مسیح و ما

دوستان همیشه عزیز ، حامی و قدردان ام
سلام ها و ارادت ها خدمت یکایک شما
در صورتیکه با این پیام از دل و رای موافقت حاصل است لطفا به صلاحدید به روش مقتضی حمایت فرمایید .
مدیریت دلسوز و خادم این خانه ی معطر و جمع بزرگ معطریون
با تقدیم گرمترین سلام ها و عرض تعظیم .
قدردانی ای خاضعانه به عرض تعظیم کمترین نشانه ای ست ازین حقیر بر بزرگواری های شما .
در خصوص تصمیم اخیر آن مقام محترم بر دوست دیرین این جمع بزرگ جناب آقای مسیح ، این حقیر ضمن عرض تسلیم بدلایل ذیل نسبت به تجدید نظر متمنی ی اقدامی مقتضی و بذل مهری شایسته ی آن مدیر بزرگوار ام :
- بر کفه های توزین عدالت کفه ی اقدامات شایسته به بذل مهر و دانش ایضا سواد ساکنین به محک شعور با تشرف به شعر از سوی نامبرده بر همگان به استناد سندهای مثبوت مندرج در صفحات معطر عطور که مسبوق به سابقه است چنان موزون است که حتی ازدیاد امتیازات منفی ای که بر شماره به سبقت فزاید در کفه ی مقابل ، هرگز توان حرکت بر شاقول میزان میسر نشود .
- بذل مهر موجبات اخذ و بسط دلها کند ، تعدد دوستداران مسیح در این خانه ی معطر خود گواه آن است و پاسخ مهر هماره مهر است خصوص از جانب بزرگان .
- دم مسیحایی هماره از سوی منتقدین و هوشیاران بر عمل مقابل ( منفی ) میچربد از آن رو که این دم موجبات اعمال شایسته ی دوستداران است و دقیقا این محک است که بایست از سوی بزرگواران ملاک رای و عمل واقع گردد .
- اینجانبان هماره بر رعیت بودن خویش و رعیت پروری ی جنابتان به بزرگواری معترف بوده ایم و رسم بزرگی همواره بزرگواری ست .
- آنچه بر ما دوستدارانِ مسیح و حضرتعالی ، پوشیده است به هر میزان که عمیق باشد عمیق تر از دوستی و خیرخواهی ی آن مدیر محترم نیست .
- جنابتان مستحضر است ارتباط عاطفی ی بین اعضای معطر محور این خانه ، که هماره بر مدار مهر میچرخند و گسستگی ی این زنجیر قطور به رای بی شک صالح و صادق آن مدیر ماهر موجبات عدم تعلق خاطر و رنجوری ی قلبهایی میگردد که این خانه و به طبع ، آن مدیر ِ با افتخار این خانه هماره بر حضور ایشان خرسند و لاطف است و ملطوف دوستداران .
به عبارتی ساده تر که بر دوستان جوانمان نیز مشهود باشد :
- تک تک اعضای این خانه بر شکوفایی ی آن سهیم و بر اشاعه ی معطریت او کوشایند و هماره لطف آنها بر یکدگر و بر این خانه ، بر مضرات ناخواسته ی ایشان میچربد . بی شک تعداد خیر هر کدام بر شماره ، بسیار بر ضرر ایشان پیشی دارد مگر حاسدان و این مهم میبایست از سوی آن مقام محترم به توزین عدالت مد نظر باشد با خط کش مهر و عطوفت و متعاقب به توزیع . ایضا غیبت هر دوست موجبات خسران و رنجش قلب های سایرین است و بذر نا امیدی و خمودگی میپاشد که بی شک برداشتی چندین برابری خواهد داشت به مضارع .
مدیر ما بر بزرگواری شهیر است چه در بین اعضای ما خانواده ی خود و چه مابین دیگر مدیران رقیب ، ازین رو طمع لطف و بنده نوازی از آن مقام محترم طمعی خام نیست بلکه تفکر شده و پخته است .
تزریق شادی با گذشت و بزرگواری ی آن جناب موجبات مسرت همگان است که همه ی اندیشمندان این خانه از اهالی ی معطر مهر و عطوفت و دانش اند .
اینجانبان بدینوسیله تقاضای مهر و بزرگواری از مقام محترمی داریم که این طمع بر وی نه تنها گران نیست که به این صفت موصوف است .
آنچه شما میدانید و ما نمیدانیم ، با تذکری اکید به پایانی موکد به مهر اگر ختم شود موجبات شادی و سرور همه ی دوستداران ایشان که پرشمار نیز هستند خداراشکر فراهم گردد انشاله .
دوری از دوستان هماره موجبات خسران است و این خانه به دوستی هایش زیبا و معطر و شهیر است .
انشاله همین رویه ادامه یابد به یاری خدا ، توسط آن مدیریت محترم و دوستان کوشا :)
پیشاپیش بر بزرگواری ی جنابتان سپاس ها داریم .
با عرض ارادت و لبخند
دوستداران شما ، این سقف ما و مسیح 😊

