مسیح و ما

دوستان همیشه عزیز ، حامی و قدردان ام
سلام ها و ارادت ها خدمت یکایک شما
در صورتیکه با این پیام از دل و رای موافقت حاصل است لطفا به صلاحدید به روش مقتضی حمایت فرمایید .
مدیریت دلسوز و خادم این خانه ی معطر و جمع بزرگ معطریون
با تقدیم گرمترین سلام ها و عرض تعظیم .
قدردانی ای خاضعانه به عرض تعظیم کمترین نشانه ای ست ازین حقیر بر بزرگواری های شما .
در خصوص تصمیم اخیر آن مقام محترم بر دوست دیرین این جمع بزرگ جناب آقای مسیح ، این حقیر ضمن عرض تسلیم بدلایل ذیل نسبت به تجدید نظر متمنی ی اقدامی مقتضی و بذل مهری شایسته ی آن مدیر بزرگوار ام :
- بر کفه های توزین عدالت کفه ی اقدامات شایسته به بذل مهر و دانش ایضا سواد ساکنین به محک شعور با تشرف به شعر از سوی نامبرده بر همگان به استناد سندهای مثبوت مندرج در صفحات معطر عطور که مسبوق به سابقه است چنان موزون است که حتی ازدیاد امتیازات منفی ای که بر شماره به سبقت فزاید در کفه ی مقابل ، هرگز توان حرکت بر شاقول میزان میسر نشود .
- بذل مهر موجبات اخذ و بسط دلها کند ، تعدد دوستداران مسیح در این خانه ی معطر خود گواه آن است و پاسخ مهر هماره مهر است خصوص از جانب بزرگان .
- دم مسیحایی هماره از سوی منتقدین و هوشیاران بر عمل مقابل ( منفی ) میچربد از آن رو که این دم موجبات اعمال شایسته ی دوستداران است و دقیقا این محک است که بایست از سوی بزرگواران ملاک رای و عمل واقع گردد .
- اینجانبان هماره بر رعیت بودن خویش و رعیت پروری ی جنابتان به بزرگواری معترف بوده ایم و رسم بزرگی همواره بزرگواری ست .
- آنچه بر ما دوستدارانِ مسیح و حضرتعالی ، پوشیده است به هر میزان که عمیق باشد عمیق تر از دوستی و خیرخواهی ی آن مدیر محترم نیست .
- جنابتان مستحضر است ارتباط عاطفی ی بین اعضای معطر محور این خانه ، که هماره بر مدار مهر میچرخند و گسستگی ی این زنجیر قطور به رای بی شک صالح و صادق آن مدیر ماهر موجبات عدم تعلق خاطر و رنجوری ی قلبهایی میگردد که این خانه و به طبع ، آن مدیر ِ با افتخار این خانه هماره بر حضور ایشان خرسند و لاطف است و ملطوف دوستداران .
به عبارتی ساده تر که بر دوستان جوانمان نیز مشهود باشد :
- تک تک اعضای این خانه بر شکوفایی ی آن سهیم و بر اشاعه ی معطریت او کوشایند و هماره لطف آنها بر یکدگر و بر این خانه ، بر مضرات ناخواسته ی ایشان میچربد . بی شک تعداد خیر هر کدام بر شماره ، بسیار بر ضرر ایشان پیشی دارد مگر حاسدان و این مهم میبایست از سوی آن مقام محترم به توزین عدالت مد نظر باشد با خط کش مهر و عطوفت و متعاقب به توزیع . ایضا غیبت هر دوست موجبات خسران و رنجش قلب های سایرین است و بذر نا امیدی و خمودگی میپاشد که بی شک برداشتی چندین برابری خواهد داشت به مضارع .
مدیر ما بر بزرگواری شهیر است چه در بین اعضای ما خانواده ی خود و چه مابین دیگر مدیران رقیب ، ازین رو طمع لطف و بنده نوازی از آن مقام محترم طمعی خام نیست بلکه تفکر شده و پخته است .
تزریق شادی با گذشت و بزرگواری ی آن جناب موجبات مسرت همگان است که همه ی اندیشمندان این خانه از اهالی ی معطر مهر و عطوفت و دانش اند .
اینجانبان بدینوسیله تقاضای مهر و بزرگواری از مقام محترمی داریم که این طمع بر وی نه تنها گران نیست که به این صفت موصوف است .
آنچه شما میدانید و ما نمیدانیم ، با تذکری اکید به پایانی موکد به مهر اگر ختم شود موجبات شادی و سرور همه ی دوستداران ایشان که پرشمار نیز هستند خداراشکر فراهم گردد انشاله .
دوری از دوستان هماره موجبات خسران است و این خانه به دوستی هایش زیبا و معطر و شهیر است .
انشاله همین رویه ادامه یابد به یاری خدا ، توسط آن مدیریت محترم و دوستان کوشا :)
پیشاپیش بر بزرگواری ی جنابتان سپاس ها داریم .
با عرض ارادت و لبخند
دوستداران شما ، این سقف ما و مسیح 😊

nazanin nazanin
1401/12/24
در پاسخ به کامبیز سخی :

هر مشکلی دو رو دارد پرنیان عزیزم

و در هر مشکلی خیری نهفته است .

