دوستان همیشه عزیز ، حامی و قدردان ام
سلام ها و ارادت ها خدمت یکایک شما
در صورتیکه با این پیام از دل و رای موافقت حاصل است لطفا به صلاحدید به روش مقتضی حمایت فرمایید .
مدیریت دلسوز و خادم این خانه ی معطر و جمع بزرگ معطریون
با تقدیم گرمترین سلام ها و عرض تعظیم .
قدردانی ای خاضعانه به عرض تعظیم کمترین نشانه ای ست ازین حقیر بر بزرگواری های شما .
در خصوص تصمیم اخیر آن مقام محترم بر دوست دیرین این جمع بزرگ جناب آقای مسیح ، این حقیر ضمن عرض تسلیم بدلایل ذیل نسبت به تجدید نظر متمنی ی اقدامی مقتضی و بذل مهری شایسته ی آن مدیر بزرگوار ام :
- بر کفه های توزین عدالت کفه ی اقدامات شایسته به بذل مهر و دانش ایضا سواد ساکنین به محک شعور با تشرف به شعر از سوی نامبرده بر همگان به استناد سندهای مثبوت مندرج در صفحات معطر عطور که مسبوق به سابقه است چنان موزون است که حتی ازدیاد امتیازات منفی ای که بر شماره به سبقت فزاید در کفه ی مقابل ، هرگز توان حرکت بر شاقول میزان میسر نشود .
- بذل مهر موجبات اخذ و بسط دلها کند ، تعدد دوستداران مسیح در این خانه ی معطر خود گواه آن است و پاسخ مهر هماره مهر است خصوص از جانب بزرگان .
- دم مسیحایی هماره از سوی منتقدین و هوشیاران بر عمل مقابل ( منفی ) میچربد از آن رو که این دم موجبات اعمال شایسته ی دوستداران است و دقیقا این محک است که بایست از سوی بزرگواران ملاک رای و عمل واقع گردد .
- اینجانبان هماره بر رعیت بودن خویش و رعیت پروری ی جنابتان به بزرگواری معترف بوده ایم و رسم بزرگی همواره بزرگواری ست .
- آنچه بر ما دوستدارانِ مسیح و حضرتعالی ، پوشیده است به هر میزان که عمیق باشد عمیق تر از دوستی و خیرخواهی ی آن مدیر محترم نیست .
- جنابتان مستحضر است ارتباط عاطفی ی بین اعضای معطر محور این خانه ، که هماره بر مدار مهر میچرخند و گسستگی ی این زنجیر قطور به رای بی شک صالح و صادق آن مدیر ماهر موجبات عدم تعلق خاطر و رنجوری ی قلبهایی میگردد که این خانه و به طبع ، آن مدیر ِ با افتخار این خانه هماره بر حضور ایشان خرسند و لاطف است و ملطوف دوستداران .
به عبارتی ساده تر که بر دوستان جوانمان نیز مشهود باشد :
- تک تک اعضای این خانه بر شکوفایی ی آن سهیم و بر اشاعه ی معطریت او کوشایند و هماره لطف آنها بر یکدگر و بر این خانه ، بر مضرات ناخواسته ی ایشان میچربد . بی شک تعداد خیر هر کدام بر شماره ، بسیار بر ضرر ایشان پیشی دارد مگر حاسدان و این مهم میبایست از سوی آن مقام محترم به توزین عدالت مد نظر باشد با خط کش مهر و عطوفت و متعاقب به توزیع . ایضا غیبت هر دوست موجبات خسران و رنجش قلب های سایرین است و بذر نا امیدی و خمودگی میپاشد که بی شک برداشتی چندین برابری خواهد داشت به مضارع .
مدیر ما بر بزرگواری شهیر است چه در بین اعضای ما خانواده ی خود و چه مابین دیگر مدیران رقیب ، ازین رو طمع لطف و بنده نوازی از آن مقام محترم طمعی خام نیست بلکه تفکر شده و پخته است .
