سلام دوستان. عطرهایی که در بهار و مخصوصا عید استفاده میکنید چه عطرهایی هستن؟
سلام عزیزم بستگی داره توی کدوم مود باشم جان دل یا چند سالگیمو زیست میکنم
اخ که اگه برگردم به ۱۴-۱۵ سالگی عطر گوچی بلوم میزنم
اگه برگردم به ۱۷ سالگیم ورساچه برایت کریستال میزنم
اگه برگردم به ۲۱-۲۲ سالگی حتی توی بهار مموا امواج میزنم!!!!
اگه ۲۳ سالگی رو زندگی کنم به عطر امضای ۱۹-۲۰ سالگیم برمیگردم زن میزنم جان دل !
و اگه در نهایت عید امسال باشه
عید امسال ها؟ هنوز نمیدونم
احتمالا ماجدا بکلی میزنم ... شایدم امسال یه کار لیری حاصل ترکیب مولوکل و اینا تحویل اطرافیان بدم.
سلام عزیزم بستگی داره توی کدوم مود باشم جان دل یا چند سالگیمو زیست میکنم
اخ که اگه برگردم به ۱۴-۱۵ سالگی عطر گوچی بلوم میزنم
اگه برگردم به ۱۷ سالگیم ورساچه برایت کریستال میزنم
اگه برگردم به ۲۱-۲۲ سالگی حتی توی بهار مموا امواج میزنم!!!!
اگه ۲۳ سالگی رو زندگی کنم به عطر امضای ۱۹-۲۰ سالگیم برمیگردم زن میزنم جان دل !
و اگه در نهایت عید امسال باشه
عید امسال ها؟ هنوز نمیدونم
احتمالا ماجدا بکلی میزنم ... شایدم امسال یه کار لیری حاصل ترکیب مولوکل و اینا تحویل اطرافیان بدم.
متشکرم صبا جان
شما که خود استادی پرسلیقه اید سرکار خانم فیضی !
فرشتگان جوان سراپا معطر اند :)
اما چون میدانم دوستان جوان این صفحه را مرور میکنند عرض میکنم :
بهترین عطرها برای عید و ماه فروردین عطور شکوفه ای و سفید گل است به همراهی ی چای ( چه سبز چه سیاه )
خصوص و خصوص زنان باید حتما در این فصل معطر باشند در منزل .
منزل بسیااار مهمتر است از بیرون ازین خصوص .
غنچه ای که میشکفد ، شکوفه ای که عطر ( مهر ) میپراکند !
شما فرشتگان جوان خود بی اطلاعید که این مورد چه میکند با روح اطرافیانتان و چه تاثیر مستقیم و بسیاار بزرگی از همه حیث بر رفتار ، منش ، خلق و خو و از همه مهمتر : بر ثبت خاطرات شما در ذهن ایشان دارد !
این خاطره قرن ها زنده میماند و بازگو میشود و استناد میشود و باز از همه مهمتر : می آموزد و رهبری میکند !
در همه ی طول سال خصوص بهار و اخص تر : نوروز و عید که این سه سال ( امسال و دو سال بعد ) مزین است به ماه نزدیکی با خدای مهربانی ها !!
خاطره بسازید بر اطرافیانتان به ویژه فرزندانتان ! ایشان رسیوری بسیار قوی و هوشمند دارند !
عطرهای ملایم ، پرپخش ، ماندگاری ی کم ( که بتوانید مکرر شارژ کنید به تازه شدن و نو شدن ) ، گلهای سفید ملایم و شکوفه ای . پودری نباشد یا ضعیف باشد ازین باب بهتر است ، معتدل باشد و نه گرم ، حتی المقدور میوه ای نباشد یا ضعیف باشد ( نت های شکوفه ای نت هایی اند که رایحه ی گلی شان از میوه شان که در آینده تبدیل میشوند قویتر است سعنی بوی میوه شان را دارند لیک رایحه ی گلی شان قویتر است اجالتا )
خلاصه که :
با عطر ، نو شدن و زیبا شدن را به اطرافیان خصوص فرزندان که باید بیاموزند ، القا و پرورش دهید !
عطرها در این یک ماه مهمترین وظیفه را بر عهده دارند و انتخاب کننده و پوشنده ی آنها مهمترین چالش را بر انتخابی فکورانه !
و من فهمیدم که این پرسش چرا پرسیده شد به این دقت و به این هدف مهم !
آفرین و درود بر شما !
که خووووب آموخته اید که : عطر یعنی چه !
گلهای سفید و شکوفه ها ☺
بهترین اند در این یک ماه 😊
در این مهمترین امر عطربازی موفق باشید به یاری ی خدا
با ارادت
شما که خود استادی پرسلیقه اید سرکار خانم فیضی !
