid 

Oud Essentiel #گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel 

Ambre Eternel #گرلن آمبره اترنل Ambre Eternel 

Santal Royal #گرلن سانتال رویال Santal Royal 

در پاسخ به آرامیس :

شخصا بهترین عطر تلخی زنونه ای که میشناسم بلک ارکید هست تلخ و شیرین و تلخیش تا انتها همراهشه بعضی عطرها مثل شانل کوکو نویر و نویت نویر الی ساب هم تلخن ولی بعد از یک ساعت تلخیشون کم میشه ولی بلک ارکید تا انتها تلخه فقط تکراریه

اگر با عطر یونی هم مشکلی ندارین عطرهای گرلن که مینوسم بسیار جدی و خاص و تا حدی تلخ هستن خیلی عالی ان بخصوص روی پوست من مدل آمبر و عود اسنتیال رو بیشتر دوست دارم به نسبت سانتال رویال چون سانتال بوی هلوش زیادهولی سلیقه ایه حتما تستشون کنین فقط خیلی جدی هستن

Black Orchid #تام فورد بلک ارکید Black Orchid 

Oud Essentiel #گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel 

Ambre Eternel #گرلن آمبره اترنل Ambre Eternel 

Santal Royal #گرلن سانتال رویال Santal Royal 

سلام آرامیس جان.

از پیشنهاد خوبت ،خیلی ممنونم.

گرلن عود اسنشیال و آمبره  اترنل رو تست نداشتم. حتما در اولین فرصت امتحان میکنم.

لطف کردی عزیزم💕

سلام بر مونا بانو 

طبق آن‌چیزی که عرف هست معمولا عطرهای تلخ مردانه محسوب می‌شوند  ولیکن با توجه به خصوصیاتی که فرمودین و شناختی که نسبت به شما دارم (باتوجه به لیست علاقه‌مندی‌ها در پروفایل) مطمعنا Opium 2009 #ایو سن لورن اپیوم (اوپیوم زنانه) Opium 2009 مورد پسند واقع خواهد شد

در پاسخ به محمدامین صفری :

سلام بر مونا بانو 

طبق آن‌چیزی که عرف هست معمولا عطرهای تلخ مردانه محسوب می‌شوند  ولیکن با توجه به خصوصیاتی که فرمودین و شناختی که نسبت به شما دارم (باتوجه به لیست علاقه‌مندی‌ها در پروفایل) مطمعنا Opium 2009 #ایو سن لورن اپیوم (اوپیوم زنانه) Opium 2009 مورد پسند واقع خواهد شد

سلام جناب صفری.

عجب پیشنهاد جذابی👌🏼  اتفاقا امروز بلک اپیوم رو استفاده کرده بودم و از رایحه ی خوبش ، توی سرمای محیط لذت میبردم. فقط تو دلم میگفتم کاش کمتر شیرین بودی نازنین!😊  ترکیب نتها  در اپیوم ۲۰۰۹ باید خیلی جذاب باشه و البته بدون شیرینی!

حتما در اولین فرصت اپیوم ۲۰۰۹ را هم تست خواهم کرد.

ممنونم از محبت و پیشنهادتون.

Fatimah Fatimah
1401/09/01

سلام عزیزم

اتلیه کلون جزمین انجلیک و هرمس کلی کلش ادوتویلت و ادوپرفیوم جزو عطرایی بودن که به ذهنم رسیدن در این چهارچوب که مدنظرته.

در پاسخ به Fatimah :

سلام عزیزم

اتلیه کلون جزمین انجلیک و هرمس کلی کلش ادوتویلت و ادوپرفیوم جزو عطرایی بودن که به ذهنم رسیدن در این چهارچوب که مدنظرته.

سلام فاطیما جانم💕

از مهرت در پاسخ به سوألم خیلی ممنونم.

حتما پیداشون میکنم و امتحان میکنم.از آنجایی که سلیقه ی بویایی تقریبا شبیه به هم داریم ، صد درصد پیشنهاد شما رو با دقت بیشتری بررسی خواهم کرد.

سپاس بیکران زیباجان.

Hani Hani
1401/10/15

تلخی به شما نمیاد دلبر جان

ادا تلخا رو در نیار جون دل😅

مثل ماه شدی مونای عزیزم توی این عکس😍😍

از بس که شیرین اند برخی فرشتگان لاجرم محتاج رایحه ای تلخ گردند به توازن !

لیک چنین عطوری به تلخی هنوز مخلوق نیست تا توان توازن شیرینی ی ایشان میسر گرداند !

لاجرم نخواهید یافت که نیست در آن قدرت ملزوم رایحه ای به توازن !

بیهوده سعی نکنید :)

در پاسخ به Hani :

تلخی به شما نمیاد دلبر جان

ادا تلخا رو در نیار جون دل😅

مثل ماه شدی مونای عزیزم توی این عکس😍😍

سلام هانی جانم. برقراری عزیز؟😄 

خدایی هنوز عطر تلخ و دارک زنانه ای که عاشقش بشم رو نیافتم.

جالبه که توی اکثر کارهایی که به عنوان تلخ بهم معرفی میشن هم ،شیرینی کمی دریافت میکنم. خلاصه که انگار باید بیخیالش بشم.

در ضمن از محبتت خیلی ممنونم عزیزم. به پای شما که نمیرسم زیباجان❣

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