تزریق شادی با گذشت و بزرگواری ی آن جناب موجبات مسرت همگان است که همه ی اندیشمندان این خانه از اهالی ی معطر مهر و عطوفت و دانش اند .
اینجانبان بدینوسیله تقاضای مهر و بزرگواری از مقام محترمی داریم که این طمع بر وی نه تنها گران نیست که به این صفت موصوف است .
آنچه شما میدانید و ما نمیدانیم ، با تذکری اکید به پایانی موکد به مهر اگر ختم شود موجبات شادی و سرور همه ی دوستداران ایشان که پرشمار نیز هستند خداراشکر فراهم گردد انشاله .
دوری از دوستان هماره موجبات خسران است و این خانه به دوستی هایش زیبا و معطر و شهیر است .
انشاله همین رویه ادامه یابد به یاری خدا ، توسط آن مدیریت محترم و دوستان کوشا :)
پیشاپیش بر بزرگواری ی جنابتان سپاس ها داریم .
با عرض ارادت و لبخند
دوستداران شما ، این سقف ما و مسیح 😊
عزیز منی تو دختر اهل دل !
آنهایی که دوستان تو را از تو میگیرند ، دوستانشان از ایشان گرفته میشود !
دنیا بر تعادل و توازن است .
ضمنا از مدیر عزیزمان هم میخواهم به این پیام بسیار مهم شما تفکر بسیار کند !
برخی اوقات گذشت ( در جای درست خود ) معجزه ها کند و کفه ی برداشت ِ دقیقا همان محصولی را که میخواسته بارها و بارها سنگین تر کند !
یعنی چنان نتیجه میدهد که حذف نخواهد توانست بدهد !
برخی اوقات فکر میکردم کاری اشتباه است ( عقل و سیاست ام این میگفت ) اما بخاطر بندگان خاص خدا ایضا خود ِخدا معکوس اش را انجام میدادم . یعنی کاری که عقل میگفت صد در صد اشتباه است . سپس چه میشد ؟
در کمال ناباوری نتیجه ای حاصل میشد بارها و بارها بهتر از نتیجه ی قبل ! در حالیکه همه راضی بودند و خودم راضی تر از همه شدم !!
بخدا معامله با خدا پرسودترین است !
آزمایش کنید و تجربه کنید :)
آقای سخی خدا بهتر از هر کسی میدونه تو دلم ما آدما چیه و با خبره از نیت واقعی ما:) برای همینه کسی مثل شما که همیشه خیر میخواد برای دیگران، همیشه هم تحت حفاظت و نگاه خداونده:)
راستی من متوجه نشدم، اکانت خانم پرنیان بلاک شده؟
چون مدیر گفتن خیلی ها بلاک شدن اما خب در پروفایل خانم پرنیان نزده بود <بسته شده>، بعد که شما نوشتید این بار سر خانم پرنیان شکست، شک کردم به این مسئله.. اخه چیزی هم نگفتن که..
آقای سخی خدا بهتر از هر کسی میدونه تو دلم ما آدما چیه و با خبره از نیت واقعی ما:) برای همینه کسی مثل شما که همیشه خیر میخواد برای دیگران، همیشه هم تحت حفاظت و نگاه خداونده:)
راستی من متوجه نشدم، اکانت خانم پرنیان بلاک شده؟
چون مدیر گفتن خیلی ها بلاک شدن اما خب در پروفایل خانم پرنیان نزده بود <بسته شده>، بعد که شما نوشتید این بار سر خانم پرنیان شکست، شک کردم به این مسئله.. اخه چیزی هم نگفتن که..
بله نازنین عزیزم .
راجع به خانم پرنیان هم ، اطلاع دقیق ندارم . حدس میزنم . و از شرایط نیز اینگونه بر می آید .
امید که اشتباه کرده باشم .