پرنیان پرنیان
1402/01/08
در پاسخ به کامبیز سخی :

پرنیان عزیزم

آدما جایی ان که باید باشن

آدما جایی میرن که باید برن

این قانون کلیه ! یهنی برای حیوانات و گیاهان و سیارات و آنچه درونشان هست و ستاره ها و کائنات و... همه صدق میکنه !

اون باید بره جایی که باید باشه و تو باید بمونی در جایی که باید باشی .

چون دوستت دارم بگذار یه کشف بسیااااار مهم ام رو بهت بگم :

خدا ، به محضیکه ببینه و بفهمه که کسی رو بیشتر از اون دوست داری یا بیشتر از اون بهش وابسته شدی بلافاصله ازت دورش میکنه !! این کار رو برای چه کسانی میکنه ؟ برای اونهایی که خییییلی دوستشون داره ! برای بقیه نه تنها بی تفاوته بلکه علائق اطرافشون رو بیشتر هم میکنه !!

فقط به عشق خدا فضانوردی کن :) میفهمی که چه میگم :) اونوقت تفاوت مزه اش رو حس کن :)

نگو ای داد که دارم تنها میشم ! نگو ای داد که علاقه ام رو ازم دور کردن ( عشق فرق میکنه در این قاعده ! ) بگو خداراشکر که نزدیکتر میشم به خدا و زمان بیشتری برای با او بودن دارم .

حسودی ی خدا دلچسب و گواراست :)

اما داستان عشق ( مادر به فرزند و دلداران نسبت به هم ) متفاوت است که قاعده ی خود دارد و هدیه ی مخصوص خداست برای اهل دلان . عشق و قواعدش منحصر بفرد است .

دری بسته میشود ، دری باز ! ماموریت کسی بر تو تمام میشود و دیگری آغاز !

هیچگاه شکایت نکن که شکایت کار هوشیاران و آنانی که فهمیده اند و دریافته اند نیست ! چشمهایت را باز کن و بگو آماده ام که ببینم اندیشه ی جدید را !

چون عقاب از بالا ببین! شکارچی باش :)

با چشمهای تیز و نافذ ! در عین انتقال آرامش و مهربانی :)

شاد باش و بدان آنچه بر تو اتفاق می افتد در دلش شادی نهفته است و تو لایق آنی !

کامبیز جانم 

چون عقابی بر فراز این برهوت در حال پروازم، ببینم کجا دری باز میشه یا دری به تخته ای می خوره شکاری پیدا بشه فرود بیام شکارش کنم. :)))  دیدی ملت شکارچی و دغل باز و مثلا خیلی زرنگ رو؟ گرگهای وال استریت رو در ایران و در جهان؟ من از همونام. 

نه ولی جداً، big Lebowski رو فکر کنم فیلمش رو دیدی. من خود dude هستم. ورژن زنش. بی خیالی طی می کنم تا جایی که بتونم و حس شوخ طبعیم رو حفظ می کنم. بخوانید طنز سیاه. یک کم هم دِمُده شده متاسفانه. من کلا دِمُده م. شکایت زیاد نمی کنم. آبدیده م من. فک کن یه بوکسور featherweight مسخره باشی که فقط فرار بلدی با تایسِن بندازنت تو رینگ. آبدیده میشی.

کامبیز جان یه چیزی رو درگوشی بهت بگم که همه بشنون؟ من آتئیستم. کی نیست؟ ها؟ تو جزو خاصانی. 

nazanin nazanin
1402/01/09
در پاسخ به کامبیز سخی :

نازنین عزیزم

اگر تونستی یک چیز ، تنها یک چیز یا یک کار یا یک انتظار بیخود رو به من نشون بدی جایزه داری :)

توقعی داشتی و برایش تلاش کردی . فکر میکنی به او نرسیده ای ؟؟ و همه ی تلاشت بیهوده بوده ؟؟

کاش ما مثل اجنه بُعد زمان نداشتیم اونوقت میبردمت به زمانی که ببینی تلاشی که کردی به ثمر نشسته !