شاید خیر ، همان کمک و همدلی ی دوستان باشد تا دوستی ها محکم تر و عمیق تر گردد .

شاید باید برخی مطالبی ببینند و بشنوند تا بهتر قضاوت کنند .

شاید باید برخی موارد روشن تر شود بر ما .

خلاصه که الخیرو فی ما وقع .

خدا از ما بهتر میداند و ما هم تسلیم ایم و هم راضی .

در هر اتفاقی خیرها نهفته است .

و اما دوستان ما می آیند که هر کس که اهل دل باشد و اهل مهر ، نمیتواند جمع دوستان را رها کند و اگر کسی دوستان خود رها کند پس اهل دوستی و دوستداری و مهر نبوده است و البته که دوستان ما چنین نیستند .

خلاصه که ما در کنار هم به مهر خوشیم و یاد ایشان زنده میداریم در دل تا انشاله حاضر شوند هر کدام که ما را دوست دارند .

دوستی ، ذیقیمت است و عقلا و اهل دلان آن را به بهایی اندک نفروشند .

همچون خود عزیزت که رفتی و برگشتی به خیر ☺

عزیز مایی خانم مهربان . فرشته هایی اینجایند که شاید فقط من تعدادشان را بدانم که دقت زیاااد کرده ام بر هر کدام 😊 که خود نیز از آنهایی 😊 برخی خاموش اند و هیچ نمیگویند لیک امواجشان همه جای خانه پخش است و رسیور قوی میخواهد به دریافت و شناسایی 😁

خلاصه که در کنار هم ایم به مهر و شادی انشاله تا دوستان فرشته خویمان پر تعداد و افزون شوند بلطف خدا .

ارادت های زیاد سرکار خانم پرنیان

سلام آقای سخی عزیز:)

من ذاتا در بعضی مسائل عجولم و نبود عزیزانم اینجا باعث پریشونی من شده بود. اما انقدر صبر و آرامش می باره از نوشته های شما که به وجود من هم ورود کرده و دل گرمی بوده برای من. همینطور که برای بقیه ی عزیزانم بوده. میخواستم بگم مرسی واقعا که هستید و پدری می کنید و درس می دید به همگی ما. شما یکی از فرشتگان پر نور و پر از مهر این خونه اید. عجیب و غریب دوستتون دارم:)🌻

خداوند حافظ شما باشه همیشه:) نعمتید:)

[EDITED] 1401/12/24 21:05
پرنیان پرنیان
1401/12/24
در پاسخ به کامبیز سخی :

هر مشکلی دو رو دارد پرنیان عزیزم

و در هر مشکلی خیری نهفته است .

شاید خیر ، همان کمک و همدلی ی دوستان باشد تا دوستی ها محکم تر و عمیق تر گردد .

شاید باید برخی مطالبی ببینند و بشنوند تا بهتر قضاوت کنند .

شاید باید برخی موارد روشن تر شود بر ما .

خلاصه که الخیرو فی ما وقع .

خدا از ما بهتر میداند و ما هم تسلیم ایم و هم راضی .

در هر اتفاقی خیرها نهفته است .

و اما دوستان ما می آیند که هر کس که اهل دل باشد و اهل مهر ، نمیتواند جمع دوستان را رها کند و اگر کسی دوستان خود رها کند پس اهل دوستی و دوستداری و مهر نبوده است و البته که دوستان ما چنین نیستند .

خلاصه که ما در کنار هم به مهر خوشیم و یاد ایشان زنده میداریم در دل تا انشاله حاضر شوند هر کدام که ما را دوست دارند .

دوستی ، ذیقیمت است و عقلا و اهل دلان آن را به بهایی اندک نفروشند .

همچون خود عزیزت که رفتی و برگشتی به خیر ☺

عزیز مایی خانم مهربان . فرشته هایی اینجایند که شاید فقط من تعدادشان را بدانم که دقت زیاااد کرده ام بر هر کدام 😊 که خود نیز از آنهایی 😊 برخی خاموش اند و هیچ نمیگویند لیک امواجشان همه جای خانه پخش است و رسیور قوی میخواهد به دریافت و شناسایی 😁

خلاصه که در کنار هم ایم به مهر و شادی انشاله تا دوستان فرشته خویمان پر تعداد و افزون شوند بلطف خدا .

