با احترام
از اعضای محترم سایت عطر افشان، آیا عزیزی تا بحال از عطرهای شرکت AURORA Scents خرید کرده در ایران؟ من دو مدل از این عطر رو یکی از دوستانم از دبی آورد برام که بسیار رایحه خاص گرم و تند و تلخ دارن با پراکندگی و ماندگاری واقعا تحسین برانگیز مناسب روزهای سرد سال، اما در ایران هر چی جستجو کردم هیچ فروشگاهی عطرهای این شرکت رو نداره. لطفا یه راهنمایی بفرمایید اگر کسی عطرهای این شرکت رو میشناسه. با سپاس
سلام خسته نباشید امیدوار حال دلتون خوب باشه
بنده یه سری سوالات دارم در مورد یک سری عطر ها و تا جایی که تو سایت گشتم شما میتونبد بنده رو راهنمایی کنید فقط نمیدونم چطور باهاتون ارتباط برقرار کنم
همینجارم بعید میدونم ببینید ولی اگر میبینید یه اشاره ای بکنید
خیلی ممنونم
سلام خسته نباشید امیدوار حال دلتون خوب باشه
بنده یه سری سوالات دارم در مورد یک سری عطر ها و تا جایی که تو سایت گشتم شما میتونبد بنده رو راهنمایی کنید فقط نمیدونم چطور باهاتون ارتباط برقرار کنم
همینجارم بعید میدونم ببینید ولی اگر میبینید یه اشاره ای بکنید
خیلی ممنونم
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از همین قسمت میتوانید با من در ارتباط باشید.
بهترین ها برای شما ....
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از همین قسمت میتوانید با من در ارتباط باشید.
بهترین ها برای شما ....
بزرگوارید
بنده رایحه تام فورد عود وود رو خیلی دوس دارم ولی متاسفانه بخاطر وضعیت فعلی و قیمت های خیلی بالا توان خرید نسخه اورجینال رو ندارم تا جایی هم که گشتم نسخه شرکتی این عطر از الحمبرا خوب بوده ولی خب بنده تستش نکردم یه نسخه شرکتی دیگه هم ازش تو اینترنت دیدم به نام just oud and wood mpf بنظرتون کدوم رایحه شبیه تر به نسخه اصلی داره و پخش و ماندگاریش هم بهتره ؟
در مورد عطر عود فور گریتنس دیدم کامنت گذاشتید و هردو تا نسخه شرکتی این کار از الحمبرا و لطافه رو تست کردید فک کنم
بنظرتون عملکرد کدوم بهتره و شباهت بیشتری داره به نسخه اصلی؟
نظرتون در مورد مشابه های لویی ویتون از الحمبرا ( چون چنتا هستن )
و در آخر من چند روزیه که دنبال کار مشابه برای بلک فانتوم بای کیلیان میگردم و چیز خاصی نیست فقط spectre wraith رو پیدا کردم. تو یوتیوب هم ازش ویدیو دیدم که ظاهراً خیلی شبیه بوده به اصلی اگر تست کردید ممنون میشم در موردش بگید یا حتی اگه نسخه مشابه دیگری هست
در آخر هم عذرخواهم که خیلی طولانی شد و وقتتون رو گرفتم
خیلی لطف میکنید اگر راهنمایی کنید
بزرگوارید
بنده رایحه تام فورد عود وود رو خیلی دوس دارم ولی متاسفانه بخاطر وضعیت فعلی و قیمت های خیلی بالا توان خرید نسخه اورجینال رو ندارم تا جایی هم که گشتم نسخه شرکتی این عطر از الحمبرا خوب بوده ولی خب بنده تستش نکردم یه نسخه شرکتی دیگه هم ازش تو اینترنت دیدم به نام just oud and wood mpf بنظرتون کدوم رایحه شبیه تر به نسخه اصلی داره و پخش و ماندگاریش هم بهتره ؟
در مورد عطر عود فور گریتنس دیدم کامنت گذاشتید و هردو تا نسخه شرکتی این کار از الحمبرا و لطافه رو تست کردید فک کنم
بنظرتون عملکرد کدوم بهتره و شباهت بیشتری داره به نسخه اصلی؟
نظرتون در مورد مشابه های لویی ویتون از الحمبرا ( چون چنتا هستن )
و در آخر من چند روزیه که دنبال کار مشابه برای بلک فانتوم بای کیلیان میگردم و چیز خاصی نیست فقط spectre wraith رو پیدا کردم. تو یوتیوب هم ازش ویدیو دیدم که ظاهراً خیلی شبیه بوده به اصلی اگر تست کردید ممنون میشم در موردش بگید یا حتی اگه نسخه مشابه دیگری هست
در آخر هم عذرخواهم که خیلی طولانی شد و وقتتون رو گرفتم
خیلی لطف میکنید اگر راهنمایی کنید
با احترام و عرض ادب
بهترین مشابه برای تام فورد عود وود، الحمبرا وود عود میباشد .بهترین مشابه برای عود فور گریتنس، لطافه بدیع العود و الحمبرا اینفینی عود و فراگرانس ورلد اینترو گریتنس عود میباشد. در مورد لویی ویتون الحمبرا عارضم که همگی دارای کیفیت خوب و شباهت نزدیک به عطر اصلی هستند و برچسب قیمتی بسیار مناسب دارند. برای باک فانتوم بای کیلیان هم مشابهی نمیشناسم.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....