عطر من😭

سلااااام خدمت همه دوستان و اساتید محترم 

ممنون میشم چند ثانیه وقت بزارید و متن من رو بخونید

من یک نوجوان ۱۶ ساله هستم و الان یک ساله دنبال عطر امضا میگردم

تیپ من یک تیپ اسپورت و کژوال هستش و یک فرد برون گرا و بسیار اجتماعی و اهل تفریح کردن هستم و دوست های بسیار دارم

دیگ خودتون هم میدونید توی این سن پسر ها خیلی دنبال جذب جنس مخالف هستن😁

ممنون میشم کمک کنید دو عطر برای فصل سرد و گرم  پیدا  کنم که با تیپ و شخصیتم جور دربیاد و پخش و ماندگاری بالایی داشته باشه و جنس مخالف هم جذب کنه 

خیلی ممنون از شما

منتظر جواب های استادانه شما هستم🙏

در پاسخ به سعید رضایی شوشتری :

سلام سپهر جان:

اوا از همه آرزو میکنم مابقی عمرت رو هم با نشاط ، شیطونی و پر انرژی بگذرونی.

پیشنهادات من هم عطر های زیر هست

Acqua di Giò Profondo #جورجیو آرمانی اکوا دی جیو پروفوندو Acqua di Giò Profondo 

Escentric 02 #اسنتریک مولکولز اسنتریک 02 Escentric 02 

Escentric 03 #اسنتریک مولکولز اسنتریک 03 Escentric 03 

جیورجیو آرمانی کد مردانه

Euphoria Intense #کالوین کلین ایفوریا اینتنس (سی کی یوفوریا اینتنس) Euphoria Intense 

Oajan #پارفومز دی مارلی اوجان (پرفیومز د مارلی عوجان) Oajan 

ممنون استاد همچنین با آرزوی عمری طویل و پر از شادی 

اگر امکان داره عطر های مناسب فصل های سرد بیشتر پیشنهاد بدید ممنون میشم 

عطر های خنک رو انتخاب کردم خوشبختانه

ف الف ف الف
1401/08/01

سلام سپهر جان

برای جذب جنس مخالف بهترین بو، بوی پاکیزگیه. ولی در مورد عطر، هر عطری که به تو احساس اعتماد به نفس بده، جنس مخالف رو هم جذب میکنه. این عطر رو امتحان کن. این عطر زمستانی پسر منه. 

CK One Shock for Men #کالوین کلین وان شوک مردانه (سی کی وان شاک) CK One Shock for Men 

سپهر عزیز سلام

دیدم که در صفحه ی عطرگرام پرسشی پرسیده ای .

پاسخ دادم همانجا .

موفق باشی جوان

در پاسخ به سپهر خزایی :

ممنون استاد همچنین با آرزوی عمری طویل و پر از شادی 

اگر امکان داره عطر های مناسب فصل های سرد بیشتر پیشنهاد بدید ممنون میشم 

عطر های خنک رو انتخاب کردم خوشبختانه

سلام مجدد سپهر جان:

Layton #پارفومز د مارلی لیتون Layton 

رو دریاب برادر جان

در پاسخ به کامبیز سخی :

سپهر عزیز سلام

پاسخ دادم همانجا .

موفق باشی جوان

سلام استاد خیلی لطف کردین ک جواب حقیر رو به بهترین نحو دادین ممنونم ازتون

دیگ خودتون خبر دارین و مطمئنا میدونین بچه های سن ما به دنبال اینن که در کانون توجهات باشن😂

[EDITED] 1401/08/01 22:48
در پاسخ به ف الف :

سلام سپهر جان

برای جذب جنس مخالف بهترین بو، بوی پاکیزگیه. ولی در مورد عطر، هر عطری که به تو احساس اعتماد به نفس بده، جنس مخالف رو هم جذب میکنه. این عطر رو امتحان کن. این عطر زمستانی پسر منه. 

CK One Shock for Men #کالوین کلین وان شوک مردانه (سی کی وان شاک) CK One Shock for Men 

ممنون از کمکتون استاد

استاد شرمنده حالا ک پسر شما این عطر رو داره ممنون میشم این عطر رو برام توصیف کنین 

از لحاظ ماندگاری و پخش بو و خاص بودن و ........

🙏🙏🙏🙏🙏

در پاسخ به کامبیز سخی :

سپهر عزیز سلام

پاسخ دادم همانجا .

موفق باشی جوان

و استاد من عطر های خاص رو خیلی بیشتر می‌پسندم که بازخورد های بسیار مثبتی بگیره 

برای فصول گرم عطرم رو دارم😁

ممنون میشم به جز اروس و سی کی شاک پیشنهاد های دیگه ای رو برای فصول سرد پیشنهاد بدید

اروس رو داشتم و دارم  و خیلی هم دوستش دارم 

اما دنبال تنوع هستم که رایحه عطر جدید  دیوانه کنه خودم و اطرافیانم رو😁😁

خیلی شرمنده از پرحرفی بنده🙏

[EDITED] 1401/08/01 22:48

سپهر عزیز و دوست جوان ما با درود بر شما

اتفاقا همین دوسه هفته پیش خواهرزاده بنده هم که تو ترکیه دانشجو هست از من خواست یه لیست برای سن اون واسه پاییز و زمستون براش پیشنهاد بدم. برای همین من یکم پرس و جو و تحقیق کردم که شاید به درد شما هم بخوره چون در رنج قیمتی مناسبی هستند و با توجه به تیپ و شخصیت برون‌گرای شما من کمی لیست را محدودتر کردم. البته اگر بتونی تست کنی و یا دستریز تهیه کنی که چه بهتر.