ارادت های زیاد سرکار خانم پرنیان

کامبیز جانم

اردت های بسیار از جانب این حقیر و این که عزیز همه ما هستی ای خوب ترین خوبان و ما هم همچنان چشم به راه رفقامونیم که برگردند و  همون جور که از الطاف بقیه رفقا بهره مند میشیم این روزها، از الطاف اونها هم امیدوارم که بهره مند بشیم. 

پی نوشت: کامبیز جان تو خیلی پارسی رو پاس میداری و زیبا می نویسی و من خیلی دوست دارم مثل خودت با خودت حرف بزنم ولی دایره لغاتم در حد دایره لغات دانلد ترامپ در انگلیسی هست و مغزم برای اون چار خط  به سی پی یو سوزی  افتاد خدا شاهده. پاینده باد ایران و ایرانیانی مثل خودت. ماچ ها 

در پاسخ به nazanin :

سلام آقای سخی عزیز:)

من ذاتا در بعضی مسائل عجولم و نبود عزیزانم اینجا باعث پریشونی من شده بود. اما انقدر صبر و آرامش می باره از نوشته های شما که به وجود من هم ورود کرده و دل گرمی بوده برای من. همینطور که برای بقیه ی عزیزانم بوده. میخواستم بگم مرسی واقعا که هستید و پدری می کنید و درس می دید به همگی ما. شما یکی از فرشتگان پر نور و پر از مهر این خونه اید. عجیب و غریب دوستتون دارم:)🌻

خداوند حافظ شما باشه همیشه:) نعمتید:)

نازنین عزیزم

دلیل اش این است که من هم دوست ترین دارم شما را و این از قاعده ی دل به دل راه دارد هویداست ☺

نه فقط من که بسیاری از دوستان پرسواد ما در این خانه معتقدند که تو فراتری از سن ات ! و بابت این مهم تبریکی زیاااد طلبکاری 😊

بی شک آینده ای روشن در انتظار توست انشاله .

آرزوی موفقیت ها دارم بر تو در تمامی ی عرصه های زندگی که شکی در توانایی های تو نیست بر هوشیاران .

انشاله درخشنده باشی بر همه ی ما درین خانه چون همیشه 

ارادت ها 😊

در پاسخ به پرنیان :

کامبیز جانم

اردت های بسیار از جانب این حقیر و این که عزیز همه ما هستی ای خوب ترین خوبان و ما هم همچنان چشم به راه رفقامونیم که برگردند و  همون جور که از الطاف بقیه رفقا بهره مند میشیم این روزها، از الطاف اونها هم امیدوارم که بهره مند بشیم. 

پی نوشت: کامبیز جان تو خیلی پارسی رو پاس میداری و زیبا می نویسی و من خیلی دوست دارم مثل خودت با خودت حرف بزنم ولی دایره لغاتم در حد دایره لغات دانلد ترامپ در انگلیسی هست و مغزم برای اون چار خط  به سی پی یو سوزی  افتاد خدا شاهده. پاینده باد ایران و ایرانیانی مثل خودت. ماچ ها 

پرنیان عزیزم

ما کلمات ات را با دل میشنویم و بر جان ترجمه میکنیم 😊

اتفاقا بسیار هم توانایی در زبان پارسی .

من درک میکنم سعی تو را در این مهم . چندی پیش به سرکار خانم شکیلا میلانی گفتم شما که توانایید در زبان فارسی پس قدرت خود نمایش دهید در این مهم و سعی کنید بیشتر از کلمات فارسی استفاده کنید در برابر انگلیسی . ایشان نیز خانمی پرشعور و پرتوان است ، با لبخند و احترام بر ما منت گذاشت و چنین کرد .

لیک در مورد شما درک میکنم فرمایشی که فرمودید را ! کاملا مشخص است که تلاش میکنید بر انجام این کار و بسیار هم موفقید و بی شک به سرعت موفق تر نیز خواهید بود .

من نیز آسان نمینویسم برای شما به همین دلیل 😁

عطرافشان تنها یک سود ندارد بلکه بیشمار سودها که هر کس به توان خود بهره ها برچیند ازین خان ( سفره ) ی گسترده به مهر 😊

مهمترین چیز در مورد تو این است که دوستداشتنی هستی بسیاااار ☺

و از خدا ممنونیم که تو اینجایی ، در کنار فرشتگان دیگر این خانه . خداراشکر که تعدادتان روزافزون است حال آنکه همه میدانند که کمیاب اید در جهان .

ارادت ها 😊

در پاسخ به پرنیان :

کامبیز جانم

سلام پرنیان جان. دل من هم خیلی ماچ ها خواست یهویی.

