دوستان همیشه عزیز ، حامی و قدردان ام
سلام ها و ارادت ها خدمت یکایک شما
در صورتیکه با این پیام از دل و رای موافقت حاصل است لطفا به صلاحدید به روش مقتضی حمایت فرمایید .
مدیریت دلسوز و خادم این خانه ی معطر و جمع بزرگ معطریون
با تقدیم گرمترین سلام ها و عرض تعظیم .
قدردانی ای خاضعانه به عرض تعظیم کمترین نشانه ای ست ازین حقیر بر بزرگواری های شما .
در خصوص تصمیم اخیر آن مقام محترم بر دوست دیرین این جمع بزرگ جناب آقای مسیح ، این حقیر ضمن عرض تسلیم بدلایل ذیل نسبت به تجدید نظر متمنی ی اقدامی مقتضی و بذل مهری شایسته ی آن مدیر بزرگوار ام :
- بر کفه های توزین عدالت کفه ی اقدامات شایسته به بذل مهر و دانش ایضا سواد ساکنین به محک شعور با تشرف به شعر از سوی نامبرده بر همگان به استناد سندهای مثبوت مندرج در صفحات معطر عطور که مسبوق به سابقه است چنان موزون است که حتی ازدیاد امتیازات منفی ای که بر شماره به سبقت فزاید در کفه ی مقابل ، هرگز توان حرکت بر شاقول میزان میسر نشود .
- بذل مهر موجبات اخذ و بسط دلها کند ، تعدد دوستداران مسیح در این خانه ی معطر خود گواه آن است و پاسخ مهر هماره مهر است خصوص از جانب بزرگان .
- دم مسیحایی هماره از سوی منتقدین و هوشیاران بر عمل مقابل ( منفی ) میچربد از آن رو که این دم موجبات اعمال شایسته ی دوستداران است و دقیقا این محک است که بایست از سوی بزرگواران ملاک رای و عمل واقع گردد .
- اینجانبان هماره بر رعیت بودن خویش و رعیت پروری ی جنابتان به بزرگواری معترف بوده ایم و رسم بزرگی همواره بزرگواری ست .
- آنچه بر ما دوستدارانِ مسیح و حضرتعالی ، پوشیده است به هر میزان که عمیق باشد عمیق تر از دوستی و خیرخواهی ی آن مدیر محترم نیست .
- جنابتان مستحضر است ارتباط عاطفی ی بین اعضای معطر محور این خانه ، که هماره بر مدار مهر میچرخند و گسستگی ی این زنجیر قطور به رای بی شک صالح و صادق آن مدیر ماهر موجبات عدم تعلق خاطر و رنجوری ی قلبهایی میگردد که این خانه و به طبع ، آن مدیر ِ با افتخار این خانه هماره بر حضور ایشان خرسند و لاطف است و ملطوف دوستداران .
به عبارتی ساده تر که بر دوستان جوانمان نیز مشهود باشد :
- تک تک اعضای این خانه بر شکوفایی ی آن سهیم و بر اشاعه ی معطریت او کوشایند و هماره لطف آنها بر یکدگر و بر این خانه ، بر مضرات ناخواسته ی ایشان میچربد . بی شک تعداد خیر هر کدام بر شماره ، بسیار بر ضرر ایشان پیشی دارد مگر حاسدان و این مهم میبایست از سوی آن مقام محترم به توزین عدالت مد نظر باشد با خط کش مهر و عطوفت و متعاقب به توزیع . ایضا غیبت هر دوست موجبات خسران و رنجش قلب های سایرین است و بذر نا امیدی و خمودگی میپاشد که بی شک برداشتی چندین برابری خواهد داشت به مضارع .
مدیر ما بر بزرگواری شهیر است چه در بین اعضای ما خانواده ی خود و چه مابین دیگر مدیران رقیب ، ازین رو طمع لطف و بنده نوازی از آن مقام محترم طمعی خام نیست بلکه تفکر شده و پخته است .