و بله . موافق ام . کسی که از خود یا دوستی ، در برابر حمله ی شخصی دفاع میکند مستحق مجازات نیست . این عین عدالت است که شخص واکنش نشان دهد . کسی که شروع بحث میکند ، مستحق تنبیه است .
انشاله که حدسم نادرست است .
بله نازنین عزیزم .
راجع به خانم پرنیان هم ، اطلاع دقیق ندارم . حدس میزنم . و از شرایط نیز اینگونه بر می آید .
امید که اشتباه کرده باشم .
و بله . موافق ام . کسی که از خود یا دوستی ، در برابر حمله ی شخصی دفاع میکند مستحق مجازات نیست . این عین عدالت است که شخص واکنش نشان دهد . کسی که شروع بحث میکند ، مستحق تنبیه است .
انشاله که حدسم نادرست است .
:( من واقعا امیدوارم اینطور نشده باشه. مستحق چنین چیزی نبودن خانم پرنیان.
بله و حالا شروع بحث یک طرف، اون شخص خیلی راحت تهمت زد و از کلماتی مثل شیاد و لاس زدن و غیره استفاده کرد..
آقای سخی اون روز به خودم می گفتم: نگاه کن مثل قارچ سمی اون وسط درومد و زد نابود کرد همه چیز رو:)..
:( من واقعا امیدوارم اینطور نشده باشه. مستحق چنین چیزی نبودن خانم پرنیان.
بله و حالا شروع بحث یک طرف، اون شخص خیلی راحت تهمت زد و از کلماتی مثل شیاد و لاس زدن و غیره استفاده کرد..
آقای سخی اون روز به خودم می گفتم: نگاه کن مثل قارچ سمی اون وسط درومد و زد نابود کرد همه چیز رو:)..
البته چون بار اول بوده ایضا شروع کننده نبوده ، احتمالا سریع آزاد بشه !
زندان جای مردهاست :)
پرنیان هم که یک پا مرد بود برای خودش !
هم بند مسیح شده :) بند سیاسیون مسلح :) مسلح به کلمات ! کلماتی تیز تر از تیغ ! اما چون جرمش کوچکتر بوده و سابقه نداشته زود آزاد میشه انشاله :)
سلام آقای سخی نازنین🌹
بر خلاف میل همیشگی ام دیگه نمیتونم اینجا بمونم. سکوت کنم بهتره، خودتون بهتر از هر شخص دیگه ای میدونید چه خبره اوضاع:) دل زده شدم! دلم واقعا کنده شد از اینجا با دیدن همچین رفتارهایی!
بگذریم آقای سخی
من میام. میام زیر همین سقفی که شما درستش کردید:) ولی فقط همین جا! زیر سقف مسیح و ما.. بریدم واقعا!
آقای اسعدی متاسفم از بابت چنین رفتاری!
خانم مونا عزیز منید:) شما و تک تک عکس های زیباتون رو عمیقا دوست دارم.
آقا محسن باز هم ممنون از محبتتون:) به قول آقای مسیح هنر شما دیگه نیاز به تعریف نداره:) speechless :)
من همینجا یه گوشه نشستم ها:) فکر نکنید تنهاتون گذاشتم:) آدم از فرشته ها که دوری نمیکنه:)🌹
دوست دار همگی شما هستم:)
سلام آقای سخی نازنین🌹
بر خلاف میل همیشگی ام دیگه نمیتونم اینجا بمونم. سکوت کنم بهتره، خودتون بهتر از هر شخص دیگه ای میدونید چه خبره اوضاع:) دل زده شدم! دلم واقعا کنده شد از اینجا با دیدن همچین رفتارهایی!
بگذریم آقای سخی
من میام. میام زیر همین سقفی که شما درستش کردید:) ولی فقط همین جا! زیر سقف مسیح و ما.. بریدم واقعا!
