سلام خدمت همگی دوستان عطر افشانی🌹❤️
قصد خرید ادکلن رو داشتم ولی دو دل شدم بین ادکلن مون بلان لجند که چهارفصله و اسنتریک مولکول ۰۲ که ادکلن خنکی هستش،دوستان که استفاده کردن یا حتی با رایحه هاشون آشنایی دارند لطفاً انتقال تجربه کنند که کدوم یکی بهشون حس لذتبخشتر و بهتری بهشون میده؟ ممنون از همراهی تکتک دوستان🙏🏻
مون بلان لجند و مولکول ۰۲...
چه انتخاب سختی؛
به لحاظ رایحه سلیقه من ۰۲ هست،
اما مون بلان لجند با رایحه ای بسیار خوشبازخوردتر، ماندگاری بهتر و پخش معقولانه، قیمت بهتر از مولکول ۰۲ ارزش خرید بالایی داره.
هردو تقریبا ۴ فصل هستن. مون بلان لجند کاملا چهارفصله.
اگه توی تولیدات جدیدش ضعیف نشده باشه هنوزم شایستست.
منکه ازش بازخوردای خیلی خوبی گرفتم.
مولکول ۰۲ هم بنظرم خاص تر و یونیک تره.
انتخاب من در صورت توجه به رایحه، مولکول ۰۲
درصورت بررسی جوانب فشن و ست با استایل و مصرف روزانه+قیمت، مون بلان لجند
مون بلان لجند و مولکول ۰۲...
چه انتخاب سختی؛
به لحاظ رایحه سلیقه من ۰۲ هست،
اما مون بلان لجند با رایحه ای بسیار خوشبازخوردتر، ماندگاری بهتر و پخش معقولانه، قیمت بهتر از مولکول ۰۲ ارزش خرید بالایی داره.
هردو تقریبا ۴ فصل هستن. مون بلان لجند کاملا چهارفصله.
اگه توی تولیدات جدیدش ضعیف نشده باشه هنوزم شایستست.
منکه ازش بازخوردای خیلی خوبی گرفتم.
مولکول ۰۲ هم بنظرم خاص تر و یونیک تره.
انتخاب من در صورت توجه به رایحه، مولکول ۰۲
درصورت بررسی جوانب فشن و ست با استایل و مصرف روزانه+قیمت، مون بلان لجند
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید
سلام جوان
مولکول ۰۲ چیزی دیگر است . با لجند مون بلاند قابل قیاس نیست . اما !
برای یک جوان با موقعیت ها و مکان ها و زمان هایی که سر و کار دارد و روزگار میگذراند و خاطره میسازد ، لجند مون بلان از هر حیث مناسب تر است .
برای یک جوان ( که دنیایی دیگر دارد ) به همان اندازه که لجند مناسبت دارد مولکول نامناسب است .
نکته ی مهم :
یک جوان فرصت دارد که در آتیه از مولکول ۰۲ به بهترین شکل ممکن بهره گیرد اما با انتخاب نادرست مولکول نمیتواند به لجند باز گردد و هر دو عطر و هر دو موقعیت آنها را از کف میدهد !
ما عطر بد ، خوب یا عالی نداریم ! این موقعیت ، سن و نحوه ی استفاده است که هر عطری را در جای خود ممتاز میکند .
این را فراموش نکن جوان
موفق باشی انشاله
سلام جوان
مولکول ۰۲ چیزی دیگر است . با لجند مون بلاند قابل قیاس نیست . اما !
برای یک جوان با موقعیت ها و مکان ها و زمان هایی که سر و کار دارد و روزگار میگذراند و خاطره میسازد ، لجند مون بلان از هر حیث مناسب تر است .
برای یک جوان ( که دنیایی دیگر دارد ) به همان اندازه که لجند مناسبت دارد مولکول نامناسب است .
نکته ی مهم :
یک جوان فرصت دارد که در آتیه از مولکول ۰۲ به بهترین شکل ممکن بهره گیرد اما با انتخاب نادرست مولکول نمیتواند به لجند باز گردد و هر دو عطر و هر دو موقعیت آنها را از کف میدهد !
ما عطر بد ، خوب یا عالی نداریم ! این موقعیت ، سن و نحوه ی استفاده است که هر عطری را در جای خود ممتاز میکند .
این را فراموش نکن جوان
موفق باشی انشاله
چه خوش شانسم من که جواب از طرف شماست
ممنون ازتون استاد سخی بزرگوار و کاربلد به خاطر وقتی که گذاشتید
در ضمن نصیحتتون رو هم هیچوقت فراموش نمیکنم