تزریق شادی با گذشت و بزرگواری ی آن جناب موجبات مسرت همگان است که همه ی اندیشمندان این خانه از اهالی ی معطر مهر و عطوفت و دانش اند .
اینجانبان بدینوسیله تقاضای مهر و بزرگواری از مقام محترمی داریم که این طمع بر وی نه تنها گران نیست که به این صفت موصوف است .
آنچه شما میدانید و ما نمیدانیم ، با تذکری اکید به پایانی موکد به مهر اگر ختم شود موجبات شادی و سرور همه ی دوستداران ایشان که پرشمار نیز هستند خداراشکر فراهم گردد انشاله .
دوری از دوستان هماره موجبات خسران است و این خانه به دوستی هایش زیبا و معطر و شهیر است .
انشاله همین رویه ادامه یابد به یاری خدا ، توسط آن مدیریت محترم و دوستان کوشا :)
پیشاپیش بر بزرگواری ی جنابتان سپاس ها داریم .
با عرض ارادت و لبخند
دوستداران شما ، این سقف ما و مسیح 😊
سلام به آقای سخی عزیز و خانم پرنیان نازنین:)
روزی که خانم پرنیان برگشتن انقدر خوشحال شدم که اصلا غیر قابل تصوره:) خیلی انرژی گرفتم و واقعا امیدوارم هم خانم هانی و هم ملودی عزیز برگردن. دلتنگشونم خیلی زیاد. دلم تنگه برای خنده های خانم هانی که گرما بخش بودن و ملودی عزیز که میومد و می نوشت: آبولا آبولا:) با خودم می گفتم آی ملودی کجایی که بیای بنویسی آبولا آبولا:) بگی امشب انقدر سرو صدا شده انگار وایکینگ ها قراره حمله کنن:) و چقدر اون شب لذت بخش و زیبا بود:))
یه تشکر ویژه هم میکنم از مدیر عزیز و محترم، و همینطور عذر خواهی:) من کلی مدیر رو اذیت میکنم. شرمنده مدیر جان:) و مرسی که صبوری می کنید و همراهی میکنید مارو:)
و اینکه بی صبرانه منتظر عیدی شما هستم:) بی شک بهترین عیدی سال من خواهد شد:))
سلام صبای زیبا
چه عکس قشنگی:) یکی دیگه هم گذاشته بودی از نیم رخت، خیلی ناز بود:))
دقیقا بلک فانتوم انگار منو وادار کرد ناخودآگاه به مرگ فکر کنم. خیلی عجیب و غریبه و دوست داشتنی:)
چه شعری به به☺️❤
سلام نازنین عزیز
چشات منو ناز می بینه جان دل♥️
برای عید به عشق تو و عموسخی هم که شده باشه یه عکس از نزدیک دیگه از صورتم میزارم 😍♥️😘😘😘😘😘 هرچند مثل همیشه زودی هم برش میدارم.
چون وجود مسیح ابی بود بر اتیش عطربازی ما و در عین حال خودش عامل عطش بیشتر با اون توصیفاتش.
