موسیقیدان عزیز جمع ما سلام
عرض میشه بنا به دلیلی قصد کردم برخلاف میل باطنی گنجینه ی کوچک مجموعه ی کاست های موسیقی ام را بفروشم . از قمر ملوک وزیری و ضرابی تا مایکل جکسون :))
بیش از سیصد کاست که با سلیقه ی فراوان جمع آوری شده از جهت کیفیت .
همگی مربوط به قبل از سال ۵۷ . کاست های اصلی که به مادر معروف بود اعم از کاست های شرکت کاسپین ، آونگ ، جهان موزیک و غیره که با عکس همراه هستند و حدود بیش از یک سوم مجموعه را تشکیل میدهند . خود میدانی که آنها در کیفیت سرآمد اند .
و کاست های تکثیری که با استفاده از بهترین دستگاه ها و بهترین کاست های آن سال ها ( بین سی تا چهل سال قبل ) اعم از سونی و مکسل و هیتاچی . هماره وسواسی بوده ام در تهیه ی بهترین ها !
گذشته ازین که حال و حوصله ی گذاشتن عکس در سایت های فروش را ندارم ( مگر در صورت اجبار ) میخواهم ابتدا اگر قرار است خیری به کسی برسد به آشنایان ام برسد تا غریبه ها . این رویه ی همیشگی ی من است .
خلاصه که تا چند سال پیش و قبل از اینکه آنها را جمع آوری و بسته بندی کنم هرکس که میدید دقایقی مات و مبهوت آنها بود و سپس تشویق مینمودند از باب زحمت گردآوری و سعی در کیفیت از باب سلیقه .
میدانم تو هم از خانواده ی خدا و مایی از باب فقر :) لیک گفتم ابتدا شما باخبر باشید بهتر است که نزدیک تر اید و شاید دوستانی را بشناسید که اهل آن باشند .
هستند از بستگان یا نزدیکان که بارها این را تقاضا کرده اند لیک حوصله ی دلخوری ی اینکه چرا فلانی را ترجیح دادی به من و این قبیل داستانها را ندارم حال آنکه سالهاست گوشه ی عزلت گرفته ام که نزدیکترین دوست خداست که میدانم تو هم همین کرده ای که عاقبت اهالی ی آن طرف در این طرف همین بوده و هست و نیز خواهد بود !
البته این صرفا بجهت اطلاع است و در صورت عدم نیاز یا علاقه میشود از طریق سایت ها اقدام کرد بنابرین لازم نیست به زحمت زیاد بیفتی درین خصوص خدای ناکرده .
ارادت ها
با سلام و عرض ادب فراوان خدمت همه خوشبوهای ماندگار من جمله شما جناب سخی بزرگوار که بنده همیشه با شوق مطالبتونو دنبال میکنم ، من یه راهنمایی حرفه ای میخواستم از شما استاد گرانقدر و مدیر محترم و عطر دوستای گرامی اونم اینه که لطفا عطری بهم معرفی نمایید برای اخر سال و دو ماه اول یعنی اسفند و فروردین و اردیبهشت ، تقریبا بهاری باشه با پخش بو و موندگاری فوق العاده بالا و رایحه شیک و خوشبو تا رنج ۲ تومن ، ممنون از زحمات بی وقفه و تلاشهای همگی ، البته چهار فصل هم باشه که عالی خودم از عطر های کلاسیک بروت و ازارو و همچنین دریک و دانهیل و تایتانیک رو هم قبلنا تست کردمشون و از رایحه بینظیر و اون حس نوستالژیکشون بسیار خوشم میاد مخصوصا بروت و تایتانیک که شور بختانه دیگه نیست هیج جا ، ضمنا جناب سخی یه توضیحی هم در مورد علایق عطری ۱۴ دی بفرمایید ممنون میشم به شخصه خودم عاشق بوی خاک و باران و گل و گیاهان عطری و چیزایی که بوی تازگی میدن هستم با درودهای فراوان
جناب بهدانی
سلام و ارادت
سلیقه ی دی ماهی ها این است :
عطرهای خاکی خصوص وو خصوص عطرهایی که بوی نمور خاک خیس شده میدهند . خاک باغچه ی خیس مثل عطر تلاس . در مرحله ی دوم عطرهای سبز و جنگلی . آنها که نت های کاج و سرو و چوبی جنگلی دارند . مثل عطرهای خانواده ی وود دیسکوارد ۲ خصوص عطر راکی مونتاین . عطرهای دودی ی سبز را نیز بغایت دوست دارند . پرستیژ در سلیقه ی دی ماهی ها حرف نخست را میزند و جایگاه اول دارد .
