مسیح و ما

دوستان همیشه عزیز ، حامی و قدردان ام
سلام ها و ارادت ها خدمت یکایک شما
در صورتیکه با این پیام از دل و رای موافقت حاصل است لطفا به صلاحدید به روش مقتضی حمایت فرمایید .
مدیریت دلسوز و خادم این خانه ی معطر و جمع بزرگ معطریون
با تقدیم گرمترین سلام ها و عرض تعظیم .
قدردانی ای خاضعانه به عرض تعظیم کمترین نشانه ای ست ازین حقیر بر بزرگواری های شما .
در خصوص تصمیم اخیر آن مقام محترم بر دوست دیرین این جمع بزرگ جناب آقای مسیح ، این حقیر ضمن عرض تسلیم بدلایل ذیل نسبت به تجدید نظر متمنی ی اقدامی مقتضی و بذل مهری شایسته ی آن مدیر بزرگوار ام :
- بر کفه های توزین عدالت کفه ی اقدامات شایسته به بذل مهر و دانش ایضا سواد ساکنین به محک شعور با تشرف به شعر از سوی نامبرده بر همگان به استناد سندهای مثبوت مندرج در صفحات معطر عطور که مسبوق به سابقه است چنان موزون است که حتی ازدیاد امتیازات منفی ای که بر شماره به سبقت فزاید در کفه ی مقابل ، هرگز توان حرکت بر شاقول میزان میسر نشود .
- بذل مهر موجبات اخذ و بسط دلها کند ، تعدد دوستداران مسیح در این خانه ی معطر خود گواه آن است و پاسخ مهر هماره مهر است خصوص از جانب بزرگان .
- دم مسیحایی هماره از سوی منتقدین و هوشیاران بر عمل مقابل ( منفی ) میچربد از آن رو که این دم موجبات اعمال شایسته ی دوستداران است و دقیقا این محک است که بایست از سوی بزرگواران ملاک رای و عمل واقع گردد .
- اینجانبان هماره بر رعیت بودن خویش و رعیت پروری ی جنابتان به بزرگواری معترف بوده ایم و رسم بزرگی همواره بزرگواری ست .
- آنچه بر ما دوستدارانِ مسیح و حضرتعالی ، پوشیده است به هر میزان که عمیق باشد عمیق تر از دوستی و خیرخواهی ی آن مدیر محترم نیست .
- جنابتان مستحضر است ارتباط عاطفی ی بین اعضای معطر محور این خانه ، که هماره بر مدار مهر میچرخند و گسستگی ی این زنجیر قطور به رای بی شک صالح و صادق آن مدیر ماهر موجبات عدم تعلق خاطر و رنجوری ی قلبهایی میگردد که این خانه و به طبع ، آن مدیر ِ با افتخار این خانه هماره بر حضور ایشان خرسند و لاطف است و ملطوف دوستداران .
به عبارتی ساده تر که بر دوستان جوانمان نیز مشهود باشد :
- تک تک اعضای این خانه بر شکوفایی ی آن سهیم و بر اشاعه ی معطریت او کوشایند و هماره لطف آنها بر یکدگر و بر این خانه ، بر مضرات ناخواسته ی ایشان میچربد . بی شک تعداد خیر هر کدام بر شماره ، بسیار بر ضرر ایشان پیشی دارد مگر حاسدان و این مهم میبایست از سوی آن مقام محترم به توزین عدالت مد نظر باشد با خط کش مهر و عطوفت و متعاقب به توزیع . ایضا غیبت هر دوست موجبات خسران و رنجش قلب های سایرین است و بذر نا امیدی و خمودگی میپاشد که بی شک برداشتی چندین برابری خواهد داشت به مضارع .
مدیر ما بر بزرگواری شهیر است چه در بین اعضای ما خانواده ی خود و چه مابین دیگر مدیران رقیب ، ازین رو طمع لطف و بنده نوازی از آن مقام محترم طمعی خام نیست بلکه تفکر شده و پخته است .
تزریق شادی با گذشت و بزرگواری ی آن جناب موجبات مسرت همگان است که همه ی اندیشمندان این خانه از اهالی ی معطر مهر و عطوفت و دانش اند .
اینجانبان بدینوسیله تقاضای مهر و بزرگواری از مقام محترمی داریم که این طمع بر وی نه تنها گران نیست که به این صفت موصوف است .
آنچه شما میدانید و ما نمیدانیم ، با تذکری اکید به پایانی موکد به مهر اگر ختم شود موجبات شادی و سرور همه ی دوستداران ایشان که پرشمار نیز هستند خداراشکر فراهم گردد انشاله .
دوری از دوستان هماره موجبات خسران است و این خانه به دوستی هایش زیبا و معطر و شهیر است .
انشاله همین رویه ادامه یابد به یاری خدا ، توسط آن مدیریت محترم و دوستان کوشا :)
پیشاپیش بر بزرگواری ی جنابتان سپاس ها داریم .
با عرض ارادت و لبخند
دوستداران شما ، این سقف ما و مسیح 😊

من نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده کاش همه برگردین دوستان 

پرنیان عزیز من احساس ناراحتی میکنم از اینکه درست کلام تو رو در ابتدا متوجه نشدم از اینکه موجب شدم با اون کج فهمی بقیه هم دچار این حالت بشن و بعد یه سری کامنتایی اینجا خطابت نوشته شه که بهت احساس خوبی نده. 

من به اندازه سهم خودم ازت معذرت میخام 

و خوشحالم در فرصتی که داشتم قبل از رفتنت به واسطه ی تاپیک عمو کامبیز کهربان با تو صحبت کردم و همه چی رفع شد حداقل برای من 

امروز به یادت پرنیان بلک فانتوم رو بوییدم و در بابش چند خطی نوشتم

نمیدونم این پیام رو میبینی یا نه 

امیدوارم برگردی 

nazanin nazanin
1401/12/13
در پاسخ به Someone Out There Saba :

پرنیان عزیز من احساس ناراحتی میکنم از اینکه درست کلام تو رو در ابتدا متوجه نشدم از اینکه موجب شدم با اون کج فهمی بقیه هم دچار این حالت بشن و بعد یه سری کامنتایی اینجا خطابت نوشته شه که بهت احساس خوبی نده. 

و خوشحالم در فرصتی که داشتم قبل از رفتنت به واسطه ی تاپیک عمو کامبیز کهربان با تو صحبت کردم و همه چی رفع شد حداقل برای من 

امیدوارم برگردی 

ای صبا گر بگذری بر کوی مهرافشان دوست
یار ما را گو سلامی، دل همیشه یاد اوست..

:):

امیدوارم برگردی 

داستان رفتن پرنیان عجیب است برای من !

غیبت اش متفاوت است با دیگران که انتظار میکشند !

من که نه فهمیدم چه شد و نه درک میکنم غیبت و دلائل اش را !!

امید که سلامت باشد و شاد 😊

در پاسخ به nazanin :

ای صبا گر بگذری بر کوی مهرافشان دوست
یار ما را گو سلامی، دل همیشه یاد اوست..

:):

عمو سخی یاد صحبتات راجب عدالت افتادم 

میگفتی اونایی که میخان برن می مونن اونایی که میخان بمونن میرن 

من میخاستم برم از اینجا نازنین هم ولی موندیم 

هانی پرنیان میخاستند بمونند و رفتند. 

گاهی فک میکنم دوستانمون خوانندگان خاموشی هستند که به خصوص برای نوشتن از بلک فانتوم این حس رو داشتم و عجیب که این عطر بوی مرگ میده راست میگفت پرنیان راجبش 

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم ❤️.... 

دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا 

کار به معناش ندارم دوسش داشتم😋

rahil tagi rahil tagi
1401/12/13

من مشتی از خروار هستی ام

مقیاسی از جهان

آتش افکار زبانه می کشد در خاک تن

آهی که طوفان است .. اشکی که باران

آری !

مسیحم و مصلوب

این بار

چهارمیخ شده در عناصرم

محبوس در مکان

زندانی زمان

دیری نمانده است

پروانه می شوم !

آن روز را ببین

در جنگ با عقاب ؛ پروانه می شوم.

تقدیم با عشق به مسیح مصلوب عطرافشان ما

nazanin nazanin
1401/12/13
در پاسخ به کامبیز سخی :

داستان رفتن پرنیان عجیب است برای من !

غیبت اش متفاوت است با دیگران که انتظار میکشند !

من که نه فهمیدم چه شد و نه درک میکنم غیبت و دلائل اش را !!

امید که سلامت باشد و شاد 😊

سلام آقای سخی

از قبل اتفاقاتی رخ داده بوده اما رفتن خانم پرنیان مال اون روزی بود که من ذیل کامنت آقای مسیح درباره ی سیاست مدار و سلبریتی ها صحبت کرده بودم. و بعد شخصی نوشته ای گذاشت و کلمه ی 'ابراز فضل' رو بکار برد. هم من و هم خانم پرنیان جوابیه ای برای ایشون گذاشتیم. 

خیلی براشون ناراحت کننده و عجیب بود این موضوع، که شخصی کاملا خنثی نوشته ای رو حالا چه ادبی، فلسفی و غیره به اشتراک میزاره تا دیگران هم بخونن و لذت ببرن و بعد طی چند روز چندین نفر میگن ادعای فضل میکنین، پز روشن فکری میدین و غیره.. نوشتن تنفس براشون سخت شده، حق هم دارن. چند نفر از عزیزان نیستن، و این کم لطفی ها هم می شده. به قول خودشون اکثرا هنر رو عمود بر خود میبینن.. و مشکل اساسی ما اینجاست. همین اتفاقات و رفتن خانم پرنیان خیلی منو ناراحت کرد که اون متن رو گذاشتم، با خودم گفتم همه یکی یکی دارن میرن و فضا براشون خسته کننده شده. کسایی که اتفاقا باید باشن و بنویسن. به قول آقای مسیح بیشتر و بیشتر..

متاسفم..

در پاسخ به nazanin :

سلام آقای سخی

از قبل اتفاقاتی رخ داده بوده اما رفتن خانم پرنیان مال اون روزی بود که من ذیل کامنت آقای مسیح درباره ی سیاست مدار و سلبریتی ها صحبت کرده بودم. و بعد شخصی نوشته ای گذاشت و کلمه ی 'ابراز فضل' رو بکار برد. هم من و هم خانم پرنیان جوابیه ای برای ایشون گذاشتیم. 

خیلی براشون ناراحت کننده و عجیب بود این موضوع، که شخصی کاملا خنثی نوشته ای رو حالا چه ادبی، فلسفی و غیره به اشتراک میزاره تا دیگران هم بخونن و لذت ببرن و بعد طی چند روز چندین نفر میگن ادعای فضل میکنین، پز روشن فکری میدین و غیره.. نوشتن تنفس براشون سخت شده، حق هم دارن. چند نفر از عزیزان نیستن، و این کم لطفی ها هم می شده. به قول خودشون اکثرا هنر رو عمود بر خود میبینن.. و مشکل اساسی ما اینجاست. همین اتفاقات و رفتن خانم پرنیان خیلی منو ناراحت کرد که اون متن رو گذاشتم، با خودم گفتم همه یکی یکی دارن میرن و فضا براشون خسته کننده شده. کسایی که اتفاقا باید باشن و بنویسن. به قول آقای مسیح بیشتر و بیشتر..

متاسفم..

نازنین عزیزم

دختر دانا

سلام

خب خداراشکر که پرنیان برگشت .