یکی از همین روزا برمیگرده ایشالا مسیح😍☄️
می دونم دقیقا صبای عزیزم. باورم نمیشه و واقعا عجیبه که نبودن مسیح، هانی و ملودی آدمایی که ندیدمشون اصلا، این قدر برای خود من به شخصه خلأ ایجاد کرده باشه. کاش بشه برگردن. راستی صبا سالومه رو از کجا دکنت گیر بیارم؟ نیست هیچ جا (عکستم بسیار زیبا همون طور که نازنین گفت)
سلام به آقای سخی عزیز و خانم پرنیان نازنین:)
روزی که خانم پرنیان برگشتن انقدر خوشحال شدم که اصلا غیر قابل تصوره:) خیلی انرژی گرفتم و واقعا امیدوارم هم خانم هانی و هم ملودی عزیز برگردن. دلتنگشونم خیلی زیاد. دلم تنگه برای خنده های خانم هانی که گرما بخش بودن و ملودی عزیز که میومد و می نوشت: آبولا آبولا:) با خودم می گفتم آی ملودی کجایی که بیای بنویسی آبولا آبولا:) بگی امشب انقدر سرو صدا شده انگار وایکینگ ها قراره حمله کنن:) و چقدر اون شب لذت بخش و زیبا بود:))
یه تشکر ویژه هم میکنم از مدیر عزیز و محترم، و همینطور عذر خواهی:) من کلی مدیر رو اذیت میکنم. شرمنده مدیر جان:) و مرسی که صبوری می کنید و همراهی میکنید مارو:)
و اینکه بی صبرانه منتظر عیدی شما هستم:) بی شک بهترین عیدی سال من خواهد شد:))
نازنین من خودم اینجا کلی قربون صدقه اون دل مهربون تو رفتم و البته صبا. نمیخواستم دیگه رو سایت زیادی فضا سانتیمانتل شه و کنترل کردم فوران حسای خوبم رو. و این که اصلا نمی دونستم این صفحه هنوز وجود داره وگرنه عفت سادات رو اینجا شر میکردم. اومدم اینجا شر کنم دیدم نیست صفحه. از همین تریبون از مدیر عزیز عطرافشان بابت اینکه عطرافشان رو تبدیل به قبرستون خونوادگی کردم عذرخواهی میکنم.
و آره آخ دلم لک زده واسه آبولا آبولا گفتن ملودی، واسه هانی واسه مسیح. هعی.
نازنین من خودم اینجا کلی قربون صدقه اون دل مهربون تو رفتم و البته صبا. نمیخواستم دیگه رو سایت زیادی فضا سانتیمانتل شه و کنترل کردم فوران حسای خوبم رو. و این که اصلا نمی دونستم این صفحه هنوز وجود داره وگرنه عفت سادات رو اینجا شر میکردم. اومدم اینجا شر کنم دیدم نیست صفحه. از همین تریبون از مدیر عزیز عطرافشان بابت اینکه عطرافشان رو تبدیل به قبرستون خونوادگی کردم عذرخواهی میکنم.
پرنیان عزیز و مهرورز
سلام
می آیند انشاله همگی .
که همگی خوب میدانند اینجا چشم انتظارانی دارند به مهر و نیز خوب میدانند قدر این دُر گرانبها و نایاب را ( مهر ) !
که امروزه حتی به بهایی گزاف هم یافت می نشود !
کسی که از فرشتگان فاصله بگیرد شیاطین به وی نزدیک میشوند !
این خانه چندین فرشته در خود دارد که نور و معطریت آن به همین واسطه است
که خود تو نیز از ایشانی 😊
شاد باشید انشاله همه ی شما فرشتگان از زن و مرد
می دونم دقیقا صبای عزیزم. باورم نمیشه و واقعا عجیبه که نبودن مسیح، هانی و ملودی آدمایی که ندیدمشون اصلا، این قدر برای خود من به شخصه خلأ ایجاد کرده باشه. کاش بشه برگردن. راستی صبا سالومه رو از کجا دکنت گیر بیارم؟ نیست هیچ جا (عکستم بسیار زیبا همون طور که نازنین گفت)
چشمای قشنگ تو و نازنینه که قشنگ می بینه.
پرنیان سایت عطرینه استور اگه داشته باشه قابل اعتماده
سالومه به نظرم بهترین کار این برنده ولی dryad هم فضای جالبی داره فک کنم دوتاشم داشته باشه عزیزدلم. بازم اگه پیدا نکردی یا نداشت بگو بهم
ملودی اگه این پیامو میخونی برگرد جان دل😍♥️ من که نمیدونم این ابولا که میگن جریانش چیه برگرد و خودت ابولا ابولا کن بگو برامون دیگه
برگرد ملودی همه چشم انتظارن جانم. 😍♥️ برگرد چون جای تودر قلب ماها خالی می مونه
پرنیان عزیز و مهرورز
سلام
می آیند انشاله همگی .