فرشتگان جوان سراپا معطر اند :)
اما چون میدانم دوستان جوان این صفحه را مرور میکنند عرض میکنم :
بهترین عطرها برای عید و ماه فروردین عطور شکوفه ای و سفید گل است به همراهی ی چای ( چه سبز چه سیاه )
خصوص و خصوص زنان باید حتما در این فصل معطر باشند در منزل .
منزل بسیااار مهمتر است از بیرون ازین خصوص .
غنچه ای که میشکفد ، شکوفه ای که عطر ( مهر ) میپراکند !
شما فرشتگان جوان خود بی اطلاعید که این مورد چه میکند با روح اطرافیانتان و چه تاثیر مستقیم و بسیاار بزرگی از همه حیث بر رفتار ، منش ، خلق و خو و از همه مهمتر : بر ثبت خاطرات شما در ذهن ایشان دارد !
این خاطره قرن ها زنده میماند و بازگو میشود و استناد میشود و باز از همه مهمتر : می آموزد و رهبری میکند !
در همه ی طول سال خصوص بهار و اخص تر : نوروز و عید که این سه سال ( امسال و دو سال بعد ) مزین است به ماه نزدیکی با خدای مهربانی ها !!
خاطره بسازید بر اطرافیانتان به ویژه فرزندانتان ! ایشان رسیوری بسیار قوی و هوشمند دارند !
عطرهای ملایم ، پرپخش ، ماندگاری ی کم ( که بتوانید مکرر شارژ کنید به تازه شدن و نو شدن ) ، گلهای سفید ملایم و شکوفه ای . پودری نباشد یا ضعیف باشد ازین باب بهتر است ، معتدل باشد و نه گرم ، حتی المقدور میوه ای نباشد یا ضعیف باشد ( نت های شکوفه ای نت هایی اند که رایحه ی گلی شان از میوه شان که در آینده تبدیل میشوند قویتر است سعنی بوی میوه شان را دارند لیک رایحه ی گلی شان قویتر است اجالتا )
خلاصه که :
با عطر ، نو شدن و زیبا شدن را به اطرافیان خصوص فرزندان که باید بیاموزند ، القا و پرورش دهید !
عطرها در این یک ماه مهمترین وظیفه را بر عهده دارند و انتخاب کننده و پوشنده ی آنها مهمترین چالش را بر انتخابی فکورانه !
و من فهمیدم که این پرسش چرا پرسیده شد به این دقت و به این هدف مهم !
آفرین و درود بر شما !
که خووووب آموخته اید که : عطر یعنی چه !
گلهای سفید و شکوفه ها ☺
بهترین اند در این یک ماه 😊
در این مهمترین امر عطربازی موفق باشید به یاری ی خدا
با ارادت
سلام و عرض ادب
سپاسگزار توصیف کامل شما هستم. دست آخر این چند روز عید کارنال فلاور رو پوشیدم. در خانه هم مون گرلن و لالیک لامور و در مواقع مهمانداری همان کارنال فلاور برام خوشایند بود .
از شما آموختم چطور عطرهای گلی بهترند برای بانوان.....
سلام فاطمه عزیز
من portrayal رو از آمواژ دارم استفاده می کنم این روزها و یه دکنت ده میل ازش دارم و واقعا دوسش دارم. ماری و سعید عزیز خیلی دقیق توصیفش کردند اگر خودت نداریش تو کلکسیونت. عاشق این ترکیب یاس و تنباکوی به قول ماری آلبالوییشم.
Moonlight in heaven رو هم استفاده می کنم که این رو حتی از پرتریل بیشتر دوست دارم البته الان که باز هوا سرد شد ترجیحم اینه که پرتریل رو بزنم چون مونلایت به نظرم تو هوای گرمتر جوابه. نت انبه اش محشره.
سلام و عرض ادب
سپاسگزار توصیف کامل شما هستم. دست آخر این چند روز عید کارنال فلاور رو پوشیدم. در خانه هم مون گرلن و لالیک لامور و در مواقع مهمانداری همان کارنال فلاور برام خوشایند بود .
از شما آموختم چطور عطرهای گلی بهترند برای بانوان.....
عرض ادب و سلام سرکار خانم فیضی
البته !
هرکس باید بوی خود دهد !
بانوان ، خصوص بانوانی چون شما باید بوی خود بیفشانند که همانا بوی گلهاست !
رنگها و بوهاشان با تغییر سن تغییر میکند .
هرچه جلو میرویم رنگ گلها ( و بویشان ) تیره تر و عمیق تر میشود !
منهای گلهای سفید و یاسی رنگ که عمومیت دارند بر همه ی سن ها .
اگر وارد این علم و آگاهی شوید به دقت ، در می یابید که بسیااار دقیق و موشکافانه تنظیم شده اند !
