سلام واحترام خدمت اساتید وبزرگواران،
یک هفته س ذهنم مشغول یک سوالِ، امیدوارم اساتید طبق تجربه شون بتونن کمک کنن،
همچنین امیداورم جناب سخی همیشه دوست داشتنی هم سوال منو ببینن وجواب بدن، لطفا،،
یک عطر گرفتم و خودم سلفون و جعبشو باز کردم ولی موقع اسپری با اولین فشار به افشانه اش مستقیما عطر اسپری شد ومنو به شک انداخت،
تا حالا در این چند سال برام پیش نیومده بود همچین چیزی هرچقدر بخوام خودمو قانع کنم که جعبه پلمپ بوده نشد که نشد، معمولا با دو یاسه بار فشار افشانه که هواش خالی بشه وبعد عطر اسپری میشه،
پس ایا این چیزی عادیه،
ناگفته نماند عطرمو از یک فروشگاه معتبر و بصورت حضوری خریداری کرده بودم
پیشاپیش ممنون از اساتید
درود بر جناب سخی استاد دوست داشتنی و گرامی و درود به هر دو دوسته عزیزم برای من زیاد پیش اومده اینو یکی از فروشگاه های قدیمی عطر به من گفتند که خدابیامرز انسان درستی بود و حرفش سند بوده برای من یکبار هم با یک واسطه از خانم ماجدا بکالی این موردو شنیدم که برای برندها افشانه ها را با مایع عطر تست و سپس روی شیشه قرار میدن البته مستقیما از ایشون نشنیدم
کلا برای من هم زیاد پیش اومده مورد مهمی نیست و جایی برای نگرانی نداره🌹
درود جناب پرفیومکس
ممنونم تجربیاتتون ب اشتراک گذاشتین دوست من لطف کردین 🌹
درود بر جناب سخی استاد دوست داشتنی و گرامی و درود به هر دو دوسته عزیزم برای من زیاد پیش اومده اینو یکی از فروشگاه های قدیمی عطر به من گفتند که خدابیامرز انسان درستی بود و حرفش سند بوده برای من یکبار هم با یک واسطه از خانم ماجدا بکالی این موردو شنیدم که برای برندها افشانه ها را با مایع عطر تست و سپس روی شیشه قرار میدن البته مستقیما از ایشون نشنیدم
کلا برای من هم زیاد پیش اومده مورد مهمی نیست و جایی برای نگرانی نداره🌹
عزیزمی جناب پرفومکس
سلام
خب ، شما که بگویید پس درست است .
متشکرم که این مهم رو به من نیز آموختی و ممنون ام بابت مشارکت .
با احترام
درود جناب سخی
بله اینم هست، هرچند که نشتی بر جعبه اش نبود،
بازم ممنون برادر و دوست خوبم
عزیز من اید جناب محمد گرامی
متشکرم بابت اینهمه لطف و بزرگواری
خب . هر چند برای ما پیش نیامده اما وقتی دوستان پرتجربه میگویند جای نگرانی نیست ، پس نیست !
این ، اولین برای شما بوده و برای همه ی ما نیز شاید پیش آید .
تو خود عطربازی . پس برس به قیاس رایحه . و اگر رایحه درست باشد ( پرفورمنس اهمیتی ندارد ) پس دیگر چه مشکلی میتواند باشد ؟؟ :)
هر چند درک میکنم حال ات را !
عطر برای ما چون ماشین آخرین سیستم است :)
حالمان بد میشود اگر مشکلی را حس کنیم !
با ارادت
عزیز من اید جناب محمد گرامی
متشکرم بابت اینهمه لطف و بزرگواری
خب . هر چند برای ما پیش نیامده اما وقتی دوستان پرتجربه میگویند جای نگرانی نیست ، پس نیست !
این ، اولین برای شما بوده و برای همه ی ما نیز شاید پیش آید .
تو خود عطربازی . پس برس به قیاس رایحه . و اگر رایحه درست باشد ( پرفورمنس اهمیتی ندارد ) پس دیگر چه مشکلی میتواند باشد ؟؟ :)
هر چند درک میکنم حال ات را !
عطر برای ما چون ماشین آخرین سیستم است :)
حالمان بد میشود اگر مشکلی را حس کنیم !
با ارادت
درود جناب سخی عزیز و گرامی
صددرصد حق باشماست وقتی دوستان باتجربه میگن براشون هم پیش اومده پس جایی برای نگرانی نیست،
واما از نظر رایحه که گفتید خیر هیچ تغیری نداشته چون یک شیشه ۲۰۱۸ داشتم و تجربیه رایحشو دارم
بازم ممنون برادر عزیزم در پناه حق مستدام🌹
عزیزمی جناب پرفومکس
سلام
خب ، شما که بگویید پس درست است .
متشکرم که این مهم رو به من نیز آموختی و ممنون ام بابت مشارکت .
با احترام
اختیار دارید قربان در محضر مبارکتون با افتخار کسب دانش میکنم