آقا محسن باز هم ممنون از محبتتون:) به قول آقای مسیح هنر شما دیگه نیاز به تعریف نداره:) speechless :)
من همینجا یه گوشه نشستم ها:) فکر نکنید تنهاتون گذاشتم:) آدم از فرشته ها که دوری نمیکنه:)🌹
ناراحت نباش عزیز من :)
این کاملا طبیعی ست . دنیا را کوچک کن به اندازه ی عطرافشان و بیاور در عطرافشان ! آنوقت همه چیز را درک میکنی !
باید در سکوت کامل بنشینی و سپس :
روح جدا کنی چون پرنده و
همه را یک به یک ببین !
از آن بالا ، از مدیر و پرسنل عطرافشان
سپس برو به قعر
و یک اتفاق را لحظه ی شروع تماشا کن
بالای سر هر یک بایست و قضاوت ، واکنش ، نگاه و گفتارش را درک کن !
نور و تاریکی ی هر یک را ببین !
اینجا یادت باشد : ممکن است یک نور زمانی کوچک شود و به قعر تاریکی سقوط کند ! پس بر او خرده نگیر ! صبر کن ! احتمال خروج دارد .
بالای سر یک به یک حاضر شو .
اینگونه دو چیز بر تو روشن میشود :
دلائل و از آن مهمتر ، مقام ها !
یادت باشد انسانها گوناگون اند . درجات دارند . و این درجات بسیار بیش از آنکه اختصاص یابد ، کسب میشود !!
بالای سر برخی خواهی خندید و برخی تو را به تفکر میبرند و برخی تو را غمگین خواهند کرد . لیک فقط تماشا کن ، قضاوت نکن !
خب ، اولا : این بزرگترین ، مهمترین و اعلاترین هدیه ی من به توست ! اگر شماره ات را داشتم بر گوشی ات میفرستادم اما سپس فکر کردم شاید خیرش در این است که کسانی دیگر نیز ببینند . دوم : نیاز به تمرین بسیار دارد . اینکار را انجام بده ( تمرین ، تمرین ، تمرین )
در انتها در سالهای بعد دو اتفاق بر تو می افتد : همینطور که نشسته ای بر تمامی ی اطرافت مشرفی و دیوارها بر تو مانع نیست . دوم : اتفاقها پیش از وقوع بر تو الهام میشود زیرا از بُعد زمان خارج میشوی ( در آن لحطات )
اما عواقب دارد : تنها و گوشه گیر میشوی . لذائذ دنیا تو را سیر نمیکند برایت حقیر و کوچک میشوند پس فاصله میگیری .
یک چیز را هییییچوقت فراموش نکن : دنیا خیلی بزرگ و عجیب است اما !! اگر " بزرگ " شوی کوچک میشود ! و در سیطره ی تو " قرار " میگیرد ! این " قرار " را در دو مفهوم معنی کن !
این پیام را بنویس بر کاغذ و بردار . هر بار بخوان و فکر کن . خودش تو را رهنمایی میکند به اجرا .
سالهای بعد ، پیش از شروع ِاتفاقات ، آنها را میبینی با جزئیات نفرات ! اول لبخند میزنی . سپس متعجب میشوی از واکنش برخی افراد .
یک چیز هم درب گوش ات بگویم : برخی افعال من اینجا باعث تعجب و شاید مخالفت برخی افراد حتی هوشیاران است . منظورم عطرها نیست بلکه نفرات ! زمانیکه بعد از سالها مسلط شدی خواهی خواند دوباره و واکنش ات لبخند خواهد بود بر این عمل ! که چطور یک مورد ، مدتها پیشتر ، روشن میشود !! به روشی که گفتم !
ضمنا : از تمسخر ناراحت نشو ! آنها درجه ی تو را بالاتر میبرند !
این راز هدیه به تو ! شاید تا ساااالها بعد هزاران نفر بخوانند اما رهروان هوشیار انگشت شمار اند :)
دنیا بزرگتر و عجیبتر است از چیزی که میبینی !
ازین پنجره بگذر :)
سلام آقای سخی نازنین🌹
بگذریم آقای سخی
یک چیز مهم یادم رفت !
