Behzad habibi Behzad habibi
15
1399/09/18

كيفيت عطرهاي شركتي اماراتي

سلام دوستان خسته نباشيد به نظرتون بين عطرهاي اماراتي شركتي جانوين كيفيت بيشتري داره يا فرگرنس ورد ؟؟؟

پروانه پروانه
1400/11/27
در پاسخ به عادل اکبری :

سلام.

از نظر کیفیت اول ریو کالکشن هست، ولی ریو این روزها یکمی غیر منطقی گرون شده و زیاد خریدش نمیصرفه.

بعد برند fragrance world و بعد از اون با فاصله کمی جان وین قرار میگیره.

اون دوستایی که به لطف خدا وضع مالیشون انقدر خوبه که به عطرهای ارزون ما بیپولها میگن آشغال رو هم انشا الله خدا بر ثروتشون بیفزاید و این میل به تمسخر اقشار کمدرآمد جامعه رو در اونها از بین ببرد

انشا الله تعالی!

امضاء: عطردوست نابینا

موافقم 👌🏻

Kia Arian Kia Arian
1401/05/23

به نظر من برند کالکشن، ریو کالکشن، برندینی، اسکوپ و فرگرانس نزدیک هستند

در پاسخ به architect :

سلام. دوست عزیز کارای اماراتی رو خیلی نمیدونم اما یه برندی هست به نام کوبا پاریس که فرانسویه و یه سری عطرای ۳۵ میل ش تو بازار هست که تو بلژیک ساخته میشه و عجیب باکیفیتتهقیمتشون فک کنم حدودای ۷۰ هزارتومن هست ولی کیفیتش باورنکردنیه.

کوبا بلکش که مشابه بلک افغانه از همه مشابه های بلک افغان بهتره.

کوبا گرینش که شبیه اکوا بولگاریه از خود بولگاری واقعا و واقعا بهتره.

کوبا برزیلش هیچی کم از پرادالونا روسا نداره.

کوبا براونش بسیار شبیه مون بلان لجند نایت هست.

کوبا گلدش هم رایحه ای شبیه به وان ملیون داره اما واقعا بهتر از اونه.

به هیچ وجه به خاطر قیمتش به چشم خواری بهش ننگرید. البته نمونه های ۳۵ میل بلژبکی که تو سایت ها با یه سرچ ساده پیدا میشن.

معین عزیزم ، دوست گنج یاب ام سلامهای زیاد !

بله . من طرفدارتم و همیشه باهات موافق ام :) 

البته کوبا اورجینال هستن از پرفومز دس چامپز . نمیدونم چند تا شرکت اند و قاطی پاطی شدن یا همه از یک شرکت اند .

من خودم یک صد میل گرفتم از کوبا اورجینال بنام واینر که صفحه ای هم در عطرافشان دارد . البته امروز دیدم که خیلی عکس از این برند در عطرافشان هست . یارو گفت شبیه آونتوس هست . تست کردم و گفتم بجز چند ثانیه ی اول در تاپ نت شباهت دیگری نمیبینم . یک مشکل دیگه هم که دیدم این هست که سرعت اجرای نت ها بشدت بالاست ! یعنی بلافاصله میرن در پله ی دوم و بلافاصله میرن در پله ی پایه . ناگفته نماند میرن درست نیست و باید بگم میرفت ! چون فقط همینو تست کردم و وقت نداشتم مابقی رو تست کنم . صد میلِ واینر رو خریدم برای استفاده بجای فیکساتور .

صد میل هاشون مثل همون ۳۵ میلهاست که گفتی ؟ چون میدونم حرف بی تحقیق نمیزنی و من چشم بسته حرفهای تو رو ملاک کار قرار میدم . آقا اینقدر زیادند که من که گیج شدم :))

در پاسخ به architect :

سلام. دوست عزیز کارای اماراتی رو خیلی نمیدونم اما یه برندی هست به نام کوبا پاریس که فرانسویه و یه سری عطرای ۳۵ میل ش تو بازار هست که تو بلژیک ساخته میشه و عجیب باکیفیتتهقیمتشون فک کنم حدودای ۷۰ هزارتومن هست ولی کیفیتش باورنکردنیه.

کوبا بلکش که مشابه بلک افغانه از همه مشابه های بلک افغان بهتره.

کوبا گرینش که شبیه اکوا بولگاریه از خود بولگاری واقعا و واقعا بهتره.

کوبا برزیلش هیچی کم از پرادالونا روسا نداره.

کوبا براونش بسیار شبیه مون بلان لجند نایت هست.

کوبا گلدش هم رایحه ای شبیه به وان ملیون داره اما واقعا بهتر از اونه.

به هیچ وجه به خاطر قیمتش به چشم خواری بهش ننگرید. البته نمونه های ۳۵ میل بلژبکی که تو سایت ها با یه سرچ ساده پیدا میشن.

یادم رفت بگم معین جان که کوبا اورجینال گرین و گری هم داشت نسخ صد میل . و ساخت بلژیک هم هستند همانطور که گفتی . شاید همین واینر هم خوب باشه اما دید عیب جوی من رفته سراغ عیوب ! میدونم که نباید با آونتوس قیاس بشه . ضمنا موندگاریش روی پوست و لباس بسیار متفاوته ( بیش از تفاوت دیگر عطرها )

برخی نت ها روی لباس اجرا میشن اما روی پوست خیر که البته میتونه دلائل زیادی داشته باشه من جمله شیمی ی پوست یا دلایلی از ترکیبات عطر که البته این مورد سوال ام نیست .

ضمنا آیا شرکتی سراغ داری که اینترلود آمواژ رو به خوبی شبیه سازی کرده باشه و اقتصادی هم باشه ؟

[EDITED] 1401/05/23 21:51
آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