موسیقیدان عزیز جمع ما سلام
عرض میشه بنا به دلیلی قصد کردم برخلاف میل باطنی گنجینه ی کوچک مجموعه ی کاست های موسیقی ام را بفروشم . از قمر ملوک وزیری و ضرابی تا مایکل جکسون :))
بیش از سیصد کاست که با سلیقه ی فراوان جمع آوری شده از جهت کیفیت .
همگی مربوط به قبل از سال ۵۷ . کاست های اصلی که به مادر معروف بود اعم از کاست های شرکت کاسپین ، آونگ ، جهان موزیک و غیره که با عکس همراه هستند و حدود بیش از یک سوم مجموعه را تشکیل میدهند . خود میدانی که آنها در کیفیت سرآمد اند .
و کاست های تکثیری که با استفاده از بهترین دستگاه ها و بهترین کاست های آن سال ها ( بین سی تا چهل سال قبل ) اعم از سونی و مکسل و هیتاچی . هماره وسواسی بوده ام در تهیه ی بهترین ها !
گذشته ازین که حال و حوصله ی گذاشتن عکس در سایت های فروش را ندارم ( مگر در صورت اجبار ) میخواهم ابتدا اگر قرار است خیری به کسی برسد به آشنایان ام برسد تا غریبه ها . این رویه ی همیشگی ی من است .
خلاصه که تا چند سال پیش و قبل از اینکه آنها را جمع آوری و بسته بندی کنم هرکس که میدید دقایقی مات و مبهوت آنها بود و سپس تشویق مینمودند از باب زحمت گردآوری و سعی در کیفیت از باب سلیقه .
میدانم تو هم از خانواده ی خدا و مایی از باب فقر :) لیک گفتم ابتدا شما باخبر باشید بهتر است که نزدیک تر اید و شاید دوستانی را بشناسید که اهل آن باشند .
هستند از بستگان یا نزدیکان که بارها این را تقاضا کرده اند لیک حوصله ی دلخوری ی اینکه چرا فلانی را ترجیح دادی به من و این قبیل داستانها را ندارم حال آنکه سالهاست گوشه ی عزلت گرفته ام که نزدیکترین دوست خداست که میدانم تو هم همین کرده ای که عاقبت اهالی ی آن طرف در این طرف همین بوده و هست و نیز خواهد بود !
البته این صرفا بجهت اطلاع است و در صورت عدم نیاز یا علاقه میشود از طریق سایت ها اقدام کرد بنابرین لازم نیست به زحمت زیاد بیفتی درین خصوص خدای ناکرده .
ارادت ها
سلام آقای کامبیز سخی .
من در به در دنبال شما میگردم . میشه یه پیام به من بدین تا من شما رو پیدا کنم 09023031731
ممنون از متولیان عطرافشان اگه اجازه بدهند این پیام به ایشون برسد.
از همه هم گروهی ها عذرخواهم که وقت شما رو با این پیام گرفتم .
سلام اقای سخی
کارای پینک فلوید و گری مور رو هم دارین؟
راک الترناتیو بهشت همیشگی دنیای موسیقی برای من 😍
سلام اقای سخی
کارای پینک فلوید و گری مور رو هم دارین؟
راک الترناتیو بهشت همیشگی دنیای موسیقی برای من 😍
بله سرکار خانم صبا
پینک رو در کاست ها دارم
و هر دو را در آرشیو دی وی دی ها 😊
بله سرکار خانم صبا
پینک رو در کاست ها دارم
و هر دو را در آرشیو دی وی دی ها 😊
جناب سخی بزرگوار من اینستا ندارم به گمانم از معدود جپانانی هستم که علافه ایی به پست گذاشتن و این مسایل اینستا ندارد پس برای ارتباط گرفتن با شما نمیدانم چه راهی هست؟ لطفن مدیر سایت من را در این زمینه راهنمایی کند تشکر.
جناب سخی بزرگوار من اینستا ندارم به گمانم از معدود جپانانی هستم که علافه ایی به پست گذاشتن و این مسایل اینستا ندارد پس برای ارتباط گرفتن با شما نمیدانم چه راهی هست؟ لطفن مدیر سایت من را در این زمینه راهنمایی کند تشکر.
سلام سرکار خانم صبا
اتفاقا من هم اهل هیچ صفحه ی مجازی نیستم .
همین یک صفحه ی اینستا هم که دارم به اصرار دوستان و توسط برادرم باز شد . خودم بلد نبودم :)
فعلا هم که قطع است توسط دولت محترم !!