دنیا ترتیب دارد ! تاریکی اولویت دارد چون آغاز است !
پس : از تاریکی نترس ! هر زمان تاریکی اتفاق افتاد بدان که نور بدنبال دارد و هرچه عظیم تر باشد تاریکی ، نور گسترده تر است !
هوشیاران ( ِ مسلط ) ابتدا از تاریکی لذت میبرند ( نقاط تاریک را بر تو نمایان میکند ) سپس انتظار نور میکشند که خواهد آمد به دنبال .
مثال کوچک اش درین خانه : اولین تاریکی بر من مدتی پس از ورود بود . دو سال طول کشید !! سپس نوری بسیار بزرگتر تزریق شد !
حال دوباره تاریک شد ؟ صبور باش :) نور بعدی عظیم تر است :))
این مثال این خانه بود تازه ! اگر مثالهای خودم را برایت بگویم تا مدتها نخواهی توانست خارج شوی از تفکرش !!
و تو که ایرانی هستی باید اهورا و مزدا را بیش از همه بشناسی !
مطالعه ، فیلم ، نتیجه ی تحقیق دیگران ، جستجو جستجو ، تحقیق و در انتها تفکر !
وقت ات را اینگونه بگذران . رها کن این نقاط تاریک را . درگیر تاریکی نشو فقط یک زمان : وقتی خودت در تاریکی واقع شدی آنوقت بر دلیل کنجکاوی کن تا بر نور آینده وقوف کنی و سپس نور را به سمت خود راهنمایی کن !
میدانم این حرفها برای الان ات زود است . بنویس و بردار تا وقتش :)
اجالتا برای الان : از تاریکی فرار نکن ! بلکه به سمتش برو ! چرا ؟ ذینفع نور خواهی شد !!
این هم یک راز دیگر :) امروز روز توست :))
و خوشا بحال مدیر ما که بر همه چیز محیط است :)
سلام نازنین خانم
من چند روز پیش دیدم پرنیان خانم توی سایت دستریز ت.ی...تو
چندتا کامنت گذاشتن،از نوع نگارش و اینکه درمورد timothy treadwell شخصیت "گریزلی من" نوشتن فهمیدم خودشونن
گفتم شاید بخواین در ارتباط باشین باهاشون
ناراحت نباش عزیز من :)
این کاملا طبیعی ست . دنیا را کوچک کن به اندازه ی عطرافشان و بیاور در عطرافشان ! آنوقت همه چیز را درک میکنی !
باید در سکوت کامل بنشینی و سپس :
روح جدا کنی چون پرنده و
همه را یک به یک ببین !
از آن بالا ، از مدیر و پرسنل عطرافشان
سپس برو به قعر
و یک اتفاق را لحظه ی شروع تماشا کن
بالای سر هر یک بایست و قضاوت ، واکنش ، نگاه و گفتارش را درک کن !
نور و تاریکی ی هر یک را ببین !
اینجا یادت باشد : ممکن است یک نور زمانی کوچک شود و به قعر تاریکی سقوط کند ! پس بر او خرده نگیر ! صبر کن ! احتمال خروج دارد .
بالای سر یک به یک حاضر شو .
اینگونه دو چیز بر تو روشن میشود :
دلائل و از آن مهمتر ، مقام ها !
یادت باشد انسانها گوناگون اند . درجات دارند . و این درجات بسیار بیش از آنکه اختصاص یابد ، کسب میشود !!
بالای سر برخی خواهی خندید و برخی تو را به تفکر میبرند و برخی تو را غمگین خواهند کرد . لیک فقط تماشا کن ، قضاوت نکن !
