سلام وقت بخیر من دنبال عطر تایتانیک جاست کالمی هستم ممنون میشم کسی سراغ داشت خبر بده چند ساله دنبال این عطرم
سلام.
من اسم عطر رو سرچ کردم و عطری که دیدم، عکسی از فیلم تایتانیک روش بود، که مشخصه نمیتونه بطور قانونی اجازه کپی همچین عکسی رو روی عطرش داشته باشه پس احتمالا یک عطر کپی و غیر اصل هست.
احیانا این عطری که میگید، کپی یا مشابه عطر "جاست کال می مکسی" نیست؟ منظورم این عطر هست:
#مکس فکتور جاست کال می مکسی Just Call Me Maxi
عطر مکسی در بازار فراوون هست میتونید تست کنید ببینید آیا رایحه شون یکی هست یا نه.
بله . من این عطر را داشتم . یک عطر کارگاهی بود . شیشه اش شبیه به مکسی بود عینا و عبارت تایتانیک بر شیشه بود . رایحه ای خاص نداشت . درست مثل عطرهای باربرشاپی ی قدیمی اما بسیار معمولی . عطر جالبی نبود برای من بنابرین نمیدانم اصلا چه شد ! چون استفاده هم نکردم . و بین عطرهایم هم ندیدمش .
اگر با آن خاطره داشته اید پس بگردید دنبال اش هرچند بعید میدانم بیابید . ساااالها از نبودن اش میگذرد .
اما اگر خاطره ای برای شما ندارد فراموش اش کنید :)
بله . من این عطر را داشتم . یک عطر کارگاهی بود . شیشه اش شبیه به مکسی بود عینا و عبارت تایتانیک بر شیشه بود . رایحه ای خاص نداشت . درست مثل عطرهای باربرشاپی ی قدیمی اما بسیار معمولی . عطر جالبی نبود برای من بنابرین نمیدانم اصلا چه شد ! چون استفاده هم نکردم . و بین عطرهایم هم ندیدمش .
اگر با آن خاطره داشته اید پس بگردید دنبال اش هرچند بعید میدانم بیابید . ساااالها از نبودن اش میگذرد .
اما اگر خاطره ای برای شما ندارد فراموش اش کنید :)
ممنونم از پاسختون
ببخشید عطری که ماندگاری خوب و پخش بوی قابلی قبولی داشته باشه چی رو معرفی میکنید؟