بهترین عطر رزي از نظر شما؟

سلام دوستان عزیز عطرافشان

بهترین عطر رزي که تا حالا تست کردید یا داشتید چی بوده؟ 

با این توضیح که با بوی گلاب و حرم هیچ مشکلی ندارم:) اما رزهای دیگه رو هم خیلی دوست دارم.‌ لطفا راهنمایی بفرمایید.

در پاسخ به عباس روح‌الامین :

ممو پاریس فرنچ لدر

جناب روح الامین عزیز من فرنچ لدر رو یک بار تست کردم اما بوی رز نگرفتم.  برند ممو پاریس رو خیلی دوست دارم حتما دومرتبه تستش میکنم ممنونم از پیشنهادتون

در پاسخ به کاوه :

سلام خانم فیضی وقت شما بخیر 

من خودم عطر های رزی زیاد تست نداشتم اما از اونایی که خوشم اومده

PHI Une Rose de Kandahar #تاور پرفیومز فای اون رز د کندهار PHI Une Rose de Kandahar 

Declaration d'Un Soir Intense #کارتیر دکلریشن دن سویر اینتنس Declaration d'Un Soir Intense 

Declaration d'Un Soir #کارتیر دکلریشن دن سویر Declaration d'Un Soir 

یه عطر هست از هیستوریز د پارفوم noir patchouli که نت رز توش ذکر نشده و خیلی هم گلی نیستی  اما نوشته نت های گلی داره که من یه بوی رز مانند حس کردم گفتم شاید از اونجا که کرومندل که پچولی محور بود رو دوست دارین از اینم خوشتون بیاد

عطر های رزی که تعریفشو شنیدم اما امتحان نکردم

Fredric malle une rose-portrait of a lady

Memo paris french leather

Perris monte carlo rose de taif extraite

Amouage lyric man 

این کار amouage با اینکه عطر مردانست اما خیلی ها میگن که بیشتر مناسب خانم هاست 

جناب مش قاسم واقعا شگفت زده شدم از پیشنهادهاتون. پرتریت آف لیدی رو در لیست خریدم دارم و بقیه پیشنهادهاتون رو حتما تست میکنم . بینهایت ممنونم 

و اما فاطیمای نازنین و عالم به روایح ما. منت دارتون شدم ممنونم و سپاسگزار از پیشنهادهاتون 

Fatimah Fatimah
1401/12/19
در پاسخ به فاطمه فیضی :

و اما فاطیمای نازنین و عالم به روایح ما. منت دارتون شدم ممنونم و سپاسگزار از پیشنهادهاتون 

اختیار دارید خانم فیضی عزیز، باعث افتخاره پیشنهاد عطر دادن به کسایی مثل شما ک مشخصا عاشق دنیای عطرن❤️

کاوه کاوه
1401/12/19
در پاسخ به فاطمه فیضی :

جناب مش قاسم واقعا شگفت زده شدم از پیشنهادهاتون. پرتریت آف لیدی رو در لیست خریدم دارم و بقیه پیشنهادهاتون رو حتما تست میکنم . بینهایت ممنونم 

خواهش میکنم خانم فیضی ان شاء الله که همیشه خوش و سلامت و معطر باشین

سرکار خانم فیضی ی نازنین

ارادت های بسیار

بزودی عرض خواهم کرد انشاله

آنچه در سطح سلیقه ی شماست باید در چند برند خاص مثل سلطان پاشا عطارز و روژا داو جستجو و منتخب شود .

بزودی هم خودم فکر خواهم کرد درین خصوص و هم با دوستان کاربلد ام به مشاوره خواهم پرداخت جهت میل به مسیر صحیح .

یادم هست یکی از اساتید که مطلع است عاشق رز ام عطری را از سلطان پاشا معرفی کرد .

متاسفانه شخصا تست نداشتم لیک فرقی نمیکند . زیرا ایشان کاربلد اند .

عرض خواهم کرد لیک در این فاصله مطالعه ، جستجو و تحقیقی ازین باب در برند مذکور کنید .

رژا داو که مشکلی نیست . تقریبا اطلاعاتی داریم لیک گویا سلطان پاشا در سبقت موفق بوده ست !

ارادتهای بسیار

IRRO IRRO
1401/12/20

سلام خانم فیضی

برای شما عطر فوق العاده زیبای 

Mon Nom est Rouge #ماجدا بکالی مون نوم است رژ Mon Nom est Rouge 

رو پیشنهاد میکنم ، از رایحه رز در کنار پچولی حتما لذت میبرید

Mr Perfume Mr Perfume
1401/12/20

به نظر من یکی از بهترین عطر هایی که بوییدم و بینهایت لذت برم از نت رزش Royal Mayfair #کرید رویال می فر Royal Mayfair کرید رویال میفیر هست

بینظیره

خارق العادست

حتما تست کنید

در پاسخ به حسین صدقی :

سلام

به نظرم با اینکه من زیاد با عطرای رزی نمیتونم کنار بیام

ولی رو دست این عطر نیومده

Ombre Nomade Louis Vuitton #لویی ویتون آمبرنومد (آمبر نومید) Ombre Nomade Louis Vuitton 

Louis Vuitton Ombre nomade Louis 

آقای صدقی سلام. ممنونم از پاسخ عالی تون حتما تست میکنم

در پاسخ به کامبیز سخی :

سرکار خانم فیضی ی نازنین

ارادت های بسیار

بزودی عرض خواهم کرد انشاله

آنچه در سطح سلیقه ی شماست باید در چند برند خاص مثل سلطان پاشا عطارز و روژا داو جستجو و منتخب شود .

بزودی هم خودم فکر خواهم کرد درین خصوص و هم با دوستان کاربلد ام به مشاوره خواهم پرداخت جهت میل به مسیر صحیح .

یادم هست یکی از اساتید که مطلع است عاشق رز ام عطری را از سلطان پاشا معرفی کرد .

متاسفانه شخصا تست نداشتم لیک فرقی نمیکند . زیرا ایشان کاربلد اند .

عرض خواهم کرد لیک در این فاصله مطالعه ، جستجو و تحقیقی ازین باب در برند مذکور کنید .

رژا داو که مشکلی نیست . تقریبا اطلاعاتی داریم لیک گویا سلطان پاشا در سبقت موفق بوده ست !

ارادتهای بسیار

طبق معمول شرمنده محبتتون شدم . ممنون میشم .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