بیزحمت چندتایی هم برای من بفرست تا  اندکی قرار بگیرم😊

چقدر نوشته هات انرژی داره خانم. لایک طلایی🌟

nazanin nazanin
1401/12/24
در پاسخ به کامبیز سخی :

نازنین عزیزم

دلیل اش این است که من هم دوست ترین دارم شما را و این از قاعده ی دل به دل راه دارد هویداست ☺

نه فقط من که بسیاری از دوستان پرسواد ما در این خانه معتقدند که تو فراتری از سن ات ! و بابت این مهم تبریکی زیاااد طلبکاری 😊

بی شک آینده ای روشن در انتظار توست انشاله .

آرزوی موفقیت ها دارم بر تو در تمامی ی عرصه های زندگی که شکی در توانایی های تو نیست بر هوشیاران .

انشاله درخشنده باشی بر همه ی ما درین خانه چون همیشه 

ارادت ها 😊

همگی عزیزانم خیلی لطف دارن به من واقعا.

شما خیلی خیلی لطف و محبت دارید:) ممنونم از دعای زیبای شما:) و خدارو شکر از این بابت.

نیازمند دعای شما بوده ام و هستم همیشه چرا که میدونم روحتون به خداوند نزدیکه و بی شک خداوند نگاه خاصی به شما داره🌹سلامت باشید همیشه:)

محسن محسن
1401/12/24

اینقدر همه تون خوبید رفقا که دل گرمه به وجودتون...

این آهنگ، تقدیم به تک تکتون 👇

M.R. Shajarian & Seventh Soul - AzaL

گوگل کنید و گوش کنید 

😘ها

nazanin nazanin
1401/12/24
در پاسخ به محسن :

گوگل کنید و گوش کنید 

😘ها

سلام آقای محسن. به به. رفتم sound cloud گوش دادم و چقدر حال خوب کن بود.

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند:)) به به! به به!

مرسی کلی🌺

در پاسخ به محسن :

گوگل کنید و گوش کنید 

😘ها

بله محسن جان

جادوی مهر افسونگر است و قدرتمند ترین !

این دنیای عظیم که عظمت اش در اذهان ما هرگز نمیگنجد سراسر بر مدار مهر میگردد !

مهر همیشه پیروز است . حتی یک نمونه در کل خاطرات همه ی ما بر خلاف اش مصداق ندارد !

وقتی زنجیر مهر بین دو قلب قفل میشود تمام مردم دنیا توان پاره کردن اش ندارند !

این قدرت جادویی ی مهر است .

و چقدر ساده و آسان است ! چقدر آسان !

بخدا که بی مهری هزاران بار سخت تر است انجام اش !

باید به برخی که خود و اطرافیان را خسته میکنند با بی مهری گفت :

صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را

خوبی چه بدی داشت که یک بار نکردی ؟؟

حال آنکه ما مزدها دریافت کنیم به اجر خوبی ها ولی ضررها میبریم خود و اطرافیانمان با بدی که هزاران بار سخت تر است !

خدا آنقدر دوست دارد مهر را که گفته " حداقل " ده بار بیشتر تلافی کنم ! حداقل اش ده بار است و حداکثر اش را فقط خود میداند :)

عطر سراسر مهر است . حاضر است بر تن ما بمیرد لیک بر ما شادی و لذت هدیه کند . عطربازی که این ساده را نیاموزد عطرباز نیست و عطر حرام کن است !

شنیده اید میگویند : بوی انسانیت ! عطر مهر !

پس انسانیت و مهر ارتباط نزدیک و معنی دار دارند با عطر !

برخی عطرها بر تن برخی زار میزنند ! آنقدر فراری اند از تن ایشان که پخشی انفجاری دارند از عجله بر فرار !!

خیلی از دوستان ما خیر ندارند که کاربرد عطر در آنطرف چیست و استفاده از آن چگونه و برای چیست !!

عطر از مهمترین نعمات خداست و هرکه روزانه با عطر سروکار دارد بسیار نزدیک است بر مهر و خدا و اگر با این فاصله ی اندک باز هم نبیند ، نشنود و درک نکند باید فهمید که چه دل تاریکی دارد که این همه نور اطرافش آن سیاهی ی عمیق را روشن نکند !!

این خانه مجمع فرشتگان است و دیوها بسرعت خود را بروز و هویدا میکنند .

میلیونها سال است خوبی بر بدی پیروز است و این قانون همچون روز روشن است :)

ارادت ها

nazanin nazanin
1401/12/24
در پاسخ به محسن :

گوگل کنید و گوش کنید 

😘ها

راستی همین بیت از شعر حافظ تحت تاثیر این رباعی از خیام بوده:

اجرام که ساکنان این ایوان اند

اسباب تردد خردمندان اند:)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی