نوشین نوشین
15
1401/10/13

انتخاب ادکلن واسه امضا

سلام دوستان

امید که حالتون خوب باشه

بین لالیک لامور و زِن شیسیدو و باربری لندن موندم کدومو بعنوان امضا واسه مدت ها انتخاب کنم 

نت اولیه زن و نت آخر لالیک لامور رو خیلی دوست داشتم

اما متاسفاته باربری لندن رو جایی تست کردم که انگاری فیک بود چون خیلی تعریفشو شنیدم اما اینی که من تست کردم بوی غلیظ و تند گل میداد

دوباره میرمو یه جای مطمئن تستش میکنم

اماااا باز هم نمیتونم تصمیم بگیرم 

من ۲۵ سالمه و خودم رایحه های گلی رو دوست دارم

بنظرتون کدوم واسه امضا بهتره؟ از لحاظ موندگاری و پخش بو 

و اینکه خیلی دلم میخواد عطری که میزنم خاص باشه نه از این رایحه هایی که همه جا هست

با تشکر

alireza  xx alireza xx
1401/10/13

سلام و عرض ادب .

گوچی فلورا 

شنل چنس 

نوشین نوشین
1401/10/13
در پاسخ به alireza xx :

سلام و عرض ادب .

گوچی فلورا 

شنل چنس 

سلام دوست عزیز 

ممنونم بابت پشنهادات

اما متاسفانه قیمتشون واسه من بالاست

من تا ۲ تومن میخوام هزینه کنم

نوشین عزیز

سلام

انتخاب عطر امضاء سخت ترین کار است در دنیای عطرها . عطربازها و دوستداران روایح عطر امضاء ندارند چون نمیتوانند خود را محدود به یک رایحه کنند و مایل اند از همه ی روایح لذت ببرند . درست اش هم همین است زیرا یک عطر نمیتواند در تمام فصول و تمامی ی مکان ها جوابگو باشد .

اما کسانی که میخواهند صرفا خوشبو باشند و یا در جمع با رایحه ای خاص شناخته شوند معمولا عطر امضاء دارند .

انتخاب عطر امضاء فرمول دارد . زمان میخواهد . هرگز نمیشود بر اساس نظر دیگران و یا به سرعت منتخب شود . باید حتما تست کنید . آنهم به مدت یکسال . تا تاثیر آن را در طول سال آزمایش کنید از همه لحاظ . چه سلیقه ی خود و چه بازخورد .

میتوانید این مدت را کوتاه کنید . الان فرصت مناسبی ست . هوا سرد است و بزودی وارد فصل گرما خواهیم شد پس میتوان حدودا در زمان کوتاه تری از یکسال در مورد عطرتان قضاوت کنید .

پیشنهاد :

عطرهای معتدل را لیست کنید .  سپس تک تک مطالعه کنید و چند تایی را کاندید کنید . بالای صفحه نام هر یک را بنویسید و در دنباله نقاط قوت و ضعف ، محاسن و معایب را بر اساس نظر اساتید و از روی ریویوهای ایشان یادداشت کنید . تیتر وار و بر اساس اولویت های خود طبقه بندی و مرتب کنید   به چهار عطر که بهترین ِ آنهاست برسید و سپس از هر کدام حداقل پنج میل دستریز و یا نسخه ی مینیاتوری ی آنها را تهیه کنید .

با هم و در یک زمان تست نکنید . هر کدام را یک روز و جدا تست کنید و از دیگران کمک بگیرید در رد یا تایید . سپس در پایین صفحه ی هر کدام نتیجه و بازخورد دیگران را بنویسید و نتیجه گیری کنید و یکی را انتخاب کنید .

این بهترین روش است و میتوانید مطمئن باشید که بهترین را یافته اید . سپس شیشه ی کامل بخرید از جای مطمئن .

ازین به بعد کار شما آسان میشود . هر عطر عالی ای را که شنیدید یا تست کردید میتوانید با عطر امضای خود ( که بهترین ِ شماست ) تست و قیاس کنید که یا تعویض به بهتر کنید یا بر همان قبلی اگر که بهتر است بمانید .

پیشنهادهای سرکار خانم ماری را جدی بگیرید . ایشان در دنیای روایح خصوص عطور زنانه سرآمد اند و از شانس خوب شما کار سخت شما را با این لیست فکورانه بر حسب تجربه راحت کرده اند . شما بهترین و کاملترین پاسخ را دریافت کرده اید . پس همان عطرهای معرفی شده ی ایشان را به منوال ذکر شده ی فوق لیست و عمل کنید . خواهید یافت بهترین عطر امضای خود را انشاله .

اگر به عطری رسیدید که گران بها بود و از پس تهیه بر نیامدید بپرسید تا مشابه ارزان تر همان عطر به شما معرفی شود هرچند عطر امضاء میبایست حتما اصیل باشد .

موفق باشید انشاله

Maary Maary
1401/10/15
در پاسخ به نوشین :

ممنونم عزیزم لطف کردی

Maary Maary
1401/10/15
در پاسخ به کامبیز سخی :

نوشین عزیز

سلام

انتخاب عطر امضاء سخت ترین کار است در دنیای عطرها . عطربازها و دوستداران روایح عطر امضاء ندارند چون نمیتوانند خود را محدود به یک رایحه کنند و مایل اند از همه ی روایح لذت ببرند . درست اش هم همین است زیرا یک عطر نمیتواند در تمام فصول و تمامی ی مکان ها جوابگو باشد .