هانی ی عزیز ما هم خواهد آمد . او پزشک است . گذشته از آن ، سطح سوادش بالاست . خوب میداند که رفتن هیچ سود که ندارد بماند ، لبریز از ضرر است ! 

رفتن فقط پاک کردن صورت مسئله است . رفتن آسان ترین اقدام است اما ماندن است که سخت است و حل کردن مسئله است آنهم با متد ، روش و فرمولی صحیح .

باید نوشت و سعی کرد و تلاش تا خواسته محقق شود اگر محق باشیم انشاله .

هر که رود ( به نظر من البته ) هم به خود ضرر زده ، هم به دوستان اش ، هم به تمااام تلاش گذشته اش ، هم به دنبال کنندگان و خوانندگان اش ، هم به خانه اش و هم به کسی که بخاطر او این کار کرده است .

چه کس منتفع میشود ؟ همانها که بر این جدایی لبخند میزنند و یا شاید اصلا همین خواسته اند به ترسیم :)

هر که از جمع دوستان مهیر جدا شود از مهر جدا شده و هر که بر مهر پشت کند روی به بی مهری کرده است !

حضور و تلاش خستگی ناپذیر و دوری از ناامیدی ! فرمول اش این است :)

سرکار خانم هانی عزیز ما نیز می آید که نیک میداند چشم انتظارانی بسیار اینجا دارد !

اگر رفتن علاج بود من اولین نفر رفته بودم !

ارادت ها با لبخند 😊

پرنیان پرنیان
1401/12/21
در پاسخ به nazanin :

سلام آقای سخی

متاسفم..

اِ وا من چرا فک میکردم این صفحه هم بسته شده. الان دیدم هست و کامبیز جانم کامنت گذاشته. درود بر همه دوستان عزیزم. صبا جون زیبا روی، نازنین جون زیباروی روی ماهتون رو می بوسم و در ادامه درخواستی داشتم از مدیر عزیز

مدیر دوست داشتنی عطرافشان، عیدی ما رو نمیدی؟ ما دلتنگ رفیقمونیم. ما دلتنگ رفیقامونیم و چشم امیدمون به شماست. 

nazanin nazanin
1401/12/21

عمو سخی یاد صحبتات راجب عدالت افتادم 

میگفتی اونایی که میخان برن می مونن اونایی که میخان بمونن میرن 

من میخاستم برم از اینجا نازنین هم ولی موندیم 

هانی پرنیان میخاستند بمونند و رفتند. 

گاهی فک میکنم دوستانمون خوانندگان خاموشی هستند که به خصوص برای نوشتن از بلک فانتوم این حس رو داشتم و عجیب که این عطر بوی مرگ میده راست میگفت پرنیان راجبش 

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم ❤️.... 

دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا 

کار به معناش ندارم دوسش داشتم😋

سلام صبای زیبا

چه عکس قشنگی:) یکی دیگه هم گذاشته بودی از نیم رخت، خیلی ناز بود:))

دقیقا بلک فانتوم انگار منو وادار کرد ناخودآگاه به مرگ فکر کنم. خیلی عجیب و غریبه و دوست داشتنی:)

چه شعری به به☺️❤

در پاسخ به پرنیان :

اِ وا من چرا فک میکردم این صفحه هم بسته شده. الان دیدم هست و کامبیز جانم کامنت گذاشته. درود بر همه دوستان عزیزم. صبا جون زیبا روی، نازنین جون زیباروی روی ماهتون رو می بوسم و در ادامه درخواستی داشتم از مدیر عزیز

مدیر دوست داشتنی عطرافشان، عیدی ما رو نمیدی؟ ما دلتنگ رفیقمونیم. ما دلتنگ رفیقامونیم و چشم امیدمون به شماست. 

چون وجود مسیح ابی بود بر اتیش عطربازی ما و در عین حال خودش عامل عطش بیشتر با اون توصیفاتش. 

یکی از همین روزا برمیگرده ایشالا مسیح😍☄️

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