آقا ما صبور نیستیم ! دراز میکشیم و پا میکوبیم بر زمین که یالاااا همین الان میخوام زود میخوام :)))

من که میگم تلاش ما به حساب مسیح واریز شده و در تاریخ سررسید چک ، آن را دریافت خواهد کرد .

فقط کاش متوجه شود که این مبلغ از کجا آمد و توسط چه کسانی واریز شد و مقدار و عاقبت و سرانجامش چه میزان است !

دیدت را وسیع کن دختر ! از بالا بنگر ! و دقیق شو و ریز ببین ! نه چون دیگران ! همانطور که باید ! همانطور که عده ای بسیاااار قلیل ، میبینند ! آنطور ببین :)

انرژی در این دنیا نابود نمیشود بلکه از صورتی به صورت دیگر تبدیل میشود ! خودت در ذهن مرتبطش کن با چیزی که گفتم و خودت کشفش کن !

موفق باشی در دانش و ببین نادیدنی ها را 😊

رفتار بچه گونه ی من رو ببخشید. میدونم:) اون زمانی که ناراحت میشم نباید صحبتی بکنم چون بعدش پشیمونی میمونه برام. و نه مغزم درست کار میکنه و نه دیگه جزئیات به چشمم میاد و این عیب خیلی بدیه که در من وجود داره. متاسفم.

خب، بعد از گذشت زمان و فرا رسیدن وقتش اکانت ایشون باز میشه. من متوجه شدم. اما حالا خودشون کلا قصد بازگشت ندارن. با خودم گفتم وقتی خب خودش قرار نیست بیاد پس انتظارت هم بیهوده بوده.

من اصلاح می کنم خودم رو حتما. همینطور صبور بودن رو تقویت می کنم در خودم. و قبول دارم من صبرم پایینه. اینطوری نبودم اما..

مرسی که به من تذکر می دید. من از این بابت خوشحال شدم و میشم🌹

پرنیان پرنیان
1402/01/09

چند جمله از کتاب the tropic of capricorn مينويسم براتون عزیزانم. ببخشید واقعا که بدون ترجمه دارم تقدیم تون می کنم ولی معتقدم بهترین ترجمه ها نیز مزخرفند. رفتم یه سر رو سایت دیدم فضاش رو دوست ندارم و گفتم بیام اینجا دو خط واستون بنویسم

Everybody around me was a failure, or if not a failure, ridiculous. Especially the successful ones. The successful ones bored me to tears. 

:))) بله، عرضم به حضورتون كه 

Relentless spirits, but not adventurous ones 

Agonizing spirits incapable of living in the present 

Disgraceful cowards, all of them, myself included 

For there is only one great adventure and that is inward towards the self and for that, time, nor space nor even deeds matter.

«اصالت» رو هم به لیست بالا بیفزایید به همین لیست تایم و سپیس و دیدز . اصالت عطر رو عرض نمی کنم. «اصالت» با معنای خیلی وسیعترش که گاهی می تونه تنه به تنه KKK بزنه و دو تا جنگ جهانی راه بندازه و یه بچه نسل کشی راه بندازه این وری اون وری. اصالته دیگه. نه زلزله می تونه بلرزونتش، نه سیل می تونه بشورتش، نه کاترینا می تونه ریشه کنش کنه. لامصب ریشه هاش خیلی قوی تر از این حرفاست. ریشه در ذات apish بشر داره. من عاشق primatology هستم.

من اسم کارن رو هم دوست دارم خیلی به kkk مياد.

در پاسخ به پرنیان :

کامبیز جانم 

چون عقابی بر فراز این برهوت در حال پروازم، ببینم کجا دری باز میشه یا دری به تخته ای می خوره شکاری پیدا بشه فرود بیام شکارش کنم. :)))  دیدی ملت شکارچی و دغل باز و مثلا خیلی زرنگ رو؟ گرگهای وال استریت رو در ایران و در جهان؟ من از همونام. 

نه ولی جداً، big Lebowski رو فکر کنم فیلمش رو دیدی. من خود dude هستم. ورژن زنش. بی خیالی طی می کنم تا جایی که بتونم و حس شوخ طبعیم رو حفظ می کنم. بخوانید طنز سیاه. یک کم هم دِمُده شده متاسفانه. من کلا دِمُده م. شکایت زیاد نمی کنم. آبدیده م من. فک کن یه بوکسور featherweight مسخره باشی که فقط فرار بلدی با تایسِن بندازنت تو رینگ. آبدیده میشی.

