سلام خدمت دوستان
سوالی از استاد سخی داشتم ولی نتونستم جوابشون رو دریافت کنم( حقیقتا تازه با این خانه جدید آشنا شدم و با قواعدش آشنا نیستم)... اگر هر کدام از عزیزان تجربه دارند راهنمایی بفرمایند سپاسگزار خواهم بود...
رایحه مارلی گرینلی، لووه 001 و سالواتوره فراگامو اومو برای من خوشایند است و در حال حاضر استفاده می کنم ، می خواستم ببینم بلایند بای ELDO dangerous complicity را توصیه می فرمایید؟
و یا تجربه خود را به اشتراک بگذارید... شاد باشید
دوست عزیز من متاسفانه هیچکدام از این عطرها رو تست نداشتم اما با مراجعه به صفحه هر کدام از این عطرها میتونید نظرات مرتبط باهاشون رو مطالعه بفرمایید و ترکیب روایحشون رو ببینید
دوست عزیز من متاسفانه هیچکدام از این عطرها رو تست نداشتم اما با مراجعه به صفحه هر کدام از این عطرها میتونید نظرات مرتبط باهاشون رو مطالعه بفرمایید و ترکیب روایحشون رو ببینید
سلام... سپاسگزارم از محبتتون... سه تای اولی را در حال حاضر استفاده می کنم، از این لحاظ عنوان کردم که دوستان نظر بدن با سلیقه من ELDO DC ممکنه سازگار باشه؟ چرا که حقیقتا با مطالعه توضیحات نتونستم به نتیجه برسم و دسترسی برای تست حضوری هم ندارم...
باز هم از بابت وقتی که گذاشتید ممنونم... پاینده باشید...
ای عزیز من !
دوست بزرگوارم ، ببخشید !
من الان پرسش شما رو دیدم !
خب ! چه عطرهای خوبی داری دوست باسلیقه ی من !
هرچند اینکه هر کدام با هم بیش از تشابه ، تفاوت دارند خصوص فراگامو با دوی دیگر یعنی گرینلی و ۰۰۱ .
اما مشخص است گلهای پودری را در عطرها دوست داری هرچند باید خفیف باشد به سلیقه ی تو و نه مثل دیور اوم ها . البته شاید هم دیورها رو دوست داشته باشی . با دو سه عطر نمیشود سلیقه ی دقیق شخصی را تشخیص داد . تو عطرهای ملایم معتدل را بغایت دوست داری .
و اما دنجروس کامپلیسیتی با عطرهای خودت متفاوت است . بعید میدانم بد ات بیاید . چرا ؟
چون طیف علاقمندی ی تو در آن سه عطر خودت ، اینگونه میگوید . لیک بدان که این عطر متفاوت است با عطرهای خودت .
بهترین کار این است که بگردی و سمپل یا دکانت اش را بیابی خصوص از تیامیتو . اگر از جای مطمئنی نیافتی پس صبر کن تا بیابی . عجله نکن .
برند الدو برندی کاربلد است . نمیدانم الان قیمتش چند است لیک ارزان هم نباید باشد پس دقت کن .
در عطربازی مهمترین کلید صندوق موفقیت این است : صبر ، عجله نکن ، جوینده یابنده ست و سپس :
با قاطعیت و در کمال رضایت از خود و صبوری ات خرید خواهی کرد و از خودت و خریدت بشدت رضایت خواهی داشت 😊
عجله در همه ی کارها مضر است اما رکورد دار ضرر اش در عطربازی و دنیای عطور است !
اینها را گفتم ؟ هنرش را نیز بگویم 😊 : این برند کار اش را بلد است لیک باید دقت کنی بر یافتن عطری از عطرهای آن ، نزدیک به سلیقه ات .
موفق باشی انشاله عزیزم و باز هم عذر تاخیر
ای عزیز من !
دوست بزرگوارم ، ببخشید !
من الان پرسش شما رو دیدم !
خب ! چه عطرهای خوبی داری دوست باسلیقه ی من !
هرچند اینکه هر کدام با هم بیش از تشابه ، تفاوت دارند خصوص فراگامو با دوی دیگر یعنی گرینلی و ۰۰۱ .
اما مشخص است گلهای پودری را در عطرها دوست داری هرچند باید خفیف باشد به سلیقه ی تو و نه مثل دیور اوم ها . البته شاید هم دیورها رو دوست داشته باشی . با دو سه عطر نمیشود سلیقه ی دقیق شخصی را تشخیص داد . تو عطرهای ملایم معتدل را بغایت دوست داری .
و اما دنجروس کامپلیسیتی با عطرهای خودت متفاوت است . بعید میدانم بد ات بیاید . چرا ؟
چون طیف علاقمندی ی تو در آن سه عطر خودت ، اینگونه میگوید . لیک بدان که این عطر متفاوت است با عطرهای خودت .
بهترین کار این است که بگردی و سمپل یا دکانت اش را بیابی خصوص از تیامیتو . اگر از جای مطمئنی نیافتی پس صبر کن تا بیابی . عجله نکن .
برند الدو برندی کاربلد است . نمیدانم الان قیمتش چند است لیک ارزان هم نباید باشد پس دقت کن .
در عطربازی مهمترین کلید صندوق موفقیت این است : صبر ، عجله نکن ، جوینده یابنده ست و سپس :
با قاطعیت و در کمال رضایت از خود و صبوری ات خرید خواهی کرد و از خودت و خریدت بشدت رضایت خواهی داشت 😊
عجله در همه ی کارها مضر است اما رکورد دار ضرر اش در عطربازی و دنیای عطور است !
اینها را گفتم ؟ هنرش را نیز بگویم 😊 : این برند کار اش را بلد است لیک باید دقت کنی بر یافتن عطری از عطرهای آن ، نزدیک به سلیقه ات .
موفق باشی انشاله عزیزم و باز هم عذر تاخیر
سلام خدمت استاد گرانقدر و بزرگوار
بی نهایت از پاسخ شما خوشحال و سپاسگزار شدم...
به فرمایش شما، عمل خواهم کرد.
بسیار شرمنده ام که پاسخ قدردانی من به زیبایی نگاشته شما نخواهد بود...
آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما عزیز نازنین دارم...
پاینده باشید و تندرست