نیم نگاهی نیز بر عطور آکواتیک و دریا محور دارند که در تمامی ی برندها حضوری موفق و مشهور دارند .
از عطرهای داغ ، بسیار شیرین ، عودی ، آب نباتی و زعفرانی فراری و متنفر اند . ضمنا عطرهای کلاسیک را از باب قدمت ، عطیقه گون بودن ، کهن بودن ، آنتیک و کلا با پرستیژ بودن میپسندند .
انشاله موفق باشید . عطرهای دسته های سبز و چوبی جنگلی و خاکی را تست ، دنبال و انتخاب کنید .
سلام سرکار خانم صبا
اتفاقا من هم اهل هیچ صفحه ی مجازی نیستم .
همین یک صفحه ی اینستا هم که دارم به اصرار دوستان و توسط برادرم باز شد . خودم بلد نبودم :)
فعلا هم که قطع است توسط دولت محترم !!
اگر خواستید ببینید اسم و فامیلی ام را به انگلیسی که سرچ کنید صفحه ام می آید . تنها کامبیز سخی فقط من ام گویا :) همنام ندارم ! عکس صفحه ام هم همین عکس پروفایل عطرافشان است . مدتی که قطع شده مطمئن ام صدها پیام نخوانده دارم چون روزانه ده ها پیام می آمد . توفیق اجباری ای شد این مرخصی ی اجباری :)
معلوم نیست کی فیلتر شکن نصب کنم شنیده ام نصب فیلترشکن پس از زمان قطعی جواب نمیدهد .
شماره ی تماس ام را میتوانید از مدیریت محترم عطرافشان دریافت کنید . بر شما مجاز است .
با احترام
عرض سلام خدمت استاد بزرگوار جناب سخی.
مدتی زیادیست که در انتظار پیامی از سوی شما در صفحه ی اینستاگرام هستم. در عطرافشان پیگیر کامنت های شما بودم اما به خود اجازه ندادم برای شما مزاحمتی ایجاد کنم. اکنون دیگر طاقت نیاوردم و دنبال برقراری مجدد ارتباط با شما استاد گرانقدر هستم. اگر بنده را به یاد ندارید ، نشان به آن نشان که عطر جووی پرایوت لیبل را معرفی فرمودید. لطفا یک راه ارتباطی به بنده نشان دهید که حرف ها دارم.
از مدیریت محترم عطرافشان استدعا دارم این پیام را به طور موقت تایید بفرمایند.
عرض سلام خدمت استاد بزرگوار جناب سخی.
مدتی زیادیست که در انتظار پیامی از سوی شما در صفحه ی اینستاگرام هستم. در عطرافشان پیگیر کامنت های شما بودم اما به خود اجازه ندادم برای شما مزاحمتی ایجاد کنم. اکنون دیگر طاقت نیاوردم و دنبال برقراری مجدد ارتباط با شما استاد گرانقدر هستم. اگر بنده را به یاد ندارید ، نشان به آن نشان که عطر جووی پرایوت لیبل را معرفی فرمودید. لطفا یک راه ارتباطی به بنده نشان دهید که حرف ها دارم.
از مدیریت محترم عطرافشان استدعا دارم این پیام را به طور موقت تایید بفرمایند.
البته نشانه ای که دادید کافی نیست ! که هزاران عطر به صدها نفر معرفی کرده ام :) اما !
مگر میشود شما را به یاد نداشته باشم مرد بزرگ !
که بر صندلی ی خدا نشسته ای به فرمان :)
سلام ها :)
اتفاقا شما غایب شدید و نگران بودم . دو پیام در دو روز مجزا فرستادم در اینستا لیک بی پاسخ ماند . نگران شدم . لیک مدروک است که حرفه ی شما خطیر است .
این روزها کمی گرفتارم . اگر اینستا یم راه نیفتاد در همین صفحه میگویم چه کار کنی . شما هم یادآوری کن چند روز دیگر لطفا .
اگر فرمایشتون قید فوریت دارد بفرمایید تا عرض کنم .
البته نشانه ای که دادید کافی نیست ! که هزاران عطر به صدها نفر معرفی کرده ام :) اما !
مگر میشود شما را به یاد نداشته باشم مرد بزرگ !
که بر صندلی ی خدا نشسته ای به فرمان :)
سلام ها :)
اتفاقا شما غایب شدید و نگران بودم . دو پیام در دو روز مجزا فرستادم در اینستا لیک بی پاسخ ماند . نگران شدم . لیک مدروک است که حرفه ی شما خطیر است .
این روزها کمی گرفتارم . اگر اینستا یم راه نیفتاد در همین صفحه میگویم چه کار کنی . شما هم یادآوری کن چند روز دیگر لطفا .
اگر فرمایشتون قید فوریت دارد بفرمایید تا عرض کنم .
و ما همچنان با شوق و اشتیاق و ضربان قلب بالا ، خیره به در ، با فضایی عطراگین از عطر جووی پرایوت لیبل ، در انتظار شما
و ما همچنان با شوق و اشتیاق و ضربان قلب بالا ، خیره به در ، با فضایی عطراگین از عطر جووی پرایوت لیبل ، در انتظار شما
عزیز من اید جناب امامی ی بزرگوار
ما بیشتر مشتاقیم .
شماره ی تلفن این حقیر بر شما مجاز است با افتخار . میتوانید از عطرافشان عزیزمان دریافت کنید .
چون با توجه به شرایط اخیر من و ایضا داستان اینستاگرام ، برقراری ی تماس از طریق اینستا احتمال دارد تا عید بطول بیانجامد .
در خدمت سرکار هستم با افتخار .
سلام جناب سخی
منم کلکسیونر صفحه گرام ایرانی هستم و چند هزار صفحه گرام سوزننخورده و یا درحد دارم،حدود ۳۰۰۰کاست هم دارم که ارشادی هستند و ۴۰۰تا۵۰۰تا پلمپ استاد شجریان هست تو مجموعم که البته تکراری هم دارم تو صفحه و کاست.
سلام جناب سخی
منم کلکسیونر صفحه گرام ایرانی هستم و چند هزار صفحه گرام سوزننخورده و یا درحد دارم،حدود ۳۰۰۰کاست هم دارم که ارشادی هستند و ۴۰۰تا۵۰۰تا پلمپ استاد شجریان هست تو مجموعم که البته تکراری هم دارم تو صفحه و کاست.
خوووب ! به به ! عشقبازی دیگر مضاف شد به جمع قلیل ما :)
اولا بر فامیلی ی خویش بسیار توجه و دقت کن !
کار کشت ! که خبره خواهی بود بسیار بیش از دیگران به کاشت نیکی و سپس برداشت به ده قسم ! انشاله
و اما کاش حضورا خدمت رسم و چند صفحه ی گرامافون بزرگ و بسیار قدیمی ای را که دارم هدیه کنم خدمت شما .
معتقدم هر نوع گوهری بایست نزد گوهر شناس خویش باشد به قدردانی و قدرشناسی !
نزد من خوابیده اند لیک شک ندارم به شما که نزدیک شوند سلولهایشان به جنبش و تحرک خواهد افتاد :)
بر این مورد اعتقادی خاص دارم !
و چه گوهر یکدانه ای ! استاد معظم محمدرضا شجریان بزرگ . مایه ی فخر و مباهات ایران زمین
موفق انشاله