یکی از بهترینها چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ رایحه halloween-man-x.jpg #جسوس (خسوس) دل پوزو هالووین من ایکس Halloween Man X  هست بعدش بیشتر عطرهای ژان پل گوتیه اultra-male.jpg #ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male  و #ژان_پل_بو و # (کمی گرونتره)، کارولینا هررا وی ای پی 212 بلک، سالواتوره فراگامو سیگنچر و کارولینا هررا فانتوم و ورساچه اروس ادوپرفیوم را برای فصول سرد و یا خنک درنظر داشته باش. برای فصول گرم هم ناتیگا وویج (اصل آبی رنگ)، ایسی میاکه لئو ماجور د ایسه با توجه به قیمت مناسب و پخش و ماندگاری بهتر میتونن راضیت کنند.

تمام موارد بالا فقط بستگی به سلیقه خودت داره و اینها بیشتر با تیپ اسپرت و روزانه بهتر جور می‌شوند و بازخوردهای خوبی هم به تجربه استفاده کنندگان از جنس مخالف گرفتند. اما یک مورد را به تجربه و نه نصیحت عرض کنم که عطر تکمیل کننده تیپ و مخصوصا شخصیت یک مرد هست و شاید آخرین پازل در جذب طرف باشد. مهمترین آیتم‌ها عبارتند از سطح درک و شعور بالا و فهمیده در برخورد با مسائل، ادب، متانت و وقار، خوش قولی، اهل مطالعه و باسواد بودن، خوب صحبت کردن و آداب دان بودن (شوخی و خنده و جدی و متین بودن در جای خود) و خوش پوش و خوش اندام بودن و در آخر عطری خوب می‌تواند مکمل یک. مرد ایده آل باشد. امیدوارم آینده شما روشن‌تر از نسل ما باشد ولی در نهایت همه چیز به خود ما بستگی دارد نه زمان و مکانی که در آن هستیم.

شادو پیروز باشی

سپهر گرامی درود دوباره

برای عطرهای تابستانی uomo-salvatore-ferragamo-urban-feel.jpg #سالواتوره فراگامو یومو اوربان فیل Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel  هم گزینه خیلی خوبی هست. من در پیشنهادهایی که دادم قابل قبول بودن پخش و ماندگاری شون برام مهم بوده چون خودم هم از عطر کم رمق اصلا خوشم نمی آد و یه جورایی توهین به مصرف کننده میدونم. 

در پاسخ به رضا عطردوست :

سپهر عزیز و دوست جوان ما با درود بر شما

اتفاقا همین دوسه هفته پیش خواهرزاده بنده هم که تو ترکیه دانشجو هست از من خواست یه لیست برای سن اون واسه پاییز و زمستون براش پیشنهاد بدم. برای همین من یکم پرس و جو و تحقیق کردم که شاید به درد شما هم بخوره چون در رنج قیمتی مناسبی هستند و با توجه به تیپ و شخصیت برون‌گرای شما من کمی لیست را محدودتر کردم. البته اگر بتونی تست کنی و یا دستریز تهیه کنی که چه بهتر.

یکی از بهترینها چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ رایحه halloween-man-x.jpg #جسوس (خسوس) دل پوزو هالووین من ایکس Halloween Man X  هست بعدش بیشتر عطرهای ژان پل گوتیه اultra-male.jpg #ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male  و #ژان_پل_بو و # (کمی گرونتره)، کارولینا هررا وی ای پی 212 بلک، سالواتوره فراگامو سیگنچر و کارولینا هررا فانتوم و ورساچه اروس ادوپرفیوم را برای فصول سرد و یا خنک درنظر داشته باش. برای فصول گرم هم ناتیگا وویج (اصل آبی رنگ)، ایسی میاکه لئو ماجور د ایسه با توجه به قیمت مناسب و پخش و ماندگاری بهتر میتونن راضیت کنند.

تمام موارد بالا فقط بستگی به سلیقه خودت داره و اینها بیشتر با تیپ اسپرت و روزانه بهتر جور می‌شوند و بازخوردهای خوبی هم به تجربه استفاده کنندگان از جنس مخالف گرفتند. اما یک مورد را به تجربه و نه نصیحت عرض کنم که عطر تکمیل کننده تیپ و مخصوصا شخصیت یک مرد هست و شاید آخرین پازل در جذب طرف باشد. مهمترین آیتم‌ها عبارتند از سطح درک و شعور بالا و فهمیده در برخورد با مسائل، ادب، متانت و وقار، خوش قولی، اهل مطالعه و باسواد بودن، خوب صحبت کردن و آداب دان بودن (شوخی و خنده و جدی و متین بودن در جای خود) و خوش پوش و خوش اندام بودن و در آخر عطری خوب می‌تواند مکمل یک. مرد ایده آل باشد. امیدوارم آینده شما روشن‌تر از نسل ما باشد ولی در نهایت همه چیز به خود ما بستگی دارد نه زمان و مکانی که در آن هستیم.

شادو پیروز باشی

خیلی ممنون از سخنان استادانه شما 

استاد ورساچه اروس ادوپرفیوم و ادوتویلت فرق خاصی دارن؟

خیلی ممنون ازتون

[EDITED] 1401/08/03 00:15
آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