اما کسانی که میخواهند صرفا خوشبو باشند و یا در جمع با رایحه ای خاص شناخته شوند معمولا عطر امضاء دارند .

انتخاب عطر امضاء فرمول دارد . زمان میخواهد . هرگز نمیشود بر اساس نظر دیگران و یا به سرعت منتخب شود . باید حتما تست کنید . آنهم به مدت یکسال . تا تاثیر آن را در طول سال آزمایش کنید از همه لحاظ . چه سلیقه ی خود و چه بازخورد .

میتوانید این مدت را کوتاه کنید . الان فرصت مناسبی ست . هوا سرد است و بزودی وارد فصل گرما خواهیم شد پس میتوان حدودا در زمان کوتاه تری از یکسال در مورد عطرتان قضاوت کنید .

پیشنهاد :

عطرهای معتدل را لیست کنید .  سپس تک تک مطالعه کنید و چند تایی را کاندید کنید . بالای صفحه نام هر یک را بنویسید و در دنباله نقاط قوت و ضعف ، محاسن و معایب را بر اساس نظر اساتید و از روی ریویوهای ایشان یادداشت کنید . تیتر وار و بر اساس اولویت های خود طبقه بندی و مرتب کنید   به چهار عطر که بهترین ِ آنهاست برسید و سپس از هر کدام حداقل پنج میل دستریز و یا نسخه ی مینیاتوری ی آنها را تهیه کنید .

با هم و در یک زمان تست نکنید . هر کدام را یک روز و جدا تست کنید و از دیگران کمک بگیرید در رد یا تایید . سپس در پایین صفحه ی هر کدام نتیجه و بازخورد دیگران را بنویسید و نتیجه گیری کنید و یکی را انتخاب کنید .

این بهترین روش است و میتوانید مطمئن باشید که بهترین را یافته اید . سپس شیشه ی کامل بخرید از جای مطمئن .

ازین به بعد کار شما آسان میشود . هر عطر عالی ای را که شنیدید یا تست کردید میتوانید با عطر امضای خود ( که بهترین ِ شماست ) تست و قیاس کنید که یا تعویض به بهتر کنید یا بر همان قبلی اگر که بهتر است بمانید .

پیشنهادهای سرکار خانم ماری را جدی بگیرید . ایشان در دنیای روایح خصوص عطور زنانه سرآمد اند و از شانس خوب شما کار سخت شما را با این لیست فکورانه بر حسب تجربه راحت کرده اند . شما بهترین و کاملترین پاسخ را دریافت کرده اید . پس همان عطرهای معرفی شده ی ایشان را به منوال ذکر شده ی فوق لیست و عمل کنید . خواهید یافت بهترین عطر امضای خود را انشاله .

اگر به عطری رسیدید که گران بها بود و از پس تهیه بر نیامدید بپرسید تا مشابه ارزان تر همان عطر به شما معرفی شود هرچند عطر امضاء میبایست حتما اصیل باشد .

موفق باشید انشاله

سلام کامبیز خان هم خواستم تشکر کنم بابت لطف همیشگیتون و همچنین راهنمایی های اصولی تون و هم اینکه حیرتمو از قیمت جدید عطرها اعلام کنم. خانم نوشین گفتند تا دو تومن میتونند هزینه کنند و من هر پیشنهاد قیمت مناسب در ذهنم بود با کمال تعجب دیدم به بالای دو تومن و حتی سه تومن رسیده...دیگه نهایتا رسیدم به همین موارد که نوشتم...روز به روز انتخابها دارن محدودتر میشن...حتی از سه موردی که خودشون گفتند الان دوتاش بالای دو تومن هست! زن شیسیدو و باربری لاندن

نوشین نوشین
1401/10/15
در پاسخ به کامبیز سخی :

نوشین عزیز

سلام

پیشنهاد :

موفق باشید انشاله

سلام جناب سخی عزیز

کمتر از یک هفته هست که با عطرافشان آشنا شدم اما از روز اول تمام کامنت های شمارو خوندم

اتفاقا یکی از دلایل انتخاب زِن نظر و توضیح شما بود که بارها خوندمش،

رفتمو تستش کردم راستش خیلی خوشم اومد ازش و نت اولیه ش هوش از سرم برد

و همچنبن همسرم که عاشقش شد

اما از لالیک لامور هم خیلی خوشم اومد 

به گفته شما عطر زن به خانم های قوی و قدرتمند میاد

اما من یه خانم جوان با روحیه حساس و ظریفم

عاشق رنگ صورتی ام 

و شیفته سبک مینیمال و ساده گرام

حس کردم شاید زِن به شخصیت من نیاد و بیشتر رایحه گلی بهم بیاد

اما با توجه به موندگاری و پخش بو تصمیم گرفتم زن رو انتخاب کنم

و توجه به نظر همسرم چون نظر ایشون هم واسم مهمه

اما به گفته ماری عزیزم بقدری قیمت ها بالا رفته که ترجیح دادم بین همین چنتا رایحه یکیشو انتخاب کنم تا یک میلیون واسه دستریز هزینه کنم.

اما در کل دنبال یک رایحه متفاوت،جذاب،خاص که تکراری نباشه خیلی

هستم

ببخشید طولانی شد

خیلی ممنونم ازتون اقای سخی عزیز

لطف کردین

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