کامبیز جان یه چیزی رو درگوشی بهت بگم که همه بشنون؟ من آتئیستم. کی نیست؟ ها؟ تو جزو خاصانی. 

خب :) پرنیان عزیزم

آتئیست بودن موضوصی شخصی ست برای هر کس . اینکه تا کدامین زمان ادامه دارد به او وابسته است . اتفاقا برادر من کامران نیز اینگونه است . چهار سال کوچکتر از من است . مثل خودت خوب است :)

آتئیست بودن یک جا میتواند مضر باشد : آنجایی که به دیگران ضرر وارد شود . یعنی همان : بی خدا باش و هرچه خواهی کن !

اما زمانی که بهترین انسانها باشی این مورد یک مورد کاملا شخصی و خصوصی میشود بین تو و او ! کسی ذیضرر نیست از این عقیده و البته که خدا بخشنده ی بزرگوار است .

برای خنده ، تفنن یا حتی ایرادگیری هم که شده برنامه ی زندگی پس از زندگی را تماشا کن . الان سری ی چهارم است . سری های پیش اش را از طریق سروش تهیه کن . هر روز ساعت پنج و نیم عصر و تکرار آن فکر کنم ساعت یک ظهر است و یک تکرار دیگر هم دارد . شبکه ی ۴ سیمای ایران .

بخدا وقتی که پیدایش میکنی دیگر نه چیزی میبینی نه میشنوی نه میخواهی نه اصلا برایت اهمیتی دارد ! هیچ چیز نمیخواهی جز او ! لذتها میبری !

و از همه مهمتر :

معجزه ها میبینی به چشم ! حتی برخی را خودت باور نمیکنی برسد به دیگران :)

برخی ها آتئیست اند لیک از هر با ایمانی موءمن تر اند !  برخی سیمشان وصل است و خود هم خبر ندارند !

اینکه چه زمانی تغییر کنی به او مربوط است اما چیزی که من دیده ام این است : تو از بسیاری از مدعیون به او نزدیکتری :)

خواهی دید اش ! به وقت اش . منظورم رفتن نیست . قبل از آن تو لایقی به دیدار ! شک ندارم :)

در پاسخ به nazanin :

رفتار بچه گونه ی من رو ببخشید. میدونم:) اون زمانی که ناراحت میشم نباید صحبتی بکنم چون بعدش پشیمونی میمونه برام. و نه مغزم درست کار میکنه و نه دیگه جزئیات به چشمم میاد و این عیب خیلی بدیه که در من وجود داره. متاسفم.

خب، بعد از گذشت زمان و فرا رسیدن وقتش اکانت ایشون باز میشه. من متوجه شدم. اما حالا خودشون کلا قصد بازگشت ندارن. با خودم گفتم وقتی خب خودش قرار نیست بیاد پس انتظارت هم بیهوده بوده.

من اصلاح می کنم خودم رو حتما. همینطور صبور بودن رو تقویت می کنم در خودم. و قبول دارم من صبرم پایینه. اینطوری نبودم اما..

مرسی که به من تذکر می دید. من از این بابت خوشحال شدم و میشم🌹

تو به واقع از سن ات بزرگتری !

در پاسخ به پرنیان :

کامبیز جانم 

یه چیز یادم رفت ☺

منظورم از شکار این بود :

همچون عقاب زوم کن بر رازهای این دنیا و آنچه نادیدنی ست و ناشنیدنی ، مستور و مبهم و مخفی را شکار کن !

در اینگونه موارد تیزبین و ریزبین باش :)

این با شاد بودن و در لحظه زندگی کردن و خوش گذراندن منافاتی ندارد بلکه در موازات همان است 😊

در پاسخ به حامدبی :

سلام استاد بخاطر قلم زیبایتان خیلی ارام میشیم . بنده هم بخاطر اخرین امیدهایی که دارم منتظر پیام شما هستم . 

حامد عزیز

خداراشکر و سلام

چشم و به دیده ی منت

پرنیان پرنیان
1402/01/09
در پاسخ به کامبیز سخی :

یه چیز یادم رفت ☺

منظورم از شکار این بود :

همچون عقاب زوم کن بر رازهای این دنیا و آنچه نادیدنی ست و ناشنیدنی ، مستور و مبهم و مخفی را شکار کن !