اگر خواستید ببینید اسم و فامیلی ام را به انگلیسی که سرچ کنید صفحه ام می آید . تنها کامبیز سخی فقط من ام گویا :) همنام ندارم ! عکس صفحه ام هم همین عکس پروفایل عطرافشان است . مدتی که قطع شده مطمئن ام صدها پیام نخوانده دارم چون روزانه ده ها پیام می آمد . توفیق اجباری ای شد این مرخصی ی اجباری :)
معلوم نیست کی فیلتر شکن نصب کنم شنیده ام نصب فیلترشکن پس از زمان قطعی جواب نمیدهد .
شماره ی تماس ام را میتوانید از مدیریت محترم عطرافشان دریافت کنید . بر شما مجاز است .
با احترام
سلام سرکار خانم صبا
اتفاقا من هم اهل هیچ صفحه ی مجازی نیستم .
همین یک صفحه ی اینستا هم که دارم به اصرار دوستان و توسط برادرم باز شد . خودم بلد نبودم :)
فعلا هم که قطع است توسط دولت محترم !!
اگر خواستید ببینید اسم و فامیلی ام را به انگلیسی که سرچ کنید صفحه ام می آید . تنها کامبیز سخی فقط من ام گویا :) همنام ندارم ! عکس صفحه ام هم همین عکس پروفایل عطرافشان است . مدتی که قطع شده مطمئن ام صدها پیام نخوانده دارم چون روزانه ده ها پیام می آمد . توفیق اجباری ای شد این مرخصی ی اجباری :)
معلوم نیست کی فیلتر شکن نصب کنم شنیده ام نصب فیلترشکن پس از زمان قطعی جواب نمیدهد .
شماره ی تماس ام را میتوانید از مدیریت محترم عطرافشان دریافت کنید . بر شما مجاز است .
با احترام
ممنون اقای سخی از شما من این پیام رو گذاشتم که از مدیریت سایت در خواست کنم که این امکان روبرام فراهم کنه. حالا که شما اجازه اشو دادید. باز هم بسیار سپاس کزارم.
درود جناب سخی بزرگوار.یه سوال داشتم خدمتتون.تو این آرشیو موسیقی که دارین،موزیک های بیکلام هم موجوده.مخصوصا سبک های الکترونیک دهه هشتاد.
درود جناب سخی عزیز
والا از رایحه ای که بشه بگم متنفرم از بعضیا بدم میاد اما حقیقتا چون با نتها آشنایی ندارم نمیتونمبگم اما از بوی خیلی خیلی شیرین که آدمو دلزده میکنه مث عسل وقند وشکر متنفرم بشدت یادمه ی بار ی عطری از ی خانمی تو ترکیه گرفتم که بوی قند وشکر میداد وقتی میزدم حالت تهوع میگرفتم
اما از بوهای فلورال بوی گلهای بهشتی مث گل قرمز محمدی گل صورتی محمدی گل سرخ کلا از رایحه این گلها خوشم میاد
با سلام و عرض ادب فراوان خدمت همه خوشبوهای ماندگار من جمله شما جناب سخی بزرگوار که بنده همیشه با شوق مطالبتونو دنبال میکنم ، من یه راهنمایی حرفه ای میخواستم از شما استاد گرانقدر و مدیر محترم و عطر دوستای گرامی اونم اینه که لطفا عطری بهم معرفی نمایید برای اخر سال و دو ماه اول یعنی اسفند و فروردین و اردیبهشت ، تقریبا بهاری باشه با پخش بو و موندگاری فوق العاده بالا و رایحه شیک و خوشبو تا رنج ۲ تومن ، ممنون از زحمات بی وقفه و تلاشهای همگی ، البته چهار فصل هم باشه که عالی خودم از عطر های کلاسیک بروت و ازارو و همچنین دریک و دانهیل و تایتانیک رو هم قبلنا تست کردمشون و از رایحه بینظیر و اون حس نوستالژیکشون بسیار خوشم میاد مخصوصا بروت و تایتانیک که شور بختانه دیگه نیست هیج جا ، ضمنا جناب سخی یه توضیحی هم در مورد علایق عطری ۱۴ دی بفرمایید ممنون میشم به شخصه خودم عاشق بوی خاک و باران و گل و گیاهان عطری و چیزایی که بوی تازگی میدن هستم با درودهای فراوان
*#*