خب ، اولا : این بزرگترین ، مهمترین و اعلاترین هدیه ی من به توست ! اگر شماره ات را داشتم بر گوشی ات میفرستادم اما سپس فکر کردم شاید خیرش در این است که کسانی دیگر نیز ببینند . دوم : نیاز به تمرین بسیار دارد . اینکار را انجام بده ( تمرین ، تمرین ، تمرین )
در انتها در سالهای بعد دو اتفاق بر تو می افتد : همینطور که نشسته ای بر تمامی ی اطرافت مشرفی و دیوارها بر تو مانع نیست . دوم : اتفاقها پیش از وقوع بر تو الهام میشود زیرا از بُعد زمان خارج میشوی ( در آن لحطات )
اما عواقب دارد : تنها و گوشه گیر میشوی . لذائذ دنیا تو را سیر نمیکند برایت حقیر و کوچک میشوند پس فاصله میگیری .
یک چیز را هییییچوقت فراموش نکن : دنیا خیلی بزرگ و عجیب است اما !! اگر " بزرگ " شوی کوچک میشود ! و در سیطره ی تو " قرار " میگیرد ! این " قرار " را در دو مفهوم معنی کن !
این پیام را بنویس بر کاغذ و بردار . هر بار بخوان و فکر کن . خودش تو را رهنمایی میکند به اجرا .
سالهای بعد ، پیش از شروع ِاتفاقات ، آنها را میبینی با جزئیات نفرات ! اول لبخند میزنی . سپس متعجب میشوی از واکنش برخی افراد .
یک چیز هم درب گوش ات بگویم : برخی افعال من اینجا باعث تعجب و شاید مخالفت برخی افراد حتی هوشیاران است . منظورم عطرها نیست بلکه نفرات ! زمانیکه بعد از سالها مسلط شدی خواهی خواند دوباره و واکنش ات لبخند خواهد بود بر این عمل ! که چطور یک مورد ، مدتها پیشتر ، روشن میشود !! به روشی که گفتم !
ضمنا : از تمسخر ناراحت نشو ! آنها درجه ی تو را بالاتر میبرند !
این راز هدیه به تو ! شاید تا ساااالها بعد هزاران نفر بخوانند اما رهروان هوشیار انگشت شمار اند :)
دنیا بزرگتر و عجیبتر است از چیزی که میبینی !
ازین پنجره بگذر :)
از نو سلام. بله آقای سخی، کوچک شده ی دنیایی که در اون هستیم میشه عطرافشان. اینجا رنگ و بوی دیگه ای داشت اما. به همین علت من و خیلی از عزیزان به اینجا میومدیم. خود من، اونقدری که اینجا میومدم و لذت میبردم و مینوشتم، در هیچ مکان دیگه ای و حتی در کنار دوستام و جمع های دیگه ابدا اون لذت رو دریافت نمی کردم. باتری خالی میکردم زود:) حالا اینجا هم میرم بخش نظرات اصلا انرژیم گرفته میشه. دلم برای آقای اسعدی سوخت با چنین رفتاری که باهاشون شد. ایشون روحیه ی بسیار لطیف و احساساتی دارند و به راحتی دلشون رو شکستند..
بعضی ها با افراد لَج هستن انگار. لجبازی های کودکانه و رفتار های عجیب و غریب و چه بسا زشتی دیدم اینجا. و نتونستم سکوت کنم..
مچکرم از شما آقای سخی:) و خداروشکر که من درسی آموختم:) چی از این بهتر:)
و بله:) مدیر محترم بسیار دانا و هوشیار هستند. خداوند حفظشون کنه:)
و اینکه نمی مونم در تاریکی و زیر همین سقف هستم:))
سلام نازنین خانم
من چند روز پیش دیدم پرنیان خانم توی سایت دستریز ت.ی...تو
چندتا کامنت گذاشتن،از نوع نگارش و اینکه درمورد timothy treadwell شخصیت "گریزلی من" نوشتن فهمیدم خودشونن
گفتم شاید بخواین در ارتباط باشین باهاشون
سلام آقا کاوه
پرنیان. خ درسته؟:) رفتم الان چک کردم سایت رو.
اره خودشونن:) سلطان رفته اون طرف پس:)
مرسی کلی؛)