که همگی خوب میدانند اینجا چشم انتظارانی دارند به مهر و نیز خوب میدانند قدر این دُر گرانبها و نایاب را ( مهر ) !
که امروزه حتی به بهایی گزاف هم یافت می نشود !
کسی که از فرشتگان فاصله بگیرد شیاطین به وی نزدیک میشوند !
این خانه چندین فرشته در خود دارد که نور و معطریت آن به همین واسطه است
که خود تو نیز از ایشانی 😊
شاد باشید انشاله همه ی شما فرشتگان از زن و مرد
کامبیز جانم مگه میشه مهر و محبت و زیبایی فرشته های این خونه رو بوسید گذاشت کنار. نمیشه واقعا. به خودش آدم ظلم کرده. کاملا موافقم باهات. و امیدوارم باز هم که برگردن رفقامون. دوستدار تو و تمام فرشتگان خوشبوی این خونه و مدیر جان گل
چشمای قشنگ تو و نازنینه که قشنگ می بینه.
پرنیان سایت عطرینه استور اگه داشته باشه قابل اعتماده
سالومه به نظرم بهترین کار این برنده ولی dryad هم فضای جالبی داره فک کنم دوتاشم داشته باشه عزیزدلم. بازم اگه پیدا نکردی یا نداشت بگو بهم
مرسی صبا جونم. آره جفتش رو میگیرم حتما. ماچ به تو
کامبیز جانم مگه میشه مهر و محبت و زیبایی فرشته های این خونه رو بوسید گذاشت کنار. نمیشه واقعا. به خودش آدم ظلم کرده. کاملا موافقم باهات. و امیدوارم باز هم که برگردن رفقامون. دوستدار تو و تمام فرشتگان خوشبوی این خونه و مدیر جان گل
هر مشکلی دو رو دارد پرنیان عزیزم
و در هر مشکلی خیری نهفته است .
شاید خیر ، همان کمک و همدلی ی دوستان باشد تا دوستی ها محکم تر و عمیق تر گردد .
شاید باید برخی مطالبی ببینند و بشنوند تا بهتر قضاوت کنند .
شاید باید برخی موارد روشن تر شود بر ما .
خلاصه که الخیرو فی ما وقع .
خدا از ما بهتر میداند و ما هم تسلیم ایم و هم راضی .
در هر اتفاقی خیرها نهفته است .
و اما دوستان ما می آیند که هر کس که اهل دل باشد و اهل مهر ، نمیتواند جمع دوستان را رها کند و اگر کسی دوستان خود رها کند پس اهل دوستی و دوستداری و مهر نبوده است و البته که دوستان ما چنین نیستند .
خلاصه که ما در کنار هم به مهر خوشیم و یاد ایشان زنده میداریم در دل تا انشاله حاضر شوند هر کدام که ما را دوست دارند .
دوستی ، ذیقیمت است و عقلا و اهل دلان آن را به بهایی اندک نفروشند .
همچون خود عزیزت که رفتی و برگشتی به خیر ☺
عزیز مایی خانم مهربان . فرشته هایی اینجایند که شاید فقط من تعدادشان را بدانم که دقت زیاااد کرده ام بر هر کدام 😊 که خود نیز از آنهایی 😊 برخی خاموش اند و هیچ نمیگویند لیک امواجشان همه جای خانه پخش است و رسیور قوی میخواهد به دریافت و شناسایی 😁
خلاصه که در کنار هم ایم به مهر و شادی انشاله تا دوستان فرشته خویمان پر تعداد و افزون شوند بلطف خدا .
ارادت های زیاد سرکار خانم پرنیان