در اینگونه موارد تیزبین و ریزبین باش :)

این با شاد بودن و در لحظه زندگی کردن و خوش گذراندن منافاتی ندارد بلکه در موازات همان است 😊

کامبیز جان بودم تیزبین، اون رو در ارتباط با یه چیز دیگه گفتم. البته تقصیر من هست یه مشت چیز در هم برهم دارم میگم که ممکنه خیلی سو تفاهم ایجاد کنه. یه ذره stream of conscioysnous طور دارم روایت می کنم.یه ذره فرامتنی بهش نگاه کنی درست میشع گمونم. من منظور تو رو فهمیدم و خیلی خوب. 

nazanin nazanin
1402/01/09
در پاسخ به پرنیان :

چند جمله از کتاب the tropic of capricorn مينويسم براتون عزیزانم. ببخشید واقعا که بدون ترجمه دارم تقدیم تون می کنم ولی معتقدم بهترین ترجمه ها نیز مزخرفند. رفتم یه سر رو سایت دیدم فضاش رو دوست ندارم و گفتم بیام اینجا دو خط واستون بنویسم

Everybody around me was a failure, or if not a failure, ridiculous. Especially the successful ones. The successful ones bored me to tears. 

:))) بله، عرضم به حضورتون كه 

Relentless spirits, but not adventurous ones 

Agonizing spirits incapable of living in the present 

Disgraceful cowards, all of them, myself included 

For there is only one great adventure and that is inward towards the self and for that, time, nor space nor even deeds matter.

«اصالت» رو هم به لیست بالا بیفزایید به همین لیست تایم و سپیس و دیدز . اصالت عطر رو عرض نمی کنم. «اصالت» با معنای خیلی وسیعترش که گاهی می تونه تنه به تنه KKK بزنه و دو تا جنگ جهانی راه بندازه و یه بچه نسل کشی راه بندازه این وری اون وری. اصالته دیگه. نه زلزله می تونه بلرزونتش، نه سیل می تونه بشورتش، نه کاترینا می تونه ریشه کنش کنه. لامصب ریشه هاش خیلی قوی تر از این حرفاست. ریشه در ذات apish بشر داره. من عاشق primatology هستم.

من اسم کارن رو هم دوست دارم خیلی به kkk مياد.

زودیَک ساین شما کپریکورنه؟ :) 

با آقای سخی خیلی موافقم. شما روح سبک بالی دارید و به قول آقای سخی سیمتون وصله:)

من همیشه وقتی عکس های شمارو می دیدم یا نوشته های شمارو می خوندم به خودم می گفتم چقدر مَشتیه پرنیان:)) 

آرزوی بهترین هارو دارم براتون و همچنین دیدار شمارو. موقعیتش فراهم بشه در اولین فرصت میام پیش شما:)

آقای سخی دست بوس شما هستم و شرمنده:)

[EDITED] 1402/01/10 02:12
nazanin nazanin
1402/01/09
در پاسخ به کامبیز سخی :

تو به واقع از سن ات بزرگتری !

آقای سخی دلیل اینکه من خیلی خوشحال میشم از تذکراتی که می شنوم، اینه که اینارو از سر محبت و لطف خدا به خودم میبینم.

من روی حرف هایی که دیگران به من میزنن دقت میکنم. خصوصا تذکراتی که بهم داده میشه. معتقدم خداوند هر انسانی رو وسیله ای قرار میده برای شخص من یا هر فرد دیگه ای، تا ریزه کاری ها و نا آگاهی ها برطرف بشه. و این لطف خداوند واقعا مختص به تمامی انسان هاست. هم منِ خطاکار و هم افراد خیلی خوب:) 

مرسی بازم که این موهبت رو از هیج کدوم از ماها دریغ نمی کنید🌹

پی نوشت: یه عیب دیگه از خودمو بگم؟:) من انسانی ام که نسیان بهم گاهی اوقات غلبه میکنه و فراموش می کنم خیلی چیزارو، باز هم موقع ناراحتی. و این خودش منشا بزرگی میتونه باشه برای صبر نداشتن من. هرچند انسان، هم خانواده است با نسیان ولی خیلی ها هم هستن آقای سخی مثل خود شما که مدام یک سری موارد رو با خودشون مرور میکنن و همین باعث ایجاد ثبات میشه در آدم. چیزی که من بعضی جاها از دستم در میره، البته بازم خداروشکر زود به خودم میام و به قول خانم پرنیان قرار نیست بی پول بمونم:))) زیاده گویی کردم ببخشید، ولی خب خیلی کیف میکنم شخصی مثل شما به من تذکر میده:) لذت بردن ام سبب پرحرفی ام میشه همیشه

دوستتون دارم؛)🌹

[EDITED] 1402/01/10 10:54
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