به ماهیت گلها و نوع گیاه آنها و مسئولیت آینده شان که دقت کنید آگاهی ها خواهید یافت تا مرز تجربه و شگفتی از رازهای خلقت خداوندی !
اینکه هر گل چرا روئید و چه خواهد شد در آتیه و چه مسئولیت بر دنیا دارد و چرا رنگ اش چنین انتخاب شد و رایحه اش چرا اینگونه است و به چه چیز تبدیل میشود پس از تکمیل به سوی کمال و چرا !!
راجع به هر گلی که میبویید ( چه در عطر و چه در طبیعت ) ریزبینانه دقت کنید ! شگفت زده خواهید شد پس از کشف رازهایش !
آنوقت هر گل را به دلیلی عمیق انتخاب خواهید کرد به پوشش !
و سپس خواهید دانست که چگونه هماهنگ کنید با هم و با پوشش و هارمونی رعایت خواهید کرد خود بخود و متعاقبا بازخوردهایی عجیب و متفاوت دریافت خواهید کرد که البته :
بازخورد برای شما مهم نخواهد بود آن هنگام بلکه شعفی عمیق ازینکه : چه یافتم و چه دقیق یافتم و چه لذتی دارد این :)
درودها بر شما که به دریافت هر هدیه که بر دیگران مسکوت و مخفی ست لایق اید :)
سلام خانم فیضی، من امروز باربری لندن زده بودم و توی خنکای بهار و قشنگیهای طبیعت دوستش داشتم 🌺
سلام فاطمه عزیز
من portrayal رو از آمواژ دارم استفاده می کنم این روزها و یه دکنت ده میل ازش دارم و واقعا دوسش دارم. ماری و سعید عزیز خیلی دقیق توصیفش کردند اگر خودت نداریش تو کلکسیونت. عاشق این ترکیب یاس و تنباکوی به قول ماری آلبالوییشم.
Moonlight in heaven رو هم استفاده می کنم که این رو حتی از پرتریل بیشتر دوست دارم البته الان که باز هوا سرد شد ترجیحم اینه که پرتریل رو بزنم چون مونلایت به نظرم تو هوای گرمتر جوابه. نت انبه اش محشره.
سلام پرنیان عزیز
دسترسی به پرتریل دارم یک بار هم تستش کردم اما سرسری گذشتم ازش. دوباره با دقت تستش خواهم کرد. از اونجا که عاشق بو و طعم انبه هستم حتما مون لایت رو هم پیدا میکنم . خیلی خیلی ممنونم که این عطرها رو معرفی کردی.
سلام خانم فیضی، من امروز باربری لندن زده بودم و توی خنکای بهار و قشنگیهای طبیعت دوستش داشتم 🌺
Amelie جان عزیزم. باربری لندن رو یک عطر خیلی خوشایند و خوش پوش میدونم . ممنونم حتما در هوای بهاری استفاده میکنم.
عرض ادب و سلام سرکار خانم فیضی
البته !
هرکس باید بوی خود دهد !
بانوان ، خصوص بانوانی چون شما باید بوی خود بیفشانند که همانا بوی گلهاست !
رنگها و بوهاشان با تغییر سن تغییر میکند .
هرچه جلو میرویم رنگ گلها ( و بویشان ) تیره تر و عمیق تر میشود !
منهای گلهای سفید و یاسی رنگ که عمومیت دارند بر همه ی سن ها .
اگر وارد این علم و آگاهی شوید به دقت ، در می یابید که بسیااار دقیق و موشکافانه تنظیم شده اند !
به ماهیت گلها و نوع گیاه آنها و مسئولیت آینده شان که دقت کنید آگاهی ها خواهید یافت تا مرز تجربه و شگفتی از رازهای خلقت خداوندی !
اینکه هر گل چرا روئید و چه خواهد شد در آتیه و چه مسئولیت بر دنیا دارد و چرا رنگ اش چنین انتخاب شد و رایحه اش چرا اینگونه است و به چه چیز تبدیل میشود پس از تکمیل به سوی کمال و چرا !!
راجع به هر گلی که میبویید ( چه در عطر و چه در طبیعت ) ریزبینانه دقت کنید ! شگفت زده خواهید شد پس از کشف رازهایش !
آنوقت هر گل را به دلیلی عمیق انتخاب خواهید کرد به پوشش !
و سپس خواهید دانست که چگونه هماهنگ کنید با هم و با پوشش و هارمونی رعایت خواهید کرد خود بخود و متعاقبا بازخوردهایی عجیب و متفاوت دریافت خواهید کرد که البته :
بازخورد برای شما مهم نخواهد بود آن هنگام بلکه شعفی عمیق ازینکه : چه یافتم و چه دقیق یافتم و چه لذتی دارد این :)
درودها بر شما که به دریافت هر هدیه که بر دیگران مسکوت و مخفی ست لایق اید :)
باز هم هزاران سپاس جناب سخی